- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
5. Cocuk demek masallah cnm bizim bi arkadas faha vardi 3 cocuklu o ideal kilosuna ulasti simdi benm de forma girmem lazim bnde cok katiydim doyette snra azcik seebest birakayim dedim herseyin ucundan tatmaya basladim iste o zaman kilo aldimOfiste şekersiz balkabağıyla ara öğün.
Yag hic yok cnm bi havuc kaydumaaadddaaa canım kek tarifinde havuç ne kadardı
yağ hiç yokmu bi yazıver
Evet ama kekte pek bozmamisti cnm esim de tatti hatta ayni gercek kek gibi dediaşureyi dağıttım bize kalmamıştı
eşim tekrar yap diye malzeme almış ıslattım yarın yapıcam offffff
aaadddaaa canım bu kek tarifinde hiç yağ yokmu yazmamışın havuç ne kadar koyulacak bi yazıver
bi ara yapayım şeker yerine bal koyuyorum ben tatlandırıcı zararlı tadınıda bozuyor
İnşallah canımAh cnm o gobek bnde daha dogum yapmadan var dusun insilun direncinden dolayi ama gdicek 1.5 snra ins 55 olcam
Aslında tatlandırıcı nın nasıl bir şey olduğunu tadını bilmiyorum yani belki bende kullansmam çünkü aşırı tatlı duskunuyumAllah yardimcin olsun basaracaksin insallah. Balkabagi benim ara ogunum hem tuvalete gitmeme yardimci oluyor hem de A vitamini yuklu. Ustelik sekersiz yenince kilo aldirmiyor. Birde salatalik cok yemek lazim. hem insana tokluk hissi veriyor hemde hic kilo aldirmiyor. Bu sabah saat 7:00 de once salataliklari yedim sonra biraz peynir ve tereyagiyla yarim dilim ekmek yedim saat su anda 10:30 hala acikmadim.
Ben aslinda 5. cocuga kadar cok zayiftim ama 5. dogumdan sonra yasta ilerledigi icin kolayca kilo aldim. artik cok dikkat etmem gerekiyor. sadece yememe icmeme degil spor yapmayida ihmal etmemem gerekiyor yoksa hemen aliyorum.
seviyorsaniz ne guzel. ben tatlandiricili seylerin tadini sevmiyorum. tatlandiriciyla yemektense hic yemiyorum. zaten cok yemek secerim. yemegin yagini osunu busunu inceler dururum. o yuzden hayatim boyunca zayif kalmayi basardim cunku acliktan olsemde begenmedigim yemegi yemem. cocukken ve gencken cok kotu bir huy diye uzuluyordum ama acikcasi simdilerde isime yariyor.
ben Turkiyeye her gittigimde insanlar amerikada yasiyorum diye gipta ediyorlar oysa ben onlara daha cok gipta ediyorum. ben de dis ulkelerle hic ilgili degildim ama mecbur kaldim geldim sonrada evlendim kaldim. hayirlisi olsun napalim en azindan vatanima istedigim zaman gidip kaliyorum geziyorum cok sukur.
benim gobekde 5. den sonra kaldi gitmiyor. en nefret ettigim seydi malesef basima geldi. ah bu oglusum yok mu hep onun yuzunden. memeden de kesemedim onunda etkisi var tabii. insallah ikimizde kurtuluruz en kisa zamanda.
Ne zararı var ki tatlandırıcı nındiyette rahat canım..ama aslında zararlı..napalım şu kiloları verene kadar kullanıcaz mecburr
aynen canım sağol..he valla adam gelene kadar accuk zayıflamış görsün beni
aynen canım
aynen diyette süper..sonrasında bırakmalı ama zararlı çünkü
pes etmek yok..devam
kolay gelsin
2 veya 3 gnlul sok diyetle basla beyinde bitir canm bu isi ondan snra normal diyetini yaparsinKızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum bir türlü motive olamsdim acaba depresyonda filan miyimboyl er devam edersem sok diyet uygulucammm
Vucuda seker girmio agzi kandirio canm illaki vardir zarari ama gercek seker kadar olmadgi kesin ben onlari yicegime tatlandirici yiyim bari kilo almim diorumNe zararı var ki tatlandırıcı nın
oh sevindim canım..maşallah arkadaşlar5 çocuk biz 1 tanesiyle aldık bu kilolları siz iiyisiniz yani
birazdan nar ayıklıcam
bugün iyiyim çokşükür
Yapay olan her şey zararlıdır canım..karatay hoca bizi duymasınNe zararı var ki tatlandırıcı nın
Kızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum bir türlü motive olamsdim acaba depresyonda filan miyimboyl er devam edersem sok diyet uygulucammm
iyi eğlenceler canımselam kızlar...
arkadaşım kahvaltıya geldi..biraz kaçırdım tabee..hiç yazmayayım ..
ama 3.5 km yürüdüm geldim
akşam kızımla sinemaya gideceğiz..dışarıda yeriz tabii..zararsız bişeyler yerim..ama mısırsız olmaz sinema
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?