Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nasılsın şeker . kilo verdin mi görüşmeyeli
Canimmmm hosgeldin nasi sevndim herseyi guzel yapmana ohh elbiseye de girmissin :) kilolarla micadele devam 62 de takili kaldim ama asla pes etmek yok canm devam ediorum ama suanda vucudum cok siki bnde 38 beden giyorurum ins senin fbi 36 giyerim

Maslahh cnm cok guzel olmussun ortam da cok guzel gorunuo :)
çok güzel oldu düğün canım. hayal gibiydi gerçekten
Canimmmm hosgeldin nasi sevndim herseyi guzel yapmana ohh elbiseye de girmissin :) kilolarla micadele devam 62 de takili kaldim ama asla pes etmek yok canm devam ediorum ama suanda vucudum cok siki bnde 38 beden giyorurum ins senin fbi 36 giyerim
inşallah canım sen de gir 36 ya. 38 de iyi aama

canım benim Allah hayırlı kapılar açsın inşallah

benim koca da dükkan bakıyor. iş yeri açsam mı diye kararsız. ben de aç diye ısrar ettim az . yoksa korkuyor sanki.
sizin içinde hayırlı olur inşallah
çok güzel olmuşsun azmin için maşallah

Bnde bakim da senin gbi beslenim bari cnm.hala devam desene:)
yok adacım.
aslında benim aceleden dolayı kahvaltım yarım yamalak
çocukları doyuruyorum önce. sonra işe gitmek için apar topar çıkıyorum evden.

öğlene yanıma sadece tarhana çorbası aldım evden
burada pazar kuruluyor. eksi elmayı ve zeytini oradan aldım . canım çekti. öyle yedim. onları iş yerimde bırakırım yerim öğlenleri
tamamen karar pazar yiyorum inan şu ara.
akşama mercimek çorbam , taze fasulye var.

Bnde 2 ogun seklinde yiyim diorum cnm karatay agirlikli ben zaten vicudumu cok iyi taniorum karbonhidrati meyveyi kestimmi animda veriorum aslinda onlara bagimli olmadgimizi sanioruz ama bal gbi de bagimliymisim farkinda degilmisim bi kez girdi mi o yiuecekler mideye hep istiosun oyle tadina bakip birakayim falan olmuo

anladım . haklısın bağımlılık yapıyor ekmek karbonhidrat vs
ben yemekten sonra 1 avuç kabuklu yer fıstığı yedim
şimdi biraz boğazım gıcıklanıyor diye 1 limonu sıktım su ile karıştırdım içiyorum

ay unuttum bi tane de taze incir yedim öğlenden sonra

slm arkadaşlar
bu ara pek gelemedim
kahvaltım =sucuklu yumurta yedim
akşamda=mücver vardı
pek dikkat edemedim çok kaçırmadım ama onlarıda
yarın eşimin iş görüşmesi var beraber gidicez ben arbada beklerim destek olmak için yanında takılıcam
inşallah iyi geçer
kızımda 2 gündür yok hiç alışık deyilim ilk kez bu kadar ayrıldık abimlere gitti kuzeniyle takılıyolar ama o da çok özlemiş ayıp olmasa hemen gelin alın dicem anne diyo

aynen canım yemicez diyoruz birisi yerken de dayanamıyoz ondan sonra gerisi geliyo
şu ünlüler sadece tadına bakıyoruz diyolar nasıl beceriyolar bazen bende çok pis boğaz oluyorum ben bile şaşıyorum kendime
bu aralar iyiyim ama çok kısarsam bende veremiyorum
sabah ve akşam yiyorum 1 dilim tb. ekmeğimi sabah yiyorum
akşamda meyve sadece 1 tane yiyorum muz hariç

Aynen canm gerisi gelio cnku o seker vicuda bi dirdi mi bagimlilik yapio eroin gbi inat ettim almicam onlari vicuduma bnde filizcim bazen nasil bu kadar yedim diorum insulin direnci de olunca ama artik bebis dusunuorum cok dikkat etmem lazim yediklerime senin de ins kizin eglenidur kuzenleriyle canm gelir sen uzulme

Kizlar bisy sorcam sanirim hepiniz annesiniz bnde annelige hazirlaniorum suan gun icinde cok bitki cayi iciorum ozellikle kiraz sapi bna com iyi gelio acaba sakincali mi hamile kalmami engrller mi dusuk falan olir mu ama suan hamile degilim

Gunaydin kizlar evett yeni kararlarla karsinizdayim if doyeti die bisey kesfettim diyet degil ama 2 ogun yemek ve 2 ogun arasinda 8 saat olmasi bu ackik suresince kilo verioruz sabah birki cayi kahveyle basladim oglen kofte salata ayran aksam da en hafif seyi yemeg dusnuorum:)

Kizlar bisy sorcam sanirim hepiniz annesiniz bnde annelige hazirlaniorum suan gun icinde cok bitki cayi iciorum ozellikle kiraz sapi bna com iyi gelio acaba sakincali mi hamile kalmami engrller mi dusuk falan olir mu ama suan hamile degilim
senin çocuğun yok muydu ki.
ben vardı diye hatırlıyorum.
kaçıncı bebek .

bitki çayları bence sakıncalı hamilelik için . içmemek lazım.

hamile kalmadan önce bırakmalısın . planlıyorsan.

kahvaltım biberli omlet
çekirdeksiz üzüm 7-8 tane
1 tane halley
1 bardak çay
saçma sapan bi kahvaltı yapmışım resmen

öğlen arkadaşlarla kebapçıda buluşacağız. ekmek , pilav vs yemem yalnız .

Hayir cnm benm hic cocugum yok dusunmedik ama artik dusunuoruz o zaman ben bitki cayi olayini birakayim madem ama nasi odem atcamm ya
Kahvalti bitki cayi oglen yumurta peynir tek ceviz aksam da azcik et salata planliorum.artik 2 ogun

Hayir cnm benm hic cocugum yok dusunmedik ama artik dusunuoruz o zaman ben bitki cayi olayini birakayim madem ama nasi odem atcamm ya
Kahvalti bitki cayi oglen yumurta peynir tek ceviz aksam da azcik et salata planliorum.artik 2 ogun
canım düşündüğünüz zaman bitki çayını bırak bence. hemen mi düşünüyorsunuz

canım düşündüğünüz zaman bitki çayını bırak bence. hemen mi düşünüyorsunuz
Evet cnm yani bu hafta artik basladik dusunmeye o zaman ben kestim bugunden itibaren bitki cayini beslenmem de o yuzden cok onemli mutlaka duzenleyip kilo vermeliyim cnm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…