Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Giremedim kizlar bilac gundur elazigda gorev yapiyoruz dun bi patlama oldu duymussunizdur tam gozlerimin onunde yok boyle bisey en yakin arkadsimiz ust komsumuz sehit oldu esim de polis olunca iki kat fazla hissediyo insan aciyi bu oyle bir aci ki rabbim dusmanima bile vermesin arkadasima nasil soylicem.diye dusunup durduk ben bile yikildim ona destek olacak guc kalmadi bnde mahvolduk cigerimoz yandi bugun de sehitlerimizin toreni vardi rabbim kimseye yasatmasin

allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin
senin içinde zor bi durum canım çok üzüldüm

merhaba ayca kayanın hangi diyetini yapıyorsunuz bende baslıycamda kılo verdinizmi

Allahım sabırlar versin başınız sağolsun canım..Çok büyük geçmiş olsun ayrıca..Hislerimi kelimelere dökemiyorum ..Okadar üzgünüm ki..Allah bu şerefsizlere bir daha fırsat vermesin inşallah..

selam kızlar...nöbet bitti çok şükür..kaldı 2 nöbet..
nöbette yediğimi içtiğimi yazmıyayım bugün yeni bir gün..nöbette olmuyor olmuyor..Ama yakıyorum da sorun değil..
şimdilik bu kadar.öpüldünüz..

Allahım sabırlar versin başınız sağolsun canım..Çok büyük geçmiş olsun ayrıca..Hislerimi kelimelere dökemiyorum ..Okadar üzgünüm ki..Allah bu şerefsizlere bir daha fırsat vermesin inşallah..
Amin cnm cok sagol ins kokleri kurusun

bu gün koşturmacalı bir gündü
sabahtan abim geldi yeğenlerle çay içtik kurabiye koydum onlara
annemede uğramışlar kahvaltı yapmışlar orada
baya oturdular öğlende yemek yediler bende gelin yoktu
arkalarından ben pazara gittim kızımla
süt aldım 3 kilo yoğurt yapıcam
yediklerimi pazartesi yazmaya başlıcam yeni bir başlangıç olsun
inşallah bu sefer veririm kilom 74.2
hedefim önce 69
sonra =65
en son olursa=63
diyet şeklim kalori hesabı olacak

Amin cnm cok sagol ins kokleri kurusun
Amiinnnnn.....
hadi inşallah canım
Nasilsiniz kizlar bos birakmamak.icin geldim yarindan itibaren yazicam ne yiyip ictigimi

selam kızlar...atası
sabah

salçalı omlet
peynir zeytin
peynirli maydanozlu domates salatası

öğlen

4 kaşık kadar sebzeli bulgur pilavı
cacık

akşam

çavdar ekmekli
2 tost(abarttım biraz)
çay

kızım hasta gibi aslında beraber yürüyecektik ama olmadı..

selam kızlar
bu sabah canım kahvaltı istemedi muz ve ceviz yedim
öğlen için kabak mücveri yapıyorum az yağ ile..yanında yoğurt olacak
yarına nöbetçiyim ..moralim çok iyi değil malum sebeplerden..diyet yapasım yok aslında iştahım da yok..
ben böyle idare edin kızlar..elimden geldiğince dikkat edeceğim..bakalım
Allah her şeyin hayırlısını versin..

Canm benm ya insan uzulme dese bile tabi uzulceksin ama gecicek bu gunler her zorluklar birlikte kolaylik var dio rabbimiz sen diyet mantigiyla hareket etme sadece saglikli beslen ve bedenine iyi bak

Bugun sabah turk kahvesi oglen menemen aksam da balik salata ins bugun temizlige basladim olaylardan dolayi benim esmin ailesi burdaydi dun herkes dagildi bnde temizlige koyuldum

Canm benm ya insan uzulme dese bile tabi uzulceksin ama gecicek bu gunler her zorluklar birlikte kolaylik var dio rabbimiz sen diyet mantigiyla hareket etme sadece saglikli beslen ve bedenine iyi bak
aynen canım insanın elinde değil ..eşim de yanımda yok..onun özlemi de üstüne binince ..napalım..Allah böyle ayrılık versin tabii ama zor..bir de babamın rahatsızlığı olunca insan istemese de stresli ve üzüntülü oluyor..Allaha binlerce şükür bu günümüze..dik durmaya güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen insanın boşaldığı anlar oluyor..neyse canım sıkmayayım sizleri..sağol desteğin için..hepiniz sağolun..iyi ki siz varsınız..inanın en yakınlarımla paylaşamadıklarımı ben buradaki topik arkadaşlarımla paylaştım onlardan destek aldım yıllarca..hepinizi çok seviyorum..elbet bu günler de geçecek Allahın izniyle..

Ask olsun cnm ne sikilmasi biz burda zaten sadece kilolarimizi degil dertlerimizi de paylasiyoruz boyle birlik olcaz destek olcaz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…