- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
valla canım dip dibe olmayı ben de istemiyorum..Ne benim ailemle ne de eşimin ailesiyle..ama yakın olmak iyidir..Hele bu babamın hastalığında bunu daha da iyi anladım..Ankaraya bile şükrediyorum..Hemen atlayıp gidebiliyorum(Araba yolu öğrendi nerdeyse kendi gidecek)Ama ya hakkarideyken olsaydı..Bu günümüze şükür@o zaman eledim bursayi ben egeye devam mugla istioruz hayirlisi ins seninde memleket olur cnm ben izmiri cok seviorum ama aileme de cok yakin olmak istemiorum yillardir esimle yalnizliga alistik sanki boyle daha cok sahiplendik birbirimizi sakinlige fazla alistik
Hak edene zopa dediydik..Ayy hakettim artık demi kizelbette Çanakkale yaşanacak yer benim ailem akrabalarımız hep orada bizde emeklilikte gideriz inşallah
Katılıyorum sana canım ..Biz 8 katlı bir binada yaşıyoruz ..32 daire hele ben çalıştığım için kimseyi tanımıyorum..En çok da karşılaştığımda tanımasam da merhaba dediğim insanların bön bön bakıp insanı cevapsız bırakmasına sinir oluyorum..Nilüfer ilçesi Deniz görmüyor malesef orası da artık çok kalabalık. Aslında ben eski Bursa'yı seviyorum. Her yaz mutlaka gidiyorum ve mutlaka Çekirge meydanında kalıyorum. Çocukluğum Emirsultanda geçti. İnsanları ve komşuluk açısından en favori semtler Emirsultan ve Yeşil. Çok eski kafalıyım belki, gelenekçiyim bilmiyorum ama Yen'i siteleri ve site hayatını sevmiyorum. Burda bile sitede yaşayamadım. Aslında sitelerde evler ve şartlar daha güzel ama bana çok robotik geliyor, soğuk buluyorum. En azından benim yaşadığım siteler öyleydi. Oysa Emirsultan hala eskisi gibi. İnsanlar bile aynı. Özlüyorum oradaki hayatımı. Her sabah başka bir komşuda kahvaltı ederdik, kocaman bir aile gibiydik. Şu anda yaşadığım yerde yandaki evde kimler var bilmiyorum ve burda 5 yıldır yaşıyorum hiç karşılaşmadım bile. Tuhaf ama gerçek.
Ailem beni ikna etti Denizli'den ev aldım yazları gidip kalıyoruz. Ege ve Akdeniz'in ortasında heryere yakın güzel bir yer ama İstanbul ve Bursa'yı yinede özlüyorum. Bende senin aksine aileme yakın olmak istiyorum yalnızlıktan bıktım sırf onlara yakın olayım diye Denizli'den ev aldım. Yazları her gün beraberiz. Bütün bir kış yalnızlıktan sonra çok iyi geliyor bana.
Kendimle gurur duyuyorum. Restauranta gittim ve sadece salata yedim diyetimi bozmadım. Üstelik bugün kayınvalidemin Doğum günüydü ve herkes karışımda tıka basa yedi. Kendimi nasıl sabitlediysem canım bile çekmedi. İnşallah cumaya kadar 57 ye düşcem umutluyum :)
Günaydın kızlar haftaya +1 ile başladım ammaa morel bozmak yok cumaya eksilerde olucamm inanıyorum ve soz veriyorum kendime ve sizlere
Bir bardak ılık su
Kahvaltı m
1 haşlanmış yumurta
2dilim peynir
5zeytin maydanoz
2lokma
2kucucuk dilim helva
AynenArtık bu hafta toparlanmak lazım asure de gectigine gore bir bahane kalmadı herhalde
Ins canm oruclar buyuk lutufKaza oruclarim var yaarin başlamayı düşünüyorum umarım iftarı abartmadan geçiririm
Bendeeeee aynen oyle besleniorum suanda basladim dun bugunde acikmadim cidden mutluyumSelam..evi süpürdüm..Sonra alışverişe gittim ve geldim..
Bugün 2. öğünüm karatay
2 lahmacun
Ayran
hafta başı yedim ki daha çabuk gitsin..bunu 2 gibi yedim..Artık akşama yemem..acıkırsam ayranla idare ederim..
Hadi bakalım..Her şey güzel olacak inşallahBendeeeee aynen oyle besleniorum suanda basladim dun bugunde acikmadim cidden mutluyum
Dün gece de 100 ip atladimm mekik filan çektim 20 dkkayi tamamladım
Kaza oruclarim var yaarin başlamayı düşünüyorum umarım iftarı abartmadan geçiririm
Hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah birlikte verriiz kilolarimerhaba kızlar ben geldim.
hemen hemen geçen martta birlikteydik bu topik sayesinde 3 kg vermiştim dha sonra bıraktım ve o 3 kg yu alıp daha fazla almadan bu geçtiğimiz 6-7 ay aynı kiloda kaldım. şimdi ise ameliyat vs derken kg vermem gerekiyor çünkü vücudum artık damar tıkanıklığına sebep oluyor. 10 gün önce ameliyatımı aldım bugün kontrole gittim derken 1 ay sonra ki kontrolümde kalp damar cerrahisi doktoruma en azından biraz daha zayıf görünmek istiyorum.
şuan başlangıç kg:75
boyum 1.65
bugün sabahın çok erken saatinde hastanedeydim.
1 kağıt bardak şekersiz çay
1 şise su içtim
öğlen eve geldiğimde 2-3 saat uyumuşum kalkınca
2 ufak mandalina
1 sade türk kahvesi içtim
akşam yemeği
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
3-4 yemek kaşığı kıymalı kabak
çeyrek demetten de az narekşili limonlu roka
2 çatal pazı kavurması
şimdi de 1 fincan sade nescafe içiyorum.
en azından amacım 1 ayda 5 kg da olsa verebilmek.
Bnde bu hafta orucumu tutsam iyi olcak aslindaSuperrr! Ip atlamak cok kalori yakiyor ama malesef ben yapamiyorum. ben en iyisi kosayim
Benim de kaza oruclarim var bu hafta regl oldugum icin baslayamadim ama haftaya pazartesi ben de baslicam insallah. Sporumu iftardan sonra yaparim artik
Evet cnm haklisin guvenmek zor ins iyi birilerini bulursunKizlar menuleriniz harika. Ben sabah kucuk bir dilim ekmekle tulum peyniri yedim o kadar
Bizim sekreter isten ayrildi hersey bana kaldi. Yeni bir sekreter bulmam lazim. Insallah iyi durust birini bulurum. Calma cirpma cok var malesef kimseye guvenilmiyor
Oncelikle cok gecmis olsun cnm ben inaniorum ki verceksin sende kendine inanmerhaba kızlar ben geldim.
hemen hemen geçen martta birlikteydik bu topik sayesinde 3 kg vermiştim dha sonra bıraktım ve o 3 kg yu alıp daha fazla almadan bu geçtiğimiz 6-7 ay aynı kiloda kaldım. şimdi ise ameliyat vs derken kg vermem gerekiyor çünkü vücudum artık damar tıkanıklığına sebep oluyor. 10 gün önce ameliyatımı aldım bugün kontrole gittim derken 1 ay sonra ki kontrolümde kalp damar cerrahisi doktoruma en azından biraz daha zayıf görünmek istiyorum.
şuan başlangıç kg:75
boyum 1.65
bugün sabahın çok erken saatinde hastanedeydim.
1 kağıt bardak şekersiz çay
1 şise su içtim
öğlen eve geldiğimde 2-3 saat uyumuşum kalkınca
2 ufak mandalina
1 sade türk kahvesi içtim
akşam yemeği
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
3-4 yemek kaşığı kıymalı kabak
çeyrek demetten de az narekşili limonlu roka
2 çatal pazı kavurması
şimdi de 1 fincan sade nescafe içiyorum.
en azından amacım 1 ayda 5 kg da olsa verebilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?