sağol canım..Allah isteyen herkese versin evlat inşallah.Ne guzel anne kiz geziosunuz cnm aslinda bende artik bebek dusunmeliyim sanirim 5 yillik evliyiz ama dusunmedik hic nedense gecen hafta arkadas sehit olunca dedim ki allah korusun ama benim de esimden bi parca olmali dedim hem bna da arkadas ne guzel olurdu sen topigi merak etme ins bize emanet
Akitma ne canm.tarif istiorummmmmmkahvaltı yapıldı ..dedim ya canım bişey istemiyor diye kızıma da ekmek yoktu..Akıtma yaptım ..
kahvaltı
akıtma arası peynir
domates salatalık
zeytin
birazdan da ev temizliğine girişilecek ana kız..
sosyete adıyla krep canım bizim orda akıtma derler..yumurta süt un göz kararı karıştır boza kıvamında teflonda pişir..biliyorsundur sen de akıtma diyince farklı gelmiştir sanaAkitma ne canm.tarif istiorummmmmm
Evet cnm krep biliorumsosyete adıyla krep canım bizim orda akıtma derler..yumurta süt un göz kararı karıştır boza kıvamında teflonda pişir..biliyorsundur sen de akıtma diyince farklı gelmiştir sana
Sagol cnm yaa hayirli olsu n size de iyiki geldin ozledik senislm kızlar hafta sonu gelemedim biraz yoğunduk malum kurban bayramı geliyor eşimde izndeyken
hayvanlara baktık nasip oldu aldık çok şükür
diyete devam ediyorum
kahvaltım=1 dilim tb.ek+1 yumurta labne peynirve ezne karışık+5 ad. zeytin+domates salatalık+2 ad. ceviz
öğlen yok limonlu su içtim
akşam=sebzeli köri soslu tavuk+1 bardak ayran
ara=1 armut
sersumcum annenlere gitmek için izinmi aldın kaç gün kalcaksın ne çok sordum yaaa
tartınıda almışsın arada gir canım burayı düşünme idare ederiz
aaadddaaa=isveçe başlamışsın canım hadi hayırlısı bakalım ne kadar gidecek ben hiç yapmadım
kolay gelsin bakalım
bende sizi özledim sağol canımSagol cnm yaa hayirli olsu n size de iyiki geldin ozledik seni
Allah kabul etsin canım...slm kızlar hafta sonu gelemedim biraz yoğunduk malum kurban bayramı geliyor eşimde izndeyken
hayvanlara baktık nasip oldu aldık çok şükür
diyete devam ediyorum
kahvaltım=1 dilim tb.ek+1 yumurta labne peynirve ezne karışık+5 ad. zeytin+domates salatalık+2 ad. ceviz
öğlen yok limonlu su içtim
akşam=sebzeli köri soslu tavuk+1 bardak ayran
ara=1 armut
sersumcum annenlere gitmek için izinmi aldın kaç gün kalcaksın ne çok sordum yaaa
tartınıda almışsın arada gir canım burayı düşünme idare ederiz
aaadddaaa=isveçe başlamışsın canım hadi hayırlısı bakalım ne kadar gidecek ben hiç yapmadım
kolay gelsin bakalım
canım böyle yapıştırmıyosun bu sefer.. çizelgeni oluşturunca tickerfactoryden çıkan çizelge resminin üstüne tıklayıp resmi kopyala sonra da gelip kk da imza bölümüne yapıştır oluyor..bu formatla uğraşmıyosun daha kolay yani..
hoşgeldin canım aramıza.Selaam arkadaşlar
Yeniyim buralarda Bende kilolarımdan müzdaribim 109 kiloydum bir hafta once ne yaptım bilmiyorum ama suan 106.2 yim suan. her zaman yazılanları okuyup gaza gelip bende yapıcam kilo vericem diyip akşamına ekmekleri tatlıları yiyen bir kızım normalde. Üniversite okuyorum . 22 yasındayım. kendimi bildim bileli hep kiloluydum. hiç zayıflama hikayem olmadı. 2 sene icinde 25 kilo alıp bu hallere geldim. senelerin birikmiş yağını 1 ayda yok edemem ama bi yerden baslamam gerektiğini biliyorum. ALLAHI İZNİYLE BASLIYORUM BUGUN. ONEREBİLECEĞİNİZ SEYLER VARSA COK MEMNUN OLURUM. aslında bilgim yok değil. Cokta bilgiliyim ama sabır ve azım bende olmayan 2 kavram.
sabit kaldıgınız bir diyet programı tarzı birsey var mı yoksa daha çok sağlıklı beslenmemi aapıyorsunuz kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama ne yapayım ilk defa kendimi bu sekilde tanıtıyorum.
Canim hosgeldin oncelikle sana bi tavsoyem var suandq ilk asamada moden genis oldugu icin radikal kararlar vermis olsan bile diyetle ilgili aksamina pes edersin yarin baslicam dersin ama baslayamazsin cnku birdenbire ac kalamazsin sonra da daha cok kilo alirsin bugun ye uarin basla die bende sana ilk diyet olarak sersumun desigi gibi karatayi oneriorum hem ac kalma hde kilo vermeye basla miden kiculunce ara ara 2 3 gunluk sok diyetlerden yaparsin ama 3 gunu aşma simdilik sonra zaten sik sik konusuruz bizlerde karatay biraz da sok diyet takilioruz bazen sen besmele cek karatay ablamizla basla untma hic ac kalmicaksinSelaam arkadaşlar
Yeniyim buralarda Bende kilolarımdan müzdaribim 109 kiloydum bir hafta once ne yaptım bilmiyorum ama suan 106.2 yim suan. her zaman yazılanları okuyup gaza gelip bende yapıcam kilo vericem diyip akşamına ekmekleri tatlıları yiyen bir kızım normalde. Üniversite okuyorum . 22 yasındayım. kendimi bildim bileli hep kiloluydum. hiç zayıflama hikayem olmadı. 2 sene icinde 25 kilo alıp bu hallere geldim. senelerin birikmiş yağını 1 ayda yok edemem ama bi yerden baslamam gerektiğini biliyorum. ALLAHI İZNİYLE BASLIYORUM BUGUN. ONEREBİLECEĞİNİZ SEYLER VARSA COK MEMNUN OLURUM. aslında bilgim yok değil. Cokta bilgiliyim ama sabır ve azım bende olmayan 2 kavram.
sabit kaldıgınız bir diyet programı tarzı birsey var mı yoksa daha çok sağlıklı beslenmemi aapıyorsunuz kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama ne yapayım ilk defa kendimi bu sekilde tanıtıyorum.
Canimgecmis olsun tekrardan yolda dikkat edin kendinize yaa ankaraninda simidi meshur biz cankayaya gelince gorumcemlere sabah kahvaltida mutlaka yerim cok da guzel olurgünaydın güzeller...
bu sabah erken kalktım..dün temizlik yordu erken uyumuştum..markete gittim azcık meyve aldım yarın yolda yemek içinkızım sağ olsun ben arabayı kullanırken hem kendi yiyiyor hem beni besliyor. .meyve iyi gidiyor yolda..benim kız yolculukta bişeyler tıkınmadan yapamaz en azından sağlıklı beslensin..
kahvaltı
sokak simiti(ince olandan)
peynir zeytin
domates salatalık
çay çayy
yarın sabah 7-7:30 gibi çıkıcaz yola öğleden önce hast.den raporumu almam lazım..hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?