Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...şiştim ben ama neden bilmiyorum..
bu sabah canım birşey istemedi
2 ceviz 1 bardak süt

öğlen az önce

sebze çorbası
ciğer ızgara
cacık
salata

yarın berbat olucam bu şişkinlikten dolayı napalım kısmet..2-3 güne iner

yarın listeyi ben yaparım yeni gelenler sadece başlangıç kilosu bildirsin lütfen..haftaya listeye girerler..

Araniza ben de katilayim
Üç cocuk annesinin 73 kiloyum son zamanlarda 5 kilo aldım vermeyi düşünüyorum daha önce buradaki arkadaşların motivesiyle 65 kiloya düşmüştüm cocuk olunca ara verdim kk ya
verirsin arkadaşım inşallah sıkıntı yapma.
benim de 3 çocuğum var. fazlalıklarımı vermiştim ama bu aralar yine 2 kilo aldım. aburcuburdan uzak duramıyorum bu ara.

slm arkadaşlar
kahvaltım=1 çay bardağı süt+2 dilim tb.ek+peynir zeytin=2 ceviz+1 yumurta
öğlen = küçük kase yoğurt
akşam=2 kase tarhana çorbası
canım birşey istemiyor zaten

Kızlar bu hafta benden ümit yok gibi duzensizce yiyorum soz toparlanicam kısa sürede ama kiloda almamisim oda şaşırtıcı yine b12"eksikliği devam ediyor sanırım yada bir iki akşam ip atlamistm faydası olabilir
Acaba kilo almadgin icin mi toolamak istemiosun cnm yiyisun kilo almayinca belji ertesi gun tekrar yiyosundur

Canm bende yapabilirim hep sana kalio cnku uzuluorum

verirsin arkadaşım inşallah sıkıntı yapma.
benim de 3 çocuğum var. fazlalıklarımı vermiştim ama bu aralar yine 2 kilo aldım. aburcuburdan uzak duramıyorum bu ara.
Ah cnm ah ben sana dedim kilo korumak daha zor die smdi o iki kiloyu verp yeniden normal beslenme yap abur cuburu bir kez bile yiyince hep yemek istio insan

slm arkadaşlar
kahvaltım=1 çay bardağı süt+2 dilim tb.ek+peynir zeytin=2 ceviz+1 yumurta
öğlen = küçük kase yoğurt
akşam=2 kase tarhana çorbası
canım birşey istemiyor zaten
hasta mısın gene kuzum
Canm bende yapabilirim hep sana kalio cnku uzuluorum
yap kısss o zaman
sağol canımcım..biliyorsun evdeyim diye yaparım diyorum..evde olmayınca çalışınca zaten size kalıyor..liste sende o zaman

Merhaba kizlar bugunku menum sabah
Turk kahvesi sade
Ogle
Tavuk ayran
Aksam da
Kofte yogurt ins
2 kasik asire yedim bugun iyiki pek sevmiorum ama tum gun ayaktaydim okulda ve bi saat de yuryus yaptim

selam kızlar..
öğleden sonra azcık içim geçmiş..kızım geldi..o dünden kalan yemeklerden yedi..ben acıkmadım kalan son aşuremi yedim sadece..ve bitirmiş oldum..migrostan gene tatlı kabağı aldım..tatlı ihtiyacımı gideriyor iyi gidiyor..
yarına durumlar vahim bende..dedim ya şiştim gene regl bugün son..neyse canım haftaya toparlarım..bu hafta tam disiplinim ona göregelen giden olmayınca kaçamakta olmuyor..
benden bukaaa..öpüldünüz..

Araniza ben de katilayim
Üç cocuk annesinin 73 kiloyum son zamanlarda 5 kilo aldım vermeyi düşünüyorum daha önce buradaki arkadaşların motivesiyle 65 kiloya düşmüştüm cocuk olunca ara verdim kk ya

Hosgeldin canim insallah hep birlikte incecik hatunlar olcaz cok umutluyum ben :)

Sabah spora başladım bitki çayı da içiyorum ama ben spor yapmadan kilo veremiyorum hedefim 67 olmak

Bende aynen senin gibiyim. Ramazanda kilo aliyorum mesela cunku spora ara veriyorum orucluyken.

Turk kahvesi sade
Ogle
Tavuk ayran
Aksam da
Kofte yogurt ins
2 kasik asire yedim bugun iyiki pek sevmiorum ama tum gun ayaktaydim okulda ve bi saat de yuryus yaptim

Menu supermis yalniz, bayildim ama sabah sadece kahve icmesen en azindan meyve yada yogurt da yesen. Malum vucudumuz icin en onemli ogun kahvalti

Ben bugun kahvaltida bir dilim tereyagli ve tulum peynirli ekmek, 1 rafadan yumurta ve 1 salatalik yedim. Kahvaltidan once 1 bardak yarim limonlu ve karbonatli suyumu ictim. Biliyorsunuz limon ve karbonat vucuttaki asidi yok edip alkalin yapiyor. Hem kilo vermek icin hemde bir cok hastaliga karsi korunmamiz icn son derece onemli. Ben her sabah kalkar kalkmaz birde yatmadan once 1 bardak suya yarim limon ve 1 cay kasigi karbonat ekleyip iciyorum duzenli olarak. Sizlere de tavsiye ederim

Simd ofisteyim saat nerdeyse 1:00 olmak uzere yani bizim icn oglen yemegi vakti. Oncesinde biraz papaya yedim simdi de bol yesillikli, somon balikli ve kaparili sandvic yicem insallah.

Seninki de guzelmis cnm afiyet olsun:) ben sabah kahvalti yapinca gun icinde daha cok acikanlardanim o yuzden kahveyle gcistiriorm ama artik yogurt da yiyeblirim dgru.bnde de karbonat var cnm tek kullanilio saniodum liminla oldugunu bilmiodum bnde limon atim o zaman aynen yatarken iciodum bnde sabah da limonlu su smdi oyle yapim

Ogleden sonra biraz isten kaytarma imkani bulunca solugu bizim ofisin hemen yanindaki GYM'de aldim. 50 dk lik kosudan sonra kendimi daha bir enerji dolu hissediyorum. Bir yandan da yarin sabahki kilomu cok merak ediyorum insallah yarim kilo verme hedefime ulasmis ve 57 bucuga dusmusumdur

Ins dusmussundir cnm bakalim yarin tarti bize ne gostericek

Acaba kilo almadgin icin mi toolamak istemiosun cnm yiyisun kilo almayinca belji ertesi gun tekrar yiyosundur
Olabilir fazla kilo alan bi yapım yok aslında tstlida filan aşırıya kaçtığı m için aldım kilo ama vermeliyim boyuma göre kilom cook.simdi biraz daha uyuyyim kalkinca tartiliyim lavabo filan biraz daha zayıflarım belki

İnşallah canım

Turk kahvesi sade
Ogle
Tavuk ayran
Aksam da
Kofte yogurt ins
Menü n çok hafif canım yürüyüş tr yspmissin inşallah eksi goruceksin bugün

sabah aç karna ve akşam yatarken bende içiyorum limonlu su ama karbonat koymuyorum bi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…