Cnm ya sende iyiki varsin vermene cok sevndim daha da verirsin sen cnm inaniorum evinede geldin oh missgünaydın güzeller..ilaç aldığım için erkenden sızıyorum..sabah ta erken kalkıyorum..sesim gitti..kızıma da bulaştı..tavuk suyuna anne çorbasıyla atlatıcaz inşallah
bugün tartıldım 300-400 gr gitmiş o olan da günlük ödemdi heralde..çok almamışım gene şükür..grip geçsin tam sıkıcam bu sefer..
şimdi gidip çorbamı ısıtıp içeyim..
sizler belki tatile doğru kucak açtınız..ben topiğe sahip çıkarım ..sayenizde ben yokken de sizler sahip çıkıyorsunuz ya cansınız hepinizİyi ki varsınız
Ben de ailemden uzagim cnm ama bayramda sanirim kayinvalidemlere gidicez sehir disina bikac gun degisiklik iyi gekir die dusunuorum yoksa burada kimsemiz yok zor oluo bayramlaribayramda bende ev bekleyenlerden olucamm maleseffannemler uzak akrabalar uzak insan bir garip oluyor .bu arada çok geçmiş olsun Allah şifalar versin çabucak toparlarsınız inşallah .
Cnm ya sende iyiki varsin vermene cok sevndim daha da verirsin sen cnm inaniorum evinede geldin oh miss
Gunaydin cnmm bnde bugun son ifak tefek islerimi hallettcm yarin ins kayinvakidemlere dogru yola cikicaz bikac gun ama girerim buraya da oruc tuttum arefe die aksama dq kahvalti yaparim die dusunuorumgünaydın kuzular...bugün erkenciyim kızımda pireler uçuyor tabee
azcık kitap okurum belki uykum gelir
Allah kabul etsin canım..hayırlı yolculuklar...Gunaydin cnmm bnde bugun son ifak tefek islerimi hallettcm yarin ins kayinvakidemlere dogru yola cikicaz bikac gun ama girerim buraya da oruc tuttum arefe die aksama dq kahvalti yaparim die dusunuorum
Sagol canmAllah kabul etsin canım..hayırlı yolculuklar...
Supesin cnm destekliorum seni bende bayramdan snra bende dukana basliorum ins aslinda dun baslamistim ama kayinvalidemlere geldik kalmaya o yuzden etlerde fazla yag ve tuz vardi baktim olmuo dedim en iyisi bayramdan snra basla dedimgünaydın kızlar..ben bugün toparlamaya karar verdim kendimi..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1884755
peynirli omlet
ve gördükleriniz
hedef aralık bende hadi bakalım
Supesin cnm destekliorum seni bende bayramdan snra bende dukana basliorum ins aslinda dun baslamistim ama kayinvalidemlere geldik kalmaya o yuzden etlerde fazla yag ve tuz vardi baktim olmuo dedim en iyisi bayramdan snra basla dedim
kızlar hayırlı bayramlar bende yarından itibaren toparlicam inşallah 1kilo daha almışım
iyi bayramlar kızlar
biraz kaçırdım malesef reglde olunca malum
ama toparlarız mutlaka bugün dikkat etmeye çalışıcam
işler bitti artık günlük işler başladı okul telaşı başlıcak
allah sağlık versin hepsi olur
canım misafirli te dikkat edilemiyor hele bayramda hiiç edemem ben sınırı aştım ama dediğin gibi bayram sonu son hız basliyoruzzkızlar selammm...2 gündür gelemedim..son anda eltimler çağırdı düzcedeler..kızımla evde olacağımıza gidelim dedik çok da iyi oldu..ama azcık kaçamak var tabii..bayram sonu hepimiz tam gaz başlıycaz kesin..
bize güveniyorum
bayram sonu sıkarız hep beraber canım üzülmeherkese selamlar herkesin bayramı mübarek olsun insallah.
Memleketimdeyim Nevsehirde burada tartı olmadıgı için bilmiyorum kilo aldımmı verdimmi Ama göbeğim gögsümden ilerdeydi suaan gerisinde duruyo malum heryer et kokuyo birsey yiyemiyrum yediğimide istifra ediyorum.
Kahve ve bitter cikolatayla besleniyorum malesef.
İzmirde o tartıda mutluluk cığlıkları atmak istiyrum insallah. :)
canım misafirli te dikkat edilemiyor hele bayramda hiiç edemem ben sınırı aştım ama dediğin gibi bayram sonu son hız basliyoruzzinşallah diyim
herkese selamlar herkesin bayramı mübarek olsun insallah.
Memleketimdeyim Nevsehirde burada tartı olmadıgı için bilmiyorum kilo aldımmı verdimmi Ama göbeğim gögsümden ilerdeydi suaan gerisinde duruyo malum heryer et kokuyo birsey yiyemiyrum yediğimide istifra ediyorum.
Kahve ve bitter cikolatayla besleniyorum malesef.
İzmirde o tartıda mutluluk cığlıkları atmak istiyrum insallah. :)
aynen canımcanım misafirli te dikkat edilemiyor hele bayramda hiiç edemem ben sınırı aştım ama dediğin gibi bayram sonu son hız basliyoruzzinşallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?