Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

buradada patlama oldu burda kamu binasında terör saldırısı eşim sabah duymuş patlamayı çok şiddetiymiş
rabbim herkezi korusun

kiz haklisin valla hakettim artikinn
Telâfi ediyorum ama bak
Bir haşlanmış patates
Yoğurtlu haşlanmış yumurta
Tatlı krizi içinde tarçın ile elma az şekerli pisirdim

Yaş önemli tabii bende ikinci doğumdan sonra 46 kilo idim şimdi 20 kilo fazlayim

Ayyyyyy iğrenççç..Geçen yıl bizde de çıktı..Biz hem kişisel hem de apartman olarak ilaçlandık..1 yıldır yok çok şükür
Allah yardımcın olsun canım..
geldim canım şükür kavuşturana
aman kuzum iyi ol da...
buradada patlama oldu burda kamu binasında terör saldırısı eşim sabah duymuş patlamayı çok şiddetiymiş
rabbim herkezi korusun
Geçmiş olsun canım ..Amin
sersum dışarı çıktım cnm nasılda sıcak millet yarım kollular ile :)
Ayyyy çok kıskandım senii..Biz 4 yıl önce İzmirdeydik..Çok severim çookkkk
kiz haklisin valla hakettim artikinn
Telâfi ediyorum ama bak
Bir haşlanmış patates
Yoğurtlu haşlanmış yumurta
Tatlı krizi içinde tarçın ile elma az şekerli pisirdim
Hadi aferin hep zopa hep zopa olmaz di mi

Antalya canım

Selam kızlar...
bu öğlen

köfteli terbiyeli çorbamdan 1 dolu kase

akşam kızımın özel isteğiyle tavuklu hünkar beğendi dukan usulü..Face sayfamda tarifi var link atıyorum..

Başka tarifler de var merak edene

link kabul etmiyor adres vereyim face aramaya 'karatay ve dukandan en güzel yemek tarifleri 'yazın çıkıyor..

Son düzenleme:
Selam kizlar ben geldim ama butun muhabbeti kacirdim yine.
Bu sabah cok siskin uyandim adet oldugum icin mi yoksa dun aksam sushi yedim diyemi anlamadim. aslinda sushi kilo aldiran bisey degil ama sosu cok tuzlu oldugu icin vucutta su topluyor. Malesef bizim cocuklar cok sevdigi icin ara sira aliyorum marketten. malum burda kofte, pide, lahmacun gibi seyler yok.

Sabahki menum
1 dilim ekmek
tulum peyniri
balli cay
tuzsuz salatalik

simdide yesil elma yiyorum kilo vermeye yardimci oluyormus.

Kesinlikle sana katiliyorum. Ben gencken diyet nedir bilmezdim ve asiri zayiftim. Simdi nerdeyse surekli ac geziyorum yinede spor yapmadan kilo veremiyorum.

Tadi nasil acaba ilikkken ozellikle..

Masallah sana. Ben browni falan yesem daha cok kilo alirim sanirim. tatlilarin hicbirini yemedigim halde yinede zor veriyorum.

Hem tuzdan hem de regl dendir canım..gider üzülme

K
Tadi nasil acaba ilikkken ozellikle..

.
Sıcakken kötü kokuyor ama ılıkken tadı içilebilir bence..En kötü burnunu tıka iç değer..

Evet bnde farketti nerde acaba ins kotu bisy yoktur

Bnde yaptm cnm adetim duzensizdi duzene girsin die yaptm ve gercekten ise yaramisti

Aferin sana cnm ben kacirdim.bugun ya vucuduma sabah veya oglen bir kez karbonhidrat girdimi bi turli gitmio nedense sinir oluorum

filiztoprak canm gecmis olsun ya neyseki sadece bocekmis sana bisey olmasin da
Seylanin Gunlugu valla cnm bnde diorum ya ne zaman diyete basladim o zaman kilo aldim bende su tatli olayini bir kessem bir haftada ericem adim fbi eminim ama kesemiorum ki hergun nieyt ediorum okulda karsima baska seyler cikio yicek ama ben pes etmiorum tabiki yarin yeni bir gun ve ben yeniden baslicam ins

antalyada canım 10 yaralı varmış
turizimi baltalamaya çalışıyolar herhalde zaten kötü

uydurma şeyleri bendeçok severim daha güzel oluyo sersumcum özenerek yapılıyo ya
bende bakıyorum arada tariflere

sağol canım iyiyim çok şükür

Amerika dun vatandaslarini tuistik yerlere gitmeyin diye uyardi bugun patlama olmus. ilginc bir tesaduf. Bizim bir komsumuz vardi yarin balkona cikmayin hali silkelicem derdi. bunlarinkide o hesap. yapacaklarini onceden haber veriyolar.

Ben de simdi oglen yemegimi yedim.
Yarim sandvic hindili.
Yarim kase tavuklu sebze corbasi.

Sonrada mesaiye yarim saat vardi hemen yandaki GYM e gidip mesaiye kadar spor yaptim. Aksam yarim saat daha yapar 1 saate tamamlarim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…