Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

az kalmış kıs hadi bakalım biraz sık ta kocşe sürpriz yap
bu ara baya bi geçti canım ayaklarım

canım nasıl oldun.
benim de bi ara oldu. doktor taban düşmesi dedi. biraz topuklu giy dedi. yani 3cm kadar topuk. sürekli spor ayakkabı ve babet giyince oluyormuş. sonra olmadı benim . çok babet giyiyorum yine.
bencede ondan oluyor bi yazı okumuştum bende aynı rahatıma düşkünüm mecbur olmayınca topuklu giymiyorum
ama tamamen topuksuzda doğru deyilmiş neyseki şu an daha iyi

çok geçmiş olsun canım tedavini aksatma

kahvaltım aynı diyete uygun
akşam yemeği=artan kuru fasulye yanında turşu
regl başlangıcı diyorum
biraz uzun sürüyo gelmesi lekeleri
ay kuru ve turşu. bayılılımm

dün kırmızı pancar aldım 2,5 kilo onu da yapacağım hazırlık kışa. iyi oluyor. salatalık turşusundan yaptım 2 kilo
bi tek kendim yiyorum. biraz da eşim.

Azcik gofretten bisey olmaz sanirsam cok olmadgi surece

Azcik gofretten bisey olmaz sanirsam cok olmadgi surece
AY CANIMCIM.
aslında çok oldu.
3. yü yiyorum. sabah 1 tane yedim.
az önce bi tane daha yedim . kesmedi bi t ane daha açtım.
bu son . daha artık ne alırım ne yerim . inşallah yaniii

Canm sen baya almissin ne kadar surede alsin 49 dan 65 olsam venm de pskilojim bozulurdu valla ben 55 den 68 e ciktim ayni mahvoldum suan 62 yim ideal kilommus aslinda 1.68 boyum var ama 58 olmak istiorum boyle konusuorum ki gaza gel sie ben kilo alinca insilun direncim de cikti ortya

ay kuru ve turşu. bayılılımm

dün kırmızı pancar aldım 2,5 kilo onu da yapacağım hazırlık kışa. iyi oluyor. salatalık turşusundan yaptım 2 kilo
bi tek kendim yiyorum. biraz da eşim.
Bnde kahvaltilik sos domates falan yaptim cok guzl oluo pratik bide

AY CANIMCIM.
aslında çok oldu.
Agza vurunca devami gelio canm kilo vermek zor ama onu korumak daha da zor sanirsam

Agza vurunca devami gelio canm kilo vermek zor ama onu korumak daha da zor sanirsam
yok yok o sondu. bi daha almıycam. çocuklara götürürüm diye 6 tane gogret aldım. dün ve bugün hepsi bitti. bi daha almam çantama koymam . çantamda unutmuşum. hepsini yedim dayanamadım.

ay ben de cikolata pasta börek cips aburcubur ile öğün geçiririm yemek yemesem de olur . ama yanlış işte. sen fark etmişsin bari kısa yoldan . hadi vermen lazım. boy 160 ama kilo boya göre çok canım

ben 3 yılda aldım canım hep çok yemekten oldu dikkat etmedim bol bol su içerdim önceden içmeyi bıraktım eskiden su içerek zayıf kalıyordum ama şimdi yine diyetin yanında bolbol su içiyorum

ben 3 yılda aldım canım hep çok yemekten oldu dikkat etmedim bol bol su içerdim önceden içmeyi bıraktım eskiden su içerek zayıf kalıyordum ama şimdi yine diyetin yanında bolbol su içiyorum
Olsun cnm onemli olan baslamak bemde demirleke gbi hic yemek yemim findik ceviz yada abir cubur yiyim yillardir yemek yemiorum sanirim ama artik kendimi yemege alistiriorum

Ayy ne guzel nasi da gecmis zaman cok sevndim
sağol canım..sağlıkla geçsin de gerisi boş
ben de dağıttım sersum.
kahvaltıda ne yedim bilmiyorum.
ekmek yumurta
az reçel, zeytin.

şimdi 2elmam var . zeytin peynir çubuk kraker kurabiye
abowww fena dağıtmışsın hakket...olmaz cicim toparlan..ne güzel indin bizim hatamıza düşüp geri almayasın
çok geçmiş olsun canım..herşeyin başı sağlık..gerisi boş..sağlıkla verelim inşallah kilolarımızı..
canım birlikte sıkı şekilde başlıyalım bende kararlıyım gidice bu iğrenç göbeksen ne zaman geliyorsun yakınınmı rahatsız tam okuyamadımda yazılanları.
geldim canım geldim..sıkıyoruz hep beraber..
hoşgeldin aramıza..başarılar dilerim..hepimiz sabrediyoruz yapacak bir şey yok..
geçti çok şükür canım..sağlıkla gelsin de..
aman geçsin inşallah..ihmal etme gene başlarsa

kahvaltım aynı diyete uygun
akşam yemeği=artan kuru fasulye yanında turşu
regl başlangıcı diyorum
biraz uzun sürüyo gelmesi lekeleri
aman o regl beni de mahfediyor..gelmeden leke sonrası leke 10 gün sonra yumurta çatlaması gene leke.
AY CANIMCIM.
aslında çok oldu.

geldim kuzular geldim...tam gaz başladım..pro ağırlıklı bakalım...
sabah

omlet
peynir
çeri

2. öğün

tavuk sote
yoğurt salata
şalgam suyu

şimdi de sade maden suyu

kızlar gene cezalara başlayalım..kaçamak yapana falaka cezası geliyor ve yaptığı ifşa ediliyor

bu aralar ailecek zor günler geçiriyoruz..sizlerin sayesinde kafamı dağıtıp az da olsa moral buluyorum..
bu günler de geçecek Allahın izniyle..iyi ki varsınız

bu aralar ailecek zor günler geçiriyoruz..sizlerin sayesinde kafamı dağıtıp az da olsa moral buluyorum..
bu günler de geçecek Allahın izniyle..iyi ki varsınız
Canm benm ins gecicek ben de inan ki topige girince rahatliorum bende skintiliyim bu aralar ins gecicek hersey ama oyle dusunelim her karanligin bi aydinligi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…