Masallah cnm bayilirim kizinla iliskinize saclarini da iyi dusunmussun insan kendine bakinca sanki hayata donuo yaniselam kızlar...bu sabah kuaföre gittim saçlarımı kestirdim gölge yaptırdım..hafifledim valla.yazın olaylar üzüntüler iyice salmıştım kendimi..moral oldu .anca geldim..az sonra da kızımın okuluna gidicem çıkışında buluşup kızılaya gidip azcık alışveriş yapıcaz okul için sonrasında da orda balık yeriz diyorum..
sabah 3 km yürüdüm
kahvaltım
yumurta salatası
öğlen
bamya
brokoli salatası
cacık
akşama gelirim hepinizi öptümm..
sağol canım.Masallah cnm bayilirim kizinla iliskinize saclarini da iyi dusunmussun insan kendine bakinca sanki hayata donuo yani
güle güle kullan canım saçlarınıselam kızlar...bu sabah kuaföre gittim saçlarımı kestirdim gölge yaptırdım..hafifledim valla.yazın olaylar üzüntüler iyice salmıştım kendimi..moral oldu .anca geldim..az sonra da kızımın okuluna gidicem çıkışında buluşup kızılaya gidip azcık alışveriş yapıcaz okul için sonrasında da orda balık yeriz diyorum..
sabah 3 km yürüdüm
kahvaltım
yumurta salatası
öğlen
bamya
brokoli salatası
cacık
akşama gelirim hepinizi öptümm..
benim kızda bana çok düşkündür yapış yapışız adeta bebek gibi severim hala napimmmm buda benim zafımsağol canım..genelde çok didişiriz biz kızımla iki oğlak burcu iki inatçı.. öyle böyle idare ediyoruz..kızım babasına daha düşkün tabii o olmayınca mecbur bana kalıyor.. o gelince satar beni gene..olsun napalım onlar iyi olsun da biz idare ederiz..
aynen canım saçlar yapılınca kendimi kilo vermişim gibi mutlu hissettim..geçici bir duygu ama idare eder
harika bi öğün olmuş afiyet olsun sersumcumselam kızlar..dediğim gibi kızıma gittim baya yürüdük kitaplarını aldık
akşam
hamsi tava
midye tava
salata
şalgam suyu
bu gün de kaçamak yok çok şükür..
yarın domates turşu yapma günüm..amanın zor bir gün beni bekliyor
Kolay gelsin simdiden masalllh iyi tursu yaoptin bu arada oglak burcu gercekten en inatci burclardan biri:)selam kızlar..dediğim gibi kızıma gittim baya yürüdük kitaplarını aldık
akşam
hamsi tava
midye tava
salata
şalgam suyu
bu gün de kaçamak yok çok şükür..
yarın domates turşu yapma günüm..amanın zor bir gün beni bekliyor
Menun gayet guzel olmus canm masallhbugün evi temizledim burada hala nem var terliyoruz akşamları serin oluyor
kahvaltı=1 yumurta+ peynir+zeytin+1 dilim tb.ek+fıstık ezmesi+1 bardak süt
öğlen=1 kase yoğurt
akşam=az tavuk ciğeri+1 çay bardağı makarna+salata
ara= nar
sağol canımgüle güle kullan canım saçlarınımoral olmazmı nasılda iyi gelmiştir
benim kızda bana çok düşkündür yapış yapışız adeta bebek gibi severim hala napimmmm buda benim zafım
çocukta alıştı
sağol canımcım..dikkat ederim etmem mii..olmuyor onlarsız..domatesler markette bozuldu bile..harika bi öğün olmuş afiyet olsun sersumcum
yorulcan ama deyecek canım onlarsızda olmuyo kışın
beline dikkat et böle şeyler yorar
ohh miss ellerine sağlık..şu kışlıkları halledeyim ben de yarın temizlerim diyorum..senin menü de güzel olmuş tatlım..bugün evi temizledim burada hala nem var terliyoruz akşamları serin oluyor
kahvaltı=1 yumurta+ peynir+zeytin+1 dilim tb.ek+fıstık ezmesi+1 bardak süt
öğlen=1 kase yoğurt
akşam=az tavuk ciğeri+1 çay bardağı makarna+salata
ara= nar
yok kıss 2. kavanoz olcak ..5lt yapmıştım geçen dün de 8 lt lik cam aldım artık cam dışında kavanoz kullanmıycam..kelek salatalık lahana ortaya karışık yapıcam inşallahKolay gelsin simdiden masalllh iyi tursu yaoptin bu arada oglak burcu gercekten en inatci burclardan biri:)
Bilmem mi kayinvalidem oglak cok zorlanioruz hepimiz:) karisik tirsuya da bayikirimsağol canım
benim ki öptürmüyo bile..nerdeeee.zorla öperim..sen dua et öyle olmanıza ..insan sarılıp şapır şupur öpmeyi özlüyor be..küçükken ne güzeldi
sağol canımcım..dikkat ederim etmem mii..olmuyor onlarsız..domatesler markette bozuldu bile..
ohh miss ellerine sağlık..şu kışlıkları halledeyim ben de yarın temizlerim diyorum..senin menü de güzel olmuş tatlım..
yok kıss 2. kavanoz olcak ..5lt yapmıştım geçen dün de 8 lt lik cam aldım artık cam dışında kavanoz kullanmıycam..kelek salatalık lahana ortaya karışık yapıcam inşallah
oğlak mıı sen çekene sor olan eşime oluyor yazık adamcağız evde iki oğlak kalıyor ortada
Bilmem mi kayinvalidem oglak cok zorlanioruz hepimiz:) karisik tirsuya da bayikirim
Allah kabul etsin..Gunaydin kizlar dun cok kacirmistim ama suqnda oruc tuttum asire gunu diye ins cuma da aure yapmayi planliorum umarim guzel olur hic yapmadim
Kızlar bugün Muharremin 10. günü alışveriş yapıp bol bol dua etmeyi unutmayın evimiz bereketli olsun inşallah
Evet canm bnim de bikac ihtiyacm vardi evde ozellikle bugun aldimKızlar bugün Muharremin 10. günü alışveriş yapıp bol bol dua etmeyi unutmayın evimiz bereketli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?