- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
çok güzel görünüyor sersumcum yapışmıyor deyilmigünaydın kızlar..bugün kahvaltımı kızımla yapınca accuk kaçamaklı oldu ama sonrasında toparlarım zaten mecburr...
kahvaltım
yeni sahanımda omletresmini çektim sizin içünnn
pastırma
3 sigara böreği
peynir zeytin
çayy
Eki Görüntüle 1898236
canım kendimize ayrı yapmayınca olmuyor bence ayrı yapmalısın yoksa alırsınEvet kendimi saldim iyice ikinci kez yaptım asure çok yiycrmi bile bile ama coook mutsuzum uzun süredir 63lerdeydim ben nasıl ciktm bu kiloyatatlandirici iyi fıkır de çoluk çocuk kendime ayrı birşey yspasimds gelmiyor
afiyet olsun canımSelam kızlar...2. öğün kızım anne dışardan söyleyelim dedi..analı kızlı karışık ızgara söyledik
yediklerim
2 fındık lahmacun
1 kanat
2-3 parça tavuk ve dana şiş
2 köfte
ayran
Şimdi de çay demledim buyurun içelim
çok sağlıklı besleniyorsun canım aslında bizim mantığımızda seninki gibi bide spor yapabilsek ben çok tembelim o konudaNaples/Florida'da yaşıyorum ben Miami'ye yaklaşık 2 saat uzakta.Florida normalde çok sıcak bir eyalet ama artık biraz serinledi dışarda yürüyüş yapılabiliyor. buraya kış mevsimi hiç gelmiyor 12 ay yaz ve bahar gibi ama yazları aşırı sıcak oluyor.
Kızlar yazdığınız diyetlere hayranım malesef ben sizin gibi diyet yapamıyorum. Sadece bol bol spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Tatlıyı bıraktım, ekmeği azalttım, bol bol yeşil çay ve limonlu su içiyorum, kilo aldıran yağlı yemekleri yemiyorum, börek poaça çörek yemiyorum, kızartma kesinlikle yemiyorum, 1 saat yürüyüş + 100 mekik o kadar. Ama bende kilo vermeyi başardım. Geçen hafta 60.4 olan kilom bugün 58.241 inşallah hedeflediğim kiloya 1-2 aya kadar ulaşırım. Daha öncede söylediğim gibi eşim çok fit ve sürekli spor yapar. Hatta şu anda da bisiklet sürmeye gitti. Profesyonel bisikletçi yarışlara falan katılıyor ve kiloyu hiç sevmiyor. O yüzden kendi kilomu çok kafama takıyorum.
canım biz eskiden (eskiler olarakHadi ya nasi vermistin canm o zaman bi diyet yaptin mi
yapışmıyor canım aynen güzel oldu..daha iyileri size olsunçok güzel görünüyor sersumcum yapışmıyor deyilmi
insanın içi açılıro kadar kaçamak olur canım hafta içi çok sıkıyoruz zaten ben çok kaçırıyordum hafta sonları
ama şimdi daha dikkatli oluyorum
afiyet olsun canımen güzelini yapmışsınız fazla şişirmez
çok sağlıklı besleniyorsun canım aslında bizim mantığımızda seninki gibi bide spor yapabilsek ben çok tembelim o konudaböyle giderse verirsin canım vermemen için bi sebep yok görünüyor
benim vermem zor oluyor az da versem seviniyorum ama bu ara iyi gidiyo tiroit ve b 12 eksikliği var kilo vermeye engel iki unsur zorluyoruz sınırları napalım
hadi geçmiş olsun tekrar teyzeme..geçmiş çok şükür..bugün pazarım vardı eşimle gittik süt aldım yine 5 kilo kadar birazını yoğurt yaptım birazını içmek için ayırdım eşim sahleb içiyor bende sade süt bazen tarçınlı çok tok tutuyor
aşurelik malzemeleri aldık biraz önce ıslattım yarında yapıcam nasipseannem de gelecek gözleri iyileşti çok şükür ama ben yapmış olurum dağıtırım biraz geç geliyor annem
yediklerime gelince
kahvaltım=sucuk+zeytin+peynir+1 dilim tb.ek+domates salatalık
öğlen= 1 bardak süt
akşam= patates salatası +ayran
1 avuç leblebi +çay
ara= 1 mandalin
genel olarak dikkat ettim
ama yarına söz veremicem malum aşure
Bende regl oldum bugun cok sasirdim cnku ben bir hafta once oldum resmen bana da bi karatay dukan iyi gelio baska diyetler resmen gekmio peki bisey daha sorim karatay dukan karisiminizda hic meyve yiyor muydunuz mesela bi tane falanregl oldum..ona rağmen 700 gr gitmiş süper maşallah diyyim
ben her ay 5-6 gün önce olurum zaten regl..Bende regl oldum bugun cok sasirdim cnku ben bir hafta once oldum resmen bana da bi karatay dukan iyi gelio baska diyetler resmen gekmio peki bisey daha sorim karatay dukan karisiminizda hic meyve yiyor muydunuz mesela bi tane falan
Tamamdir yazdim aklima:)ben her ay 5-6 gün önce olurum zaten regl..
meyve arada yiyiyorum canım..ama gündüz yemeyi tercih ediyorum..akşam yakamayız..
Afiyet olsun canım kalori hesabı da yapıyorsun çok iyi ben onu beceremedim hiç daha doğrusu kendim için bi şeyler yapmayıKizlar bugun kendime yulaf kepekli ve tatlandiricili kek yaptim super oldu hemde dilimi 50 kalori:)
Canm hergun tartil demekki vicuduna bazi yiyecekler iyi bazilari da iyi gekmio ona gore yersin bnde hiz ummadgim anda tatli krizi olanlardanim dedim bugun dukan keki yap kendine cok da guzel oldu bndan snra misafirlerim.gelince yada biyere gdince kendi kekimi goturebilirim dedimKızlar bugün pazar malum kızartmalar omlrtler hepsinden az yedim ama aşure de yedim yine su aşure bitmeden bana rahat yokama sabah tartildim 66.2 geldim o kadar asure nereye gitti bazen ax yiyince alıyorum b azende bu şekilde kendimi tanıyamiuorum artik
regl oldum..ona rağmen 700 gr gitmiş süper maşallah diyyim
tarif isteriz kuzu çayın kahvenin yanında iyi giderKizlar bugun kendime yulaf kepekli ve tatlandiricili kek yaptim super oldu hemde dilimi 50 kalori:)
Valla super gitti cnm tarifimaşallah kıs
tarif isteriz kuzu çayın kahvenin yanında iyi gider
Iyi yapmissin cnm afiyet olsun insslm kızlar
aşuremi yaptım apartman boş olduğu için bende alışveriş yaptığım markete dağıttımkızlar vardı abla aşuremi deyip koşuştular ayyyyy bende çok sevindim değdi yaptığıma
kahvaltım=aynı diyete uygun
öğlen yok
ikindi =1 kase aşure
akşam= ızgara et ve tavuk + turşu
annem gelecek onu bekliyorum birazdan pişirmeye başlarım
akşamda yeriz aşure bugün böyle olur
özellikle akşamı hafif ızgara şeklinde düşündüm
Benim kek diyet kek canm tatlandiricili bnde bugun pazar haftaici caliscam diye bugunden keklerimi galetalarimi yaotim haftaici elimin altinda bisey olmazsa baska seylere saldiriorum cnku yalnizlik konusunda haklisin cnm bnde hoz yurt didinsa yasayamazdim esime hep soylerim zten yasayamam die ama bi gdip gormeyi cok isterim tabiki hatta suoer olur :) bnde surekli yuruyus yapiorum ama kis gelmek usere ne guzel orda hep bajar o yuzden yurursun rahatcaSelam narin çiçekler, Kahvaltıdan sonra sabah yürüşümü bitirdim şimdi evi toparlıycam malum beş günlük tatilin ardından yarın tekrar çalışmaya başlıyorum Çocuklarda okula başlıyorlar hazırlık yapmam lazım.
Hepiniz yine döktürmüşsünüz kekler falan kulağa çok hoş geliyor ama nasıl spor konusunda tembellik yapıyoruz diyorsunuz ben de böyle kek börek yapma konusunda çok tembelim özellikle bugünlerde nerede pratik şeyler var onları yapmaya çalışıyorum eşimde malum Amerikalı olduğu için kek börek hiç sevmez o yüzden yapsamda yenilmiyor zaten.
Miami hoş güzel ama burada yalnızlık diye bir problem var. Yani Miaminin güzelliği yalnızlığın azabını gidermiyor maalesef. birkaç hafta etrafınızla ilgileniyor eğleniyorsunuz sonra tek başınıza sap gibi kalıyorsunuz. şu Türk televizyonu da olmasa kafayı yerim herhalde. tabi bir de sık sık Türkiye'ye gidip geliyorum Bu yıl dört kez gittim her bahanede gidiyorum çok şükür. o yüzden memleketin eşin, dostun, komşuların, arkadaşların kıymetini bilin. Sizin hayaliniz burada yaşamak benim hayalim ise emekli olduktan sonra Türkiyede yaşamak. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Y yagmur7968 senin boy kac canm
Canım Allah kabul etsin dağıtmak da ayrı bir keyif değil mislm kızlar
aşuremi yaptım apartman boş olduğu için bende alışveriş yaptığım markete dağıttımkızlar vardı abla aşuremi deyip koşuştular ayyyyy bende çok sevindim değdi yaptığıma
kahvaltım=aynı diyete uygun
öğlen yok
ikindi =1 kase aşure
akşam= ızgara et ve tavuk + turşu
annem gelecek onu bekliyorum birazdan pişirmeye başlarım
akşamda yeriz aşure bugün böyle olur
özellikle akşamı hafif ızgara şeklinde düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?