Cnmm ozledik seni yaa senle filiz demirleke geldi senlendi yime buralar baban nasi olduinşallah işi olmuştur canım..Allah gönlünüze göre versin inşallah
ayrılık zor geliyor haklısın..benim kıza da annanesinde kal diyorum kalmıyor..tabii özlüyorum demiyor sıpa sıkılıyom diyor benimki
hadi hayırlısı inşallah
hoşgeldin başarılar..
hoşgeldin canım..bayram sonrası tam gaz başlıyoruz hazırlıklı ol
biliyosun zaten 400 gr cık regl şişliği canım gider haftaya
Canm ozledik seni ya valla iyiki geldin verikir o kilolar ya 400 gramcik zatenyediklerimi akşam yazayım iyice belli olur
bu hafta pek evde duramadım o yüzden yazamadım kızlar
ben de özledim canım sizi..Cnmm ozledik seni yaa senle filiz demirleke geldi senlendi yime buralar baban nasi oldu
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahben de özledim canım sizi...sağolasın çok şükür iyi babam..dün 3. seans kemosunu aldı eve bıraktım ve ankaraya geldim..ekim de yine gidicem..
evettt. sağlıklı bebek için sartHelal olsun o doktora zaten bnde ins hic almak istemiorum sirf bebis icin saglikli yasama gectim en istikrar noktam o vee gercekten inaniorm cnm
bilemedim canım .Kizlar yaa canlarim bi konuda cok ciddi ortada kaldim bunu cozmem lazim ben simdi karatay tarzi beslenwrek ekmek yemiorum ceviz yiyorum kilom ayni gbi gozukse de bugun yagim diyetisyende fazla cikti bna israrla cavdar ekmegi verio ceviz yeme hem kucuk hem yagli dio bn napcam ya
Bencede oyle canm hem ben bu tarz yeme fikrini 2 gundur benimsedim yag oranimin yuksek cikmasi bence ondan onceki gunler yediklerim olabilir bugun 3.gunm ve cok rahatim karatayda canim insan birakmak istemio :)bilemedim canım .
ceviz aslında ekmektan daha faydalı. sen bilirsin . diyetisyeni dinle istersen .
canım ceviz fazla yenmedikçe bencede ekmeğe tercih edilmeliBencede oyle canm hem ben bu tarz yeme fikrini 2 gundur benimsedim yag oranimin yuksek cikmasi bence ondan onceki gunler yediklerim olabilir bugun 3.gunm ve cok rahatim karatayda canim insan birakmak istemio :)
Haklisin cnm sanirim ben fazla yedimcanım ceviz fazla yenmedikçe bencede ekmeğe tercih edilmeli
Canm odemdir o kiraz sapi ic bol cay ic normal beslen bi gunde geldgi gbi gderkızlar bende ilk kilo bildirimi yapayım
bu hafta 65.4
hedef 55
aslinda dün 66.2ydim dün pasta filan yani fazla yedim ama metobolizmama son haftalarda noluyo anlamadım birden 2 kiloyu gecik aldim şimdi indim
bugünkü menüm de pek iyi değil ama paylasiyim yinede
sabah 3 lokma
domates salatalık
8 zeytin
çay.
ara şekersiz turk kahvesi bitter çikolata
öğle taze fasulye makarna salata yoğurt
akşam sulu kofte bir kaç kaşık pilav
canım benim hoşgeldinselam canlar...dün eve geldim ..grip oldum babama bulaşmasın diye erken döndük..bayramda kızımla yalnızızbabamız da yok nasılsa bayram gelmiş neyime sağlık olsun da gerisi boş..
dediğim gibi kızımda ben de gripiz..sabah alışverişe gittim tavuk aldım tavuk suyuna çorba yapıcam
kilo almışım bu arada..hiç dikkat etmedim ki..ama başlıyorum artık böyle gitmez eşimin gelmesine 3 ay var artık 7 li rakamlara düşmeliyim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:83.8kg
baş.tarihi:19 Ağustos 2016
geçen hafta:83.8 kg
bu hafta:84.5kg
fark:++700gr
yüzde:++%0.835
spor:yok
karatay candır adacım herşey var içinde daha ne olsunBencede oyle canm hem ben bu tarz yeme fikrini 2 gundur benimsedim yag oranimin yuksek cikmasi bence ondan onceki gunler yediklerim olabilir bugun 3.gunm ve cok rahatim karatayda canim insan birakmak istemio :)
hoşgeldin canım aramıza başarılarkızlar bende ilk kilo bildirimi yapayım
bu hafta 65.4
hedef 55
aslinda dün 66.2ydim dün pasta filan yani fazla yedim ama metobolizmama son haftalarda noluyo anlamadım birden 2 kiloyu gecik aldim şimdi indim
bugünkü menüm de pek iyi değil ama paylasiyim yinede
sabah 3 lokma
domates salatalık
8 zeytin
çay.
ara şekersiz turk kahvesi bitter çikolata
öğle taze fasulye makarna salata yoğurt
akşam sulu kofte bir kaç kaşık pilav
hoşbuldum canım benimcanım benim hoşgeldinbu yıl senin için biraz zor geçiyor sabır sersumcum kocacının bak üç ayı kalmış nasıl geçti tabi sen daha iyi bilirsin babanında telaşı eklendi 3 ay geçti bile sen çok güçlü bi kadınsın geçecek hepsi
geçici de olsa evine geldin geçmiş olsun bu arada grip olmuşunuz ama yinede tadını çıkarmaya bak evinin sen de benim gibi evine düşkünsün yattığım yastığı dahi ararım hiç kalamam bi yerde mecburkaldın tabi sende
herşey gelir geçer sağlığın yerinde olsun yeterki moral bulacağın şeyleri yap öpüyorum sersumum
hosbuldum canım evet dengeliyorum çoğu zaman ama yerimde sayıyorum kaç aydır toparlamalıyım artık kendimikaratay candır adacım herşey var içinde daha ne olsun
hoşgeldin canım aramıza başarılarkaçamak yapsan da sonradan dengelersen günlük alınanlar hemen gider üzülme
hoşbuldum canım benim
çok şükür canım haklısın 3 ay nasıl geçti anlamadım üzüntü telaş..bu günümüze şükür..
aynen ikimiz de aynıyız evimiz evimiz güzel evimiz
verdiğin moral için çoook teşekkür ederim canımcım..
iyi ki sizler varsınız
eşinin işi olmuştur inşallah filizim..bu olmadıysa da elbet daha iyisi olacaktır..üzülmemeye çalış arkadaşım Allah her zaman hayırlısını ve daha iyisini verir unutma
çok öptüm
biz de duraksamadayız genelde bayram sonu birbirimize destekle toparlarız merak etmehosbuldum canım evet dengeliyorum çoğu zaman ama yerimde sayıyorum kaç aydır toparlamalıyım artık kendimi
sen işlerini hallet gel canım..ben yalnızım malum..olsun napalım sağlık olsunsersumcum bende burdayım lakin kurban telaşı olacak malum annemlerle ortak kesiyoruzda biz ilk 2 gün uğraşırım heralde eşim henüz giremedi canım görüşme yapıyor nasip bakalım bayramdan sonra hızlanır sanırım
sağol arkadaşım hayat böyle birbirimize destekle daha iyi olacak herşey
canım çorbana limon ve acı pul biber ekle müthiş iyi geliyo çabucak atlatırsınız kuzum ikinizde inşallah
bayramda bende ev bekleyenlerden olucamm maleseffgünaydın güzeller..ilaç aldığım için erkenden sızıyorum..sabah ta erken kalkıyorum..sesim gitti..kızıma da bulaştı..tavuk suyuna anne çorbasıyla atlatıcaz inşallah
bugün tartıldım 300-400 gr gitmiş o olan da günlük ödemdi heralde..çok almamışım gene şükür..grip geçsin tam sıkıcam bu sefer..
şimdi gidip çorbamı ısıtıp içeyim..
sizler belki tatile doğru kucak açtınız..ben topiğe sahip çıkarım ..sayenizde ben yokken de sizler sahip çıkıyorsunuz ya cansınız hepinizİyi ki varsınız
sağol canımbayramda bende ev bekleyenlerden olucamm maleseffannemler uzak akrabalar uzak insan bir garip oluyor .bu arada çok geçmiş olsun Allah şifalar versin çabucak toparlarsınız inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?