Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bnde tatlandiriciyi kesfettim ya oh dedim yani ne rahatmis:)

Eşim görevde 4 aydır canım ayrıyız..Aralık ortası gibi gelecek inşallah
boşver biz börek yemeyelim onlar yesintadına baksak yeter..
kıyamam yarın yapıcam sana da yollayayım
Allah yardımcın olsun canım az kalmıs gerçi aralığa ne kaldı surda o zaman senin çok dikkatli olman gerekir demiyolla yolla kız iyi olur

Boyum 168 kilom su anda 58 ama gobek var iste eritmem lazim. ideal kilom 52-54
Aslinda kilom iyiydi yaz basinda 54 tu. yazin buyuk bir kismini Turkiyede gecirdigim icin kilo aldim. bide 2 hafta once yine 10 gun ordaydim bol bol yedim tabii 60 a kadar cikmistim:)))
Neyseki buranin yemeklerini sevmiyorum o yuzden istahim gidiyor. o acidan sizden sansliyim. sizin gibi Turkiyede olsam ve diyet yapsam cok zorlanirdim. orda yemek yemeyi cok seviyorum cunku. mubarek topraklardan ne ciksa cok lezzetli. eti, unu, suyu bambaska. orda ictigim cayin tadi bile baska. ayni cayi getirip burda yapiyorum sudan zannedersem tadi ayni olmuyor.

Ayni boydaymisiz cnm bende 55 kiloydum 2 yilda nasi oldugunu anlamadan 68 lere ciktim bi kismini verdim tabi ama bu kez kararliyim 55 i gormeden birakmicam tek sorun su motivasyon eksikligi yasiorum

Su tatlandırıcı yı hemen almam gerek istediği ni ye şekersiz çok güzel yaa

Kızlar dün gece yazamsdim minigi uyuturkrn bende uyumusmm dün iftarda çorba bir kase
Fırında makarna o biraz fazla kaçtı
Komposto bir kase
İlerleyen saatlerde malum bir kâse aşure
Oğluma yaptı hg im mini kekler den
Yani yine beremedim böyle diet olmaz ama salmi yorum kendimi cuma ya mutlaka vericemm kızlar

Bugün erkenciyim kızlar oruca kalkamadim inşallah yarın tutarim.kahvaltim menemen, peynir,zeytin, roka,acicuk ekmek üstü çikolata siyah çay
Her sabah ac karna sıcağa yakın limonlu su içerim bu sabah unuttum metobolizmmsmi hızlandırıyor
Şimdi bir fincan daha cayimi içerim sonra tam gaz ev işleri

Sanırım ülkemizin değeri dışarı çıkınca daha iyi anlaşılıyor belki burada yaşayan çoğu insan bu zenginliğin farkında bile değil.sahsen ben dış ülkelere hiç merak duymadım ülkemizin güzellik lerini bile gezip gorememisken :))bu arada çok şanslısiniz aaadddaaa arkadasta boylarinz gayet iyi ben 55lerdeyim kilo hiç yakışmıyor hele göbek üçüncü doğumdan sonra kaldı .

Bnde tatlandiriciyi kesfettim ya oh dedim yani ne rahatmis:)
diyette rahat canım..ama aslında zararlı..napalım şu kiloları verene kadar kullanıcaz mecburr
Allah yardımcın olsun canım az kalmıs gerçi aralığa ne kaldı surda o zaman senin çok dikkatli olman gerekir demiyolla yolla kız iyi olur
aynen canım sağol..he valla adam gelene kadar accuk zayıflamış görsün beni
Benim de hedef aralik @ sersum ne dersin ski bi diyete grelim senle sasritalim su esleri
aynen canım
aynen diyette süper..sonrasında bırakmalı ama zararlı çünkü
pes etmek yok..devam
kolay gelsin
Hadi bakalım hangimiz vrrebilicez biraz rekabet kızlar

Valla super gitti cnm tarifi
2 yumurta
Bi vanilya kabartma tozu
Bir cay bardagi sut
Rendelenmis havuc
Tarcin
Aldigi kadar yulag kepgi
Bir buyuk bardak tatlandirici
en kısa zamanda denicem canım

Canım Allah kabul etsin dağıtmak da ayrı bir keyif değil mi
sağol inşallhaynen canım çok keyifli

allah kabul etsin

dün yediklerim aslında yemediklerim desem daha doğru olur
kahvaltım=1 dilim tb.ek+ 1 yumurta+peynir zeytin
öğlen yok
akşam=sebze sote +yoğurt
mide bulantısı baş ağrısı istifra derken bişey kalmadı gece çok hastaydım zaten az yemiştim o da çıktı
bugün biraz daha iyiyim halsizlik çok var iştahsızlık ta
bugünkü kahvaltım= 1 dilim tb.ekmeği+zeytin+labne peyniri +2 tane ceviz
öğlen =1 kase yoğurt
akşam=sebzeli körili tavuk sote+ ayran
yerler çok batmıştı evi süpürdüm eşimde siliverdi
çok yoruldum halsiz çok zormuş

sersumcum kol börekleri falan marifetli hatun kociş isterde yapılmazmı dimi
sağol canım
Aynen şekerim..Afiyetle yesinler inşallah
ah kıyamam yaa..çok fena olur o..geçmiş olsun..Acil şifalar olsun canımmeşlerimizden Allah razı olsun..

selam kızlar..bugün eşimin istediklerini hallettim..sonra evi süpürdüm..yarın kahvaltıya arkadaşım gelecek..
azcıkta yakındaki marketten bişeyler aldım..
kahvaltım

omlet
2kk kadar börek
1 dilim kek
peynir zeytin

dayanamadım ucundan yedim kısaca..

2. öğünüm

börekten kalan patatesle 2 kaşık patates kavurma acılı
5 lahana sarma(bulgurlu kıymalı)

Salma cnm olsun bi uerden baslamak lazim

Ah cnm o gobek bnde daha dogum yapmadan var dusun insilun direncinden dolayi ama gdicek 1.5 snra ins 55 olcam

Col hecmis olsun cnm ya bnde grip oldum salgin midir nedir bosver istahsizlik iyidor mikroplar da ama dokkat et

Allah yardimcin olsun basaracaksin insallah. Balkabagi benim ara ogunum hem tuvalete gitmeme yardimci oluyor hem de A vitamini yuklu. Ustelik sekersiz yenince kilo aldirmiyor. Birde salatalik cok yemek lazim. hem insana tokluk hissi veriyor hemde hic kilo aldirmiyor. Bu sabah saat 7:00 de once salataliklari yedim sonra biraz peynir ve tereyagiyla yarim dilim ekmek yedim saat su anda 10:30 hala acikmadim.

Ayni boydaymisiz cnm bende 55 kiloydum 2 yilda nasi oldugunu anlamadan 68 lere ciktim bi kismini verdim tabi ama bu kez kararliyim 55 i gormeden birakmicam tek sorun su motivasyon eksikligi yasiorum

Ben aslinda 5. cocuga kadar cok zayiftim ama 5. dogumdan sonra yasta ilerledigi icin kolayca kilo aldim. artik cok dikkat etmem gerekiyor. sadece yememe icmeme degil spor yapmayida ihmal etmemem gerekiyor yoksa hemen aliyorum.

seviyorsaniz ne guzel. ben tatlandiricili seylerin tadini sevmiyorum. tatlandiriciyla yemektense hic yemiyorum. zaten cok yemek secerim. yemegin yagini osunu busunu inceler dururum. o yuzden hayatim boyunca zayif kalmayi basardim cunku acliktan olsemde begenmedigim yemegi yemem. cocukken ve gencken cok kotu bir huy diye uzuluyordum ama acikcasi simdilerde isime yariyor.

ben Turkiyeye her gittigimde insanlar amerikada yasiyorum diye gipta ediyorlar oysa ben onlara daha cok gipta ediyorum. ben de dis ulkelerle hic ilgili degildim ama mecbur kaldim geldim sonrada evlendim kaldim. hayirlisi olsun napalim en azindan vatanima istedigim zaman gidip kaliyorum geziyorum cok sukur.
benim gobekde 5. den sonra kaldi gitmiyor. en nefret ettigim seydi malesef basima geldi. ah bu oglusum yok mu hep onun yuzunden. memeden de kesemedim onunda etkisi var tabii. insallah ikimizde kurtuluruz en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…