Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar bugün orucluyum inşallah dün çok kaçırdı m yine bugün bir başlangıç olsun artık toparlammaliyim .az önce kahvaltı mi yaptım haşlanmış yumurta tereyağı zeytin peynir roka yeşil çay ve siyah çay akşama iftar menü mu yazarım inşallah

hafta sonu hepimizde oluyor o kaçamaklar..sonrasında toparlanırsan kalmıyor fazlalık...vücut şaşırtıyor bizi haklısın..tanımak lazım neyin şişirdiğini bizi bilmek lazım
maşallah kıs

tarif isteriz kuzu çayın kahvenin yanında iyi gider
sağol bebeemm. devamı gelsin inşallah
Allah kabul etsin canım..ne güzel yapmışsın..çalışanları sevindirmişsin...

Anlıyorum canım..bizimkisi de öylesine bir beğeni..Yoksa güzel ülkem her yere bedel
Allah kabul etsin canım..

Çok çok iyi b bir günde mi verdin
Yok be tatlım..haftalık tartılıyoruz ya biz cuma tartıldığımdaki 700 gr..regl zaten şişiriyor beni..+ çıkarım genelde..-- de olunca sevindim

Günaydın güzeller...
bugün kızımın okuluna gittim..kızılayda kitap alışverişi..sonrasında oturup bi cafe de kahvaltı..ama yürüdüm de...
çarşambaya arkadaşım kahvaltıya gelecek onun için bu iki günü hafif geçirmeliyim..gerçi çok kaçamak yapmam ama sohbet muhabbette gidiyor..birde eşim koli istedi yarına yollayacağım..canı kol böreği istemiş..yapmam mı ben..arkadaşa da ayırırım tabii..işte böyle..
kahvaltım

yarım simit
2 kk kadar su böreği
peynir zeytin
domates salatalık
omlet

Allah kabul etsin cnm hadi ins bnde en guzel oruc tuttugum gunler veririm

Afiyet olsun cnm wsine de yap guzel guzel baska seyler de koy not falan da yaz hatta guzel olir:)

Üye
Yeni
Merhabalar. Diyet yapmak canimizin istedigi seyleri yiyemedigimiz icin psikolojik acidan kendimizi kotu hissettigimiz ve halsizlik getiren bir surectir bu yuzden vucudumuzun ihtiyacinin oldugu dogal proteinprotein omega3 ve lif kaynagi bir ürunu yemeklerden once tüketirsek tokluk hissi verecegi icin diyetimizi rahatlikla uygulayabiliriz. Spor destegi ile de mutlu bir sekilde zayiflayabiliriz. Yoksa diyet uygulamak tam bir işkence. Detayli bilgi isteyen olursa anlatirim.

Canım esin uzaktami çalışıyor ?bu arada böreklerrragximin suyu ak ti oruç oruç zor gelmese giriscem yapmaya

2. öğünüm

haşlanmış brokoli,kabak,karnabahar ve havuç
üstüne sarımsaklı yoğurt
3 lahana 2 yaprak sarma(etli bulgurlu)

Canım esin uzaktami çalışıyor ?bu arada böreklerrragximin suyu ak ti oruç oruç zor gelmese giriscem yapmaya
Eşim görevde 4 aydır canım ayrıyız..Aralık ortası gibi gelecek inşallah
boşver biz börek yemeyelim onlar yesintadına baksak yeter..
kıyamam yarın yapıcam sana da yollayayım

çayın yanında tatlandırıcılı aşure(az kaldı)
kendime bugün de tatlandırıcılı kabak tatlısı yapıyorum..o daha da masum tavsiye ederim..bildiğiniz kabak tatlısı gibi ğişiriyorsunuz ama içine şeker yerine tatlandırıcı
pişince üstüne de ceviz ve soğuk sütle yerim ben..ohh misss

Insallah gelip gorursun birgun. Gezmek icin guzel zaten. Yasamakda guzel olabilirdi eger yalnizlik olmasaydi
Burdada yazin yurunmuyor cunku asiri sicak oluyor nefes alamiyorsun. O zaman GYM'e gidiyorum yada evde bisiklet suruyorum. Ekim ve nisan arasi 6 ay disarda yurunebilir. Orda kis iken burda bahar gibi orda yaz iken burasi cehennem:))
Bende bugun ofise sekersiz haslanmis bal kabagi getirdim hafif tadi oluyor zaten cok kotu degil. cok lifli oldugu icin kilo vermeye faydasi varmis. bir fincanda yesil cay ictim. cok atistiran biri degilimdir mesgulsem unuturum yemeyi. calistigim gunler sabah kahvaltisinida cok hafif yapiyorum o yuzden calistigim zaman kilo vermek daha kolaylasiyor. beni tatile gitmek hele helede Turkiyeye gitmek yada evde oturmak bozuyor:)))

5 gunluk tatilin ardindan ofisteyim. Isler birikmisti hallettim, cayimi ictim bal kabagimi yedim nette takiliyorum simdi. Oglen yemek icinde yanimda zeytinyagli pirasa ve zeytinyagli kereviz getirdim. bol limonlu ve ekmeksiz yiycem
Cocuklari okula hazirladigim icin bu sabah yuruyusumu yapamadim malesef aksam evde 1 saat bisiklet surcem. Aksam icinde esimin dun yakaladigi baliklari bugulama yapmayi dusunuyorum. yaninda pirinc pilavi, bol salata ve firinda pismis zeytinyagli bruksel lahanasi olacak. cocuklarada tavuk suyuna pirinc corbasi ve makarna yaparim. tabiiki ben yemiycem malum bana makarna yasak:)))

Ben istiorum aslinda dun bahsetyiginiz seyi arastiriodum isim vermeyelim sanirim sitede yasak siz kullandiniz mi

Ayyy bende yarin balkabagi detoksu yapiorum bugun aldim tum.gun onu yicem sanirsam ya ben ski diyet yaomayinca olmuo canm illaki ski yapcam yoksa kilo falan veremiorum tam tersine aliorum bnde de insulin direnci var cnku bugun esimle bana beslenme plani yaptik o da benim yasam kocum olcak :) 2 gun yiyince aninda kilom havalara ucuo yarin artik kesin ve sert baslamak.istiorum bigun yapsam devami gelcek de

Az kalsin yiceksin sandim boyun kac canim senin hedef kilon kac bnde en cok tatillerde yada biri gelince kacitiorum bide okulda tabi ogrenciler yedikce hadi hocam.yeyin diolar canm cekio ama karar verdim artik ogle yemeklerini de eve gelio yicem.okulla ev yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…