- 29 Mayıs 2016
- 19
- 39
- 3
Iyi yapmissin cnm doktora gtmekle seni merak etmistim bende nerelerde napti sie sende katil tabiki kizzz dugune kadar ver de dugunde herkesi sasirt bi guzelselam kızlar tatile gitmiştim sözlümle. o yüzden yoktum diyete de devam edemedim alkol aldım biraz da. ama 106.1 im hala 100 gram vermişim o kadar yiyip içtim. bugunde doktora gittim B12 eksikliği varmıs o yüzden kilo vermem zormus. B12 destegi verdi bakalım kiilo aldırır die korkuyorum ama dikkat ediyorum dunden beri yedikleri me. dun aksam 5 adet hamsi ve salata yedim annemin zoruyla bu sabah 4 adet haslanmıs sosis ince dilim kasar biraz tereyağ ve annemin benm için yaptıgı az şekerli reçeli ve 1 dilim tam bugday ekmek yedim. oglen aclık hissetmedim annem maydonoz suyu kaynattı zorla onu içiyorum sabahtan beri midem bişey almıyor o yuzzden cok igrenc kokusu ve tadı var. sımdıde 1 tane kuru kayısı yedim akşama bastırsın diye. zaten kurban geliyo et yemeyen birisi olarak kurbanda kilo veriyorum malum her evde et oluyo birşey yiyemiyorum. yarın kilo bildirimine katılılcam bende inşallah
hoş geldin. hadi bakalım kurbanda ver kilo o zaman . süper olurselam kızlar tatile gitmiştim sözlümle. o yüzden yoktum diyete de devam edemedim alkol aldım biraz da. ama 106.1 im hala 100 gram vermişim o kadar yiyip içtim. bugunde doktora gittim B12 eksikliği varmıs o yüzden kilo vermem zormus. B12 destegi verdi bakalım kiilo aldırır die korkuyorum ama dikkat ediyorum dunden beri yedikleri me. dun aksam 5 adet hamsi ve salata yedim annemin zoruyla bu sabah 4 adet haslanmıs sosis ince dilim kasar biraz tereyağ ve annemin benm için yaptıgı az şekerli reçeli ve 1 dilim tam bugday ekmek yedim. oglen aclık hissetmedim annem maydonoz suyu kaynattı zorla onu içiyorum sabahtan beri midem bişey almıyor o yuzzden cok igrenc kokusu ve tadı var. sımdıde 1 tane kuru kayısı yedim akşama bastırsın diye. zaten kurban geliyo et yemeyen birisi olarak kurbanda kilo veriyorum malum her evde et oluyo birşey yiyemiyorum. yarın kilo bildirimine katılılcam bende inşallah
Canm ya sen bizi ne guzel motive ediosun hani sana biri inanir surekli motive eder ya seni bn de sirf sana basaramadim dememk iicin tutuorum kendimihoş geldin. hadi bakalım kurbanda ver kilo o zaman . süper olur
Tamam ins oyle olsun:)Amacım düğün değil daha uzun bir yol var duğun için okuyorum daha :) ama Dogum gunumde farklı birisi olmak istiyorum amacım bu inşallah olcak desteginiz için teşekkr ederim :)
aaa yaşasın . iyi o zaman.Canm ya sen bizi ne guzel motive ediosun hani sana biri inanir surekli motive eder ya seni bn de sirf sana basaramadim dememk iicin tutuorum kendimi
hadi o zaman kilo bildirimi yapAmacım düğün değil daha uzun bir yol var duğun için okuyorum daha :) ama Dogum gunumde farklı birisi olmak istiyorum amacım bu inşallah olcak desteginiz için teşekkr ederim :)
Hiiiicccc kacamak yapmiorum canm 2 gundur cnku doyuyorum kaliteli ve saglikli yiyorum dun ceviz badem kuru uzum yumurta peynir yesliik aksam da sebze cacik:)aaa yaşasın . iyi o zaman.
dün ne yedin yaz. kaçamak yaptın mı.
benim kahvaltım.
küçük 1 dilim ekmek
üzüm 7-8 tane.
6-7 tane zeytin
2 bardak çay
1 yumurta
kahvaltılık sos . salça gibi olanladan.
öğlen için 1 kase mercimek çorbası
1 tabak kadar taze fasulye
1 şeftali
roka
ve haşlanmış tavuk göğsü. az biraz .
evde kalanları getiriyorum işe . o yüzden karman çorman olmuş yemeklerim.
akşamı işe geçiştiriyorum. ayaküstü. masaya bile oturmadan. yememek için .
inşallah verirsin canımGunaydin kizlar evett yeni kararlarla karsinizdayim if doyeti die bisey kesfettim diyet degil ama 2 ogun yemek ve 2 ogun arasinda 8 saat olmasi bu ackik suresince kilo verioruz sabah birki cayi kahveyle basladim oglen kofte salata ayran aksam da en hafif seyi yemeg dusnuorum:)
tabi katılabilirsin . hoş geldin
kaç kilosun. kaç kilo vermek istiyorsun. daha önce diyet yaptın mı. spor yapıyor musun . evlimisin . çalışıyor musun . çocuk var mı
hoşgeldin canımselam kızlar tatile gitmiştim sözlümle. o yüzden yoktum diyete de devam edemedim alkol aldım biraz da. ama 106.1 im hala 100 gram vermişim o kadar yiyip içtim. bugunde doktora gittim B12 eksikliği varmıs o yüzden kilo vermem zormus. B12 destegi verdi bakalım kiilo aldırır die korkuyorum ama dikkat ediyorum dunden beri yedikleri me. dun aksam 5 adet hamsi ve salata yedim annemin zoruyla bu sabah 4 adet haslanmıs sosis ince dilim kasar biraz tereyağ ve annemin benm için yaptıgı az şekerli reçeli ve 1 dilim tam bugday ekmek yedim. oglen aclık hissetmedim annem maydonoz suyu kaynattı zorla onu içiyorum sabahtan beri midem bişey almıyor o yuzzden cok igrenc kokusu ve tadı var. sımdıde 1 tane kuru kayısı yedim akşama bastırsın diye. zaten kurban geliyo et yemeyen birisi olarak kurbanda kilo veriyorum malum her evde et oluyo birşey yiyemiyorum. yarın kilo bildirimine katılılcam bende inşallah
aaa emme kilo vermemişsin.filiztoprak
g.hafta=73.5
bu hafta=73.9
fark= ++4oo g
haftalık yüzde= 0.544
hedef=65
diyet=kalori hesabı
regl kapıda şişlik var aslında iyiydim
3 gün leke geliyor tamda bayramın 1.günü yoğunlaşacak şansıma
napayım merak ettim . çok cevap vermemiş bana emme.inşallah verirsin canım
naptın kıs soru yağmuruna tutmuşsun
hoşgeldin canımo B12 eksikliği bendede var ilaç kilo aldırmıyo düzene girdiği içi inadına verdirir
hadi bakalım çoğalalım artık
yapma arkadaşım kaçamak , aferin.Hiiiicccc kacamak yapmiorum canm 2 gundur cnku doyuyorum kaliteli ve saglikli yiyorum dun ceviz badem kuru uzum yumurta peynir yesliik aksam da sebze cacik:)
inşallah işi olmuştur canım..Allah gönlünüze göre versin inşallahslm arkadaşlar
bu ara pek gelemedim
kahvaltım =sucuklu yumurta yedim
akşamda=mücver vardı
pek dikkat edemedim çok kaçırmadım ama onlarıda
yarın eşimin iş görüşmesi var beraber gidicez ben arbada beklerim destek olmak için yanında takılıcam
inşallah iyi geçer
kızımda 2 gündür yok hiç alışık deyilim ilk kez bu kadar ayrıldık abimlere gitti kuzeniyle takılıyolar ama o da çok özlemiş ayıp olmasa hemen gelin alın dicem anne diyo
hadi hayırlısı inşallahHayir cnm benm hic cocugum yok dusunmedik ama artik dusunuoruz o zaman ben bitki cayi olayini birakayim madem ama nasi odem atcamm ya
Kahvalti bitki cayi oglen yumurta peynir tek ceviz aksam da azcik et salata planliorum.artik 2 ogun
hoşgeldin başarılar..kolay gelsin kızlar keyifli zayıflamalar
hoşgeldin canım..bayram sonrası tam gaz başlıyoruz hazırlıklı olselam kızlar tatile gitmiştim sözlümle. o yüzden yoktum diyete de devam edemedim alkol aldım biraz da. ama 106.1 im hala 100 gram vermişim o kadar yiyip içtim. bugunde doktora gittim B12 eksikliği varmıs o yüzden kilo vermem zormus. B12 destegi verdi bakalım kiilo aldırır die korkuyorum ama dikkat ediyorum dunden beri yedikleri me. dun aksam 5 adet hamsi ve salata yedim annemin zoruyla bu sabah 4 adet haslanmıs sosis ince dilim kasar biraz tereyağ ve annemin benm için yaptıgı az şekerli reçeli ve 1 dilim tam bugday ekmek yedim. oglen aclık hissetmedim annem maydonoz suyu kaynattı zorla onu içiyorum sabahtan beri midem bişey almıyor o yuzzden cok igrenc kokusu ve tadı var. sımdıde 1 tane kuru kayısı yedim akşama bastırsın diye. zaten kurban geliyo et yemeyen birisi olarak kurbanda kilo veriyorum malum her evde et oluyo birşey yiyemiyorum. yarın kilo bildirimine katılılcam bende inşallah
biliyosun zaten 400 gr cık regl şişliği canım gider haftayafiliztoprak
g.hafta=73.5
bu hafta=73.9
fark= ++4oo g
haftalık yüzde= 0.544
hedef=65
diyet=kalori hesabı
regl kapıda şişlik var aslında iyiydim
3 gün leke geliyor tamda bayramın 1.günü yoğunlaşacak şansıma
Helal olsun o doktora zaten bnde ins hic almak istemiorum sirf bebis icin saglikli yasama gectim en istikrar noktam o vee gercekten inaniorm cnmaaa emme kilo vermemişsin.
napayım merak ettim . çok cevap vermemiş bana emme.
yapma arkadaşım kaçamak , aferin.
bi de kilo olduğu zaman sağlıklı geçmeyebilir hamileliğin.
kardeşim de hamile yeni.
bayram sonu kalp atışı duymaya gidecek inşallah
60 kilo gelmiş doktorda
doktor kızmış
en fazla 68 ile doğurturum demiş
liste vermiş bunları ye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?