Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Annenleri size goturme fikri ne kdar guzrl cnim ins bu hafta hayirli sonuclar alirsiniz babandan sen diyete cok skmadan dikkt et yeter ins hersey guzel olcak annenler nerde otutuo cnm senin
sağol canım amin inşallah..ama daha yolumuz uzun planım ekim kasım gibi inşallah..annemler kocaelinde canım..
amin canım sağol

ben de babamız yokken yapayım haşlama belki alışır benimki de
çayın yanına hep bişeyler istiyor insan haklısın..araştırmaya devam
zaten 3 kişiyiz ben yapıverem şimdik

bugün buranın pazarı ..babam balık istedi mevsimi açıldı malum..gideyim de alayım...
öpüldünüz canlar

bugün buranın pazarı ..babam balık istedi mevsimi açıldı malum..gideyim de alayım...
öpüldünüz canlar
Ahh ahh yine geldi eylul acilsin balik sezonu tatli bi hüzun sonbaharin baslangici ... afiyet olsun cnm liste icin de ellerine saglik

eşim yine evde işden çıktıofffff nolcak bilmiyorum
çay istedi bende öğlen çayı boş içemiyom bişeyde yoktu bana uygun gofret yedim malesef
yarın toparlanayım dicem ama anneme gidicez onlarda etli pide yaptırcaklarmış offffff taam düzene giriyorum bişey çıkıyo
ama pes etmicem ertesi gün spor yapıcam az yemeye çalışıcam

Aynen cnm pide ye ama az ye ben sunu kesfettim bnde ne zaman diyet yapsam.bisey cikiodu en iyisi gittigim yerlerde az az tadina bakim dedim

Allah yardimciniz olsun ins esin cok guzel bi is bulur cnm sen destek ol ona

Kizlarrr haftasonu geldi yine herkes gezmelerde hehehhe bugun nedense canim acayip tereyagi cekio gecen de tahin cekmisti ne tuhaf istekler bunlar anlamadim gitti

Evet topigimiz bos kalmasin aabah kahve bi dilim ekmek ve teryag peynir yumurta yesllik bi tane ceviz bi kayisi

Ahh ahh yine geldi eylul acilsin balik sezonu tatli bi hüzun sonbaharin baslangici ... afiyet olsun cnm liste icin de ellerine saglik
aynen canım..hayırlı günler görelim inşallah
rica ederim..ben yetişemeyince siz yetişiyorsunuz ya
Allah yardımcınız olsun ve en kısa sürede gönlünüze göre bir iş bulsun inşallah canım...
toparlarsın sen nasılsa..sağlık olsun yeter ki
Kizlarrr haftasonu geldi yine herkes gezmelerde hehehhe bugun nedense canim acayip tereyagi cekio gecen de tahin cekmisti ne tuhaf istekler bunlar anlamadim gitti
valla dediğin gibi bazen saçma sapan şeyleri istiyor canımız..komik doğrusu..accuk yersin olur biter..

selam canlar...bu hafta da koşturmacadayım..hastane ev arası mekik dokuma..idare ediyorum bakalım.
yediklerim biliyorsunuz karman çorman düzensiz olunca yazmasam daha iyi..hayırlısı ne diyelim...cumaya yine üçümüz yaparız listeyi bayram liste olmaz zaten sonrasında toparlanırız kızlar..
gelemezsem kusura kalmayın..geç saatlerde fırsat bulursam böyle gelirim..
öpüldünüz

Kolay gelsin canim hallet sen islerini gorusuruz yine ins

canım benim Allah hayırlı kapılar açsın inşallah

benim koca da dükkan bakıyor. iş yeri açsam mı diye kararsız. ben de aç diye ısrar ettim az . yoksa korkuyor sanki.

öpüyorum ben de.

36 bedene girdim rahatça . düğünü de yaptık geldik şükür.
herşey çok güzel oldu. akrabalar arkadaşlar uzun yıllar sonra tekrar buluştu.

Eklentiler

• Adsız.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…