Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla canım dip dibe olmayı ben de istemiyorum..Ne benim ailemle ne de eşimin ailesiyle..ama yakın olmak iyidir..Hele bu babamın hastalığında bunu daha da iyi anladım..Ankaraya bile şükrediyorum..Hemen atlayıp gidebiliyorum(Araba yolu öğrendi nerdeyse kendi gidecek)Ama ya hakkarideyken olsaydı..Bu günümüze şükür
Ayy hakettim artık demi kizelbette Çanakkale yaşanacak yer benim ailem akrabalarımız hep orada bizde emeklilikte gideriz inşallah
Hak edene zopa dediydik..
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Katılıyorum sana canım ..Biz 8 katlı bir binada yaşıyoruz ..32 daire hele ben çalıştığım için kimseyi tanımıyorum..En çok da karşılaştığımda tanımasam da merhaba dediğim insanların bön bön bakıp insanı cevapsız bırakmasına sinir oluyorum..

hadi hayırlısı

Günaydın güzeller..Sabah 4.5 da kalktım..1 bölüm Avrupa Yakası izledim dalmışım..10 gibi kalktım..
Şimdi kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
1.5 ceviz
2 kayısı kurusu
çay çayyy

Ankara da hava kapalı kasvetli..İnsanın eğlenmeye ihtiyacı oluyor..Ben bu sıralar avrupa yakasına taktım..112. Bölümü şiddetle tavsiye ederim..Çok güldüm çok..Hümeyra bir harika

Selam..evi süpürdüm..Sonra alışverişe gittim ve geldim..
Bugün 2. öğünüm karatay

2 lahmacun
Ayran

hafta başı yedim ki daha çabuk gitsin..bunu 2 gibi yedim..Artık akşama yemem..acıkırsam ayranla idare ederim..

Bendeeeee aynen oyle besleniorum suanda basladim dun bugunde acikmadim cidden mutluyum

Bugun okulda yogundum kizlar anca girebildim ama hepinizin yazdiklarini okudum Seylanin Gunlugu aferin cnm oyle toplu ortamlarda yememn buyuk basari bnce sersum seninde menun guzel cnm ins aksam da ayranla gecirisin bende sabah
Bir dilim yulafli ekmek
Bir dilim peynir
6 tane zeytin
Bir domates
Oglen dut leblebi badem karisimi peynirle yedim
Aksami hafif gecircem ins ya:)

Dün gece de 100 ip atladimm mekik filan çektim 20 dkkayi tamamladım

Superrr! Ip atlamak cok kalori yakiyor ama malesef ben yapamiyorum. ben en iyisi kosayim

Kaza oruclarim var yaarin başlamayı düşünüyorum umarım iftarı abartmadan geçiririm

Benim de kaza oruclarim var bu hafta regl oldugum icin baslayamadim ama haftaya pazartesi ben de baslicam insallah. Sporumu iftardan sonra yaparim artik

Kizlar menuleriniz harika. Ben sabah kucuk bir dilim ekmekle tulum peyniri yedim o kadar

Bizim sekreter isten ayrildi hersey bana kaldi. Yeni bir sekreter bulmam lazim. Insallah iyi durust birini bulurum. Calma cirpma cok var malesef kimseye guvenilmiyor

merhaba kızlar ben geldim.
hemen hemen geçen martta birlikteydik bu topik sayesinde 3 kg vermiştim dha sonra bıraktım ve o 3 kg yu alıp daha fazla almadan bu geçtiğimiz 6-7 ay aynı kiloda kaldım. şimdi ise ameliyat vs derken kg vermem gerekiyor çünkü vücudum artık damar tıkanıklığına sebep oluyor. 10 gün önce ameliyatımı aldım bugün kontrole gittim derken 1 ay sonra ki kontrolümde kalp damar cerrahisi doktoruma en azından biraz daha zayıf görünmek istiyorum.
şuan başlangıç kg:75
boyum 1.65

bugün sabahın çok erken saatinde hastanedeydim.

1 kağıt bardak şekersiz çay
1 şise su içtim

öğlen eve geldiğimde 2-3 saat uyumuşum kalkınca

2 ufak mandalina
1 sade türk kahvesi içtim

akşam yemeği
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
3-4 yemek kaşığı kıymalı kabak
çeyrek demetten de az narekşili limonlu roka
2 çatal pazı kavurması

şimdi de 1 fincan sade nescafe içiyorum.

en azından amacım 1 ayda 5 kg da olsa verebilmek.

Hosgeldin canim insallah herkes istedigi kiloya en kisa zamanda ulassin.

Bende simdi oglen yemegimi yedim. Bir kase tavuk suyuna sebze corbasi ve yesil salata.

Aksam eve gec gidecegim isten muhtemelen yemek yapamam belki salata ve sandvic falan yeris.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah birlikte verriiz kilolari

Superrr! Ip atlamak cok kalori yakiyor ama malesef ben yapamiyorum. ben en iyisi kosayim

Benim de kaza oruclarim var bu hafta regl oldugum icin baslayamadim ama haftaya pazartesi ben de baslicam insallah. Sporumu iftardan sonra yaparim artik
Bnde bu hafta orucumu tutsam iyi olcak aslinda

Evet cnm haklisin guvenmek zor ins iyi birilerini bulursun

Oncelikle cok gecmis olsun cnm ben inaniorum ki verceksin sende kendine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…