Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne zararı var ki tatlandırıcı nın

Aslinda internetten arastirabilirsin canim. bildigim kadariyla basta kanser olmak uzere vucuda verdigi zararlar cok fazla. surekli kullanmamak lazim. benim esim doktor ve diyet kola yada baska seylere icinde tatlandirici var diye asla izin vermez. ben zaten tadini sevmedigim icin sorun yok. sonucta yapay bir madde mutlaka zararlidir.

patlamis misir az tuzlu ve yagsizsa kilo aldiran bisey degil kizlar yiyebilirsiniz. cokta takmayin yani

herkese gunaydin dicem ama orada akasam bile olmustur.

Malesef ben dun adet oldugum icin bisiklet suremedim sadce 20 dk kostum. ustelik aksam yemekte 1 kocaman dilim pizza yedim. kendimi acaip suclu hissediyorum.

Bu sabah yarim simitle az kaymak ve peynir yedim. bol bol salatalik yedim.
Oglen menum dunle ayni olacak.

aksamada az pilav ve buharda psimis yagsiz balik yemeyi planliyorum. yanindada bol salata tabiiki. bal kabagi ise yaramaya basladi duzenli tuvalete gitmeye basladim. ama bugun bitiyor gidip bal kabagi almam lazim bu aksam.

Bal kabagi almaktan vazgectim onun yerine Papaya diye kavuna benzer bir meyve var burda ondan alcam en azindan tadi daha guzel ve ustelik metabolizmayi hizlandirarak kalori yakip zayiflatma ozelligi varmis. Ayrica detox yapiyormus ve bol vitamin yuklu. ustelik bagirsaklari calistirip kabizligi onlemeside tam ihtiyacim olan sey. orda varmidir bilmiyorum ama internetten ordaki mevsim meyvelerini arastirip benzer bisey bulunabilir. dusunsenize hem tatli bir meyve yiyorsunuz ustelikte istediginiz kadar yiyebiliyorsunuz ve sizi sismanlatmak yerine zayiflatiyor. yemeklerden sonra tatli yerinede yenilebilir.

Aslinda tuhaf olan ilk yedigimde bu meyveden tiksinmistim. bozuk yumurta gibi kokuyor. ama sonradan alistim hatta cok sevdim.

Haklisin bu şok diyet iyi gelebilir zayıfladığimi görünce devamı gelir nasılsa.beste beş var benim bildiğim senin denedigin bisey varmı
Oni cok diydum ben ayran corbasi yapardim bide seyda coskunun 3 gunde 4 kilo doueti var dayanabikirsen cnm ben vucudumu cozd.sadece proteinle zayiflayabiliorum

Seylanin Gunlugu canm esin doktor madem bisey sorim sana bi tane meyve mi yoksa tatlandiricili bisey mi tercih etmeliyiz cnku dukan mesela asla meyve yok dio kilo verene kadae ama tatlandiriciya izin verio nasil cozcez su tatli isini

iyi eğlenceler canım sen onları ertesi gün halledersin
halledicez cicim mecburrr
bende bugün 2. aşureyi yaptım sıcak sıcak seviyorum bende 2 tabak yedim akşam yoğurt veya çorba içerim hafif tutucam
kahvaltıda aynı diyete uygun
afiyet olsun canım..benim de 1 tabak kaldı
mısır sinemadaki mısır canım maaleseff..yağlı ve tuzlu..ama az yedim
papaya var burada ama hiç denemedim..bi denemeli bakalım..iyiymiş yanii
ben de tatlandırıcıyı kullanmayı hiç istemiyorum ama bu diyet bitene kadar azcık azcık kullanıp kiloma ulaşınca tamamen bırakıcam..tatlı krizleri için

Seylanin Gunlugu canm esin doktor madem bisey sorim sana bi tane meyve mi yoksa tatlandiricili bisey mi tercih etmeliyiz cnku dukan mesela asla meyve yok dio kilo verene kadae ama tatlandiriciya izin verio nasil cozcez su tatli isini
Canim ben sordum esime tabiiki meyve yemeliler dedi. Bircok meyve tatli olmasina ragmen zayiflamaya yardimci bile oluyor. Mesela yemeklerden once elma yemek hatta 2-3 ceviz parcasiyla yada bademle yemek kilo aldirmiyor bilakis vucuttaki yaglari yakmaya yardimci oluyor. mesela benim yedigim papaya da oyle. cok tatli bir meyve ama zayiflatiyor. ben buraya kilo vermeye yardimci meyvelerin ismini yazicam isterseniz sizde internetten arastrabilirsiniz.
KARPUZ
ELMA
PAPAYA
GUAVA
MUZ
ARMUT
PORTAKAL
DOMATES
BLUEBERRIES (turkcesini bilmiyorum)
CILEK
KIVI
GRAPEFRUIT
SEFTALI
NAR
MANGO

Cok tesekkurler cnm bnde meyvenin cevizle tok tuttuguni duymustum bndan sonra gunde bir tane meyve tatli krizleri icin o zaman

Seylanin Gunlugu bide cnm sen arada bize boyle yag yakici bilgiler verir misin mesela ben bisey daha sormak istiorum yulaf kepegi hakkinda ne dusunuo esin cnku ben ekmek yerine yulaf kepegi tuketiorum

Seylanin Gunlugu bide cnm sen arada bize boyle yag yakici bilgiler verir misin mesela ben bisey daha sormak istiorum yulaf kepegi hakkinda ne dusunuo esin cnku ben ekmek yerine yulaf kepegi tuketiorum
Aslında yulaf hem kilo verdiren hem de tok tutan bir şey olduğu için vücuda çok faydalı eşim çok seviyor hatta çocukluğundan beri alışmış olduğu içinde sürekli yiyor ama ben sevmedim alışmaya çalıştım olmadı yiyemedim hala da yiyemiyorum. Daha önce de söylemiştim ben çok yemek seçen biriyim ama yemek seçmeyen biriyseniz ve yiyebiliyorsanız ne mıtlu size.
Buda benim bugünkü meyve salatam cevizli kivi ve elma

Eklentiler

• IMG_7520.webp
    23 KB · Görüntüleme: 38
Ben daha kötü bişey yaptım dün akşam pizza yedim((

Afiyet olsun cok guzel gorunuo bn cok seviorum yulafi zaten kan geubuma da yulaf uygun benim baska bisey iyi gelmio

Araniza ben de katilayim
Üç cocuk annesinin 73 kiloyum son zamanlarda 5 kilo aldım vermeyi düşünüyorum daha önce buradaki arkadaşların motivesiyle 65 kiloya düşmüştüm cocuk olunca ara verdim kk ya

Sabah spora başladım bitki çayı da içiyorum ama ben spor yapmadan kilo veremiyorum hedefim 67 olmak

Araniza ben de katilayim
Üç cocuk annesinin 73 kiloyum son zamanlarda 5 kilo aldım vermeyi düşünüyorum daha önce buradaki arkadaşların motivesiyle 65 kiloya düşmüştüm cocuk olunca ara verdim kk ya
Hoşgeldin aramıza hepbereaber motive olur veririz inşallah

Kızlar bu hafta benden ümit yok gibi duzensizce yiyorum soz toparlanicam kısa sürede ama kiloda almamisim oda şaşırtıcı yine b12"eksikliği devam ediyor sanırım yada bir iki akşam ip atlamistm faydası olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…