- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar. Çocukları okula hazırlıycam raporumu verip gideyim :)
Başlangıç kilom 60.400
Geçen haftaki kilom 58.241
Bugün 57.606
Fark 635 gr
Yarım kilo verme hedefim vardı ulaşmışım çok şükür darısı haftaya :)
Bende yarin Asure yapacam kismetse senede bir yaptığım için yiyorum zayıflamak güzel de asure de çok guzel
Hoşgeldin aramıza..Aşure bu ay hepimizi vurdu..Allah yardımcın olsun..ben de stres oldum annem de aşure yapıyor..ve canım inanılmaaaaazzzzzzzzz istedi :)
aynen kıs senede bir kere yapılıyo pişman deyilimKesinlikle katılıyorum yani ben doyana kadar yedim sene içinde yapılmıyor özlüyoruz.Allah kabul etsin canım.
Evettt listemizi yayinliorumnn
KILO VERENLER
1.joleya
2.seylanin gunlugu
3.aaadddaaa
SABIT KALANLAR
sersumm
KILO ALANLAR
filiz toprak
1.mizi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim :)
herkeşler vermiş sersumcumda almamış eferin kıs hepinize
kızlar selam ben de aranızda olmak isterim..diyetteyim 75,60 ile devam ediyorum.5 gündür isveç diyeti yapıyorum tamamen aynı olmasa da :)
Hoşgeldin aramıza..Aşure bu ay hepimizi vurdu..Allah yardımcın olsun..
başarılar
herkeşler vermiş sersumcumda almamış eferin kıs hepinize
:)Evettt listemizi yayinliorumnn
KILO VERENLER
1.joleya
2.seylanin gunlugu
3.aaadddaaa
SABIT KALANLAR
sersumm
KILO ALANLAR
filiz toprak
Eşim ve benim ismimin kolajı canım..E aslı bana kalsınsersum ne demek cnm:)
tadına varamadığın için şanssız ama şişliğini yaşamadığın için de şanslısın ne diyeyimAşure yiyemediğim için şanslıyım desem olmaz şanssızım desem o da olmaz ne diyeyim bilemedim.
Artık kahvaltımı yazmıycam çünkü 10 gündür aynı kahvaltıyı yiyorum değiştirmeyi düşünmüyorum
Öğlen mantarlı bulgur pilavı ve bol salata yedim. Sonra 45 dk koştum
Akşam için karnıyarık yaptım. Yoğurtla yenecek. Eşim Türk yemeklerini çok seviyor dolayısıyla evde genellikle Türk mutfağından yemekler yapılıyor
Ben aslen Eskişehirli ama büyüme olarak Kocaeli'liyim..Eşimin işi gereği Türkiyeyi bir ucundan diğer ucuna dolaştım;Edirne,Ankara,Tatvan.Çorlu,İzmir,Hakkari ve yine inşallah son Ankaradayız...Ülkemin her köşesini seviyorum..Maşallah bize:)
:)
Liste için teşekkürler ellerine sağlık
Maalesef ben saat farkından dolayı bütün sohbeti, eğlenceyi kaçırıyorum.Ben bunları yazarken hepiniz en derin uykulardasınız şu an. Kalkar kalkmaz limonlu karbonatlı suyunuzu içmeyi unutmayın şimdiden herkese günaydın olsun. :)
Bu arada herkes hangi şehirlerden katılıyor yazabilir mi? Türkiyedeyken bir çok bölgesinde yaşadım heryerini ayrı bir severim. Muhakkak geçmiş mesajlarda yazmışsınızdır ama ben yeni başladığım için bilmiyorum. Ben Sivas da doğdum Bursa'da büyüdüm, Gaziantep, Konya ve Trabzon'da yaşadım. Yazları genellikle Denizli'de kalıyorum ama mümkün olduğu kadar memleketin her yerini gezmeye çalışıyorum. Dünyada da bir çok şehir gördüm gezdim ama en favori şehrim hatta aşkım ruhum ve kalbim tabiiki İstanbul
Teşekkürler tatlımm inşallah hep birlikteEvettt listemizi yayinliorumnn
KILO VERENLER
1.joleya
2.seylanin gunlugu
3.aaadddaaa
SABIT KALANLAR
sersumm
KILO ALANLAR
filiz toprak
Afiyet olsun canım menun yine harika ben bu sabah ne yedim anlamadım yarsmazla uğraşırken şimdide sütlaç yaptım çocuk lara fazla kacirmiim die leblebi yanında şekersiz kahve iciyorumSelam kızlar...kızımla güzel bir kahvaltı yaptık kaçamak yok
Eki Görüntüle 1901340
peynir zeytin
yeşillik köz biber çeri salatalık
pastırma
salçalı omlet
2 ceviz
aman sütlaçı kaçırmaAfiyet olsun canım menun yine harika ben bu sabah ne yedim anlamadım yarsmazla uğraşırken şimdide sütlaç yaptım çocuk lara fazla kacirmiim die leblebi yanında şekersiz kahve iciyorum
Iki buçuk kasacik asureden sonra ne olur bilemem nefsi olarak hiç pişman değilim ama vicdanım yeter diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?