- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
az kalmış kıs hadi bakalım biraz sık ta kocşe sürpriz yapcanım ben de tam bilmiyorum ama annem çok soğukta ayaklarıyla çamaşır yıkamıştı biz küçükken.battaniye falan çiğnemişti ..yıllar sonra çıkmış dedi dr.dahiliye teşhis koymuştu..dr a gitmeden olmaz canım ihmal etme..
tam sıkıcam artık başka zamanım kalmadı..kocişingelmesine 2 ay var ben de tık yok..
inşallah canım amin..çok şükür baya iyi maşallah...
bencede ondan oluyor bi yazı okumuştum bende aynı rahatıma düşkünüm mecbur olmayınca topuklu giymiyorumcanım nasıl oldun.
benim de bi ara oldu. doktor taban düşmesi dedi. biraz topuklu giy dedi. yani 3cm kadar topuk. sürekli spor ayakkabı ve babet giyince oluyormuş. sonra olmadı benim . çok babet giyiyorum yine.
çok geçmiş olsun canım tedavini aksatmagünaydın kızlar başladığmdan beri pek yazamadım bazı sağlk sorunlarım var dün endoskopiye girdim ülser filan yazıyo parça alındı artık hayırlısıyla sonuçları alırım da tedaviye başlarım Allah bugünümüzü aratmasın inşallah.bu ara metabolizmam durmuş durumda 66 ya çıktım az da yesem gitmiyo anlamış değilim ama sıkı sarılıcam gidicek bu hfazlalklar inşallah
ay kuru ve turşu. bayılılımmkahvaltım aynı diyete uygun
akşam yemeği=artan kuru fasulye yanında turşu
regl başlangıcı diyorum
biraz uzun sürüyo gelmesi lekeleri
Azcik gofretten bisey olmaz sanirsam cok olmadgi surecebebişim . dağıttım bile ben .
dün işten çıkmadan 2 gofret yedim .
eve gidince yemedim. sadece patlıcan yemeğinden 2-3 kaşık yedim.
sebze yani
sabah kahvaltı ettim ama çantamda gofret vardı. 1 tane onu yedim az önce.
öğlen için patıcan yemeğiğ getirdim .az simit
AY CANIMCIM.Azcik gofretten bisey olmaz sanirsam cok olmadgi surece
Canm sen baya almissin ne kadar surede alsin 49 dan 65 olsam venm de pskilojim bozulurdu valla ben 55 den 68 e ciktim ayni mahvoldum suan 62 yim ideal kilommus aslinda 1.68 boyum var ama 58 olmak istiorum boyle konusuorum ki gaza gel sie ben kilo alinca insilun direncim de cikti ortyaselamlar bende katıldım diyete 3 gün olsu ama ben diyetisyene yada internetteki önerilere göre yapmıyorum boyum 160 kilom 65 bu kiloya 3 yıl içinde abur cubur çikolata cips hamuriçi fazla kaçırdım fazla yağlı yedim ve 49 dan 65 e çıktım acil kilo vermem lazım kendimden nefret ediyorum okadar yani giydiğim hiçbişey yakıştıramıyorum oyüzden giyim alışverişi bile yapmak istemiyorum moralim bozuluyor
ben gün içinde sabahtan akşam 7 ye kadar hiçbişey yemiyorum çünkü çalışıyorum ancak o saate evde olup yemek hazırlıyorum eşim yağlı sevdiği için ona yemeğini ayrı yapmıyorum kendime yağsız yapıyorum ekmek yemiyorum hiç çay kahveyi şekersiz içiyorum akşam yatmadan biberiye çayı gün içinde 1 yeşil çay ve bol bol su içiyorum akşam yatmadan 15 dakika egzersiz ve titreşimli kemer
bakalım 1.ay sonunda nekadar vericem
offf çikolata ve pasta börek yağlı kebaplar yememek çok acı çekiyorum resmen
Bnde kahvaltilik sos domates falan yaptim cok guzl oluo pratik bideay kuru ve turşu. bayılılımm
dün kırmızı pancar aldım 2,5 kilo onu da yapacağım hazırlık kışa. iyi oluyor. salatalık turşusundan yaptım 2 kilo
bi tek kendim yiyorum. biraz da eşim.
Agza vurunca devami gelio canm kilo vermek zor ama onu korumak daha da zor sanirsamAY CANIMCIM.
aslında çok oldu.
3. yü yiyorum. sabah 1 tane yedim.
az önce bi tane daha yedim . kesmedi bi t ane daha açtım.
bu son . daha artık ne alırım ne yerim . inşallah yaniii
yok yok o sondu. bi daha almıycam. çocuklara götürürüm diye 6 tane gogret aldım. dün ve bugün hepsi bitti. bi daha almam çantama koymam . çantamda unutmuşum. hepsini yedim dayanamadım.Agza vurunca devami gelio canm kilo vermek zor ama onu korumak daha da zor sanirsam
ay ben de cikolata pasta börek cips aburcubur ile öğün geçiririm yemek yemesem de olur . ama yanlış işte. sen fark etmişsin bari kısa yoldan . hadi vermen lazım. boy 160 ama kilo boya göre çok canımselamlar bende katıldım diyete 3 gün olsu ama ben diyetisyene yada internetteki önerilere göre yapmıyorum boyum 160 kilom 65 bu kiloya 3 yıl içinde abur cubur çikolata cips hamuriçi fazla kaçırdım fazla yağlı yedim ve 49 dan 65 e çıktım acil kilo vermem lazım kendimden nefret ediyorum okadar yani giydiğim hiçbişey yakıştıramıyorum oyüzden giyim alışverişi bile yapmak istemiyorum moralim bozuluyor
ben gün içinde sabahtan akşam 7 ye kadar hiçbişey yemiyorum çünkü çalışıyorum ancak o saate evde olup yemek hazırlıyorum eşim yağlı sevdiği için ona yemeğini ayrı yapmıyorum kendime yağsız yapıyorum ekmek yemiyorum hiç çay kahveyi şekersiz içiyorum akşam yatmadan biberiye çayı gün içinde 1 yeşil çay ve bol bol su içiyorum akşam yatmadan 15 dakika egzersiz ve titreşimli kemer
Canm sen baya almissin ne kadar surede alsin 49 dan 65 olsam venm de pskilojim bozulurdu valla ben 55 den 68 e ciktim ayni mahvoldum suan 62 yim ideal kilommus aslinda 1.68 boyum var ama 58 olmak istiorum boyle konusuorum ki gaza gel sie ben kilo alinca insilun direncim de cikti ortya
Bnde artik ne eve aliorum ne de evde yapiorum cnmyok yok o sondu. bi daha almıycam. çocuklara götürürüm diye 6 tane gogret aldım. dün ve bugün hepsi bitti. bi daha almam çantama koymam . çantamda unutmuşum. hepsini yedim dayanamadım.
Olsun cnm onemli olan baslamak bemde demirleke gbi hic yemek yemim findik ceviz yada abir cubur yiyim yillardir yemek yemiorum sanirim ama artik kendimi yemege alistiriorumben 3 yılda aldım canım hep çok yemekten oldu dikkat etmedim bol bol su içerdim önceden içmeyi bıraktım eskiden su içerek zayıf kalıyordum ama şimdi yine diyetin yanında bolbol su içiyorum
sağol canım..sağlıkla geçsin de gerisi boşAyy ne guzel nasi da gecmis zaman cok sevndim
abowww fena dağıtmışsın hakket...olmaz cicim toparlan..ne güzel indin bizim hatamıza düşüp geri almayasınben de dağıttım sersum.
kahvaltıda ne yedim bilmiyorum.
ekmek yumurta
az reçel, zeytin.
şimdi 2elmam var . zeytin peynir çubuk kraker kurabiye
çok geçmiş olsun canım..herşeyin başı sağlık..gerisi boş..sağlıkla verelim inşallah kilolarımızı..günaydın kızlar başladığmdan beri pek yazamadım bazı sağlk sorunlarım var dün endoskopiye girdim ülser filan yazıyo parça alındı artık hayırlısıyla sonuçları alırım da tedaviye başlarım Allah bugünümüzü aratmasın inşallah.bu ara metabolizmam durmuş durumda 66 ya çıktım az da yesem gitmiyo anlamış değilim ama sıkı sarılıcam gidicek bu hfazlalklar inşallah
geldim canım geldim..sıkıyoruz hep beraber..canım birlikte sıkı şekilde başlıyalım bende kararlıyım gidice bu iğrenç göbeksen ne zaman geliyorsun yakınınmı rahatsız tam okuyamadımda yazılanları.
hoşgeldin aramıza..başarılar dilerim.selamlar bende katıldım diyete 3 gün olsu ama ben diyetisyene yada internetteki önerilere göre yapmıyorum boyum 160 kilom 65 bu kiloya 3 yıl içinde abur cubur çikolata cips hamuriçi fazla kaçırdım fazla yağlı yedim ve 49 dan 65 e çıktım acil kilo vermem lazım kendimden nefret ediyorum okadar yani giydiğim hiçbişey yakıştıramıyorum oyüzden giyim alışverişi bile yapmak istemiyorum moralim bozuluyor
geçti çok şükür canım..sağlıkla gelsin de..az kalmış kıs hadi bakalım biraz sık ta kocşe sürpriz yap
bu ara baya bi geçti canım ayaklarım
bencede ondan oluyor bi yazı okumuştum bende aynı rahatıma düşkünüm mecbur olmayınca topuklu giymiyorum
ama tamamen topuksuzda doğru deyilmiş neyseki şu an daha iyi
çok geçmiş olsun canım tedavini aksatma
aman o regl beni de mahfediyor..gelmeden leke sonrası leke 10 gün sonra yumurta çatlaması gene leke.kahvaltım aynı diyete uygun
akşam yemeği=artan kuru fasulye yanında turşu
regl başlangıcı diyorum
biraz uzun sürüyo gelmesi lekeleri
AY CANIMCIM.
aslında çok oldu.
3. yü yiyorum. sabah 1 tane yedim.
az önce bi tane daha yedim . kesmedi bi t ane daha açtım.
bu son . daha artık ne alırım ne yerim . inşallah yaniii
Canm benm ins gecicek ben de inan ki topige girince rahatliorum bende skintiliyim bu aralar ins gecicek hersey ama oyle dusunelim her karanligin bi aydinligi vardirbu aralar ailecek zor günler geçiriyoruz..sizlerin sayesinde kafamı dağıtıp az da olsa moral buluyorum..
bu günler de geçecek Allahın izniyle..iyi ki varsınız
Aynen canım..Allah büyük hepimizin sıkıntılı günleri oluyor..Amin..Rabbim herkese yar ve yardımcı olsun inşallah..Canm benm ins gecicek ben de inan ki topige girince rahatliorum bende skintiliyim bu aralar ins gecicek hersey ama oyle dusunelim her karanligin bi aydinligi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?