- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Guzel fikir cnm bnde tek basima bisey yapamiorum ilk 3 gun gaza geliorum somra birakiorum nedenseDaha önce defalarca denedim. Tek başına diyet bende işe yaramıyor. Spor yapmadan kilo veremiyorum. Sadece diyet yaparak kilo veren insanlara hayranım. Birde şekersiz sakız çiğnemek çok kalori yakıyormuş. Bugün sakız çiğnemeye başladım. En azından boş boş otururken tv falan seyrederken kalori yakmaya devam edeyim
hangi diyet acep link atsana canım..inceleyelim biz deGunaydin kizlar nette kk de birinin yaptigi bi diyet buldum bir ayda 20 kilo vermis patates agirliklo diyet bnim anca oyle ski bisy yapmam lazim aksi halde kilo gitmio bnden ya yerimde sayiyorum
Suan tlfondan girdigum icin atamiorum canm ama soyle diyimsabahhangi diyet acep link atsana canım..inceleyelim biz de
Ben yaparim cnmselam kızlar...
bu sabah 2.5 km yürüdüm aşura yaptım dağıttım..Allahım evimize bereketini versin inşallah
kahvaltım
çeyrek muz 3 ceviz
tatlandırıcılı aşure
çeyrek elma 2 dilim portakal(aşureden kalanları hüplettim)
kaç gündür dinlenemedim artık bana biri dur desin..regl gelmek üzere belim ağrımaya başladı..
!!!!!DUYURU!!!!
Kızlar yarın listeyi bir gönüllüden rica edicem..Kardeşlerim geleceği için onları karşılayacağım hazırlanacağım anca bildirim yapabilirim..Şimdiden listeyi yapacak arkadaşa teşekkürler..
taşınmadan önce bizede gelirdi komşulardan ama bu evde komşu yok henüz taşınana yani anca kendimiz yaparsakkomşu 7 gibi aşura getirdi..meyvelerinden yedim maalesef..3-4 kaşık kadar
ben tatlandırıcılı yapıcam aşureyi rahatça yemek içindağıtacaklarıma şeker koyucam tabii
hoşgeldin canım aramızaKilom cok degil ama hepsi sanki karin bolgemde. ustelik esim cok zayif ve kiloyu hic sevmiyor. dun 7 yasindaki kucuk kizim anne gobekli olmussun bence spora basla hemen dedi. resmen utandim. bu sabah namazdan sonra yarim saat kostum ama cok karanlikti acikcasi korktum biraz. insallah haftaya yaz saati uygulamasi bitecekmis belki o saatte disarisi biraz aydinlik olur. burada iklim cok sicak oldugu icin sabah disinda kosmak mumkun degil. sonra limonlu su ictim ve hafif bir kahvalti yapip marketten yesil cay aldim. bol bol yesil cay ve su iciyorum. oglen 1 kase corba ve kucuk bir tavuklu sandvic yedim. aksam yemekten sonra 1 saat evde bisiklet surcem. normalde tatli yeme ve mesrubat icme aliskanligim olmadigi icin isim biraz daha kolay gorunuyor. insallah basaricam. onerileriniz varsa her turlu oneriye acigim.
misbugünkü sporum ev temizliği ve mutfak oldu..turşuları hallettim biberleri kızarttım buzluğa koydum..yeğenim çok haşarı daha 16 aylık maşallah her yere yetişiyorevi ona göre düzenledim kendine zarar verecek deterjan türü şeyleri falan ardiyeye kaldırdım..tabii bizde küçük çocuk olmayınca her şey ortada..aman o rahat etsinde
bi ben alışamadım türk kahvesine zaten şekersizde hiç içemem çok arada nescafe çiyorum şekersizEn sevdigim seydir hersey bittikten snra kahve ya gecen hafta herseyim yolundaydi kayinvalidemler gelince tum.duzenim alt ist oldu gercekten sinir oldum suanda da toplamaya calisiorum ama olmuo bi haftada sisiorum hemen gobek pat cikio esim bugun sen kilo mu aldin dedi tartiya cikmaya korkuorum yarin yeniden baslamak istiorum ins basaririm
ayrıntılı yazıver canım uyarsa yaparızGunaydin kizlar nette kk de birinin yaptigi bi diyet buldum bir ayda 20 kilo vermis patates agirliklo diyet bnim anca oyle ski bisy yapmam lazim aksi halde kilo gitmio bnden ya yerimde sayiyorum
yapılabilir aslında ama ben öğlen yemeği yemiyorumSuan tlfondan girdigum icin atamiorum canm ama soyle diyimsabah
2 galete azcik peynir
Oglen bi haslanmis patates 2 meyve
Aksam 2 haslanmis patates 2 galeta
79 dan dusmus 58 e bu diyeti nette buladim ama yapan netten aldim
eve dönünce atarsın canım..hep aynı mı öğünler..neyse sen gelince öğreniriz..aslında patates iyi gider..Suan tlfondan girdigum icin atamiorum canm ama soyle diyimsabah
2 galete azcik peynir
Oglen bi haslanmis patates 2 meyve
Aksam 2 haslanmis patates 2 galeta
79 dan dusmus 58 e bu diyeti nette buladim ama yapan netten aldim
ah kıyamammm..ama bir yönden iyi ne kadar çok gelirse o kadar kötü bizim için..gerçi ben her geleni yiyemem ama..taşınmadan önce bizede gelirdi komşulardan ama bu evde komşu yok henüz taşınana yani anca kendimiz yaparsak
miscanım ellerine sağlık
ayyyy ne tatlıdır kuzucuk eeee yaramazlık yapar artık aynen kıs biz büyüttük evin düzenide ona göre
titiz hatun sen halletmişsin bile düzeni
bi ben alışamadım türk kahvesine zaten şekersizde hiç içemem çok arada nescafe çiyorum şekersiz
yaa bu eşler çok zalim yaaaaa hemen söyleyiveriyor bide içinde tut ne üzüyosun eşini aç mı yaşasın bu kadın
ayrıntılı yazıver canım uyarsa yaparız
yapılabilir aslında ama ben öğlen yemeği yemiyorum
yinede aklımda olsun
afiyet olsun tatlım maşallahın vardün yediklerim
kahvaltım aynı
öğlen=süt 1 bardak
akşam=fırında tavuk+salata+yoğurt
bugün sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+1 dilim tb.ek+2 ceviz+1 tatlı k. fıstık ez.
öğlen=1 bardak süt
akşamı sonra yazaayım belli deyil
inşallah canım geri döndük emg sonrası tekrar gidicez bir ay içindeCanm bnm cok gecmis olsun Allah sifa versin helal olsun ins guzel seyler olcak m etme sen
sağol canım geri geldik yine engel çıktı yoğun bakım dolu bir ay içinde mutlaka alınıcak dedi doktorumuz hayırlısı artıkgeçmiş olsun canım Allah şifalar versin..amin..helal olsun sen de et..iyi olunca gelirsin inşallah..her zaman bekleriz..
ahhh kıyamam o kadar çektin çevirdin evi neyse hayırlısı kuzum sende keyfine bak temiz temizkardeşim vazgeçmiş hava yağışlı başka zamana dedi..hayırlısı..
öğlen için brokoli kabak havuç karnabahar haşladım sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağıyla yanına da dünden kalan 2 kaşık tavuk döner yiyeceğim ..
aynen temiz temiz oturuyoss kızımla ohhhhhahhh kıyamam o kadar çektin çevirdin evi neyse hayırlısı kuzum sende keyfine bak temiz temiz
yazmayı unutmuşum allah kabul etsin canım aşureni
öle dedime bakma bende yiyemem herkezin aşuresini huy işte
bende yapıcamda annemin gözü hasta biraz rahatlasın kadıncağız öle yapayım onada götürüyorum ondan yapamadım
eşimde ısrar ediyo çok seviyo adam tabak tabak yiyo valla göbekte arşa çıkıyo ama yinede yiyo
erkeklere gelince türk kası bize gelince göbekli oluyo işine geldikleri gibi
yazık kıss bizeee..ben de kızıma yalancı mantı yaptım makarnadan yediklerim komedibu arada akşam yemeği evdekilere hazır mantı ben 2 tabak çorba
sağol canım aminfiliztoprak canim bu aralar masallah menun cok guzel gdio ayyy benimki illa soyler aldin die aslinda bi uerde de iyi oluo tabi yoksa ben alip basimi gitcem
sersum canm ellerine saglik allah asirwni kabul etsin afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?