Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen canım

günaydın kızlar..bugün kahvaltımı kızımla yapınca accuk kaçamaklı oldu ama sonrasında toparlarım zaten mecburr...
kahvaltım

yeni sahanımda omletresmini çektim sizin içünnn
pastırma
3 sigara böreği
peynir zeytin
çayy

Afiyet olsun canım dun atamadım kilomu tam 66.8 oldum inşallah bu günden itibaren yazmaya çalışacagim bu sabah kahvaltı sonrası asure yedim yine doyamadım su asurrye

Afiyet olsun canım dun atamadım kilomu tam 66.8 oldum inşallah bu günden itibaren yazmaya çalışacagim bu sabah kahvaltı sonrası asure yedim yine doyamadım su asurrye
sağol canım düzenli girersen daha etkili olur bence
ben de yedim aşura ama kendime tatlandırıcılı yaptım

sağol canım düzenli girersen daha etkili olur bence
ben de yedim aşura ama kendime tatlandırıcılı yaptım
Evet kendimi saldim iyice ikinci kez yaptım asure çok yiycrmi bile bile ama coook mutsuzum uzun süredir 63lerdeydim ben nasıl ciktm bu kiloya tatlandirici iyi fıkır de çoluk çocuk kendime ayrı birşey yspasimds gelmiyor

Evet kendimi saldim iyice ikinci kez yaptım asure çok yiycrmi bile bile ama coook mutsuzum uzun süredir 63lerdeydim ben nasıl ciktm bu kiloya tatlandirici iyi fıkır de çoluk çocuk kendime ayrı birşey yspasimds gelmiyor
kaynarken ayır kendine canım şeker ve tatlandırıcıyı en son ekle ben öyle yapıyorum..

Selam kızlar...2. öğün kızım anne dışardan söyleyelim dedi..analı kızlı karışık ızgara söyledik
yediklerim

2 fındık lahmacun
1 kanat
2-3 parça tavuk ve dana şiş
2 köfte
ayran

Şimdi de çay demledim buyurun içelim

harika bir yürüyüş yolu canım..bayıldım..bol oksijen ve giden kaloriler daha ne olsun..hangi Eyalettesin canım..hava çok güzel gözüküyor..
Naples/Florida'da yaşıyorum ben Miami'ye yaklaşık 2 saat uzakta.Florida normalde çok sıcak bir eyalet ama artık biraz serinledi dışarda yürüyüş yapılabiliyor. buraya kış mevsimi hiç gelmiyor 12 ay yaz ve bahar gibi ama yazları aşırı sıcak oluyor.
Kızlar yazdığınız diyetlere hayranım malesef ben sizin gibi diyet yapamıyorum. Sadece bol bol spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Tatlıyı bıraktım, ekmeği azalttım, bol bol yeşil çay ve limonlu su içiyorum, kilo aldıran yağlı yemekleri yemiyorum, börek poaça çörek yemiyorum, kızartma kesinlikle yemiyorum, 1 saat yürüyüş + 100 mekik o kadar. Ama bende kilo vermeyi başardım. Geçen hafta 60.4 olan kilom bugün 58.241 inşallah hedeflediğim kiloya 1-2 aya kadar ulaşırım. Daha öncede söylediğim gibi eşim çok fit ve sürekli spor yapar. Hatta şu anda da bisiklet sürmeye gitti. Profesyonel bisikletçi yarışlara falan katılıyor ve kiloyu hiç sevmiyor. O yüzden kendi kilomu çok kafama takıyorum.

Dexter dan sonra en büyük yaşam hayalimiz Miami.2 saatlik yol ne ki..Bayılırım yaza..Tam benlik yaşadığın yer kıskandım doğrusu
Bizim de Ankara'da daha şimdiden totomuz donuyor...
bravo canım sana dirayetlisin maşallah..tebriksssEh eşin de fit ve sportmen olunca bence de mecbur hisseder insan kendini..

Biz de tam yapabilsek gidecek bu yapışan kilolar ama..2 yıl önce 4-5 ayda 13-14 kilo vermiş biriyim yine veririm sabır yaaa sabır

Benm esim de cok dikkat eder kilosuna o yuzden bende mecbur takiorum cnm ama suanda bi hedef koydum kendime bi ay sonra evlilik yildonumu ve ona kadar ins ideal kiloma ulaacam

Hadi ya nasi vermistin canm o zaman bi diyet yaptin mi

Canm sen zaten cogu aeyi yemiosun o yuzden verirsin spor da yapiosun ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…