Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün boşum biraz gene geldim..evimi de özledim..sabah kahvaltı sonrası yüzüyorum genelde..dikkat etmiyorum ama yüzdüğüm için kilo almıyorum sanırım..eve dönünce anlarım..cumartesi dönerim inşallah
çok kaçamak yaptığım da söylenemez..zaten iştahım da yok bu aralar..hayırlısı ne diyelim

Kendi yogurdumu yapiorum aslinda meyvemle yogurdumu blendirda karistirsam da olur ama aktivia verio bna genelde probiyotik die bnde onsan meyveli tercih ediorum simdilik 700 grm aalinda haftada bi kilo bile versem yeter ins yaa
hadi inşallah canım.

hafta sonu giremedim. çocuklar vs
dün denize gittik. bol bol yüzdüm. deniz dalgalıydı. akçakoca
neyse diyetime sadık kaldım. kaçamak vs yapmadım.
ve bu sabah 55 kiloyu gördüm.
yalnız belim inceldi fakat yağlar çook sarkık görünüyor.
spor ile toparlamam lazım.
3 doğum gördü o karın . normaldır sanıyorum.

Gunaydn guzeller sabah bi dilim ekmek bi dilim peynir domayes salatalik yesillik
malesef kahvaltı yapamadan çıktım evden.
işe geldim 2 bardak çay içtim.
10 da işe geliyorum.
şimdi 1 poğaça yiyorum.
yemek alamadım . koşarak çıktım.
bakıcı teyzemiz fındık toplamaya başlamış haftasonu. bize haber vermemiş. bugün de gidecekmiş eğer ben yan komşuyu ayarlarsam. yan komşumla konuştum. dedim böyle böyle. acil oldu kusura bakma.
yan komşum 1 hafta bakacak artık . Allah razı olsun.
onun stresi koşmacası. otobusü bile kaçırıyordum. evden çıkamadım.
neyse şükür. hallettik.

canım benim Allah şifa versin babana inşallah.
diyetine uysan keşke. düzenli yemek pişmiyorsa evde dışarıdan yemek zorunda kalıyorsan da abartmamaya çalış.
yine sürpriz yaparsın eşine inşallah.

hayırlısı olsun canım. önce sağlık olsun. gerisi önemli değil artık. sen iyi ol.

canım benim Allah şifa versin babana inşallah.
diyetine uysan keşke. düzenli yemek pişmiyorsa evde dışarıdan yemek zorunda kalıyorsan da abartmamaya çalış.
yine sürpriz yaparsın eşine inşallah.

hayırlısı olsun canım. önce sağlık olsun. gerisi önemli değil artık. sen iyi ol.
amin canım sağol..evde düzenli yemek pişiyor ama bana göre olmuyor genelde..koşuşturmacadan arada mecbur dışardan tost simit falan yeniyor..onlar yani..olsun napalım sağlık olsun da herşey yoluna girer inşallah..sağol

Canm benm ya masallh sana ins nazar degmez sanirim artik ideal kilondasin

Cok iyi denk gelmis canm komsu allahtan bar sende bugincuk pogaca ye yarin bakarsin yine eski duzenine ben haftasonu versigim butun kilolari geri aldim 3 gun boyunca kisana kadar yedim zaten kilo alma baslangicim da boyleydi once bikac gun zayiflayip snra ne buldumsa yiyodum bugun diyetosyen yeme bozuklugu teshisi koydu beni psikologa yonlendirdi bi arkadasi vardi bakalim aricak onu

hadi bakalım. yeme bozukluğu da nedir yahu . ilk kez duydum.

Merhaba kızlar.
Umarım iyisinizdir. Kilo veren ve verecek olanları şimdiden tebrik ediyorum.
sersum ben ekim e kadar izin istiyorum. Gelemiyorum düzenli olarak. Malum sınav var.
İnşallah ekim den sonra full burdayım spor ve diyetle.
Kendinize şimdilik iyi bakin inşallah ara da uğrucam tabii ozlerim sizleri.
Herkese çok kolaylıklar diliyorum. Gitsin kilolar.. herkes hedefine ulaşsin.

Canm allah kolaylik versin seni cok ozlicez unutma bizi

hadi bakalım. yeme bozukluğu da nedir yahu . ilk kez duydum.
Soyleki cnm ya hep diyet ya hic diyet manyigiyla hareket ediosun once 4 5 gun diyet yapio snra da bi kac gun birbirinden alakasiz seyleri kusana kadar yiyosun batti balik yan gder diosun snra tekrar kendini toplamalisin tabiki sanki butun hincini yiyeceklerden aliosun gbi dusun

Canm benm ya masallh sana ins nazar degmez sanirim artik ideal kilondasin
1 kilocuk daha vermeliyim canım
aaaaaaaaaa ilk kez duydum canım. nasıl kusana kadar alakasız şeyler yiyor . mide mahvolur.
ne sınavın var canımcım . git gel hayırlısıyla

sabah yarım armut kahvaltım.

öğlen 1 simit
2 haşlanmış yumurta
az peynir
domates
az zeytin

akşama biraz yoğurt yiycem sadece

1 kilocuk daha vermeliyim canım

aaaaaaaaaa ilk kez duydum canım. nasıl kusana kadar alakasız şeyler yiyor . mide mahvolur.

ne sınavın var canımcım . git gel hayırlısıyla
Evet canm zaten mahvoluo normal yemegi bilmiosun ben o yuzden kilo aldm zaten yoksa 55 kiloydum bu kez tutcam kendimi ins bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…