Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ellerine saglik canm cok lezzetli gorunuo bnde bugun adet oldum eger tatli isyersem yerim

Gunaydinn guzeller bnde bu sabah itibariyle regl oldum 2 aydir cok duzenli cok sukur bnde kilo bildrim
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta= 62
Bu hafta =62.2
Fark +200 gr
Diyet =kafama gore
Spor hergun yuruyus
Adet oldugum icin biraz fazlaliligim var sanirsam ins gider sersumcum tebrik ediorum vermene sevndim ins filiz de vermistir

ihtiyacın vardı canım biraz hava alırsın iyi olmuş tadını çıkar
kiloda verilmiş ohhhhh daha ne olsun aferim kısssss
canım kilo çizelgesi gerimi gelmiş
ben çok seviyodum

sanada aferim kısssssregle rağmen

filiztoprak
g. hafta=74.2
b. hafta=74
fark= o.2
haftalık yüzde=o. 269
kalori hesabı
kızlar benim vücut hemen korumaya geçti sanırım o kadar dikkaate bu kadar
anca alışacak sorun yok

sağol tatlım ..seninki de normal ben de genelde regl de hep ++ çıkardı ilki yaşadım
sağol canımcımçok iyi geldi valla..çizelge ticerfactory den aynı yapılıyor ama bu sefer profilimizde imza bölümüne resmin(çizelge resminin) üstüne resmi kopyala imzaya da yapıştır yapıcaksın canım ..ben de seviyom çizelgeyi

filiztoprak
g. hafta=74.2
b. hafta=74
fark= o.2
haftalık yüzde=o. 269
kalori hesabı
kızlar benim vücut hemen korumaya geçti sanırım o kadar dikkaate bu kadar
anca alışacak sorun yok
gider bebeeem üzülme..korumadadır senin dediğin gibi

kızlar geldim güzel bi kahvaltı yaptık..Ayrıca arkadaşımın doğum günüydü onu kutladık accık da pasta yedik ama yürüdükte..erimiştir yanii..zaten 3 kişiyiz..yapıverem listeyi..

ANAAAAMMM 300 gramcıkla 1. olmuşum

26 Ağustos 2016 Tarihli listemiz..

Verenler
1-sersum
2-filiztoprak

Alanlar
3-aaadddaaa regl olur okaaaa

Son düzenleme:
Ayy ankarada kahvalti keyfi ve pasta kulaga harika gelio cnm senin icin guzel bi degisiklik olmus ellerine saglik liste icin

eline sağlık canım geldiğin belli oluyo topiğe şenlik geldi

selam kızlar...
nöbet halleri
sabah

kıymalı omlet
zeytin peynir
az simit
yeşillik

öğlen

kuru patlıcan dolması(3 tane)
tarhana
2 incir

arada acıktım yarım simit peynir

akşam

tarhana
1 kuru dolma

yarıladık sayılır..şimdilik iyi hayırlısı bakalımmm

Ben bunu cok aramistim cok sıkıcı oluyo diyetler ya hep ayni sey. Bunlar dogrudur dimi ya

DİYETTE YEMEK DEĞİŞİM LİSTESİ-NE KADAR YEMELİ?

Herkese yeniden merhaba.
Bugün sizlerle diyetisyenimin bana verdiği değişim listelerini paylaşmak istedim. Peki değişim listesi nedir? Örneğin doktorunuz size 1 dilim kepekli ekmek yazdı. Ancak siz kestane yemek istiyorsunuz. Bu listeye bakarak 3 orta boy kestanenin,1 dilim kepekli ekmeğe eşdeğer olduğunu görebilirsiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet cnm dogru ama soyle ki genelde diyetisyenler once zayiflamayi onerirler sonrq bu degisim listesini koruma doneminde onerirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ya hatirlar misiniz bilmem ben buraya ilk geldgimde isvecle baslamistim 6 gun yaptim gobek direk gitmisti simdi diorum ki ben yarin yine baslasam bu diyete hem ac da kalmiorum sizde beni soooyyleeee guzelce motive etseniz nasi ola ki

Kizlar ya hatirlar misiniz bilmem ben buraya ilk geldgimde isvecle baslamistim 6 gun yaptim gobek direk gitmisti simdi diorum ki ben yarin yine baslasam bu diyete hem ac da kalmiorum sizde beni soooyyleeee guzelce motive etseniz nasi ola ki
isveç gayet etkili bir diyet canım bence başla tabii..motivasyonun da artar...

Basladim cnm bugun ilk gunum bozmadim ins cok sevndim topige girmene kizlar kayboldu diodum
hadi hayırlısı bakalım..başarılar..
hafta sonu oluyor canım millet gezmelerde zaten 3 kişiyiz napalım buna da şükür..ben zaten bu sıralar böyleyim filizciğimle sen idare ediyonuz topiği sağolun..

günaydın kızlar...çarşamba günü annemlere gidiyorum..elimden geldiğince gelmeye çalışıcam..annemlere de tartı aldım tartılmam sorun olmaz..eksikliğimi yine siz kapatırsınız di mi..şimdiden sağolun canlar filiztoprak A aaadddaaa

dün akşam kızımla avm yaptık ana kız..2 gün önce kendime diye 2 bluz ve şalvar kapri almıştım kızım bu bluzlar bana bol bol salaş olur dedi el koydu cadı.avm ye giderken hemen giydi birini.aman o beğensin de ben de arada çalar giyerim..
yine kahvaltı edesim yok ama yapıcam bişeyler..bakalım sonra uğrarım

Ne guzel anne kiz geziosunuz cnm aslinda bende artik bebek dusunmeliyim sanirim 5 yillik evliyiz ama dusunmedik hic nedense gecen hafta arkadas sehit olunca dedim ki allah korusun ama benim de esimden bi parca olmali dedim hem bna da arkadas ne guzel olurdu sen topigi merak etme ins bize emanet

Bugun isvecin 2. Gunundeyim sabah kahvemi ictim simdi yogurdumla yarim meyve yiyorum dger yarisi aksam yaaa bi zamanlar ne kalabaliktik dimi ama herkes tatilde neyse donerler ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…