- 19 Ekim 2016
- 30
- 16
- 3
- 39
Ne zararı var ki tatlandırıcı nın
selam kızlar...
arkadaşım kahvaltıya geldi..biraz kaçırdım tabee..hiç yazmayayım ..
ama 3.5 km yürüdüm geldim
akşam kızımla sinemaya gideceğiz..dışarıda yeriz tabii..zararsız bişeyler yerim..ama mısırsız olmaz sinema
Haklisin bu şok diyet iyi gelebilir zayıfladığimi görünce devamı gelir nasılsa.beste beş var benim bildiğim senin denedigin bisey varmı2 veya 3 gnlul sok diyetle basla beyinde bitir canm bu isi ondan snra normal diyetini yaparsin
Ayy bnde cok severim sicak asureyi ama sadece bugdaylari yoksa yemembende bugün 2. aşureyi yaptım sıcak sıcak seviyorum bende 2 tabak yedim akşam yoğurt veya çorba içerim hafif tutucam
kahvaltıda aynı diyete uygun
Oni cok diydum ben ayran corbasi yapardim bide seyda coskunun 3 gunde 4 kilo doueti var dayanabikirsen cnm ben vucudumu cozd.sadece proteinle zayiflayabiliorumHaklisin bu şok diyet iyi gelebilir zayıfladığimi görünce devamı gelir nasılsa.beste beş var benim bildiğim senin denedigin bisey varmı
halledicez cicim mecburrriyi eğlenceler canımsen onları ertesi gün halledersin
afiyet olsun canım..benim de 1 tabak kaldıbende bugün 2. aşureyi yaptım sıcak sıcak seviyorum bende 2 tabak yedim akşam yoğurt veya çorba içerim hafif tutucam
kahvaltıda aynı diyete uygun
mısır sinemadaki mısır canım maaleseff..yağlı ve tuzlu..ama az yedimBal kabagi almaktan vazgectim onun yerine Papaya diye kavuna benzer bir meyve var burda ondan alcam en azindan tadi daha guzel ve ustelik metabolizmayi hizlandirarak kalori yakip zayiflatma ozelligi varmis. Ayrica detox yapiyormus ve bol vitamin yuklu. ustelik bagirsaklari calistirip kabizligi onlemeside tam ihtiyacim olan sey. orda varmidir bilmiyorum ama internetten ordaki mevsim meyvelerini arastirip benzer bisey bulunabilir. dusunsenize hem tatli bir meyve yiyorsunuz ustelikte istediginiz kadar yiyebiliyorsunuz ve sizi sismanlatmak yerine zayiflatiyor. yemeklerden sonra tatli yerinede yenilebilir.
Aslinda tuhaf olan ilk yedigimde bu meyveden tiksinmistim. bozuk yumurta gibi kokuyor. ama sonradan alistim hatta cok sevdim.
Canim ben sordum esime tabiiki meyve yemeliler dedi. Bircok meyve tatli olmasina ragmen zayiflamaya yardimci bile oluyor. Mesela yemeklerden once elma yemek hatta 2-3 ceviz parcasiyla yada bademle yemek kilo aldirmiyor bilakis vucuttaki yaglari yakmaya yardimci oluyor. mesela benim yedigim papaya da oyle. cok tatli bir meyve ama zayiflatiyor. ben buraya kilo vermeye yardimci meyvelerin ismini yazicam isterseniz sizde internetten arastrabilirsiniz.Seylanin Gunlugu canm esin doktor madem bisey sorim sana bi tane meyve mi yoksa tatlandiricili bisey mi tercih etmeliyiz cnku dukan mesela asla meyve yok dio kilo verene kadae ama tatlandiriciya izin verio nasil cozcez su tatli isini
Cok tesekkurler cnm bnde meyvenin cevizle tok tuttuguni duymustum bndan sonra gunde bir tane meyve tatli krizleri icin o zamanCanim ben sordum esime tabiiki meyve yemeliler dedi. Bircok meyve tatli olmasina ragmen zayiflamaya yardimci bile oluyor. Mesela yemeklerden once elma yemek hatta 2-3 ceviz parcasiyla yada bademle yemek kilo aldirmiyor bilakis vucuttaki yaglari yakmaya yardimci oluyor. mesela benim yedigim papaya da oyle. cok tatli bir meyve ama zayiflatiyor. ben buraya kilo vermeye yardimci meyvelerin ismini yazicam isterseniz sizde internetten arastrabilirsiniz.
KARPUZ
ELMA
PAPAYA
GUAVA
MUZ
ARMUT
PORTAKAL
DOMATES
BLUEBERRIES (turkcesini bilmiyorum)
CILEK
KIVI
GRAPEFRUIT
SEFTALI
NAR
MANGO
Aslında yulaf hem kilo verdiren hem de tok tutan bir şey olduğu için vücuda çok faydalı eşim çok seviyor hatta çocukluğundan beri alışmış olduğu içinde sürekli yiyor ama ben sevmedim alışmaya çalıştım olmadı yiyemedim hala da yiyemiyorum. Daha önce de söylemiştim ben çok yemek seçen biriyim ama yemek seçmeyen biriyseniz ve yiyebiliyorsanız ne mıtlu size.Seylanin Gunlugu bide cnm sen arada bize boyle yag yakici bilgiler verir misin mesela ben bisey daha sormak istiorum yulaf kepegi hakkinda ne dusunuo esin cnku ben ekmek yerine yulaf kepegi tuketiorum
Ben daha kötü bişey yaptım dün akşam pizza yedimhalledicez cicim mecburrr
afiyet olsun canım..benim de 1 tabak kaldı
mısır sinemadaki mısır canım maaleseff..yağlı ve tuzlu..ama az yedim
papaya var burada ama hiç denemedim..bi denemeli bakalım..iyiymiş yanii
ben de tatlandırıcıyı kullanmayı hiç istemiyorum ama bu diyet bitene kadar azcık azcık kullanıp kiloma ulaşınca tamamen bırakıcam..tatlı krizleri için
Afiyet olsun cok guzel gorunuo bn cok seviorum yulafi zaten kan geubuma da yulaf uygun benim baska bisey iyi gelmioAslında yulaf hem kilo verdiren hem de tok tutan bir şey olduğu için vücuda çok faydalı eşim çok seviyor hatta çocukluğundan beri alışmış olduğu içinde sürekli yiyor ama ben sevmedim alışmaya çalıştım olmadı yiyemedim hala da yiyemiyorum. Daha önce de söylemiştim ben çok yemek seçen biriyim ama yemek seçmeyen biriyseniz ve yiyebiliyorsanız ne mıtlu size.
Buda benim bugünkü meyve salatam cevizli kivi ve elma
Hosgeldin canm verirsin bizimle m etme insAraniza ben de katilayim
Üç cocuk annesinin 73 kiloyum son zamanlarda 5 kilo aldım vermeyi düşünüyorum daha önce buradaki arkadaşların motivesiyle 65 kiloya düşmüştüm cocuk olunca ara verdim kk ya
Hoşgeldin aramıza hepbereaber motive olur veririz inşallahAraniza ben de katilayim
Üç cocuk annesinin 73 kiloyum son zamanlarda 5 kilo aldım vermeyi düşünüyorum daha önce buradaki arkadaşların motivesiyle 65 kiloya düşmüştüm cocuk olunca ara verdim kk ya
Ben daha kötü bişey yaptım dün akşam pizza yedim((
hoşgeldin..başarılarAraniza ben de katilayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?