Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne demek canm her zaman yaparim:) ben izmirliyim ama ogretmen oldugum icin elazogda yasiorum son bi yilimiz kaldi burda istanbuli bnde seviorum en sevdgim sey de ulkemizdeki sehirleri gezmek heryerini gormek isyiorum bnde o dedigin sehirlerin hepsini gordum istanbulda yasadim gercekten mukemmel bi sehir ama izmir de bi baskadir insanin dogdugu yer gbisi yok

Gelecek haftasonu ankaraya gelme ihtimalim cok yuksek bnim de senin hep yaptigin gbi kizilayda gezip biseyler yerim artikim:)

sersum cnm hani gecenlerde demistin zayiflama yolculugundan bahsetmistin dukan ve karatayla baya vermistin bize boraz anlatormisin ne kadae zaman yaptn kac kilo hic kacamak oldu mu ac kalio muydun

sersum cnm hani gecenlerde demistin zayiflama yolculugundan bahsetmistin dukan ve karatayla baya vermistin bize boraz anlatormisin ne kadae zaman yaptn kac kilo hic kacamak oldu mu ac kalio muydun
canım 85-86 kilodan 72 kiloya düşmüştüm..dediğim gibi 5-6 ayda verdim..her gün düzenli yürüyüş ,karatay ve dukan karışımı ama protein ağırlıklı beslenmiştim..kaçamak tabii oldu ama sınırı korudum..1 gün kaçamak yaptıysam ertesi gün toparlamıştım..ama en güzeli düzenliydim ve istikrarlıydım..yine olmalıyım ve olmalıyız kızlar.. benim için rekordu..ideal kilom değildi ama benim yıllardır ulaşamadığım bir kiloydu..salaklık yapıp tüm yazı akrabaların davetlerinde boş verip yiyerek hepsini geri aldım

Ben geldiim! Gene herkes mışıl mışıl uyurken geldim :)
Yazdıklarınızın hepsini okudum. Hepiniz harikasınız yine maşallah.
Bu sabah olağan kahvaltımdan sonra 1 saatten fazla spor yaptım sonrada eşimin arkadaşının çiftliğine gidip sucuk yapmak için kıyma aldık. Oraya gitmişken tavuk ve yumurtada aldık. Sonra bahçemizi ekim için hazırladık. Malum yaz ayları aşırı sıcak ve aşırı yağmurlu olduğu için bahçede bişey yetişmiyor. Ekim ayında bahçeye sebze ekiyoruz Haziran'a kadar yiyoruz. Özellikle Marketten alamıycamız sebzeleri ekiyoruz. Tohumları Türkiye'den getiriyorum çünkü buranın fasulyesi, biberi falan çok kötü ne tadı ne kokusu var yenilecek gibi değil. Çalı fasulyesi ve şeker fasulye yada benzeri bişey yok. Neyseki Türkiye'den getirdiğim tohumlar çok güzel yetişiyor. Kuru fasulyemi bile kendim yapıyorum. Taze olarakta buzluğa kaldırıyorum yaz boyu yetiyor. Turşularımı falan kendi bahçemden yapıyorum çok güzel oluyor. Bir ara buraya bahçemin resimlerini koyarım :)
Öğlen dünden kalma karnıyarıktan biraz yoğurtla yedim. Yanında bol yeşillik yemeyide ihmal etmedim tabii. Akşam için henüz bir planım yok sucuk malzemesini yoğurup dinlenmeye koyduktan sonra akşam yemeği için bişeyler düşünücem.
Herkese sevgiler <3 <3

Sagol cnm bilgilendirdigin icin peki o donem ac kalmis miydin hic

Supersin canm ya masallah bizimde esimle hayalumiz dogu gorevi bitince egede biyere yerlesip kendimiz ekip bicmek cok istiyoruz bunu sen ne guzel herseyin dogalini yetistirmissin masallh

Harikasın canım...hele kendi sucuğunu yapman kendi yetiştirdiğin sebzeleri kullanman müthiş..Ben de arada kendim yaparım sucuğu..Aslında sürekli öyle yapmalı..Satın alınan sucuklar çok kötü...Özellikle fermente tercih ediyorum ama o bile kötü..Evdeki stok bitsin bizim mahallenin kasabı kendi yapıyor onu bir deniyeceğim..beğenirsem alırım sürekli..Sen yapıp kuruttuktan sonra buzlukta mi muhafaza ediyorsun..Yoksa azar azar kullanacağın kadar mı yapıyorsun..Benim evim küçük ve buzluğum da yetersiz..Aynen adanın dediği gibi bizim de eşim ve kızımla hayalimiz bahçeli ev, emeklilikte inşallah..Çok isterdim kızım küçükken böyle bir evde yaşamayı ama gezgin olunca mümkün olmuyor..Çok şanslısın bu konuda..
Allah bize de gösterir inşallahBahçenin resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
Sagol cnm bilgilendirdigin icin peki o donem ac kalmis miydin hic
Hiç aç kalmadım canım ..Hep doyana kadar yedim ..Sadece akşam 6-7 den sonra ağzıma katı bir şey koymadım hiç..acıkınca ayran içiyordum..Gene o düzene dönüyorum artık

Son düzenleme:
Selam kızlar...
dün akşam

nohut yemeği
salata
1 kaşık pilav
yoğurt

bu sabah

menemen
peynir zeytin
pastırma
maydanoz salatalık
3-4 dilim kavun

Şimdi de 2 küçük kuş lokumu eşliğinde Türk kahvem
bol su içiyorum bu aralar..cuma günü büyük ihtimal annemlere gidicem..Babamın sonucu çıkacak ve yeni kemoterapi başlayacak..umarım sonuçlar çok iyi çıkacak..

insallah hayırlı sonuç alırsınız canım Allah sifa versin

kızlar dün ki sütlaç faciasından sonra bu sabah pişmanlıkla uyandım tabak tabak yetmezmiş gibi bide gece 3 te yedimregl olucam o yüzden olunca migdem bulaniyo fazla yemiyorum ama olana kadar iste .bu hafta cezaliyim çok dikkat edicem inşallah
bu sabah kahvaltm
yarim simit
peynir zeytin
maydonoz
siyah çay
yeşil çay

canm ben çanakkaleliyim ama uzun süredir istanbuldayim burayı seviyorum bazı zorlukları olsada manevi zenginlkleride cokk

insallah hayırlı sonuç alırsınız canım Allah sifa versin
Amin canım..sağol..
zopa geliyo..zopa...toparlan artık
canm ben çanakkaleliyim ama uzun süredir istanbuldayim burayı seviyorum bazı zorlukları olsada manevi zenginlkleride cokk
İstanbul gezmek Çanakkale yaşamak için ..Ben de Üniversiteyi İstanbul'da okuduğum için aşığım bu şehre..Ama yaşamak için Çanakkale gibi yerleri hayal ediyoruz biz..Deniz kenarı ve huzurlu olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…