Hosbuldum canımTabiki var cnm hosgeldin
tamam canım bi sorarım anneme kullanırmıselamkızlar..vallafiliztoprak A aaadddaaa @demirleke sizden Allah razı olsun topik sayenizde boş kalmıyor canlar
ben düzenli anca eve dönünce gelebilirim..tedavi aşamasına bi geçsek düzelicez inşallah..salı kısmetse evime kavuşucam...tabii görecembakalım hanyayı konyayı
filiztoprak canım tedavisi yatarken diş sıkma önleyici aparat kullanacak ama benim kız kullanamıyor ergen olduğu için gelişimini bozarmış ..annen kullanabilir canım..35-40 tl bişey netten bakarsın..yazık kullansın kadın..biz de gece rahatlatıcı uyku verici şurup kullanıyoruz şimdilik..bakalım..
buralar serinledi..hatta üşüyoruz..darısı olmayanaların başına
benden şimdilik bu kadar..
hoşgeldin canım ne demekMerhaba kızlar benim içinde yer var mı aranızda?
Bnm de cnm o donemde hep tatli isterdi cnm ama bnim gittigim su beslenme uzmani varya dediki aslinda insanin cni seker istemezmis beyinde hipotalomus dir bi bolge varmis o surekli uyarilirsa tatli die bagimlilik yapiorumus bi sure kessek cnimiz hic istemicek de bakalimkızlar regl olalı 3 gün oldu lakin hep lekeydi daha yeni başladı benim böyle olmaya başladı miyomdan dolayı düzensiz ve uzun geçiyor ve çok tatlı istedi canım ve yedim malesef ama yarın daha dikkatli olucam kendimi sıkarsam daha çok kaçamak oluyor dün pikniğe gittik çok yorulmuşum bugünde dinleniyorum reglden dolayı fazla hareket edemiyorum malum ağrı çekiyorum bu günler benim için zor geçiyo idare ediyorum
afıyet olsun canımSabah balli limonlu su yuruyus snra kajvaltim var 3 yemek k cokelek bir yumurta 2 ceviz oglen yogurt 10 badem meyve aksam da et salata bu hafta bunlari yicem bide leblebim var kizlar
Canm benm ya cok cok gecmis olsun simdi nasil oldu ayagin ins bisey olmamistir ya bide yogun olgudun icin mi o kadar sut ictin yoksa sut diyeti mi bu sanki her hecen gun daha az yiyosunafıyet olsun canım
dun 1 bardak süt içtim,kahvaltım buydu
öğlen bişeyler yemek için cıktım
5-6 kopegın saldırısına ugradım
etrafımı sarım havlayıp hırladılar
kaçamadım önümü kestiler
oldugum yerde durdum
korkudan gözlerimi kapadım
bı tanesı bacagımın arkasından ısırdı
yıne de ses etmedım
dıkılmeye devam ettım
arkası gelecek mı ısırıkların dıye korkarken geri çekıldıler
çok tenhaydı yol
kımseler yoktu
neyse oradan kantıne gıttım
yıyemeden bışeyler ayagımı sabunla yıkadım bolca
hastane
kuduz asısı ve tetanoz aşısı oldum,
3 doz daha kuduz aşım var
saat 4 de 1 bardak sut daha içtım
1 saat sonra taze fasulye yedım
akşam yıne 1 bardak süt içtim yattım
Kahve makineleri iyi kahve cesidi yapio bnde seviorum hatta bizde bitane alcaz eve esim baya arastirdi ama snra nedense vazgectim sen ne isle mesgulsun cnmbugun kahvaltım 1bardak sut sabah 7 de içtim
azonce 1kuçuk çubuk kraker.1 avuç leblebı yedım
kampute kayıtlardayım
yemekhane uzak
ve boyle atıştırmalıklarla gun geçırıyoruz
daha da cıkmam kantıne yemekhaneye
yoldan korktum
öglen 1 bardak sut daka ıçerım
bırkuvı veren makınalardan bıskıvı alırım belkı
çubuk kraker ve leblebım var
bır de kahve makınasından bışeyler içerim
değişiklik olsun,sıcak çık.çayç capıcıno vs. bışeyler var
canım ben unı . de teknıkerimKahve makineleri iyi kahve cesidi yapio bnde seviorum hatta bizde bitane alcaz eve esim baya arastirdi ama snra nedense vazgectim sen ne isle mesgulsun cnm
evde sut çok .gecen bı yere gıttık oradan da verdılerCanm benm ya cok cok gecmis olsun simdi nasil oldu ayagin ins bisey olmamistir ya bide yogun olgudun icin mi o kadar sut ictin yoksa sut diyeti mi bu sanki her hecen gun daha az yiyosun
Canm bnmya gercekten cok uzuldum ama gecer m etme cnm ben pazartesi yazdim aslindq bu hafta boyunca hep ayni seyleri yicem die ama tekrar yazim cnm sabah balli zencefilli su yuruyus kahvalti 3 y k cokelek 2 ceviz bir yurta oglen et salata aksam da meyve badem yogurt yatmadan kayisi ve kiraz cayiBaya duzelmis hali kizlR
Etimi sikmis galiba kan oturmustu isirdigi yere
Az once cektim
Ay sende gdiisun haftasonu iyice bosalcak buraevde sut çok .gecen bı yere gıttık oradan da verdıler
kaynattım attım dolaba
yogurt vardı zaten yapmıştım
hafta sonu yıllık ızne çıkıyoruz
tukensın diye boyle yapıyorum,hem faydalıda
çok geçmiş olsun canım nasıl da korkmuşsun kıyamam yaaa bende çok korkarım köpektenafıyet olsun canım
dun 1 bardak süt içtim,kahvaltım buydu
öğlen bişeyler yemek için cıktım
5-6 kopegın saldırısına ugradım
etrafımı sarım havlayıp hırladılar
kaçamadım önümü kestiler
oldugum yerde durdum
korkudan gözlerimi kapadım
bı tanesı bacagımın arkasından ısırdı
yıne de ses etmedım
dıkılmeye devam ettım
arkası gelecek mı ısırıkların dıye korkarken geri çekıldıler
çok tenhaydı yol
kımseler yoktu
neyse oradan kantıne gıttım
yıyemeden bışeyler ayagımı sabunla yıkadım bolca
hastane
kuduz asısı ve tetanoz aşısı oldum,
3 doz daha kuduz aşım var
saat 4 de 1 bardak sut daha içtım
1 saat sonra taze fasulye yedım
akşam yıne 1 bardak süt içtim yattım
Cok gecmis olsun cnm bnce toplarsin hic uzulme dondurma iconde uzulme cnku diyetisyen bana dondurma verio zaten tabi sadeağrılarım vardı birazda halsizdim gelemedim arkadaşlaar
buarada çok kaçamak yaptım ama hep abur cubur oldu
bu hafta iyi olmıcak sanırım
kahvaltım=1 tb. ekmeği +peynir+zeytin+domates+ceviz+çay
malesef dondurma
akşam=tavuk but+az bulgur pilavı+ayran
1 meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?