sağol canım amin inşallah.Annenleri size goturme fikri ne kdar guzrl cnim ins bu hafta hayirli sonuclar alirsiniz babandan sen diyete cok skmadan dikkt et yeter ins hersey guzel olcak annenler nerde otutuo cnm senin
amin canım sağolbi tatlı ya başlayınca öyle oluyo canım bazen bendede oluyo
nasıl olsa kaçamak yaptım deyip devam ediyoz inşallah toparlarsın kendini
baban için sevindim inşallah herşey yolunda gider
canım tatlı isteyince sağlam bi çözüm bulmaya çalışıyorum
çayın yanında yada kahve yanında 1-2 tane yemek üzere
araştırıyorum canım daha güzelini yapmak için
haşlama eti bende severim kıs hafif faydalı
benim kıza alıştırdım yiyo
işin varsa yaparız canım listeyi
saat koymayalım geç vakitte olur
Ahh ahh yine geldi eylul acilsin balik sezonu tatli bi hüzun sonbaharin baslangici ... afiyet olsun cnm liste icin de ellerine saglikbugün buranın pazarı ..babam balık istedi mevsimi açıldı malum..gideyim de alayım...
öpüldünüz canlar
teşekkürler canım kutlarım sende vermişsinHarikasin cnm ya aferin sana
eline sağlık canım sende kilonu korumuşsun sanada aferin tabiki02.Eylül 2016 Tarihli Listemiz
Kilo verenler
1.filiztoprak
2.aaadddaaa
Aynı kalan
3.sersum
Aynen cnm pide ye ama az ye ben sunu kesfettim bnde ne zaman diyet yapsam.bisey cikiodu en iyisi gittigim yerlerde az az tadina bakim dedimeşim yine evde işden çıktıofffff nolcak bilmiyorum
çay istedi bende öğlen çayı boş içemiyom bişeyde yoktu bana uygun gofret yedim malesef
yarın toparlanayım dicem ama anneme gidicez onlarda etli pide yaptırcaklarmış offffff taam düzene giriyorum bişey çıkıyo
ama pes etmicem ertesi gün spor yapıcam az yemeye çalışıcam
Allah yardimciniz olsun ins esin cok guzel bi is bulur cnm sen destek ol onaeşim yine evde işden çıktıofffff nolcak bilmiyorum
çay istedi bende öğlen çayı boş içemiyom bişeyde yoktu bana uygun gofret yedim malesef
yarın toparlanayım dicem ama anneme gidicez onlarda etli pide yaptırcaklarmış offffff taam düzene giriyorum bişey çıkıyo
aynen canım..hayırlı günler görelim inşallahAhh ahh yine geldi eylul acilsin balik sezonu tatli bi hüzun sonbaharin baslangici ... afiyet olsun cnm liste icin de ellerine saglik
Allah yardımcınız olsun ve en kısa sürede gönlünüze göre bir iş bulsun inşallah canım...eşim yine evde işden çıktıofffff nolcak bilmiyorum
valla dediğin gibi bazen saçma sapan şeyleri istiyor canımız..komik doğrusuKizlarrr haftasonu geldi yine herkes gezmelerde hehehhe bugun nedense canim acayip tereyagi cekio gecen de tahin cekmisti ne tuhaf istekler bunlar anlamadim gitti
Kolay gelsin canim hallet sen islerini gorusuruz yine insselam canlar...bu hafta da koşturmacadayım..hastane ev arası mekik dokuma..idare ediyorum bakalım.
yediklerim biliyorsunuz karman çorman düzensiz olunca yazmasam daha iyi..hayırlısı ne diyelim...cumaya yine üçümüz yaparız listeyi bayram liste olmaz zaten sonrasında toparlanırız kızlar..
gelemezsem kusura kalmayın..geç saatlerde fırsat bulursam böyle gelirim..
öpüldünüz
canım benim Allah hayırlı kapılar açsın inşallaheşim yine evde işden çıktıofffff nolcak bilmiyorum
öpüyorum ben de.selam canlar...bu hafta da koşturmacadayım..hastane ev arası mekik dokuma..idare ediyorum bakalım.
yediklerim biliyorsunuz karman çorman düzensiz olunca yazmasam daha iyi..hayırlısı ne diyelim...cumaya yine üçümüz yaparız listeyi bayram liste olmaz zaten sonrasında toparlanırız kızlar..
gelemezsem kusura kalmayın..geç saatlerde fırsat bulursam böyle gelirim..
öpüldünüz
nasılsın şeker . kilo verdin mi görüşmeyeliKolay gelsin canim hallet sen islerini gorusuruz yine ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?