Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..Allah isteyen herkese versin evlat inşallah..Ama öyle düşünme Allah korusun ..Allah evlatlarımızı analı babalı büyütsün inşallah..
siz halledersiniz tatlım bilmem mi

kahvaltı yapıldı ..dedim ya canım bişey istemiyor diye kızıma da ekmek yoktu..Akıtma yaptım ..
kahvaltı

akıtma arası peynir
domates salatalık
zeytin

birazdan da ev temizliğine girişilecek ana kız..

kahvaltı yapıldı ..dedim ya canım bişey istemiyor diye kızıma da ekmek yoktu..Akıtma yaptım ..
kahvaltı

akıtma arası peynir
domates salatalık
zeytin

birazdan da ev temizliğine girişilecek ana kız..
Akitma ne canm.tarif istiorummmmmm

slm kızlar hafta sonu gelemedim biraz yoğunduk malum kurban bayramı geliyor eşimde izndeyken
hayvanlara baktık nasip oldu aldık çok şükür
diyete devam ediyorum
kahvaltım=1 dilim tb.ek+1 yumurta labne peynirve ezne karışık+5 ad. zeytin+domates salatalık+2 ad. ceviz
öğlen yok limonlu su içtim
akşam=sebzeli köri soslu tavuk+1 bardak ayran
ara=1 armut
sersumcum annenlere gitmek için izinmi aldın kaç gün kalcaksın ne çok sordum yaaa
tartınıda almışsın arada gir canım burayı düşünme idare ederiz
aaadddaaa=isveçe başlamışsın canım hadi hayırlısı bakalım ne kadar gidecek ben hiç yapmadım
kolay gelsin bakalım

Sagol cnm yaa hayirli olsu n size de iyiki geldin ozledik seni

Selaam arkadaşlar
Yeniyim buralarda Bende kilolarımdan müzdaribim 109 kiloydum bir hafta once ne yaptım bilmiyorum ama suan 106.2 yim suan. her zaman yazılanları okuyup gaza gelip bende yapıcam kilo vericem diyip akşamına ekmekleri tatlıları yiyen bir kızım normalde. Üniversite okuyorum . 22 yasındayım. kendimi bildim bileli hep kiloluydum. hiç zayıflama hikayem olmadı. 2 sene icinde 25 kilo alıp bu hallere geldim. senelerin birikmiş yağını 1 ayda yok edemem ama bi yerden baslamam gerektiğini biliyorum. ALLAHI İZNİYLE BASLIYORUM BUGUN. ONEREBİLECEĞİNİZ SEYLER VARSA COK MEMNUN OLURUM. aslında bilgim yok değil. Cokta bilgiliyim ama sabır ve azım bende olmayan 2 kavram.
sabit kaldıgınız bir diyet programı tarzı birsey var mı yoksa daha çok sağlıklı beslenmemi aapıyorsunuz kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama ne yapayım ilk defa kendimi bu sekilde tanıtıyorum.

Allah kabul etsin canım...
babamın hastalığından dolayı rapor aldım canım..yarın gidip alıcam eksik bişeyi yoksa 3 ay..babamı kemoterapiye götürüp getiricem Allah izin verirse elimden geldiğince ilgilenicem..okullar açılınca malum mecburen gidip gelicem..hayırlısı bakalım
canım böyle yapıştırmıyosun bu sefer.. çizelgeni oluşturunca tickerfactoryden çıkan çizelge resminin üstüne tıklayıp resmi kopyala sonra da gelip kk da imza bölümüne yapıştır oluyor..bu formatla uğraşmıyosun daha kolay yani..
hoşgeldin canım aramıza..başlamak başarmanın yarısıdır..bizler eskiyiz çok güzel kilolar verdik zamanında ama hatalar neticesinde geri alanlarımız da var koruyanlarımızda..genelde herkes kendine uygun bir diyeti yapıyor sen de diyetini belirlemelisin önce..uzun vadede karatay ve protein ağırlıklı bir diyet öneririm..karatayı protein ağırlıklı olarak da yapabilirsin..ben öyle yapıyorum genelde..bu sıralar özel durumlardan ötürü saldım biraz ama elimden geldiğince dikkat ediyorum..şimdiden başarılar

günaydın güzeller...
bu sabah erken kalktım..dün temizlik yordu erken uyumuştum..markete gittim azcık meyve aldım yarın yolda yemek için kızım sağ olsun ben arabayı kullanırken hem kendi yiyiyor hem beni besliyor..meyve iyi gidiyor yolda..benim kız yolculukta bişeyler tıkınmadan yapamaz en azından sağlıklı beslensin..
kahvaltı

sokak simiti(ince olandan)
peynir zeytin
domates salatalık
çay çayy

yarın sabah 7-7:30 gibi çıkıcaz yola öğleden önce hast.den raporumu almam lazım..hadi hayırlısı

sersumcum hayırlı yolculuk canım inşallah herşey yolunda gider
meyve iyidir canım ferah ferah içiniz açılır
benim eşim uğraştı canım çizelgeyle ben pek bilmiyorum izledim profilden hakkındaya girdi orda imza bölümü çıkmadı
bide bu yazıyı göstereyim bir sor demişti bugün izin alacak kızımla göz doktoruna görünecekler

Canim hosgeldin oncelikle sana bi tavsoyem var suandq ilk asamada moden genis oldugu icin radikal kararlar vermis olsan bile diyetle ilgili aksamina pes edersin yarin baslicam dersin ama baslayamazsin cnku birdenbire ac kalamazsin sonra da daha cok kilo alirsin bugun ye uarin basla die bende sana ilk diyet olarak sersumun desigi gibi karatayi oneriorum hem ac kalma hde kilo vermeye basla miden kiculunce ara ara 2 3 gunluk sok diyetlerden yaparsin ama 3 gunu aşma simdilik sonra zaten sik sik konusuruz bizlerde karatay biraz da sok diyet takilioruz bazen sen besmele cek karatay ablamizla basla untma hic ac kalmicaksin

hoşbuldum. et, meyve , yogurt yiyemiyorum midem almıyo. ee malum öğrenciyim birde izmir de genel de dısardan yiceklerle besleniyorum sabah okulda poaca kahve. aksam dısardan pizza hamburger tost. böyle yapa yapa geldim bu hallere.. sabit diyetlrden nefret ediyorum sınırlanmıs hissediyorum onu yiyemezsin bunu yemelisin bana gore değil. zaten günde tek ögünle beslenen bir insanım. ama onu da gece yiyorum ve uyku sorunum var gece uyuyamıyorum ündüz uyuyorum. hatalarım çok açık . farkındayım. bende dedim ki burda herkes birbirini destekliyor. pes etmem hemen gördükçe bende heveslenirim diye dusundum. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Bu ara da gecmiş olsun 'sersum' Hayırlı yoculuklarr.

Canimgecmis olsun tekrardan yolda dikkat edin kendinize yaa ankaraninda simidi meshur biz cankayaya gelince gorumcemlere sabah kahvaltida mutlaka yerim cok da guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…