Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Masallah cnm bayilirim kizinla iliskinize saclarini da iyi dusunmussun insan kendine bakinca sanki hayata donuo yani

Masallah cnm bayilirim kizinla iliskinize saclarini da iyi dusunmussun insan kendine bakinca sanki hayata donuo yani
sağol canım..genelde çok didişiriz biz kızımla iki oğlak burcu iki inatçı..öyle böyle idare ediyoruz..kızım babasına daha düşkün tabii o olmayınca mecbur bana kalıyor..o gelince satar beni gene..olsun napalım onlar iyi olsun da biz idare ederiz..
aynen canım saçlar yapılınca kendimi kilo vermişim gibi mutlu hissettim..geçici bir duygu ama idare eder

selam kızlar..dediğim gibi kızıma gittim baya yürüdük kitaplarını aldık
akşam

hamsi tava
midye tava
salata
şalgam suyu

bu gün de kaçamak yok çok şükür..

yarın domates turşu yapma günüm..amanın zor bir gün beni bekliyor

güle güle kullan canım saçlarını moral olmazmı nasılda iyi gelmiştir

benim kızda bana çok düşkündür yapış yapışız adeta bebek gibi severim hala napimmmm buda benim zafım
çocukta alıştı

harika bi öğün olmuş afiyet olsun sersumcum
yorulcan ama deyecek canım onlarsızda olmuyo kışın
beline dikkat et böle şeyler yorar

bugün evi temizledim burada hala nem var terliyoruz akşamları serin oluyor
kahvaltı=1 yumurta+ peynir+zeytin+1 dilim tb.ek+fıstık ezmesi+1 bardak süt
öğlen=1 kase yoğurt
akşam=az tavuk ciğeri+1 çay bardağı makarna+salata
ara= nar

Kolay gelsin simdiden masalllh iyi tursu yaoptin bu arada oglak burcu gercekten en inatci burclardan biri:)

Menun gayet guzel olmus canm masallh

sağol canım
benim ki öptürmüyo bile..nerdeeee.zorla öperim..sen dua et öyle olmanıza ..insan sarılıp şapır şupur öpmeyi özlüyor be..küçükken ne güzeldi

harika bi öğün olmuş afiyet olsun sersumcum
yorulcan ama deyecek canım onlarsızda olmuyo kışın
beline dikkat et böle şeyler yorar
sağol canımcım..dikkat ederim etmem mii..olmuyor onlarsız..domatesler markette bozuldu bile..

ohh miss ellerine sağlık..şu kışlıkları halledeyim ben de yarın temizlerim diyorum..senin menü de güzel olmuş tatlım..

Kolay gelsin simdiden masalllh iyi tursu yaoptin bu arada oglak burcu gercekten en inatci burclardan biri:)
yok kıss 2. kavanoz olcak ..5lt yapmıştım geçen dün de 8 lt lik cam aldım artık cam dışında kavanoz kullanmıycam..kelek salatalık lahana ortaya karışık yapıcam inşallah
oğlak mıı sen çekene sor olan eşime oluyor yazık adamcağız evde iki oğlak kalıyor ortada

günaydın güzeller..her sabah genelde 4.5 -5 gibi uyanıyorum..eşim gittiğinden beri böyle..napalım stresten sanırım..alıştım artık..erkenden de 10-10.30 gibi de sızıyorum gece..
kahvaltıya kadar biraz uzanırım bakalım dalarsam ne alaa..

Bilmem mi kayinvalidem oglak cok zorlanioruz hepimiz:) karisik tirsuya da bayikirim

Gunaydin kizlar dun cok kacirmistim ama suqnda oruc tuttum asire gunu diye ins cuma da aure yapmayi planliorum umarim guzel olur hic yapmadim

Bilmem mi kayinvalidem oglak cok zorlanioruz hepimiz:) karisik tirsuya da bayikirim

ben de bayılırım canım
Gunaydin kizlar dun cok kacirmistim ama suqnda oruc tuttum asire gunu diye ins cuma da aure yapmayi planliorum umarim guzel olur hic yapmadim
Allah kabul etsin..
aşuren olur canım merak etme niyetine girince oluyor çok şükür

selam kızlar..sabah kızım gidince uyumuşum çok şükür..
kahvaltımı yaptım şimdi işlere girişmece..
kahvaltım

peynirli omlet
zeytin domates
çay

sabah 6 gibi de yarım muz yedim di

Kızlar bugün Muharremin 10. günü alışveriş yapıp bol bol dua etmeyi unutmayın evimiz bereketli olsun inşallah

selam kızlar..bugün yoruldum bayaa..anca domatesleri bitirebildim..bir de domates soslu acı biber turşusunu..asıl turşuyu yarın yaparım yoruldum valla
Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin..
2. öğün için

tavuk döner
salata
ayran

az yedim akşama da et ızgara düşünüyorum..kolay olsun
benden şimdilik bu kadar..

Kızlar bugün Muharremin 10. günü alışveriş yapıp bol bol dua etmeyi unutmayın evimiz bereketli olsun inşallah
Evet canm bnim de bikac ihtiyacm vardi evde ozellikle bugun aldim

selam arkadaşlar
anca gelebildim
kızım grip olmuştu sabah okul için kalktık yavrum çok hastaydı göndermedim matematik yok
gitmiyeyim dedi biraz yedirdim yatırdım daha sonra kalktık kahvaltı yaptık doktora götürdük ilaçlarını aldık rapor aldık
yarında dinlen diyorum ama bizim kız okul hastası millet gitmemek için bahane arar bizimkide rapor aldık gidiyo
tavuk suyuna çorba yaptım kuzuma kendine gelir artık ilaçlarınıda içer
gelelim bana yediklerim
kahvaltı= 2 dilim tb. ek+ üzerine labne peynir +zeytin+1 bardak süt
akşam= 1 kase çorba+ 1 kase yoğurt
ara= 1 avuç leblebi+çay
1 mandalinn
bu ara iyi giddiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…