canım içme o zamanEvet cnm yani bu hafta artik basladik dusunmeye o zaman ben kestim bugunden itibaren bitki cayini beslenmem de o yuzden cok onemli mutlaka duzenleyip kilo vermeliyim cnm ins
Aynen cnm bnde ayni senin gbi dusnuorum 2 ogun yiyorum meyve de yemiorumm belki bi tane gunde yerim ama bugun yemicem inan karbonhidrati kesince vucudum.rahatlio zatencanım içme o zaman
süt peynir protein ağırlıklı beslen. kesinlikle karbonhitdar yot
çok iyi canım . arada 1 kez türk kahvesi iç .Aynen cnm bnde ayni senin gbi dusnuorum 2 ogun yiyorum meyve de yemiorumm belki bi tane gunde yerim ama bugun yemicem inan karbonhidrati kesince vucudum.rahatlio zaten
tamam . süper . vermen gereken kilo ne kadar. kaç kilosunBenm de kahvaltim domates salatlik oeynir ceviz maydonozlu omlet arada desigin gbi kahve icerim aksam da kofte patlican salatasi dusnuorum 2 ogun inss ve karbonhidrat yok
kızlar cevap yokmuMerhabalar aranıza katılabilirmiyim kızlar vermem gereken en az 8 kilo var
tabi katılabilirsin . hoş geldinkızlar cevap yokmu
62 de cakiliyim canm 55 olim diorum ama inanki 58 kilo da da manken gibiyim cnku vicudum cok ski benim suan bile kimse 62 olduguma inanmio herkes 50 kusur biseysindir dio boy 1.68 o yuzden ilk etapta 58 snra da 55 icin acelem yoktamam . süper . vermen gereken kilo ne kadar. kaç kilosun
Hosgeldin cnmmm var tabiki hergun yediklerimizi yazioruz kendimize gore beslenme planimiz var sende yaz sormak ostedgin varsa sorablirsinkızlar cevap yokmu
Buseb canm bende burdayim buranin eskilerinden:)kolay gelsin kızlar keyifli zayıflamalar
hoşbuldum şu an an 66 .2 oldum maleseff.3 çocuğum var küçüğüm 2 yaşında 75 ten 61 lere düştüm bir senede ara ara dikkat ettim emzirmeninnde faydası oldu tabi .yalnızz bir haftada 63.8 den 66.2 ye çıktım b12 iğnesi ve d vitamini kullanıyorum kilo aldırrırmı bilemiyorum ama bu kadar hızlı kilo almazdım şaşkınım.çalışmıyorum spor da yapamıyorum . işallahsizlerle motive olup zayıflarım .tabi katılabilirsin . hoş geldin
kaç kilosun. kaç kilo vermek istiyorsun. daha önce diyet yaptın mı. spor yapıyor musun . evlimisin . çalışıyor musun . çocuk var mı
hoşbuldum canımm bende yarın başlarım yazmaya şu an saaçmasapan yiyorum özellikle tatlı inşallah sizlerle düzene girerim bendeHosgeldin cnmmm var tabiki hergun yediklerimizi yazioruz kendimize gore beslenme planimiz var sende yaz sormak ostedgin varsa sorablirsin
aşırı bi kilon yok aslında gayretle verirsin. ama spor da yapsan iyi motive olursun diye düşünüyorum. sade diyet olmaz sanki. spor mutluluk hormonunnu da arttırıyor.hoşbuldum şu an an 66 .2 oldum maleseff.3 çocuğum var küçüğüm 2 yaşında 75 ten 61 lere düştüm bir senede ara ara dikkat ettim emzirmeninnde faydası oldu tabi .yalnızz bir haftada 63.8 den 66.2 ye çıktım b12 iğnesi ve d vitamini kullanıyorum kilo aldırrırmı bilemiyorum ama bu kadar hızlı kilo almazdım şaşkınım.çalışmıyorum spor da yapamıyorum . işallahsizlerle motive olup zayıflarım .
Goreriz canm burda ayni zamanda birbirimze karsi sorumluluklarimiz da var zaten valla kilo aldgmda utaniorum yazmaya o bile ise yari:)hoşbuldum canımm bende yarın başlarım yazmaya şu an saaçmasapan yiyorum özellikle tatlı inşallah sizlerle düzene girerim bende
Aynen ben hergun yuruyus o yuzden de skilastim bayaspor derken sevdiğin müzik eşliğinde bol bol dans da edebilirsin. ben öyle yaptım. bazen plates . sonrasında dans falan
hadi inşallah canım istediğimz kiloya ulaşırızz.tartı gününüz ne zaman yapmam gereken neler var başka canımGoreriz canm burda ayni zamanda birbirimze karsi sorumluluklarimiz da var zaten valla kilo aldgmda utaniorum yazmaya o bile ise yari:)
Cuma gunleri tartilioruz 1.sayfada sersum yapmisti cnm nasil kilo bildirimi yaotigimizi ordan bakabilirsinhadi inşallah canım istediğimz kiloya ulaşırızz.tartı gününüz ne zaman yapmam gereken neler var başka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?