Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok güzel görünüyor sersumcum yapışmıyor deyilmi
insanın içi açılıro kadar kaçamak olur canım hafta içi çok sıkıyoruz zaten ben çok kaçırıyordum hafta sonları
ama şimdi daha dikkatli oluyorum

Evet kendimi saldim iyice ikinci kez yaptım asure çok yiycrmi bile bile ama coook mutsuzum uzun süredir 63lerdeydim ben nasıl ciktm bu kiloya tatlandirici iyi fıkır de çoluk çocuk kendime ayrı birşey yspasimds gelmiyor
canım kendimize ayrı yapmayınca olmuyor bence ayrı yapmalısın yoksa alırsın bizde öyle nasıl bu kilolara geldiğimize şaşıyoz sinsice yerleşiyo kilolar artık dur demeliyiz

afiyet olsun canım en güzelini yapmışsınız fazla şişirmez

çok sağlıklı besleniyorsun canım aslında bizim mantığımızda seninki gibi bide spor yapabilsek ben çok tembelim o konudaböyle giderse verirsin canım vermemen için bi sebep yok görünüyor
benim vermem zor oluyor az da versem seviniyorum ama bu ara iyi gidiyo tiroit ve b 12 eksikliği var kilo vermeye engel iki unsur zorluyoruz sınırları napalım

bugün pazarım vardı eşimle gittik süt aldım yine 5 kilo kadar birazını yoğurt yaptım birazını içmek için ayırdım eşim sahleb içiyor bende sade süt bazen tarçınlı çok tok tutuyor
aşurelik malzemeleri aldık biraz önce ıslattım yarında yapıcam nasipse annem de gelecek gözleri iyileşti çok şükür ama ben yapmış olurum dağıtırım biraz geç geliyor annem
yediklerime gelince
kahvaltım=sucuk+zeytin+peynir+1 dilim tb.ek+domates salatalık
öğlen= 1 bardak süt
akşam= patates salatası +ayran
1 avuç leblebi +çay
ara= 1 mandalin
genel olarak dikkat ettim
ama yarına söz veremicem malum aşure

Hadi ya nasi vermistin canm o zaman bi diyet yaptin mi
canım biz eskiden (eskiler olarak filiztoprak ve ben) böyle değildik acayip sıkı yaparak vermiştim ..yine aynı protein ağırlıklı karatay dukan karışımı ama her gün yürüyüş..gene vericem ve bu sefer almıycamm inşallah
yapışmıyor canım aynen güzel oldu..daha iyileri size olsun

ivitt şişmedim kısss

vercez vercez bu sefer pes etmek yok
hadi geçmiş olsun tekrar teyzeme..geçmiş çok şükür..
kıss aşure yapılır da yenmez miiiii...ertesi güne toparlarsın cicim..bugün ben de yedim...
menün süper zaten

regl oldum..ona rağmen 700 gr gitmiş süper maşallah diyyim
Bende regl oldum bugun cok sasirdim cnku ben bir hafta once oldum resmen bana da bi karatay dukan iyi gelio baska diyetler resmen gekmio peki bisey daha sorim karatay dukan karisiminizda hic meyve yiyor muydunuz mesela bi tane falan

Bende regl oldum bugun cok sasirdim cnku ben bir hafta once oldum resmen bana da bi karatay dukan iyi gelio baska diyetler resmen gekmio peki bisey daha sorim karatay dukan karisiminizda hic meyve yiyor muydunuz mesela bi tane falan
ben her ay 5-6 gün önce olurum zaten regl..
meyve arada yiyiyorum canım..ama gündüz yemeyi tercih ediyorum..akşam yakamayız..

Kızlar bugün pazar malum kızartmalar omlrtler hepsinden az yedim ama aşure de yedim yine su aşure bitmeden bana rahat yok ama sabah tartildim 66.2 geldim o kadar asure nereye gitti bazen ax yiyince alıyorum b azende bu şekilde kendimi tanıyamiuorum artik

Canm hergun tartil demekki vicuduna bazi yiyecekler iyi bazilari da iyi gekmio ona gore yersin bnde hiz ummadgim anda tatli krizi olanlardanim dedim bugun dukan keki yap kendine cok da guzel oldu bndan snra misafirlerim.gelince yada biyere gdince kendi kekimi goturebilirim dedim

slm kızlar
aşuremi yaptım apartman boş olduğu için bende alışveriş yaptığım markete dağıttım kızlar vardı abla aşuremi deyip koşuştular ayyyyy bende çok sevindim değdi yaptığıma
kahvaltım=aynı diyete uygun
öğlen yok
ikindi =1 kase aşure
akşam= ızgara et ve tavuk + turşu
annem gelecek onu bekliyorum birazdan pişirmeye başlarım
akşamda yeriz aşure bugün böyle olur
özellikle akşamı hafif ızgara şeklinde düşündüm

Iyi yapmissin cnm afiyet olsun ins

Selam narin çiçekler, Kahvaltıdan sonra sabah yürüşümü bitirdim şimdi evi toparlıycam malum beş günlük tatilin ardından yarın tekrar çalışmaya başlıyorum Çocuklarda okula başlıyorlar hazırlık yapmam lazım.
Hepiniz yine döktürmüşsünüz kekler falan kulağa çok hoş geliyor ama nasıl spor konusunda tembellik yapıyoruz diyorsunuz ben de böyle kek börek yapma konusunda çok tembelim özellikle bugünlerde nerede pratik şeyler var onları yapmaya çalışıyorum eşimde malum Amerikalı olduğu için kek börek hiç sevmez o yüzden yapsamda yenilmiyor zaten.
Miami hoş güzel ama burada yalnızlık diye bir problem var. Yani Miaminin güzelliği yalnızlığın azabını gidermiyor maalesef. birkaç hafta etrafınızla ilgileniyor eğleniyorsunuz sonra tek başınıza sap gibi kalıyorsunuz. şu Türk televizyonu da olmasa kafayı yerim herhalde. tabi bir de sık sık Türkiye'ye gidip geliyorum Bu yıl dört kez gittim her bahanede gidiyorum çok şükür. o yüzden memleketin eşin, dostun, komşuların, arkadaşların kıymetini bilin. Sizin hayaliniz burada yaşamak benim hayalim ise emekli olduktan sonra Türkiyede yaşamak. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Eklentiler

• IMG_7511.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
Benim kek diyet kek canm tatlandiricili bnde bugun pazar haftaici caliscam diye bugunden keklerimi galetalarimi yaotim haftaici elimin altinda bisey olmazsa baska seylere saldiriorum cnku yalnizlik konusunda haklisin cnm bnde hoz yurt didinsa yasayamazdim esime hep soylerim zten yasayamam die ama bi gdip gormeyi cok isterim tabiki hatta suoer olur :) bnde surekli yuruyus yapiorum ama kis gelmek usere ne guzel orda hep bajar o yuzden yurursun rahatca

Canım Allah kabul etsin dağıtmak da ayrı bir keyif değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…