Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ofiste şekersiz balkabağıyla ara öğün.
5. Cocuk demek masallah cnm bizim bi arkadas faha vardi 3 cocuklu o ideal kilosuna ulasti simdi benm de forma girmem lazim bnde cok katiydim doyette snra azcik seebest birakayim dedim herseyin ucundan tatmaya basladim iste o zaman kilo aldim

Bugun oglende ayni menuye devam. Dunden kalma zeytinyagli bol limonlu pirasa ve kereviz. Muhtemelen yarinda ayni olacak cunku 1 yemelik kaldi. Benden baskasi yemez mecbur ben yicem. Yaninda sekersiz yesil cay.
Aksam yemegine 7 ve 8 yasindaki kizlarim mantarli pizza yapacaklar mecbur 1 dilim yiycem malesef ama yaninda baska bisey yemem. Zaten hem yagsiz yapiyorlar hemde saat 7:00 den once yiyoruz ve sonrasinda 1 saat bisiklet surcem.
Malum diyete baslanilan ilk hafta birden cok veriliyor sonrasinda yavasliyor. o yuzden bu hafta gecen haftaki kadar buyuk bir mucize beklemiyorum yarim kilo versem mutlu olacam. yani 57.5 bu cumaya kadarki hedefim insallah

maşallah arkadaşlar 5 çocuk biz 1 tanesiyle aldık bu kilolları siz iiyisiniz yani
birazdan nar ayıklıcam
bugün iyiyim çokşükür

aşureyi dağıttım bize kalmamıştı
eşim tekrar yap diye malzeme almış ıslattım yarın yapıcam offffff
aaadddaaa canım bu kek tarifinde hiç yağ yokmu yazmamışın havuç ne kadar koyulacak bi yazıver
bi ara yapayım şeker yerine bal koyuyorum ben tatlandırıcı zararlı tadınıda bozuyor

Evet ama kekte pek bozmamisti cnm esim de tatti hatta ayni gercek kek gibi dedi

Aslında tatlandırıcı nın nasıl bir şey olduğunu tadını bilmiyorum yani belki bende kullansmam çünkü aşırı tatlı duskunuyum inssllah canm ya göbek çok çirkin gösteriyor kadını aslında 10kilo verdim ben bir on kilom daha var ama kilodan çok şu göbek le takıntı m var

Ne zararı var ki tatlandırıcı nın

Kızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum bir türlü motive olamsdim acaba depresyonda filan miyim boyl er devam edersem sok diyet uygulucammm

Kızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum bir türlü motive olamsdim acaba depresyonda filan miyim boyl er devam edersem sok diyet uygulucammm
2 veya 3 gnlul sok diyetle basla beyinde bitir canm bu isi ondan snra normal diyetini yaparsin

maşallah arkadaşlar 5 çocuk biz 1 tanesiyle aldık bu kilolları siz iiyisiniz yani
birazdan nar ayıklıcam
bugün iyiyim çokşükür
oh sevindim canım..
Ne zararı var ki tatlandırıcı nın
Yapay olan her şey zararlıdır canım..karatay hoca bizi duymasın..ama tatlıyı sevince mecbur oluyoruz..
toparlan bakiiimmmm

selam kızlar...
arkadaşım kahvaltıya geldi..biraz kaçırdım tabee..hiç yazmayayım ..
ama 3.5 km yürüdüm geldim

akşam kızımla sinemaya gideceğiz..dışarıda yeriz tabii..zararsız bişeyler yerim..ama mısırsız olmaz sinema

iyi eğlenceler canım sen onları ertesi gün halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…