Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar...bu haftanın meyvesini regl olmak üzere bile olsam aldım..neymiş sıkınca oluyormuş

ilk kilo bildirimi benden

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:84.3
bu hafta:83.6kg
fark:700gr
yüzde:%0.830
ilk hedef:75kg
spor:günde 1.5 km yürüyüş

sizler benden de güzel kilolar vermişinizdir inşallah

kardeşlerim gelmeyecek listeyi ben de yapabilirim ama istersen bu hafta sen yap haftaya ben yapayım A aaadddaaa canım

annemin gözü mikrop kapmış canım ama öle böyle deyil fena durumda çok titizdir kendisi bize bile gelmeyin bulaşır size diyo ama ilaç iyi geliyo gibi geçecek inşallah
ya aslında yüzüme falan söylemez öyle karatay yaptığım zaman bi anda zayıfladığımda çok şaşırmıştı hoşuna gitmişti
fit karım falan demişti işte öle yani
eski halime gelmedim ama alışıyor tabi insanın gözü bu kiloya daha vermek gerekiyor
bu arada eşine de tebrikler kendine bakmış demekki ne güzel
benimki bakmaz tembel biraz göbekli baya bi var anneside baya bi şişmandı belkide ona çekmiştir kendinede bakmayınca tabi normal amannn napalım allah başımızdan eksik etmesin onları

filiztoprak canim bu aralar masallah menun cok guzel gdio ayyy benimki illa soyler aldin die aslinda bi uerde de iyi oluo tabi yoksa ben alip basimi gitcem
sersum canm ellerine saglik allah asirwni kabul etsin afiyetler olsun
haklısın canım biyerde motive gibi geliyo sana ama bazende sinir bozucudur

bravooooooo sersumcum işte buuuuuuu

filiztoprak
b. kilo=74.5
g. hafta=74.8
bu hafta=72.9
fark=1.9
haftalık yüzde=2.540
hedef =65 şimdilik tabi
spor= yok
bu duruma çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah devamı gelir

kahvaltım=1 dilim tb.ek=peynir+zeytin+2 parça salam+1 çay kaşığı fındık ezmasi+çay+3 ceviz
öğlen =1 kase yoğurt olacak
akşam kızımın dişine gidicez kontrol dışarda yeriz orada izmir eritme yapıyolar gidince mutlaka yiyoruz ekmek arası o kadar olur artık
sersumcum ben kendi vücudumu tanıtım artık eminim sende tanıyorsundur ama belki yardımcı olur
bana akşam yemeği yaramıyor sabah kahvaltısında ne yersem eriyor
öğlende 1 kase yoğurt yada süt
akşam çok hafif çorba yada tavuk yanına salata
yada çok az kepekli makarna bardakla ölçü yanına tavuk beyaz eti
tam bi diyet modunda akşam yemeği
arkasından meyve= sadece 1 çeşit
çay yanında= 1 avuç leblebi
arda haftanın 2 günü dondurma olabilir fazla sıkmadan kendimizi
senin yaptığın yoğurtlu sebze oda çok iyi
bu şekilde akşam yemeği bana çok iyi geliyo kurular pilavlar yiyince olmuyo onuda denedim
ama arada yemek lazım onlarda faydalı
birde köri soslu tavuk yapıyorum benim kız sebze yemez bayıldı ona ilk kez sebze yediğini gördüm çok mutluyum
çok az yağda 1 havuç +1 kabak+1 kırmızı biber+az yağda soteliyorum
ayrı bi tavada küp küp doğranmış tavuk etini az yağla kavuruyorum içine tuz karabiber kekik ekliyorum
daha sonra ikisini birleştiriyorum tabaklara alıyorum köri sosunu ekliyoruz çok hoş oluyo
sosumuz bitti bugün alıcaz hafta içi yaparım kız istiyo
inşallah sersumcum bu sefer daha iyi ilerleriz kızlar hepimiz vericez bu kiloları

ah kıyamam yaa..benim de iş yerinde sık sık mikrop kapıyor..damla kullanıyorum..aartık biliyorum nedenini..ne kadar dikkat etsemde elim gidiyor demek gözüme farkında olmadan ..teyzemin de öyle olmuştur..acil şifalar dilerim..göz önemli ..hatırlarsan önceden söylemiştim benim annemin tek gözü katarakt ameliyatından kör oldu garibim tek gözle idare ediyor..ah ne üzüldük..ama işte..
eşim bakar canım kendine öyle olunca insan kendini yakıştıramıyor yanına..ayy bi kurtulsam kilolardan..yavrum hiç de karışmaz bana üzüldüğümü biliyor..sen nasıl rahat ediyorsan sağlığın önemli der..hatta ben arada dizginle beni yaww derim..Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin..
filiztoprak
b. kilo=74.5
g. hafta=74.8
bu hafta=72.9
fark=1.9
haftalık yüzde=2.540
hedef =65 şimdilik tabi
spor= yok
süpersin yavrimoooo tebriks takdirssss...maşallah sana böyle işte gidecek bu kilolar bu sefer..

Aynen canım bana da akşam fazla kaçtı mı yaramıyor haklısın ..aynı senin dediğin gibi sabah ve öğlen yediklerimiz eriyo..hele akşam bulgurlu baklagilli bişey yediysek gitmiyor şişiriyor..onları da akşamları da yesek az yemeliyiz.

.Körili tavuk ben de yaparım ama senin ki sebzeli daha güzelmiş..sosunu nasıl yapıyorsun cicim..ben kremayla karıştırıyorum.. seninkini de yazıver de deneyelim bizde.

vericez canım bu sefer tam gaz inanıyorum..

Aferin sana cnm masallah sen m etme ben yaparim ins

filiztoprak
b. kilo=74.5
g. hafta=74.8
bu hafta=72.9
fark=1.9
haftalık yüzde=2.540
hedef =65 şimdilik tabi
spor= yok
Bravooo alkissss cnm seni de tebrik ederim zaten bu haftaki menunden belliydi senjn basaracagin hep boyle devam et bu arada karatayi neden biraktin peki

Bnde cok severim cnm tavuk korili halini kizin de sevmis bak damak zevki bir bende artik okula evden gotureyim diorum hem daha saglikli hemde kilo almam en azindan jaftasonu evdeyken cok rahatim canm bisey de cekmio ama haftaici okulda hem yorgunluk hemde hersey var gozumun onunde

aaadddaaa nerde kii...liste ikimiziz
verenler
1.filiztoprak
2.sersum
alanlar
3.aaadddaaa++

sabah

pastırmalı omlet
peynir
domates

öğlen dışarıdaydım

köfte
ayran

2 top da dondurma yedim haftalık ödül..Ama çok yürüdüm..porselen sahan aldım porl..d dan renkleri acayip güzel yarım omletimizi onda yapıcam kızımla bana..%50 indirim varmış 2 tanesini 32 TL ye aldım..
Çok beğeniyordum zaten önceden beri..deneyelim bakalım..azcık da market alışverişi yaptım..akşam yemeği düşünmedim daha ama acıktım gidip bişeyler yapayım barii..sonra gelir söylerim

Son düzenleme:
Kizzzzz ben yapcaktim nie acele ettin kayinpederi yolcu ettik anca gorebildim 6 ya kadar da yaparim dedim listeyi kendimce

Kizzzzz ben yapcaktim nie acele ettin kayinpederi yolcu ettik anca gorebildim 6 ya kadar da yaparim dedim listeyi kendimce
liste olsun diye yapmadım canım öylesine yazdım..zaten 3 kişiyiz baksana gene kimsecikler yok..sanırım kış gelene kadar biz üçümüz böyle idare edicez..
Benim kotu yaaa sizi gorunce utandm resmen:)
haftaya sen de verirsin

14 EKİM 2016 tarihli listemiz

verenler
1.filiztoprak
2.sersum
alanlar
3.aaadddaaa++

@aaadddaaa ekledim canım seni de

Bravooo alkissss cnm seni de tebrik ederim zaten bu haftaki menunden belliydi senjn basaracagin hep boyle devam et bu arada karatayi neden biraktin peki
çok dikkat ettim canım bu hafta sıkınca oluyor
aslında o zamanlar hangi diyeti yapsam verirdim sağlıklı beslenmek ne demek bilmiyordum karataydan başladım ilk şekersiz çaya alıştım çok fark etti kilomda
bana çok sıkı geliyor karatay ama çok şey öğrendim yasaklar çok meyve yok ekmek yok
kuru baklagiller bana yaramıyo sonradan sıkılıp kaçamak yapmaya başladım
en güzeli kendine göre ortaya karışık yapmak iyiyi kötüyü biliyoruz neyin ne olduğunu
hep beraber vericez inşallah

çok güzelmiş renkleri kıs gülegüle kullan canım
bende böle şeyleri hemen kullanırım kimisi kaldırır süs diye hiç sevmem ölünce kullancam ayolll

Benim kotu yaaa sizi gorunce utandm resmen:)
canım haftayada sen bizi utandırırsın belkim yarış yapıyoz hadi bakalım sıra sende

14 EKİM 2016 tarihli listemiz

verenler
1.filiztoprak
2.sersum
alanlar
3.aaadddaaa++

@aaadddaaa ekledim canım seni de
eline sağlık canım inşallah hep böyle gider

aynen canım ben de karatay dukan karışımı bişeyler yapıyorum biliyorsun işte..yılların tecrübelisiyiz artık napalımvericez inşallah

sağol canım ben de renklerine bayıldım zaten yarın yımırtalı resmini de koyarım
aynen hiiç saklamam herşeyimi kullanırım bende

inşallah

Bende ilk zayifladigimda diyet nedir bilmiodum 1 yilda 10 kilo verdim ne zaman diyeti ogrendim o zaman kilo almaya basladim yasaklar bana da yaramio ama sunu da farkettim bnde dukan artay karisimi yapiorum bna protein iyi gelio sekerli olan seyler de hic iyi gelmio artik taniorum meyveli sebzeli diyetleri hic yapamiorum yulaf kepegi de en sevdigim sey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…