Bnde tatlandiriciyi kesfettim ya oh dedim yani ne rahatmis:)çayın yanında tatlandırıcılı aşure(az kaldı)
kendime bugün de tatlandırıcılı kabak tatlısı yapıyorum..o daha da masum tavsiye ederim..bildiğiniz kabak tatlısı gibi ğişiriyorsunuz ama içine şeker yerine tatlandırıcı
pişince üstüne de ceviz ve soğuk sütle yerim ben..ohh misss
Allah yardımcın olsun canım az kalmıs gerçi aralığa ne kaldı surda o zaman senin çok dikkatli olman gerekir demiEşim görevde 4 aydır canım ayrıyız..Aralık ortası gibi gelecek inşallah
boşver biz börek yemeyelim onlar yesintadına baksak yeter..
kıyamam yarın yapıcam sana da yollayayım
Benim de hedef aralik @ sersum ne dersin ski bi diyete grelim senle sasritalim su esleriAllah yardımcın olsun canım az kalmıs gerçi aralığa ne kaldı surda o zaman senin çok dikkatli olman gerekir demiyolla yolla kız iyi olur
Boyum 168 kilom su anda 58 ama gobek var iste eritmem lazim. ideal kilom 52-54Az kalsin yiceksin sandimboyun kac canim senin hedef kilon kac bnde en cok tatillerde yada biri gelince kacitiorum bide okulda tabi ogrenciler yedikce hadi hocam.yeyin diolar canm cekio ama karar verdim artik ogle yemeklerini de eve gelio yicem.okulla ev yakin
Ayni boydaymisiz cnm bende 55 kiloydum 2 yilda nasi oldugunu anlamadan 68 lere ciktim bi kismini verdim tabi ama bu kez kararliyim 55 i gormeden birakmicam tek sorun su motivasyon eksikligi yasiorumBoyum 168 kilom su anda 58 ama gobek var iste eritmem lazim. ideal kilom 52-54
Aslinda kilom iyiydi yaz basinda 54 tu. yazin buyuk bir kismini Turkiyede gecirdigim icin kilo aldim. bide 2 hafta once yine 10 gun ordaydim bol bol yedim tabii 60 a kadar cikmistim:)))
Neyseki buranin yemeklerini sevmiyorum o yuzden istahim gidiyor. o acidan sizden sansliyim. sizin gibi Turkiyede olsam ve diyet yapsam cok zorlanirdim. orda yemek yemeyi cok seviyorum cunku. mubarek topraklardan ne ciksa cok lezzetli. eti, unu, suyu bambaska. orda ictigim cayin tadi bile baska. ayni cayi getirip burda yapiyorum sudan zannedersem tadi ayni olmuyor.
Su tatlandırıcı yı hemen almam gerek istediği ni ye şekersiz çok güzel yaaçayın yanında tatlandırıcılı aşure(az kaldı)
kendime bugün de tatlandırıcılı kabak tatlısı yapıyorum..o daha da masum tavsiye ederim..bildiğiniz kabak tatlısı gibi ğişiriyorsunuz ama içine şeker yerine tatlandırıcı
pişince üstüne de ceviz ve soğuk sütle yerim ben..ohh misss
Sanırım ülkemizin değeri dışarı çıkınca daha iyi anlaşılıyor belki burada yaşayan çoğu insan bu zenginliğin farkında bile değil.sahsen ben dış ülkelere hiç merak duymadım ülkemizin güzellik lerini bile gezip gorememisken :))bu arada çok şanslısiniz aaadddaaa arkadasta boylarinz gayet iyi ben 55lerdeyim kilo hiç yakışmıyor hele göbek üçüncü doğumdan sonra kaldı .Boyum 168 kilom su anda 58 ama gobek var iste eritmem lazim. ideal kilom 52-54
Aslinda kilom iyiydi yaz basinda 54 tu. yazin buyuk bir kismini Turkiyede gecirdigim icin kilo aldim. bide 2 hafta once yine 10 gun ordaydim bol bol yedim tabii 60 a kadar cikmistim:)))
Neyseki buranin yemeklerini sevmiyorum o yuzden istahim gidiyor. o acidan sizden sansliyim. sizin gibi Turkiyede olsam ve diyet yapsam cok zorlanirdim. orda yemek yemeyi cok seviyorum cunku. mubarek topraklardan ne ciksa cok lezzetli. eti, unu, suyu bambaska. orda ictigim cayin tadi bile baska. ayni cayi getirip burda yapiyorum sudan zannedersem tadi ayni olmuyor.
Hadi bakalım hangimiz vrrebilicez biraz rekabet kızlarBenim de hedef aralik @ sersum ne dersin ski bi diyete grelim senle sasritalim su esleri
diyette rahat canım..ama aslında zararlı..napalım şu kiloları verene kadar kullanıcaz mecburrBnde tatlandiriciyi kesfettim ya oh dedim yani ne rahatmis:)
aynen canım sağol..he valla adam gelene kadar accuk zayıflamış görsün beniAllah yardımcın olsun canım az kalmıs gerçi aralığa ne kaldı surda o zaman senin çok dikkatli olman gerekir demiyolla yolla kız iyi olur
aynen canımBenim de hedef aralik @ sersum ne dersin ski bi diyete grelim senle sasritalim su esleri
aynen diyette süper..sonrasında bırakmalı ama zararlı çünküSu tatlandırıcı yı hemen almam gerek istediği ni ye şekersiz çok güzel yaa
Kızlar dün gece yazamsdim minigi uyuturkrn bende uyumusmm dün iftarda çorba bir kase
Fırında makarna o biraz fazla kaçtı
Komposto bir kase
İlerleyen saatlerde malum bir kâse aşure
Oğluma yaptı hg im mini kekler den
Yani yine beremedim böyle diet olmaz ama salmi yorum kendimi cuma ya mutlaka vericemm kızlar
kolay gelsinBugün erkenciyim kızlar oruca kalkamadim inşallah yarın tutarim.kahvaltim menemen, peynir,zeytin, roka,acicuk ekmek üstü çikolata siyah çay
Her sabah ac karna sıcağa yakın limonlu su içerim bu sabah unuttum metobolizmmsmi hızlandırıyor
Şimdi bir fincan daha cayimi içerimsonra tam gaz ev işleri
Hadi bakalım hangimiz vrrebilicez biraz rekabet kızlar
en kısa zamanda denicem canımValla super gitti cnm tarifi
2 yumurta
Bi vanilya kabartma tozu
Bir cay bardagi sut
Rendelenmis havuc
Tarcin
Aldigi kadar yulag kepgi
Bir buyuk bardak tatlandirici
sağol inşallhCanım Allah kabul etsin dağıtmak da ayrı bir keyif değil mi
allah kabul etsinKızlar bugün orucluyum inşallah dün çok kaçırdı m yine bugün bir başlangıç olsun artık toparlammaliyim .az önce kahvaltı mi yaptım haşlanmış yumurta tereyağı zeytin peynir roka yeşil çay ve siyah çay akşama iftar menü mu yazarım inşallah
sağol canımsersumcum kol börekleri falan marifetli hatun kociş isterde yapılmazmı dimi
ah kıyamam yaa.dün yediklerim aslında yemediklerim desem daha doğru olur
kahvaltım=1 dilim tb.ek+ 1 yumurta+peynir zeytin
öğlen yok
akşam=sebze sote +yoğurt
mide bulantısı baş ağrısı istifra derken bişey kalmadı gece çok hastaydım zaten az yemiştim o da çıktı
bugün biraz daha iyiyim halsizlik çok var iştahsızlık ta
bugünkü kahvaltım= 1 dilim tb.ekmeği+zeytin+labne peyniri +2 tane ceviz
öğlen =1 kase yoğurt
akşam=sebzeli körili tavuk sote+ ayran
yerler çok batmıştı evi süpürdüm eşimde siliverdi
çok yoruldum halsiz çok zormuş
Salma cnm olsun bi uerden baslamak lazimKızlar dün gece yazamsdim minigi uyuturkrn bende uyumusmm dün iftarda çorba bir kase
Fırında makarna o biraz fazla kaçtı
Komposto bir kase
İlerleyen saatlerde malum bir kâse aşure
Oğluma yaptı hg im mini kekler den
Yani yine beremedim böyle diet olmaz ama salmi yorum kendimi cuma ya mutlaka vericemm kızlar
Ah cnm o gobek bnde daha dogum yapmadan var dusun insilun direncinden dolayi ama gdicek 1.5 snra ins 55 olcamSanırım ülkemizin değeri dışarı çıkınca daha iyi anlaşılıyor belki burada yaşayan çoğu insan bu zenginliğin farkında bile değil.sahsen ben dış ülkelere hiç merak duymadım ülkemizin güzellik lerini bile gezip gorememisken :))bu arada çok şanslısiniz aaadddaaa arkadasta boylarinz gayet iyi ben 55lerdeyim kilo hiç yakışmıyor hele göbek üçüncü doğumdan sonra kaldı .
Col hecmis olsun cnm ya bnde grip oldum salgin midir nedir bosver istahsizlik iyidor mikroplar da ama dokkat etdün yediklerim aslında yemediklerim desem daha doğru olur
kahvaltım=1 dilim tb.ek+ 1 yumurta+peynir zeytin
öğlen yok
akşam=sebze sote +yoğurt
mide bulantısı baş ağrısı istifra derken bişey kalmadı gece çok hastaydım zaten az yemiştim o da çıktı
bugün biraz daha iyiyim halsizlik çok var iştahsızlık ta
bugünkü kahvaltım= 1 dilim tb.ekmeği+zeytin+labne peyniri +2 tane ceviz
öğlen =1 kase yoğurt
akşam=sebzeli körili tavuk sote+ ayran
yerler çok batmıştı evi süpürdüm eşimde siliverdi
çok yoruldum halsiz çok zormuş
Ayyy bende yarin balkabagi detoksu yapiorum bugun aldim tum.gun onu yicem sanirsam ya ben ski diyet yaomayinca olmuo canm illaki ski yapcam yoksa kilo falan veremiorum tam tersine aliorum bnde de insulin direnci var cnku bugun esimle bana beslenme plani yaptik o da benim yasam kocum olcak :) 2 gun yiyince aninda kilom havalara ucuo yarin artik kesin ve sert baslamak.istiorum bigun yapsam devami gelcek de
Ayni boydaymisiz cnm bende 55 kiloydum 2 yilda nasi oldugunu anlamadan 68 lere ciktim bi kismini verdim tabi ama bu kez kararliyim 55 i gormeden birakmicam tek sorun su motivasyon eksikligi yasiorum
Su tatlandırıcı yı hemen almam gerek istediği ni ye şekersiz çok güzel yaa
Sanırım ülkemizin değeri dışarı çıkınca daha iyi anlaşılıyor belki burada yaşayan çoğu insan bu zenginliğin farkında bile değil.sahsen ben dış ülkelere hiç merak duymadım ülkemizin güzellik lerini bile gezip gorememisken :))bu arada çok şanslısiniz aaadddaaa arkadasta boylarinz gayet iyi ben 55lerdeyim kilo hiç yakışmıyor hele göbek üçüncü doğumdan sonra kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?