karatayda her şey var kendine göre ayarlarsın canım.ama baklagil ağırlıklı beslenince yavaş kilo verirsin ..proteinden en azından yumurta yersen iyi olur..tok tutar..Karatay da et var tavuk var balık var yogurt var ben yiyemiyorum onları midem almıyo daha cok sebze ve baklagıl seviyorum. benm yapıcagım da menu deki etleri haslanmıs sebzelerle ve yeşil mercimek barbunya fasulye tarzı seylerle değiştircem. Proteini de yumurtadan falan alırım böylece. Diye dusunuyorum. :/
Benim isvec yalan oldu bugun ousaki ne gazla baslamistim ya her aksam arkadaslar komsular bugunde pastalar borekler of ne cok caydirici var anlatamam persembe seminerler baslio calisim da rahat edim ins
bence ondandır canım şok diyetlerde böyle oluyo malesefKizlar gunaydinnn yaa 2 gundur dunyayi yiyorum ben isvece basladdim 2 gun ac kaldim ondan midir nedir
Haklisin canm aslinda soyle diyeyim sana ben 2 3 gun tatli ihtiyacimi kesiyorum sonra tekrar bisey yiyince baslio insilun direncim var filizcim yemege basladdim mi oyle bir yiuorum ki kimse beni durduramio yatana kadsr yiyorum bu durumla ilgili cok sey yaptim hatta beslenme uzmanina bile gittim ama vazgecemiorum bu huydandün kaçamaklı bir gündü hiç yazmıyayım eşim geç gelince sayımı vardı bizde biraz şımardık kaçamak oldu
ama bugün ipler elimde toparlanma zamanı
kahvaltı=2 yumurta+1 dilim tb.ek+ peynir+2 ceviz+domates salatalık
dün dondurucuyu temizledim biraz et ve kemikli et çıktı onları haşlıcam akşam yemeği olarak
birazdan evi süpürür silerim biraz işlerim var işte
aaadddaaa= canım tatlı isteğini daha önce tarifini vermiştim yulaf toplarından yap yada kendin meyveli yoğurt yap geçen ben yaptım evde şeftali vardı yumuşaktı değerlendireyim derken ortaya güzel bişey çıktı kızım bile sevdi normalde yemez herşeyi
şeftalileri blendırda parçaladım içine 1 tanede muz ekledim 1 kaşıkta bal tekrar çektim daha sonra kendi yaptığım yoğurdu ekledim göz kararı hhepsini karıştırdım çok sağlıklı bir yiyecek gayette tatlı oldu bi kısmını öyle yedik bi kısmınıda dondurdum çubukla dondurma gibi oldu onun tadına bugün bakıcam bu tarz şeylerle tatlı isteğini karşılarsın kilo almadan
aynen filizin dediği gibi şok diyet sonrası vücut yoksunluk çekiyor ve bizi her şeyi yemeye yönlendiriyor bence de...tutmak çok zor ama başarmalısınKizlar gunaydinnn yaa 2 gundur dunyayi yiyorum ben isvece basladdim 2 gun ac kaldim ondan midir nedir
aaaaaaaaaaa ne saçma.sersumcum başaramadım malesefşöyleki bizde senin dediğin gibi girdik çıkmıyo
sonra arştırdık pro üyeleri yapabiliyomuş sadece
bende çizelgeyi resim linkinden kopyala yapıştır yaptım ama otamatik olmadığı için her zaman uğraştırıcı
sen naptın canım annenlerde herşey yolundamı
eferim kısss süper fikirler veriyosun..ellerine sağlıkdün kaçamaklı bir gündü hiç yazmıyayım eşim geç gelince sayımı vardı bizde biraz şımardık kaçamak oldu
ama bugün ipler elimde toparlanma zamanı
kahvaltı=2 yumurta+1 dilim tb.ek+ peynir+2 ceviz+domates salatalık
dün dondurucuyu temizledim biraz et ve kemikli et çıktı onları haşlıcam akşam yemeği olarak
birazdan evi süpürür silerim biraz işlerim var işte
aaadddaaa= canım tatlı isteğini daha önce tarifini vermiştim yulaf toplarından yap yada kendin meyveli yoğurt yap geçen ben yaptım evde şeftali vardı yumuşaktı değerlendireyim derken ortaya güzel bişey çıktı kızım bile sevdi normalde yemez herşeyi
şeftalileri blendırda parçaladım içine 1 tanede muz ekledim 1 kaşıkta bal tekrar çektim daha sonra kendi yaptığım yoğurdu ekledim göz kararı hhepsini karıştırdım çok sağlıklı bir yiyecek gayette tatlı oldu bi kısmını öyle yedik bi kısmınıda dondurdum çubukla dondurma gibi oldu onun tadına bugün bakıcam bu tarz şeylerle tatlı isteğini karşılarsın kilo almadan
Annenleri size goturme fikri ne kdar guzrl cnim ins bu hafta hayirli sonuclar alirsiniz babandan sen diyete cok skmadan dikkt et yeter ins hersey guzel olcak annenler nerde otutuo cnm seninselam kızlar...annemlerdeyim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arada kaçamak oluyor malum
2 gündür belim ağrıyor gene..valizi kaldırdım salak gibi...ilaç alıyorum ovuyorum dinlendiriyorum..umarım geçer...
kahvaltım
omlet
domates salata
peynir zeytin
2. öğün
2 biber dolma
3 y.sarma
2 kaşık taze fasulye
yoğurt
çayla 1 parça kek 1kurabiye
yarına tartı yüzümüzü güldürsün..ben yaparım listeyi heralde...
bi tatlı ya başlayınca öyle oluyo canım bazen bendede oluyoHaklisin canm aslinda soyle diyeyim sana ben 2 3 gun tatli ihtiyacimi kesiyorum sonra tekrar bisey yiyince baslio insilun direncim var filizcim yemege basladdim mi oyle bir yiuorum ki kimse beni durduramio yatana kadsr yiyorum bu durumla ilgili cok sey yaptim hatta beslenme uzmanina bile gittim ama vazgecemiorum bu huydan
baban için sevindim inşallah herşey yolunda gideraynen filizin dediği gibi şok diyet sonrası vücut yoksunluk çekiyor ve bizi her şeyi yemeye yönlendiriyor bence de...tutmak çok zor ama başarmalısın
aaaaaaaaaaa ne saçma...eskiden ne güzel oluyor du
iyiyiz çok şükür canım babam da eskisinden biraz daha iyi maşallah..iştahı birazx açılmış..çarşamba kemo 3. kür olacak inşallah böyle devam eder.
benim raporda bir eksiklik var onu düzeltip tekrar çıkaracaklar..p.tesi onu alıcam..sonrası 3 ay raporluyum..kemo bitene kadar gidip gelicem..sonra radyo terapi olmazsa bana götürücem onları..hayırlısı bakalım
eferim kısss süper fikirler veriyosun..ellerine sağlık
ay haşlama et ben çok severim bizimkiler yemez..arada kendime alsam iyi olur
Aferin sana kis bak ne guzel baslamissin bi lere besmele dedin mi gelir onun devami unutma en onemlisi beyinde bitirmek tartidan korkma bak biz her cuma kilo bildirimi yapioruz snde yap versikce motiven artarSelamun Aleyküm herkese. Dün son sınavıma girdim ve 4 gundur sabahın 7 bucuk 8 inde kalkıyorum. aksam en gec 2 de uyuyorum galiba uyku Düzenim oturuyor yerine yavaş yavaş. Yaz okulu da bittiğine göre spora baslıyorum her aksam tenise gidicem bilmiyorum bana bir yararı olur mu ama tenise giderken yarım saatlik yol yuruyorum donustede yolu uztıyorum 45 dakikada donerken yuruyorum. kahvaltı da yumurta peynir ve domates salatalık yiyorum hergun Ekmek hiç kullanmıyorum. ogle yemegini kacırıyorum dışarda olduğum için. Dün El yapımı Üzümlü fındıklı kek yedim bugun elma yedim bi tane öğle yemeği olarak Ara öğünlr de de badem ve kuru kayısı tuketiyorum yarım acuk olacak şekilde. Aksamları da dun Annem Zorla et doner yaptı yedirdi bugun Sebze haşlıcam kendime Çorba yapıcam bi kaç gun corba ıle aksam yemeği yapmayı düşünüyorum . tartıya cıkamadım henüz korkuyorum birazck . Bir de tatlı krizlerine oneri olarak ben cikolata aşığı biriyim normalde ama ramazandan beri agzıma sürmedim neredeyse. işkembeden nefret ederim . Çiikolatayı işkembe olarak imgeledim. Çikolata gördüğümde kokladıgımda midem bulanıyo ve canımda çekmiyo artık. Siz de böyle sevmediğiniz bir seyi imgeleyebilirsiniz Bence cok yararı oluyor. Ve en onemlisi kendi bilinç altımızı yönetmemiz gerek. Herkese bol bol Eksiler olsun inşallah.
Harikasin cnm ya aferin sanafiliztoprak
b. kilo=74.5
g. hafta=74.0
bu hafta= --73.5
fark=500 g
haftalık yüzde=0 675
hedef=65
diyet =kalori hesabı
500 g verdim sonunda bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?