Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu da yakın

Eklentiler

• 13920687_10154380957363057_6682118248847922294_n.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 43
canım bu günlerde geçecek üzme kendini zaten alamassın kilo canım üzüntü koşturmaca kolay değil
sağlığına dikkat et bu arada bizde seni çok özledik öpüyoruz

ellerine sağlık .
kolay olmuştur
adayı ve seni tebrik ediyorum.
daha çok eksi bekliyorum senden filiz cim
bizim evin düzeni bozuldu canım eşimin işi yüzünden buda bana yansıyo sadece dikkat etmeye çalışıyorum
düzene girecek inşallah

kıs fıstık gibi olmuşsun saçlarının renginimi değiştirdin banamı öle geldi
bi senin kadar olamadık 3 çocuk ve fit kadın ben 1 kere doğurdum hala bak

bugün yine dişçiye gidiyoruz kızımın alt telleri çıkmıştı bugünde üstleri uygun görürse çıkaracak
dişlerin kalıbını alıyolar şeffaf bi dişlik gibi bişey veriyolar 6 ay kullanacak ergen olduğu için dişler kayıyomuş o yüzden kullanacak
yemek yerken çıkarıyo diğer zaman takıyo uykuda dahil ahhhh yavrum çok çekti yaaaaa

canım saçlarım 1 yıldır sarı. doğum sonrası boyattım.
beyazlar arttı çünkü.

sarı daha çok yakışmış öyle diyor görenler. ben de sevdim baya baya.

eşinin işine ne oldu canım.
yeni iş mi arıyor.
benim eşim de işsiz şu an . birinin yanında takılıyor. işsizlik maaşı alıyor .
bayram sonuna kadar iş bulamazsa kendine bi klinik açacak.

zor ama sonucu güzel olacaksa değer. Allah güç kuvvet versin kızına canım

sabah kahvaltım çay ve leblebi biraz.
öğlene bol domatesli 2 yumurtalı omlet
1 kase yoğurt.
öglenden sonra leblebi . kahve.

akşam bamya.

kolay gelsin canım..başarılar dilerim
maşallah canım..eşine de Allah yardım etsin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
sağol canım..elimden geldiğince dikkat ediyorum..ben de sizi özlüyorum..haftaya dan itibaren daha düzenli gelicem izin bitiyor malum..

eşinin saatleri uymuyordu dimi canım..olsun naapçan idare etçen..hafif şeylerle eşlik edersin ona..
ayy kız aynen biz 1 doğurduk böyle olduk..aynıyız
benim ki de yeniden dişe gidecek şu olayları bi halletsek onu da çok ihmal ettim diş sıkma olayı var ya.
.geçmiş olsun kuzuya tekrar canım..uzun sürdü epey kıyamam

yani bu yeme bozukluğunu demek istemiştim.
Evet cnm malesef ben yapiorum bikac yil once 55 kiloda kalmak.icin hep sok diyet yapiodum bi gun de ne varsa yiyodum o yuzden ordan kalma bi aliskanlik oste simdi az ama sglikli beslenmeyi ogrenmeye calisiorum.bide kendimi tutmaya

Hayirdir ins can neden issiz esin ins bulur istegi gbi bi yer saclarinda sn de cok guzelsin masallah size

Canm bnm ya kiyamam ben ona rabbim yardim etsin ama guzel olcak oyle dusunelim ins siz de bu yogun donemlerde kilo almayin yeter zaten snradan verirsiniz cnm

çalıştığı otel krizlerden dolayı kapanmma aşşamasına geldi tazminatını alıp çıkmıştı
5-6 ay dır iişsizdi ççok şükür başkka otele giirdi canım muhasebe şefi ollduğğu iççin kolay bullunmuyor
çok şükür çalışıyor şimdi sadece geç geliyor biizde yıllardır beraber akşam yemeklerini yediğimiz için zzor geldi idare ediyoz
eşin ne kliniği açacak canım saaçların güzel ama sarı çok ypratıyo üstüste yaptırma dip yaptır benim canım çok yandı bu saçlardan kısaltmak zorunnda kaldım uzunda çok seviyorum yaza kadar istediğim gibi olur inşallah arada bakımda yap zeytin yağı bile yetiyor bakıma

zor ama sonucu güzel olacaksa değer. Allah güç kuvvet versin kızına canım
sağol canım

özledik canım bekliyoruz
tedavisi vvarmıymmış canım beniimde annem uykuda çok sıkıyo yani gıcırdatıyo dişlerini aynı şeymii bilmiyorum
kuzumyaaa çocuğu yorar ihmal etmeyin canım
eşimin işine alışmaya çalışıyoruz canım biz onla yemiyoruz artık çay falan içiyoruz beraber iş olsunda canım napalım önemli olan o

Canm bnm ya kiyamam ben ona rabbim yardim etsin ama guzel olcak oyle dusunelim ins siz de bu yogun donemlerde kilo almayin yeter zaten snradan verirsiniz cnm
evet canım çok güzel oldu sadece plaklar uğraştıracak
biraz katlanacak kuzum
sağol canım

filiztoprak
g. hafta=74.7
bu hafta=73.8
fark=0.9
haftalık yüzde= 1.204
aaadddaaa liste yapalımmı canım 2 kişiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…