- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım üzülme yeterki sen her şey moralin yerindeyken güzel haklısınselam kızlar
bu sabah canım kahvaltı istemedi muz ve ceviz yedim
öğlen için kabak mücveri yapıyorum az yağ ile..yanında yoğurt olacak
yarına nöbetçiyim ..moralim çok iyi değil malum sebeplerden..diyet yapasım yok aslında iştahım da yok..
ben böyle idare edin kızlar..elimden geldiğince dikkat edeceğim..bakalım
Allah her şeyin hayırlısını versin..
sağol canımAsk olsun cnm ne sikilmasi biz burda zaten sadece kilolarimizi degil dertlerimizi de paylasiyoruz boyle birlik olcaz destek olcaz birbirimize
sağol canım..canım üzülme yeterki sen her şey moralin yerindeyken güzel haklısın
ama arkadaşımın dedşği gibi geçecek elbette elinden ne geliyosa o kadar yap canım
eşinle görüşme imkanın yok mu yanına gitme falan moral olurdu sana
sıkma canını hasta olursun sonra her şey yoluna girecek zamanla
bisiklet binmeye bayılırım..ohh maşallah ne iyi etmişsin.selam kızlar
eşim yine geç gelecekmiş ufffff alışamadık bi türlü
o da rezil oluyo başka iş bulsa çıkacak baya bi kafasına takıyo
bugün biraz bisiklete bindim fırına ve markete gittim spor oldu
sabah kahvaltısı= 1 tb. ekmeği+1 yumurta+domates+2 ceviz +1 bardak süt+çay
öğlen yok bol suuuuuu
akşam=bol marul salata+ton balığı+yarım dilim ekmek
akşam çayıyla 1 avuç leblebi
1 meyve
telefonumdan bakıyorun kalori hesabıma tekrar başladım kayıt etmeye
Canm benm gecmis olsun cok iyiki senin gbi bi calisan annesi var cok sansli gercekten yanina da alabilmissin ne iyi olmusnöbetteyim malum yazmayayım yediklerimiçok kötü değil aslında ama karman çorman
saat gece 10 gibi kızım aradı anne midem bulanıyor karnım ağrıyo..hadiii nöbetteyim aklım onda..yarım saat sonra gene isal olmuş istifra etmiş..off atladım gittim dedim yürü gidiyoz..arkadaş idare etti aldım geldim yanıma şimdi içerde yatıyor..off yalnız çalışan anne olmak ne zor..neyse şimdi iyi..ama iyi ki getirdim sabah olmazdı bana yoksa..
şimdilik benden bukaaa...saat 3.5 a kadar dayanmaca...
sağol canım..çok şükür..neyse ki gece iyiydi..şimdi daha iyi..değişik bir nöbet olduCanm benm gecmis olsun cok iyiki senin gbi bi calisan annesi var cok sansli gercekten yanina da alabilmissin ne iyi olmus
allah güç kuvvet versin canım çok zor kuzununda şifasını versin bişey mi dokundu acabanöbetteyim malum yazmayayım yediklerimiçok kötü değil aslında ama karman çorman
saat gece 10 gibi kızım aradı anne midem bulanıyor karnım ağrıyo..hadiii nöbetteyim aklım onda..yarım saat sonra gene isal olmuş istifra etmiş..off atladım gittim dedim yürü gidiyoz..arkadaş idare etti aldım geldim yanıma şimdi içerde yatıyor..off yalnız çalışan anne olmak ne zor..neyse şimdi iyi..ama iyi ki getirdim sabah olmazdı bana yoksa..
şimdilik benden bukaaa...saat 3.5 a kadar dayanmaca...
sağol canım aminallah güç kuvvet versin canım çok zor kuzununda şifasını versin bişey mi dokundu acaba
sıhhatler olsun canımslm kızlar
bugün saçlarımı boyadım dipler çıkmıştı saçım oturana kadar hepsini boyuyorum
yediklerime gelince
kahvaltı= 1 dlim tb. ek+1 yumurta+5 ad.zeytin+az ezine peyniri+2 ceviz+çay+domates salatalık
öğlen= meyveli yoğurt
akşam= 1 kase hellim peynirli salata+1 bardak ayran
ara=çay+leblebi
1 armut
yarın ara öğün için tatlı krizi için yulaflı toplardan denicem kahve yanında falan güzel olursa yazarım 1-2 ad. yenilebiliyor
öpüyorum kızlar
Hayirli olsun saclarin cnm eminim super olmusturslm kızlar
bugün saçlarımı boyadım dipler çıkmıştı saçım oturana kadar hepsini boyuyorum
yediklerime gelince
kahvaltı= 1 dlim tb. ek+1 yumurta+5 ad.zeytin+az ezine peyniri+2 ceviz+çay+domates salatalık
öğlen= meyveli yoğurt
akşam= 1 kase hellim peynirli salata+1 bardak ayran
ara=çay+leblebi
1 armut
yarın ara öğün için tatlı krizi için yulaflı toplardan denicem kahve yanında falan güzel olursa yazarım 1-2 ad. yenilebiliyor
öpüyorum kızlar
ahhhh benim canımda neler istiyo ama tutuyomYaa bnde dun ne guzel sebzeyle besleniodum aksam arkadas caya cagirdi orda da kendimi tuttum ama eve geldim tam uyucam un kurabiyesi yapmistm.nefis olmus 5 tane gomdum bi de peynir ekmek ama tabi gun icinde 2 saat yurumustum allahtan bugun sabah 3 incir zeytinyagli zerdecalli oglen elma ceviz aksam bakcaz
regl olmuşsun o kada olur sersumcumselam canlar...2. öğün olarak
kurufasulye
cacık
2 kaşık pilav
4 köfte
arada karışık dondurma
eferim sana kıssahhhh benim canımda neler istiyo ama tutuyom
akşamda biraz hareket edrsin dengelersin canım
regl olmuşsun o kada olur sersumcum
ooo süper tarifgelelim bana
kahvaltım=1 yumurta+1 dilim tb.ek+peynir+domates salatalık
ara=1 nescafe+2 tane diyet toplar
akşam=1 tabak taze fasulye+ayran
topların yapılışı =4 yemek kaşığı yulaf ezmesi,1 ad. muz,2 çay kaşığı bal,isteğe göre kakao
muz ezilir diğerleri karıştırılır ceviz büyüklüğünde top yapılır hindistan cevizine bulanır
dolapta 15 dakika bekletilir
hem basit hem kalorisi az ara öğün olarak kahve,çay yanında süper bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?