- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
eşim işe giderken bende kalkıyodum tekrar yatamıyodum ama o evde olunca yatıyo benimde canım sıkılıyo yatıyom ama ikimizde 10 da ayaktayız saat gibigünaydın güzeller..her sabah genelde 4.5 -5 gibi uyanıyorum..eşim gittiğinden beri böyle..napalım stresten sanırım..alıştım artık..erkenden de 10-10.30 gibi de sızıyorum gece..
kahvaltıya kadar biraz uzanırım bakalım dalarsam ne alaa..
Masallh cnm kizin icin cok gecmis olsun dikkat et bu aralar var hastaliklar ne guzel.okulu sevmesi her aileye nasip olmaz:)selam arkadaşlar
anca gelebildim
kızım grip olmuştu sabah okul için kalktık yavrum çok hastaydı göndermedim matematik yok
gitmiyeyim dedi biraz yedirdim yatırdım daha sonra kalktık kahvaltı yaptık doktora götürdük ilaçlarını aldık rapor aldık
yarında dinlen diyorum ama bizim kız okul hastası millet gitmemek için bahane arar bizimkide rapor aldık gidiyo
tavuk suyuna çorba yaptım kuzuma kendine gelir artık ilaçlarınıda içer
gelelim bana yediklerim
kahvaltı= 2 dilim tb. ek+ üzerine labne peynir +zeytin+1 bardak süt
akşam= 1 kase çorba+ 1 kase yoğurt
ara= 1 avuç leblebi+çay
1 mandalinn
bu ara iyi giddiyom
Hosgeldin cnm kilon iyi ama tabiki nasi mutlu oluosan oyle yap abde de kultur farki var bnm arkadas hazir yemek yemwkten obez olmustu nerdeyseSelam kizlar yeni katiliyorum. Ticker koyamadim ama baktim kimsede yok herhalde artik konulmuyor diye dusundum.
Siteye Amerika'dan Florida eyaletindeki Naples sehrinden katiliyorum. 5 cocugum var 2 erkek ve 3 kiz elhamdulillah. normalde cok zayif biriydim ama yasin ilerlemesi ve dogumlar yuzunden son zamanlarda kilo aldim. 60 kiloyum su an ve tekrar 52-54 olmak istiyorum. Spor ve diyete basladim ve kararliligimi artirmak, cabuk bikmamak icin bu foruma katilmaya karar verdim. Herkesle birlikte yaparsam daha basarili olacagimi dusunuyorum. Herkese kolay Gelsin.
geçmiş olsun canım...benim kız da grip..ama ağırlaşmadı şükür..ilaçla idare ediyoruz..selam arkadaşlar
anca gelebildim
kızım grip olmuştu sabah okul için kalktık yavrum çok hastaydı göndermedim matematik yok
gitmiyeyim dedi biraz yedirdim yatırdım daha sonra kalktık kahvaltı yaptık doktora götürdük ilaçlarını aldık rapor aldık
yarında dinlen diyorum ama bizim kız okul hastası millet gitmemek için bahane arar bizimkide rapor aldık gidiyo
tavuk suyuna çorba yaptım kuzuma kendine gelir artık ilaçlarınıda içer
gelelim bana yediklerim
kahvaltı= 2 dilim tb. ek+ üzerine labne peynir +zeytin+1 bardak süt
akşam= 1 kase çorba+ 1 kase yoğurt
ara= 1 avuç leblebi+çay
1 mandalinn
bu ara iyi giddiyom
ben da yapıcam malzemeleri aldım artık yarın mı öbürgün mü bilmem....kızlar bende aşure yapıcam ama haftaya yaparım heralde nasipse tabi
sersumcum baya yoruldun kıs ama deyiyor sonuçta birlikte yiyeceksiniz
eşin gidince düzenin bozuldu canım haklısın neyse çoğu gitti azı kaldı düzene girecek herşey
eşim işe giderken bende kalkıyodum tekrar yatamıyodum ama o evde olunca yatıyo benimde canım sıkılıyo yatıyom ama ikimizde 10 da ayaktayız saat gibi
birimiz gelsin ister birimiz gitsin ister ahhh bu kadınlarrrrr
hoşgeldin aramıza..kilon çok değil canım maşallah..ama tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o kilo iyidir..diyetini seç paylaşımları yap..bararılar..Selam kizlar yeni katiliyorum. Ticker koyamadim ama baktim kimsede yok herhalde artik konulmuyor diye dusundum.
Siteye Amerika'dan Florida eyaletindeki Naples sehrinden katiliyorum. 5 cocugum var 2 erkek ve 3 kiz elhamdulillah. normalde cok zayif biriydim ama yasin ilerlemesi ve dogumlar yuzunden son zamanlarda kilo aldim. 60 kiloyum su an ve tekrar 52-54 olmak istiyorum. Spor ve diyete basladim ve kararliligimi artirmak, cabuk bikmamak icin bu foruma katilmaya karar verdim. Herkesle birlikte yaparsam daha basarili olacagimi dusunuyorum. Herkese kolay Gelsin.
Hosgeldin cnm kilon iyi ama tabiki nasi mutlu oluosan oyle yap abde de kultur farki var bnm arkadas hazir yemek yemwkten obez olmustu nerdeyse
geçmiş olsun canım...benim kız da grip..ama ağırlaşmadı şükür..ilaçla idare ediyoruz..
maşallahın var kıss
ben da yapıcam malzemeleri aldım artık yarın mı öbürgün mü bilmem....
aynen canım o sağlıkla gelsin de sağlıkla huzurla beraberce yiyelim inşallah
aynen canım hayırlısı inşallah
hoşgeldin aramıza..kilon çok değil canım maşallah..ama tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o kilo iyidir..diyetini seç paylaşımları yap..bararılar..
Kilon benim gbi gobek bolgendeymis canm hic seker tuketme meyve bile wn fazla bi tane olsun o zaman ordan gder bnm esim de kiloyu hic sevmio malesefKilom cok degil ama hepsi sanki karin bolgemde. ustelik esim cok zayif ve kiloyu hic sevmiyor. dun 7 yasindaki kucuk kizim anne gobekli olmussun bence spora basla hemen dedi. resmen utandim. bu sabah namazdan sonra yarim saat kostum ama cok karanlikti acikcasi korktum biraz. insallah haftaya yaz saati uygulamasi bitecekmis belki o saatte disarisi biraz aydinlik olur. burada iklim cok sicak oldugu icin sabah disinda kosmak mumkun degil. sonra limonlu su ictim ve hafif bir kahvalti yapip marketten yesil cay aldim. bol bol yesil cay ve su iciyorum. oglen 1 kase corba ve kucuk bir tavuklu sandvic yedim. aksam yemekten sonra 1 saat evde bisiklet surcem. normalde tatli yeme ve mesrubat icme aliskanligim olmadigi icin isim biraz daha kolay gorunuyor. insallah basaricam. onerileriniz varsa her turlu oneriye acigim.
Kilon benim gbi gobek bolgendeymis canm hic seker tuketme meyve bile wn fazla bi tane olsun o zaman ordan gder bnm esim de kiloyu hic sevmio malesef
Bal da dahil canmBalda dahil mi acaba sabah çayıma bal koyuyorum çünkü
aynen canım katılıyorum yaş ilerledikçe zorlaşıyor vermekCanim benim kilom orantili olsa belki bu kadar takmazdim ama yogunluk karin ve basen bolgemde. ust bedenim small alt bedenim medium hatta bazan large bile anca oluyor. gecen hafta Turkiye'deydim ve 2 kilo daha almisim 58 le gittim 60 la dondum cok uzuldum. malum gurbette olunca oranin yemeklerini ozluyorum gidince surekli ne bulursam yiyorum. orda sporda yapamadim kilom iyice kontrolden cikti. malum yasimiz ilerledikce metabolizma yavasliyor onun etkiside var. dolayisiyla kilo vermekde zorlasiyor. birde isim masa basinda gun icinde fazla hareket etmiyorum mecburen spor takviyesi gerekiyor. bir an once eski kiloma donmek ve eski kiyafetlerimi giyebilmek istiyorum insallah.
Biz daha yeni kahvaltı yaptık. Malum 7 saat fark var orayla. Sabah yine namazdan sonra yarım saat koştum. Pazartesiye kadar okullar tatil çocuklar evde işede gitmedim bol bol spor yapmayı planlıyorum. Birazdan limonlu suyumu içip 50 mekik çekicem. Sonrada günlük vitaminlerimle beraber bol suya devam. Öğleden sonra da yarım saat yürüyüş yapmak istiyorum. Bu 5 günü iyi değerlendirmem lazım,
Dün akşam sadece işkembe çorbası içtim iki tabak. Yanında ekmek falan yemedim ve bol bol su içtim. Bugün öğlen de akşamdan kalma çorbaya devam. Akşam bir dilim ekmekle zeytinyağlı bol limonlu pırasa yemeyi planlıyorum. Ve yemekten yarım saat sonra yine bisiklet sürücem. Bu kararlılığım devam eder inşallah.
En sevdigim seydir hersey bittikten snra kahve ya gecen hafta herseyim yolundaydi kayinvalidemler gelince tum.duzenim alt ist oldu gercekten sinir oldum suanda da toplamaya calisiorum ama olmuo bi haftada sisiorum hemen gobek pat cikio esim bugun sen kilo mu aldin dedi tartiya cikmaya korkuorum yarin yeniden baslamak istiorum ins basaririmakşam yemeğim
3-4 kaşık actifry kızaran oturtma
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
yemekten sonra dışarı çıkmam gerekti markete gittim Türk kahvem bitmişti..Hafif yağmur eşliğinde bahaneyle 1.7 km yürümüşüm..e iyi oldu ..
şimdide şekersiz yanında küçük bir parça bitterle Türk kahvesini hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?