Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cnm ya sende iyiki varsin vermene cok sevndim daha da verirsin sen cnm inaniorum evinede geldin oh miss

bayramda bende ev bekleyenlerden olucamm maleseff annemler uzak akrabalar uzak insan bir garip oluyor .bu arada çok geçmiş olsun Allah şifalar versin çabucak toparlarsınız inşallah .
Ben de ailemden uzagim cnm ama bayramda sanirim kayinvalidemlere gidicez sehir disina bikac gun degisiklik iyi gekir die dusunuorum yoksa burada kimsemiz yok zor oluo bayramlari

Bugun sabah peynir zeytin yumurta ekmek yesim esime pisi yapmistim tam sofradan kalkarken dayanamayip yedim aksam da salata yogurt seftali bide cevizli sucuk yani pestil bikac tane de biskuvi yedim bnde yarindan itibaren daha duzgun beslenmeliyim

günaydın kuzular...bugün erkenciyim kızımda pireler uçuyor tabee
azcık kitap okurum belki uykum gelir

günaydın kuzular...bugün erkenciyim kızımda pireler uçuyor tabee
azcık kitap okurum belki uykum gelir
Gunaydin cnmm bnde bugun son ifak tefek islerimi hallettcm yarin ins kayinvakidemlere dogru yola cikicaz bikac gun ama girerim buraya da oruc tuttum arefe die aksama dq kahvalti yaparim die dusunuorum

Gunaydin cnmm bnde bugun son ifak tefek islerimi hallettcm yarin ins kayinvakidemlere dogru yola cikicaz bikac gun ama girerim buraya da oruc tuttum arefe die aksama dq kahvalti yaparim die dusunuorum
Allah kabul etsin canım..hayırlı yolculuklar...

günaydın kızlar..ben bugün toparlamaya karar verdim kendimi..
kahvaltım

peynirli omlet
ve gördükleriniz

hedef aralık bende hadi bakalım

günaydın kızlar..ben bugün toparlamaya karar verdim kendimi..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1884755
peynirli omlet
ve gördükleriniz

hedef aralık bende hadi bakalım
Supesin cnm destekliorum seni bende bayramdan snra bende dukana basliorum ins aslinda dun baslamistim ama kayinvalidemlere geldik kalmaya o yuzden etlerde fazla yag ve tuz vardi baktim olmuo dedim en iyisi bayramdan snra basla dedim

iyi bayramlar kızlar
biraz kaçırdım malesef reglde olunca malum
ama toparlarız mutlaka bugün dikkat etmeye çalışıcam
işler bitti artık günlük işler başladı okul telaşı başlıcak
allah sağlık versin hepsi olur

Supesin cnm destekliorum seni bende bayramdan snra bende dukana basliorum ins aslinda dun baslamistim ama kayinvalidemlere geldik kalmaya o yuzden etlerde fazla yag ve tuz vardi baktim olmuo dedim en iyisi bayramdan snra basla dedim

kızlar hayırlı bayramlar bende yarından itibaren toparlicam inşallah 1kilo daha almışım

kızlar selammm...2 gündür gelemedim..son anda eltimler çağırdı düzcedeler..kızımla evde olacağımıza gidelim dedik çok da iyi oldu..ama azcık kaçamak var tabii..bayram sonu hepimiz tam gaz başlıycaz kesin..
bize güveniyorum

herkese selamlar herkesin bayramı mübarek olsun insallah.
Memleketimdeyim Nevsehirde burada tartı olmadıgı için bilmiyorum kilo aldımmı verdimmi Ama göbeğim gögsümden ilerdeydi suaan gerisinde duruyo malum heryer et kokuyo birsey yiyemiyrum yediğimide istifra ediyorum.
Kahve ve bitter cikolatayla besleniyorum malesef.
İzmirde o tartıda mutluluk cığlıkları atmak istiyrum insallah. :)

canım misafirli te dikkat edilemiyor hele bayramda hiiç edemem ben sınırı aştım ama dediğin gibi bayram sonu son hız basliyoruzz inşallah diyim

bayram sonu sıkarız hep beraber canım üzülme
canım misafirli te dikkat edilemiyor hele bayramda hiiç edemem ben sınırı aştım ama dediğin gibi bayram sonu son hız basliyoruzz inşallah diyim

aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…