Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar bugün niyetliyim yarın da inşallah..gece kalkmayı unutmuşum öyle tutuyorum tek kötü yanı reflüm olduğundan hapımı alamadım..dayanıcam inşallah..
akşama actifry da kanat ve tarhana yapıcam inşallah..yarının yemeğini de yine actifry da kızartılmış patlıcanla oturtma..azcık onun da tadına bakarım oruçluyken kokar şimdi..
hadi bakalım devamm

off açlıktan ölüyorum sadece sabah şekersiz sade neskafe ile birkaç galeta öğlende bitki çayıyla galeta yiyorum akşama ekmeksiz salata ile balık yiyecem

ay kuru ve turşu. bayılılımm

dün kırmızı pancar aldım 2,5 kilo onu da yapacağım hazırlık kışa. iyi oluyor. salatalık turşusundan yaptım 2 kilo
bi tek kendim yiyorum. biraz da eşim.
pancarı bende çok sevdim sağlıkla yiyin canım
kızında baya büyümüştür kaç yaşına geldi canım kokla bizim için

aynen canım yaaa nerdeyse 1o gün sürüyo

sersumcum yasaklar gelmiş

Bnde niyetliydim bugun canm seninkini de allah kabul etsin ins bnde et sote ve biraz bukdur pilavi yedim

pancarı bende çok sevdim sağlıkla yiyin canım
kızında baya büyümüştür kaç yaşına geldi canım kokla bizim için

aynen canım yaaa nerdeyse 1o gün sürüyo

sersumcum yasaklar gelmiş
geldi geldi başka türlü kaçamağı bırakacağımız yok
Bnde niyetliydim bugun canm seninkini de allah kabul etsin ins bnde et sote ve biraz bukdur pilavi yedim
Senin de Allah kabul etsin canım...afiyet olsun

selam kızlar..sahura kalkamadığım için hapımı da içemedim malum reflü mahfetti beni..normalde uzun günlerde tutamıyorum zaten ..bugün mutlaka kalkıp mide hapımı da içip tutucam inşallah
iftarda

tarhana çorbası
7-8 tane ızgara kanat
yoğurt
salata

şimdilik bu kadar..hepinizi öptüm..

Allah kabul etsin benimde adetim yeni bitti tutucam inşallah asure yaptim bugün misafirlerim var tabii aşure yapılırda yenmezmi maleseff çok kaçırdım 4 kasetartiya cikmak istemiyorummm

Allah kabul etsin benimde adetim yeni bitti tutucam inşallah asure yaptim bugün misafirlerim var tabii aşure yapılırda yenmezmi maleseff çok kaçırdım 4 kasetartiya cikmak istemiyorummm
Amin canım..sağolAşureni Allah kabul etsin..bereket olsun evine
evet bira fazla kaçmış

Günaydın canlarım..sahura kalktım çok şükür
sahurum

peynirli omlet
peynir
salatalık çeri
çay

hapımı içtim çok şükür bugün iyi geçecek inşallah

Evet yeni başlangıcımız hayırlı olsun ve son olsun hedeflerimize ulaşalım inşallah..
herkeşler bugün kilosunu bildirsin haftaya liste yarışı başlar

diyetin 5.günü gram veremedim ekmek çikolata yemiyorum nerdese tek öğünle besleniyorum yahu akşamda ekmeksiz kültür mantarı ve biber kızartması yemekte elbet birgün kilolar gidecek geniz etim var ameliyat olucam kasım ayında son 2-3 yıldır var aldırmaktan çekindim acaba metobolizmamı yavaşlatabilirmi

hiç yemeden olmaz canım yanlış yapıyorsun ..vücut yemeyince korumaya geçer hiç veremezsin..bence karatay veya dukan veya daha farklı bir diyetle düzenli olarak diyet yap ..göreceksin daha iyi olacak..
geniz eti kötüdür..oksijen eksikliği yapar..bence en kısa sürede aldır..geçmiş olsun..

eveetttt yine ilk bildirim benden ..haftaya listede görüşmek üzere..
Başlangıç Kilo bildirimi

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:
bu hafta:84.3kg
fark:
yüzde:
ilk hedef:75kg
spor:günde 1.5 km yürüyüş

!!!!!DUYURU!!!!!!
Yeni gelen arkadaşlar kilo bildirirken formatımız bu şekilde (yukarıda benim paylaştığım gibi)oluyor..ilk sayfayı incelerseniz yüzde hesaplamayı da oradan öğrenirsiniz..hepimize başarılar..

allah kabul etsin canım bende çok kaçırıyorum yaptığımda

Günaydın canlarım..sahura kalktım çok şükür
sahurum

peynirli omlet
peynir
salatalık çeri
çay

hapımı içtim çok şükür bugün iyi geçecek inşallah
orucunu allah kabul etsin canım
hapını iştiğin iyi olmuş dikkat et sersumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…