- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
hiç yemeden olmaz canım yanlış yapıyorsun ..vücut yemeyince korumaya geçer hiç veremezsin..bence karatay veya dukan veya daha farklı bir diyetle düzenli olarak diyet yap ..göreceksin daha iyi olacak..
geniz eti kötüdür..oksijen eksikliği yapar..bence en kısa sürede aldır..geçmiş olsun..
Oh oh masallh cnm bi tabak neyine yetmiodu acaba :)Allah kabul etsin benimde adetim yeni bitti tutucam inşallah asure yaptim bugün misafirlerim var tabii aşure yapılırda yenmezmi maleseff çok kaçırdım 4 kasetartiya cikmak istemiyorummm
Evet ya yarisimizi ihmal etmeyelimEvet yeni başlangıcımız hayırlı olsun ve son olsun hedeflerimize ulaşalım inşallah..
herkeşler bugün kilosunu bildirsin haftaya liste yarışı başlar
sağol canım aminnallah kabul etsin canım bende çok kaçırıyorum yaptığımda
orucunu allah kabul etsin canım
hapını iştiğin iyi olmuş dikkat et sersumum
hadi bu sefer tam sıkalım canım gitsin artıkfiliztoprak
diyet= kalori hesabı
başlangıç kilo=74.8
geçen hafta=
bu hafta=74.8
fark=
haftalık yüzde=
hedef=şimdilik 69
spor= şu an yok regl biraz sorunlu benim
Tlfonun hayirli olsun cnm kizinn kabani daselam kızlar..bu sabah uzun süreden beri ilk defa 10 a kadar uyudum her sabah 5 te kalkıyor sonra uyuyamıyordum bu defa başardım..uyumayı özlemişim beyaaa
kahvaltım
peynirli omlet
pastırma
çeri salatalık maydanoz
peynir
sonra dışarı çıktım netten telefon almıştım kargo yarımgün çalışıyoruz getiremeyiz dedi..elden alabilirmişim ya da pazartesiymişşşş.güya hızlı kargoydu.ben de kızdım gittim aldım..telefonum bozuldu zaten kaç gündür sonra avm ye gittim kızım kaban beğenmişti onu aldım..ordan hazır çıtır tavuk aldım 2. öğün de onu yedik..günü kapattım...
sağol canım daha iyileri size olsunsersummcum güle güle kullanın aldıklarınızıbide vaktinde gelseymiş daha iyi olacakmış seni uğraştırmış canım
artık başlayalım gerçekten yarın başlıcam bende telefonada yazıcam yediklerimi o zaman daha dikkatli oluyorum
sağol canım daha iyileri size olsunTlfonun hayirli olsun cnm kizinn kabani da
Canm bnm cok gecmis olsun Allah sifa versin helal olsun ins guzel seyler olcak m etme senkızlar çok aktif olamıyorum malesef yarından sonrada yola çıkıyorum oğlum ameliyat olacak bir daha ne zaman uğrarım bilemiyorum hakkınızı helal edin inşallah hepinz istedinz kiloya ulaşırsınız .
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin..amin..helal olsun sen de et..iyi olunca gelirsin inşallah..her zaman bekleriz..kızlar çok aktif olamıyorum malesef yarından sonrada yola çıkıyorum oğlum ameliyat olacak bir daha ne zaman uğrarım bilemiyorum hakkınızı helal edin inşallah hepinz istedinz kiloya ulaşırsınız .
millete bakark moralini bozma canım..kıskanıyorlar..gıcıklığına diyorlar..sen kendine bak..Merhabalar kızlar görünüşe göre gram kilo veremedim her gören sen kilo almışsın diyip duruyor ya moralim bozuldu tartılmadım aksine yemiyorum nerdese tek öğünle besleniyorum zayıflamam gerekken kilo aldın diyolar valla anlamadım gitti benmi körüm onlarmı kör en son gidip fazlalık nevarsa liposekşin yaptırcam kurtulcam ya yok arkadaş spor yapıp diyet yapıp 1 haftada gram veremedisem daha neyapıyım
Canm hicbise yemeden kilo verilnez zaten arti bi haftada da kilo verilmez arti belki de yankis besleniosun veya gorulmeyen bi durumun var o yuzden bi yediklerin kontrol et:) bna da bugun uzuuuuun zambdir gorusmedgim bi arkdasim kilo almissin dedi ama hep yakinumda olanlar verdigimi bilioMerhabalar kızlar görünüşe göre gram kilo veremedim her gören sen kilo almışsın diyip duruyor ya moralim bozuldu tartılmadım aksine yemiyorum nerdese tek öğünle besleniyorum zayıflamam gerekken kilo aldın diyolar valla anlamadım gitti benmi körüm onlarmı kör en son gidip fazlalık nevarsa liposekşin yaptırcam kurtulcam ya yok arkadaş spor yapıp diyet yapıp 1 haftada gram veremedisem daha neyapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?