- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
geldim canım şükür kavuşturanafiliztoprak canım gelmişsin çok şükür...merak ettim kıss senii..
Geçmişi okuyosun belli...neyse şükür geldin ya
Aynen canım kadın olmak zor
daaaa hele sen naaptın bakiimmm gene kaçamak..Hele bi dee bir kaçç kaççç dilim ekmek ooo
Hele hele bi de browniii 2 taneeee
sen kaşındın valla
hem falaka
Eki Görüntüle 1902681 hem oklava
Ahh izmir ahh Ankara buzzzz
Nerede canımburadada patlama oldu burda kamu binasında terör saldırısı eşim sabah duymuş patlamayı çok şiddetiymiş
rabbim herkezi korusun
Yaş önemli tabii bende ikinci doğumdan sonra 46 kilo idim şimdi 20 kilo fazlayimGaliba yaşla da alakalı bu durum daha önceki yıllarda ben de daha çabuk verirdim 58 kiloya kadar inmistim halbuki şimdi üç cocuk daha hareketliyim eskisi kadar pasta yapmıyorum cocuklara yetismekten yemek bile yiyemiyorum bazen ama kilo vermek için extra çaba sarfetmek gerekiyor bu performansım geçen yıllarda olsaydı herhalde 50 kilo olurdum
Ayyyyyy iğrenççç..Geçen yıl bizde de çıktı..Biz hem kişisel hem de apartman olarak ilaçlandık..1 yıldır yok çok şükürselam arkadaşlar
sersumcum gelemedim canım
evde bi böcek savaşına girdim çok tiksinç bişey
hemde mutfakta gördüm kaç gündür ilaçlama yapıyorum ertesi gün temizleyip tekrraryapıyorum
derken gelemedim dolapları boşalttım ama baya bi temizlendi
evde yeni bina nasıl oldu anlamadım
annem mahsenden gelmiştir diyo artık ayda 1 yaparım ilaç
mutfağın halısınıda serdim şimdilik dolapları doldurmadım iyice emin olayım öyle doldurucam
bu arada diyete uydum sadece pazar günü pide yedik
kahvaltım aynı
öğlen=1 nescafe+1 dilim kek (diyete uygun) yulaf kepeğinden olan keki yaptım çokta güzel oldu aaadddaaa sağol canım
akşam= dana ciğer sote +soğan salatası
geldim canım şükür kavuşturana
Geçmiş olsun canım ..Aminburadada patlama oldu burda kamu binasında terör saldırısı eşim sabah duymuş patlamayı çok şiddetiymiş
rabbim herkezi korusun
Ayyyy çok kıskandım senii..Biz 4 yıl önce İzmirdeydik..Çok severim çookkkksersum dışarı çıktım cnm nasılda sıcak millet yarım kollular ile :)
Hadi aferinkiz haklisin valla hakettim artikinn
Telâfi ediyorum ama bak
Bir haşlanmış patates
Yoğurtlu haşlanmış yumurta
Tatlı krizi içinde tarçın ile elma az şekerli pisirdim
Antalya canımNerede canım
Galiba yaşla da alakalı bu durum daha önceki yıllarda ben de daha çabuk verirdim 58 kiloya kadar inmistim halbuki şimdi üç cocuk daha hareketliyim eskisi kadar pasta yapmıyorum cocuklara yetismekten yemek bile yiyemiyorum bazen ama kilo vermek için extra çaba sarfetmek gerekiyor bu performansım geçen yıllarda olsaydı herhalde 50 kilo olurdum
Bugün ayrıca soğan kürüne başladım..Hem rahmimi temizlesin hem de zayıflatsın..
Bilmeyenlere hatırlatayım İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü nete yazarsanız çıkar..Çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyor yan etkisi zayıflatmak..
ben ayrıntılı yapmıyorum çünkü sadece zayıflamak için içiyorum..1 soğanın(sarı kabuklu)kabuğunu soyup 4 e bölüp 5 dk kapağı kapalı kaynatıyoruz(2 su bardağı içme suyuyla) sabah ve akşam 1 er bardak ılık olarak aç karına içiyorum..
Her güne taze yapılmalı..
Ayrıntı isteyen nete bakabilir..İbrahim saraçoğlunun soğan kürü diye..
Yapabildiğim kadar yapıcam bakalım..
Kızlar bugün hastalanicam artık çok kötü yum sinir bastı bitkinim kadın olmak zor değil mi
Bugün kahvaltım
Haşlanmış yumurta
Bir kaç de dilim tereyağli kızarmış ekmek oğluma yapınca dayanamadım
Domates peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Şimdide az şekerli süt biraz leblebi
Oğlumu browni alması için gönderdim kahve yanına ama bayaa azalttım sanki tatlıyı tabak tabak tatlıdan sa bir iki Browni masum gibi
Hem tuzdan hem de regl dendir canım..gider üzülmeSelam kizlar ben geldim ama butun muhabbeti kacirdim yine.
Bu sabah cok siskin uyandim adet oldugum icin mi yoksa dun aksam sushi yedim diyemi anlamadim. aslinda sushi kilo aldiran bisey degil ama sosu cok tuzlu oldugu icin vucutta su topluyor. Malesef bizim cocuklar cok sevdigi icin ara sira aliyorum marketten. malum burda kofte, pide, lahmacun gibi seyler yok.
Sabahki menum
1 dilim ekmek
tulum peyniri
balli cay
tuzsuz salatalik
simdide yesil elma yiyorum kilo vermeye yardimci oluyormus.
Sıcakken kötü kokuyor ama ılıkken tadı içilebilir bence..En kötü burnunu tıka iç değer..K
Tadi nasil acaba ilikkken ozellikle..
.
Evet bnde farketti nerde acaba ins kotu bisy yokturOOOOO kızlarrr muhabbeti kaçırmışım...
Ben bugün erken kalkınca bir daha uyumadım..haftaya halam bana gelecek eve biraz çeki düzen vereyim dedim ..
>Erkenden mutfağa girdim dolap kapakları,buzdolabı ve rafları temizledim.En sevmediğim iş.Çarşafları değiştirdim ,makinaya attım.kuruyanları makineden çıkardım dürdüm yerleştirdim..offfff yürümeden bittim..Ama bitmediii
sonrasında alışveriş öncesi 1.5 km yürüdüm..Lakin belim ağrıyor fazla zorlamadım..
şimdi de geldim kahvaltımı yapıyorum
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir zeytin
süzme yoğurt
2 ceviz
1 kayısı kurusu
Yaafiliztoprak kaç gündür yok merak ettim hasta mı oldu canım benim yaa..İnşallah önemli bir şey yoktur
Bnde yaptm cnm adetim duzensizdi duzene girsin die yaptm ve gercekten ise yaramistiBugün ayrıca soğan kürüne başladım..Hem rahmimi temizlesin hem de zayıflatsın..
Bilmeyenlere hatırlatayım İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü nete yazarsanız çıkar..Çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyor yan etkisi zayıflatmak..
ben ayrıntılı yapmıyorum çünkü sadece zayıflamak için içiyorum..1 soğanın(sarı kabuklu)kabuğunu soyup 4 e bölüp 5 dk kapağı kapalı kaynatıyoruz(2 su bardağı içme suyuyla) sabah ve akşam 1 er bardak ılık olarak aç karına içiyorum..
Her güne taze yapılmalı..
Ayrıntı isteyen nete bakabilir..İbrahim saraçoğlunun soğan kürü diye..
Yapabildiğim kadar yapıcam bakalım..
Auy cnm onu bende dusunuorum arastirdin mi azcik bilgi verir misinBen göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum onu da yaparsam herhalde üç dört kilo gider o haftanın rekorunu ben kırmış olurum
Aferin sana cnm ben kacirdim.bugun ya vucuduma sabah veya oglen bir kez karbonhidrat girdimi bi turli gitmio nedense sinir oluorumKızlar bugün hastalanicam artık çok kötü yum sinir bastı bitkinim kadın olmak zor değil mi
Bugün kahvaltım
Haşlanmış yumurta
Bir kaç de dilim tereyağli kızarmış ekmek oğluma yapınca dayanamadım
Domates peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Şimdide az şekerli süt biraz leblebi
Oğlumu browni alması için gönderdim kahve yanına ama bayaa azalttım sanki tatlıyı tabak tabak tatlıdan sa bir iki Browni masum gibi
Canm memleketim nasilda ozlemisim yaöğlen
1 fincan sade kahve
1 adet tuzsuz salatalık.
ayy içim yanıyor sanki ekimdeyiz ama halen izmir sıcak soğuk salatalık nasılda iyi geliyor
antalyada canım 10 yaralı varmışNerede canım
uydurma şeyleri bendeçok severim daha güzel oluyo sersumcum özenerek yapılıyo yaSelam kızlar...
bu öğlen
köfteli terbiyeli çorbamdan 1 dolu kase
akşam kızımın özel isteğiyle tavuklu hünkar beğendi dukan usulü..Face sayfamda tarifi var link atıyorum..
Eki Görüntüle 1902756
Başka tarifler de var merak edene
link kabul etmiyoradres vereyim face aramaya 'karatay ve dukandan en güzel yemek tarifleri 'yazın çıkıyor..
sağol canım iyiyim çok şükürfiliztoprak canm gecmis olsun ya neyseki sadece bocekmis sana bisey olmasin da
Seylanin Gunlugu valla cnm bnde diorum ya ne zaman diyete basladim o zaman kilo aldim bende su tatli olayini bir kessem bir haftada ericem adim fbi eminim ama kesemiorum ki hergun nieyt ediorum okulda karsima baska seyler cikio yicek ama ben pes etmiorum tabiki yarin yeni bir gun ve ben yeniden baslicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?