Ayy at cok merk ettmson halimden resim atıyorum.
bekleyin.
bunu sen mi yapıyorssun ada inanmıyorum sanaEvet canm zaten mahvoluo normal yemegi bilmiosun ben o yuzden kilo aldm zaten yoksa 55 kiloydum bu kez tutcam kendimi ins bu hafta
yani bu yeme bozukluğunu demek istemiştim.bunu sen mi yapıyorssun ada inanmıyorum sana
canım bu günlerde geçecek üzme kendini zaten alamassın kilo canım üzüntü koşturmaca kolay değilselam canlar..
bu hafta da full yoğunum..sizleri özlüyorum ama malum..daha tetkiklerle uğraşıyoruz..haftaya cumartesi ankaraya geçicem iş başı..sonrasında izin alabilirsem alıp dönücem..alamazsam kardeşim devralacak görevi..umarım izin alabilirim..
ankarada umarım sıkabilirim diyet olarak hiç motivem yok..dikkat edemiyorum..güya eşime sürpriz yapacaktım..işte insan hayal kurar kader gülermiş lafına cuk oturan bir durum..hayırlısı ne diyelim..
hepinizi bol bol öptüm nanaktan..haftaya düzenli gelicem inşallah..siz de salmayın bakemm
bizim evin düzeni bozuldu canım eşimin işi yüzünden buda bana yansıyo sadece dikkat etmeye çalışıyorumellerine sağlık .
kolay olmuştur
adayı ve seni tebrik ediyorum.
daha çok eksi bekliyorum senden filiz cim
kıs fıstık gibi olmuşsunbu da yakın
canım saçlarım 1 yıldır sarı. doğum sonrası boyattım.canım bu günlerde geçecek üzme kendini zaten alamassın kilo canım üzüntü koşturmaca kolay değil
sağlığına dikkat et bu arada bizde seni çok özledik öpüyoruz
bizim evin düzeni bozuldu canım eşimin işi yüzünden buda bana yansıyo sadece dikkat etmeye çalışıyorum
düzene girecek inşallah
kıs fıstık gibi olmuşsunsaçlarının renginimi değiştirdin banamı öle geldi
bi senin kadar olamadık 3 çocuk ve fit kadın ben 1 kere doğurdum hala bak
zor ama sonucu güzel olacaksa değer. Allah güç kuvvet versin kızına canımbugün yine dişçiye gidiyoruz kızımın alt telleri çıkmıştı bugünde üstleri uygun görürse çıkaracak
dişlerin kalıbını alıyolar şeffaf bi dişlik gibi bişey veriyolar 6 ay kullanacak ergen olduğu için dişler kayıyomuş o yüzden kullanacak
yemek yerken çıkarıyo diğer zaman takıyo uykuda dahil ahhhh yavrum çok çekti yaaaaa
kolay gelsin canım..başarılar dilerimMerhaba kızlar.
Umarım iyisinizdir. Kilo veren ve verecek olanları şimdiden tebrik ediyorum.
sersum ben ekim e kadar izin istiyorum. Gelemiyorum düzenli olarak. Malum sınav var.
İnşallah ekim den sonra full burdayım spor ve diyetle.
Kendinize şimdilik iyi bakin inşallah ara da uğrucam tabii ozlerim sizleri.
Herkese çok kolaylıklar diliyorum. Gitsin kilolar.. herkes hedefine ulaşsin.
maşallah canım.55 kilo
sağol canım..elimden geldiğince dikkat ediyorum..ben de sizi özlüyorum..haftaya dan itibaren daha düzenli gelicem izin bitiyor malum..canım bu günlerde geçecek üzme kendini zaten alamassın kilo canım üzüntü koşturmaca kolay değil
sağlığına dikkat et bu arada bizde seni çok özledik öpüyoruz
bizim evin düzeni bozuldu canım eşimin işi yüzünden buda bana yansıyo sadece dikkat etmeye çalışıyorum
düzene girecek inşallah
kıs fıstık gibi olmuşsunsaçlarının renginimi değiştirdin banamı öle geldi
bi senin kadar olamadık 3 çocuk ve fit kadın ben 1 kere doğurdum hala bak
benim ki de yeniden dişe gidecek şu olayları bi halletsek onu da çok ihmal ettim diş sıkma olayı var ya.bugün yine dişçiye gidiyoruz kızımın alt telleri çıkmıştı bugünde üstleri uygun görürse çıkaracak
dişlerin kalıbını alıyolar şeffaf bi dişlik gibi bişey veriyolar 6 ay kullanacak ergen olduğu için dişler kayıyomuş o yüzden kullanacak
yemek yerken çıkarıyo diğer zaman takıyo uykuda dahil ahhhh yavrum çok çekti yaaaaa
Cook guzel maslalh tu tu cnm55 kilo
Evet cnm malesef ben yapiorum bikac yil once 55 kiloda kalmak.icin hep sok diyet yapiodum bi gun de ne varsa yiyodum o yuzden ordan kalma bi aliskanlik oste simdi az ama sglikli beslenmeyi ogrenmeye calisiorum.bide kendimi tutmayayani bu yeme bozukluğunu demek istemiştim.
Hayirdir ins can neden issiz esin ins bulur istegi gbi bi yer saclarinda sn de cok guzelsin masallah sizecanım saçlarım 1 yıldır sarı. doğum sonrası boyattım.
beyazlar arttı çünkü.
sarı daha çok yakışmış öyle diyor görenler. ben de sevdim baya baya.
eşinin işine ne oldu canım.
yeni iş mi arıyor.
benim eşim de işsiz şu an . birinin yanında takılıyor. işsizlik maaşı alıyor .
bayram sonuna kadar iş bulamazsa kendine bi klinik açacak.
Canm bnm ya kiyamam ben ona rabbim yardim etsin ama guzel olcak oyle dusunelim ins siz de bu yogun donemlerde kilo almayin yeter zaten snradan verirsiniz cnmbugün yine dişçiye gidiyoruz kızımın alt telleri çıkmıştı bugünde üstleri uygun görürse çıkaracak
canım çalıştığı çiftlik kapandı.Hayirdir ins can neden issiz esin ins bulur istegi gbi bi yer saclarinda sn de cok guzelsin masallah size
çalıştığı otel krizlerden dolayı kapanmma aşşamasına geldi tazminatını alıp çıkmıştıcanım saçlarım 1 yıldır sarı. doğum sonrası boyattım.
beyazlar arttı çünkü.
sarı daha çok yakışmış öyle diyor görenler. ben de sevdim baya baya.
eşinin işine ne oldu canım.
yeni iş mi arıyor.
benim eşim de işsiz şu an . birinin yanında takılıyor. işsizlik maaşı alıyor .
bayram sonuna kadar iş bulamazsa kendine bi klinik açacak.
sağol canımzor ama sonucu güzel olacaksa değer. Allah güç kuvvet versin kızına canım
özledik canım bekliyoruzkolay gelsin canım..başarılar dilerim
maşallah canım..eşine de Allah yardım etsin.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
sağol canım..elimden geldiğince dikkat ediyorum..ben de sizi özlüyorum..haftaya dan itibaren daha düzenli gelicem izin bitiyor malum..
eşinin saatleri uymuyordu dimi canım..olsun naapçan idare etçen..hafif şeylerle eşlik edersin ona..
ayy kız aynen biz 1 doğurduk böyle olduk..aynıyız
benim ki de yeniden dişe gidecek şu olayları bi halletsek onu da çok ihmal ettim diş sıkma olayı var ya.
.geçmiş olsun kuzuya tekrar canım..uzun sürdü epey kıyamam
evet canım çok güzel oldu sadece plaklar uğraştıracakCanm bnm ya kiyamam ben ona rabbim yardim etsin ama guzel olcak oyle dusunelim ins siz de bu yogun donemlerde kilo almayin yeter zaten snradan verirsiniz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?