- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Tatlandırıcı yi nereden alabilirimValla super gitti cnm tarifi
2 yumurta
Bi vanilya kabartma tozu
Bir cay bardagi sut
Rendelenmis havuc
Tarcin
Aldigi kadar yulag kepgi
Bir buyuk bardak tatlandirici
Evet canım ya cuma mutlaka vermiş olmalıyızIns canm hadi bizde hirs yapalim:)
Çok çok iyi b bir günde mi verdinregl oldum..ona rağmen 700 gr gitmiş süper maşallah diyyim
hafta sonu hepimizde oluyor o kaçamaklar..sonrasında toparlanırsan kalmıyor fazlalık...vücut şaşırtıyor bizi haklısın..tanımak lazım neyin şişirdiğini bizi bilmek lazımKızlar bugün pazar malum kızartmalar omlrtler hepsinden az yedim ama aşure de yedim yine su aşure bitmeden bana rahat yokama sabah tartildim 66.2 geldim o kadar asure nereye gitti bazen ax yiyince alıyorum b azende bu şekilde kendimi tanıyamiuorum artik
sağol bebeemm. devamı gelsin inşallahmaşallah kıs
tarif isteriz kuzu çayın kahvenin yanında iyi gider
Allah kabul etsin canım..ne güzel yapmışsın..çalışanları sevindirmişsin...slm kızlar
aşuremi yaptım apartman boş olduğu için bende alışveriş yaptığım markete dağıttımkızlar vardı abla aşuremi deyip koşuştular ayyyyy bende çok sevindim değdi yaptığıma
kahvaltım=aynı diyete uygun
öğlen yok
ikindi =1 kase aşure
akşam= ızgara et ve tavuk + turşu
annem gelecek onu bekliyorum birazdan pişirmeye başlarım
akşamda yeriz aşure bugün böyle olur
özellikle akşamı hafif ızgara şeklinde düşündüm
Anlıyorum canım.Selam narin çiçekler, Kahvaltıdan sonra sabah yürüşümü bitirdim şimdi evi toparlıycam malum beş günlük tatilin ardından yarın tekrar çalışmaya başlıyorum Çocuklarda okula başlıyorlar hazırlık yapmam lazım.
Hepiniz yine döktürmüşsünüz kekler falan kulağa çok hoş geliyor ama nasıl spor konusunda tembellik yapıyoruz diyorsunuz ben de böyle kek börek yapma konusunda çok tembelim özellikle bugünlerde nerede pratik şeyler var onları yapmaya çalışıyorum eşimde malum Amerikalı olduğu için kek börek hiç sevmez o yüzden yapsamda yenilmiyor zaten.
Miami hoş güzel ama burada yalnızlık diye bir problem var. Yani Miaminin güzelliği yalnızlığın azabını gidermiyor maalesef. birkaç hafta etrafınızla ilgileniyor eğleniyorsunuz sonra tek başınıza sap gibi kalıyorsunuz. şu Türk televizyonu da olmasa kafayı yerim herhalde. tabi bir de sık sık Türkiye'ye gidip geliyorum Bu yıl dört kez gittim her bahanede gidiyorum çok şükür. o yüzden memleketin eşin, dostun, komşuların, arkadaşların kıymetini bilin. Sizin hayaliniz burada yaşamak benim hayalim ise emekli olduktan sonra Türkiyede yaşamak. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Allah kabul etsin canım..Kızlar bugün orucluyum inşallah dün çok kaçırdı m yine bugün bir başlangıç olsun artık toparlammaliyim .az önce kahvaltı mi yaptım haşlanmış yumurta tereyağı zeytin peynir roka yeşil çay ve siyah çay akşama iftar menü mu yazarım inşallah
Yok be tatlım..haftalık tartılıyoruz ya biz cuma tartıldığımdaki 700 gr..regl zaten şişiriyor beni..+ çıkarım genelde..-- de olunca sevindimÇok çok iyi b bir günde mi verdin
Migroslarda oluo cnmTatlandırıcı yi nereden alabilirim
Allah kabul etsin cnm hadi ins bnde en guzel oruc tuttugum gunler veririmKızlar bugün orucluyum inşallah dün çok kaçırdı m yine bugün bir başlangıç olsun artık toparlammaliyim .az önce kahvaltı mi yaptım haşlanmış yumurta tereyağı zeytin peynir roka yeşil çay ve siyah çay akşama iftar menü mu yazarım inşallah
Afiyet olsun cnm wsine de yap guzel guzel baska seyler de koy not falan da yaz hatta guzel olir:)Günaydın güzeller...
bugün kızımın okuluna gittim..kızılayda kitap alışverişi..sonrasında oturup bi cafe de kahvaltı..ama yürüdüm de...
çarşambaya arkadaşım kahvaltıya gelecek onun için bu iki günü hafif geçirmeliyim..gerçi çok kaçamak yapmam ama sohbet muhabbette gidiyor..birde eşim koli istedi yarına yollayacağım..canı kol böreği istemiş..yapmam mı ben..arkadaşa da ayırırım tabii..işte böyle..
kahvaltım
yarım simit
2 kk kadar su böreği
peynir zeytin
domates salatalık
omlet
Ben giderken valizine de not yazmıştım canım..yine yazdım sevgi sözcüklerimi..Allah böyle ayrılık versin..biz notlaşmayı çok severiz zatenAfiyet olsun cnm wsine de yap guzel guzel baska seyler de koy not falan da yaz hatta guzel olir:)
Canım esin uzaktami çalışıyor ?bu arada böreklerrrGünaydın güzeller...
bugün kızımın okuluna gittim..kızılayda kitap alışverişi..sonrasında oturup bi cafe de kahvaltı..ama yürüdüm de...
çarşambaya arkadaşım kahvaltıya gelecek onun için bu iki günü hafif geçirmeliyim..gerçi çok kaçamak yapmam ama sohbet muhabbette gidiyor..birde eşim koli istedi yarına yollayacağım..canı kol böreği istemiş..yapmam mı ben..arkadaşa da ayırırım tabii..işte böyle..
kahvaltım
yarım simit
2 kk kadar su böreği
peynir zeytin
domates salatalık
omlet
Eşim görevde 4 aydır canım ayrıyız..Aralık ortası gibi gelecek inşallahCanım esin uzaktami çalışıyor ?bu arada böreklerrragximin suyu ak ti oruç oruç zor gelmese giriscem yapmaya
Benim kek diyet kek canm tatlandiricili bnde bugun pazar haftaici caliscam diye bugunden keklerimi galetalarimi yaotim haftaici elimin altinda bisey olmazsa baska seylere saldiriorum cnku yalnizlik konusunda haklisin cnm bnde hoz yurt didinsa yasayamazdim esime hep soylerim zten yasayamam die ama bi gdip gormeyi cok isterim tabiki hatta suoer olur :) bnde surekli yuruyus yapiorum ama kis gelmek usere ne guzel orda hep bajar o yuzden yurursun rahatca
Ben istiorum aslinda dun bahsetyiginiz seyi arastiriodum isim vermeyelim sanirim sitede yasak siz kullandiniz miÜye
Yeni
Merhabalar. Diyet yapmak canimizin istedigi seyleri yiyemedigimiz icin psikolojik acidan kendimizi kotu hissettigimiz ve halsizlik getiren bir surectir bu yuzden vucudumuzun ihtiyacinin oldugu dogal proteinprotein omega3 ve lif kaynagi bir ürunu yemeklerden once tüketirsek tokluk hissi verecegi icin diyetimizi rahatlikla uygulayabiliriz. Spor destegi ile de mutlu bir sekilde zayiflayabiliriz. Yoksa diyet uygulamak tam bir işkence. Detayli bilgi isteyen olursa anlatirim.
Ayyy bende yarin balkabagi detoksu yapiorum bugun aldim tum.gun onu yicem sanirsam ya ben ski diyet yaomayinca olmuo canm illaki ski yapcam yoksa kilo falan veremiorum tam tersine aliorum bnde de insulin direnci var cnku bugun esimle bana beslenme plani yaptik o da benim yasam kocum olcak :) 2 gun yiyince aninda kilom havalara ucuo yarin artik kesin ve sert baslamak.istiorum bigun yapsam devami gelcek deInsallah gelip gorursun birgun. Gezmek icin guzel zaten. Yasamakda guzel olabilirdi eger yalnizlik olmasaydi
Burdada yazin yurunmuyor cunku asiri sicak oluyor nefes alamiyorsun. O zaman GYM'e gidiyorum yada evde bisiklet suruyorum. Ekim ve nisan arasi 6 ay disarda yurunebilir. Orda kis iken burda bahar gibi orda yaz iken burasi cehennem:))
Bende bugun ofise sekersiz haslanmis bal kabagi getirdim hafif tadi oluyor zaten cok kotu degil. cok lifli oldugu icin kilo vermeye faydasi varmis. bir fincanda yesil cay ictim. cok atistiran biri degilimdir mesgulsem unuturum yemeyi. calistigim gunler sabah kahvaltisinida cok hafif yapiyorum o yuzden calistigim zaman kilo vermek daha kolaylasiyor. beni tatile gitmek hele helede Turkiyeye gitmek yada evde oturmak bozuyor:)))
Az kalsin yiceksin sandim5 gunluk tatilin ardindan ofisteyim. Isler birikmisti hallettim, cayimi ictim bal kabagimi yedim nette takiliyorum simdi. Oglen yemek icinde yanimda zeytinyagli pirasa ve zeytinyagli kereviz getirdim. bol limonlu ve ekmeksiz yiycem
Cocuklari okula hazirladigim icin bu sabah yuruyusumu yapamadim malesef aksam evde 1 saat bisiklet surcem. Aksam icinde esimin dun yakaladigi baliklari bugulama yapmayi dusunuyorum. yaninda pirinc pilavi, bol salata ve firinda pismis zeytinyagli bruksel lahanasi olacak. cocuklarada tavuk suyuna pirinc corbasi ve makarna yaparim. tabiiki ben yemiycem malum bana makarna yasak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?