Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar tatile gitmiştim sözlümle. o yüzden yoktum diyete de devam edemedim alkol aldım biraz da. ama 106.1 im hala 100 gram vermişim o kadar yiyip içtim. bugunde doktora gittim B12 eksikliği varmıs o yüzden kilo vermem zormus. B12 destegi verdi bakalım kiilo aldırır die korkuyorum ama dikkat ediyorum dunden beri yedikleri me. dun aksam 5 adet hamsi ve salata yedim annemin zoruyla bu sabah 4 adet haslanmıs sosis ince dilim kasar biraz tereyağ ve annemin benm için yaptıgı az şekerli reçeli ve 1 dilim tam bugday ekmek yedim. oglen aclık hissetmedim annem maydonoz suyu kaynattı zorla onu içiyorum sabahtan beri midem bişey almıyor o yuzzden cok igrenc kokusu ve tadı var. sımdıde 1 tane kuru kayısı yedim akşama bastırsın diye. zaten kurban geliyo et yemeyen birisi olarak kurbanda kilo veriyorum malum her evde et oluyo birşey yiyemiyorum. yarın kilo bildirimine katılılcam bende inşallah

Iyi yapmissin cnm doktora gtmekle seni merak etmistim bende nerelerde napti sie sende katil tabiki kizzz dugune kadar ver de dugunde herkesi sasirt bi guzel

hoş geldin. hadi bakalım kurbanda ver kilo o zaman . süper olur

Amacım düğün değil daha uzun bir yol var duğun için okuyorum daha :) ama Dogum gunumde farklı birisi olmak istiyorum amacım bu inşallah olcak desteginiz için teşekkr ederim :)

Canm ya sen bizi ne guzel motive ediosun hani sana biri inanir surekli motive eder ya seni bn de sirf sana basaramadim dememk iicin tutuorum kendimi
aaa yaşasın . iyi o zaman.
dün ne yedin yaz. kaçamak yaptın mı.

benim kahvaltım.
küçük 1 dilim ekmek
üzüm 7-8 tane.
6-7 tane zeytin
2 bardak çay
1 yumurta
kahvaltılık sos . salça gibi olanladan.

öğlen için 1 kase mercimek çorbası
1 tabak kadar taze fasulye
1 şeftali
roka
ve haşlanmış tavuk göğsü. az biraz .

evde kalanları getiriyorum işe . o yüzden karman çorman olmuş yemeklerim.
akşamı işe geçiştiriyorum. ayaküstü. masaya bile oturmadan. yememek için .

Amacım düğün değil daha uzun bir yol var duğun için okuyorum daha :) ama Dogum gunumde farklı birisi olmak istiyorum amacım bu inşallah olcak desteginiz için teşekkr ederim :)
hadi o zaman kilo bildirimi yap

benim ideal kilom artık bulunduğum kilom. şükür

Hiiiicccc kacamak yapmiorum canm 2 gundur cnku doyuyorum kaliteli ve saglikli yiyorum dun ceviz badem kuru uzum yumurta peynir yesliik aksam da sebze cacik:)

Bugun de yine bi avuc ceviz badem kuru uzm karisimi yedim peynirle aksam ne yerim bilmiorum

inşallah verirsin canım

tabi katılabilirsin . hoş geldin
kaç kilosun. kaç kilo vermek istiyorsun. daha önce diyet yaptın mı. spor yapıyor musun . evlimisin . çalışıyor musun . çocuk var mı
naptın kıs soru yağmuruna tutmuşsun

hoşgeldin canım o B12 eksikliği bendede var ilaç kilo aldırmıyo düzene girdiği içi inadına verdirir
hadi bakalım çoğalalım artık

filiztoprak
g.hafta=73.5
bu hafta=73.9
fark= ++4oo g
haftalık yüzde= 0.544
hedef=65
diyet=kalori hesabı
regl kapıda şişlik var aslında iyiydim
3 gün leke geliyor tamda bayramın 1.günü yoğunlaşacak şansıma

filiztoprak
g.hafta=73.5
bu hafta=73.9
fark= ++4oo g
haftalık yüzde= 0.544
hedef=65
diyet=kalori hesabı
aaa emme kilo vermemişsin.
napayım merak ettim . çok cevap vermemiş bana emme.
Hiiiicccc kacamak yapmiorum canm 2 gundur cnku doyuyorum kaliteli ve saglikli yiyorum dun ceviz badem kuru uzum yumurta peynir yesliik aksam da sebze cacik:)
yapma arkadaşım kaçamak , aferin.
bi de kilo olduğu zaman sağlıklı geçmeyebilir hamileliğin.
kardeşim de hamile yeni.
bayram sonu kalp atışı duymaya gidecek inşallah
60 kilo gelmiş doktorda
doktor kızmış
en fazla 68 ile doğurturum demiş
liste vermiş bunları ye diye

inşallah işi olmuştur canım..Allah gönlünüze göre versin inşallah
ayrılık zor geliyor haklısın..benim kıza da annanesinde kal diyorum kalmıyor..tabii özlüyorum demiyor sıpa sıkılıyom diyor benimki
Hayir cnm benm hic cocugum yok dusunmedik ama artik dusunuoruz o zaman ben bitki cayi olayini birakayim madem ama nasi odem atcamm ya
Kahvalti bitki cayi oglen yumurta peynir tek ceviz aksam da azcik et salata planliorum.artik 2 ogun
hadi hayırlısı inşallah
kolay gelsin kızlar keyifli zayıflamalar
hoşgeldin başarılar..
hoşgeldin canım..bayram sonrası tam gaz başlıyoruz hazırlıklı ol
filiztoprak
g.hafta=73.5
bu hafta=73.9
fark= ++4oo g
haftalık yüzde= 0.544
hedef=65
diyet=kalori hesabı
biliyosun zaten 400 gr cık regl şişliği canım gider haftaya

selam canlar...dün eve geldim ..grip oldum babama bulaşmasın diye erken döndük..bayramda kızımla yalnızız babamız da yok nasılsa bayram gelmiş neyimesağlık olsun da gerisi boş..
dediğim gibi kızımda ben de gripiz..sabah alışverişe gittim tavuk aldım tavuk suyuna çorba yapıcam
kilo almışım bu arada..hiç dikkat etmedim ki..ama başlıyorum artık böyle gitmez eşimin gelmesine 3 ay var artık 7 li rakamlara düşmeliyim

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:83.8kg
baş.tarihi:19 Ağustos 2016
geçen hafta:83.8 kg
bu hafta:84.5kg
fark:++700gr
yüzde:++%0.835
spor:yok

!!!!!DUYURU!!!!!!

Kızlar her zamanki gibi bayramda liste yok ... bayram sonu yani 23 eylül cuma herkes başlangıç kilosunu yazar haftaya yani 30 eylül ilk liste tarihimiz olur...
ilk liste bende her zamanki gibi..sonra gelenlerle birlikte derleriz ..hadi hayırlısı bayramda çok kaçırmayın haaaa

Helal olsun o doktora zaten bnde ins hic almak istemiorum sirf bebis icin saglikli yasama gectim en istikrar noktam o vee gercekten inaniorm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…