Kizlar su is nedir ugrastiginiz acepsersumcum hayırlı yolculuk canım inşallah herşey yolunda gider
meyve iyidir canım ferah ferah içiniz açılır
benim eşim uğraştı canım çizelgeyle ben pek bilmiyorum izledim profilden hakkındaya girdi orda imza bölümü çıkmadı
bide bu yazıyı göstereyim bir sor demişti bugün izin alacak kızımla göz doktoruna görünecekler
Bende izmirliyimm bu arada nasi ozledim memleketimi canm sen tam bi ogrenci hayati yasiosun desene o zaman sen once aksam yemegi kesiceksin snra da uesgin saglik seyleri yaz bi plan oturtalim valla yasak kelimesini bnde sevmiorum o zaman soyleyapalim sen 6 gun saglikli beslen bi gun de pizzani hamburgerini ye en azindanhoşbuldum. et, meyve , yogurt yiyemiyorum midem almıyo. ee malum öğrenciyim birde izmir de genel de dısardan yiceklerle besleniyorum sabah okulda poaca kahve. aksam dısardan pizza hamburger tost. böyle yapa yapa geldim bu hallere.. sabit diyetlrden nefret ediyorum sınırlanmıs hissediyorum onu yiyemezsin bunu yemelisin bana gore değil. zaten günde tek ögünle beslenen bir insanım. ama onu da gece yiyorum ve uyku sorunum var gece uyuyamıyorum ündüz uyuyorum. hatalarım çok açık . farkındayım. bende dedim ki burda herkes birbirini destekliyor. pes etmem hemen gördükçe bende heveslenirim diye dusundum. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Bu ara da gecmiş olsun 'sersum' Hayırlı yoculuklarr.
annem tasındı yanıma nevsehirden ama tatil yapıyorlar geziyorlar kardesimle. Aslında nefret ettim fast food tan ama yaz okuluna gidiyorum yetişmiyor hem ev hem okul o yuzden okula önem verip hem de dısardan yemege kacıyorum. sebze yemeklerini özledim valla. İzmirdeyim ama yaz bitti bi kere denize gittim en son 2 ay once deniz yuzu gördüm :)Bende izmirliyimm bu arada nasi ozledim memleketimi canm sen tam bi ogrenci hayati yasiosun desene o zaman sen once aksam yemegi kesiceksin snra da uesgin saglik seyleri yaz bi plan oturtalim valla yasak kelimesini bnde sevmiorum o zaman soyleyapalim sen 6 gun saglikli beslen bi gun de pizzani hamburgerini ye en azindan
Hem bu hemde yedginden cok harcasan bile vicuduna bagimli seyler yiyosun malesef metobolizmana cok zarar verisun bunu kendine yapmasorun da bu zaten yemiyorum hiç bişey dun sabah tost yedim bir de elma. bu sabaha kadar cay kahve sigara zaten seker tüketmiyorum . bu sabah börek yedim . kalori hesabı yaptıgımd a yediğimden cok harcıyorum ama hayatım düzensiz ssorun bu galiba.
Evet agir ama en sevdgim bu bunu bikac gun yapim gobek falan gdioisveç çok agır değil mi ya.
Bak ne hoc iste beslenmeni yapmissin ya zaten fast food u kes direk gder hepsi sen burdan basla bakalim kilo verdikce sagligin duzelcekSabahları haşlanmıs yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik.
Öglen ton balıklı salata
Akşamları haslanmıs sebze Ayran
ana öğün dışında acıktıgım da da Leblebi kahve ve soda .
Ben bu şekilde dusundum.
Çok şükür ki artık tatlı yiyemiyorum midem almıyo tiksindim.
Bu arada reflü, seker , sara hastasıyım. Yani acilen düzgün bir hayata ihtiyacım var. 22 yasımda bu kadar hastalıgım var cocugum oldugunda ne yapıcam kim bilir böyle giderse.
Iste bu ya iste bu sensin annen de mos gbi anne yemekleri yapar sana hergun missBu kez kararlıyım. 29 Aralık doğum günüm. Yeni Yaşıma Yeni Bir Eda olarak giricem. Sabaha annem geliyormuş. Simdi Evi temizleyip evde egzersiz yapıcam. Uykum var başım agrıyo ama takmicam bugun başarırsam yarında başarırım. Acayip gazlandım suan kendi kendime deli gibi bağırıyorum
20 dk genel egzersiz 25 dkıka aerobik yaptım oha dedim kendme temizlik yapıp yürüyüşe çıkıcam şimdiIste bu ya iste bu sensin annen de mos gbi anne yemekleri yapar sana hergun miss
sağol canım..inşallahsersumcum hayırlı yolculuk canım inşallah herşey yolunda gider
meyve iyidir canım ferah ferah içiniz açılır
benim eşim uğraştı canım çizelgeyle ben pek bilmiyorum izledim profilden hakkındaya girdi orda imza bölümü çıkmadı
bide bu yazıyı göstereyim bir sor demişti bugün izin alacak kızımla göz doktoruna görünecekler
sağol canım..hoşbuldum. et, meyve , yogurt yiyemiyorum midem almıyo. ee malum öğrenciyim birde izmir de genel de dısardan yiceklerle besleniyorum sabah okulda poaca kahve. aksam dısardan pizza hamburger tost. böyle yapa yapa geldim bu hallere.. sabit diyetlrden nefret ediyorum sınırlanmıs hissediyorum onu yiyemezsin bunu yemelisin bana gore değil. zaten günde tek ögünle beslenen bir insanım. ama onu da gece yiyorum ve uyku sorunum var gece uyuyamıyorum ündüz uyuyorum. hatalarım çok açık . farkındayım. bende dedim ki burda herkes birbirini destekliyor. pes etmem hemen gördükçe bende heveslenirim diye dusundum. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Bu ara da gecmiş olsun 'sersum' Hayırlı yoculuklarr.
sağol canımCanimgecmis olsun tekrardan yolda dikkat edin kendinize yaa ankaraninda simidi meshur biz cankayaya gelince gorumcemlere sabah kahvaltida mutlaka yerim cok da guzel olur
yazılarımın altındaki kilo çizelgesi canım..ilk sayfada nasıl oluşturacağın yazıyor..Kizlar su is nedir ugrastiginiz acep
Kizlar isvecin 3.gunundeyim dun ceviz ve kuru uzum kacamagi yaptim yoksa acliktan kuscaktim suan da da tatli krizlerindeyim ama tutuorum kendimi
düzen şartsorun da bu zaten yemiyorum hiç bişey dun sabah tost yedim bir de elma. bu sabaha kadar cay kahve sigara zaten seker tüketmiyorum . bu sabah börek yedim . kalori hesabı yaptıgımd a yediğimden cok harcıyorum ama hayatım düzensiz ssorun bu galiba.
deneme
karataya uyarsan kesinlikle kilo almazsın ..tecrübeyle sabittir..ilk sayfamızda yararlı bilgiler var incele derim..annem tasındı yanıma nevsehirden ama tatil yapıyorlar geziyorlar kardesimle. Aslında nefret ettim fast food tan ama yaz okuluna gidiyorum yetişmiyor hem ev hem okul o yuzden okula önem verip hem de dısardan yemege kacıyorum. sebze yemeklerini özledim valla. İzmirdeyim ama yaz bitti bi kere denize gittim en son 2 ay once deniz yuzu gördüm :)
deme istedigim ben o karatay diyetini yaparsam daha cok kilo alabilirim diye korkuyorum. Ama Geceleri uyusam gündüzeri de normal insanlar gibi olsam bence cok rahat kilo veririmm
Karatay da et var tavuk var balık var yogurt var ben yiyemiyorum onları midem almıyo daha cok sebze ve baklagıl seviyorum. benm yapıcagım da menu deki etleri haslanmıs sebzelerle ve yeşil mercimek barbunya fasulye tarzı seylerle değiştircem. Proteini de yumurtadan falan alırım böylece. Diye dusunuyorum. :/sağol canım..inşallah
canım tam sağ üstte adının üstüne gel imza çıkacak diyecektim yapmışsın sanırım
sağol canım..
sağol canımhaklısın ankara simitine dayanılmaz..sabahları yediğimde yakıyorum onun için kahvaltıda korkmadan yiyiyorum
yazılarımın altındaki kilo çizelgesi canım..ilk sayfada nasıl oluşturacağın yazıyor..
ha gayret
düzen şart
karataya uyarsan kesinlikle kilo almazsın ..tecrübeyle sabittir..ilk sayfamızda yararlı bilgiler var incele derim..
Karatayda boool yumurta var canim zaten baklagil de varKaratay da et var tavuk var balık var yogurt var ben yiyemiyorum onları midem almıyo daha cok sebze ve baklagıl seviyorum. benm yapıcagım da menu deki etleri haslanmıs sebzelerle ve yeşil mercimek barbunya fasulye tarzı seylerle değiştircem. Proteini de yumurtadan falan alırım böylece. Diye dusunuyorum. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?