Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah birlikte verriiz kilolari

Oncelikle cok gecmis olsun cnm ben inaniorum ki verceksin sende kendine inan

hoşbuldum kızlar teşekkür ederim. zaten ben daha önce kendi azmimle 3 sene önce 2.ayda 13 kg verip 63 e kadar düşmüştüm 38 bedene kadar. ama kendi salaklığıma dikkat etmedim hopp geri aldım 1 sene içinde derken kaldım sabit kgda

Azmin elinden hic birsey kurtulamaz. Bizde bu azim varken kilolar viz gelir. Ben kilo vermek konusunda endiselenmiyorum. verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorum. asil mucadele ondan sonra baslicak anlasilan.

O zaman nasi vermistin cnm

Azmin elinden hic birsey kurtulamaz. Bizde bu azim varken kilolar viz gelir. Ben kilo vermek konusunda endiselenmiyorum. verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorum. asil mucadele ondan sonra baslicak anlasilan.
Evet onemli olan korumak ben ne guzel 55 kiloydum bir yil da korudum ustelik ne zaman diyet yapmaya basladim o zaman aldm yankis diyetler tabiki

diyet yaparak. hayatımdan tüm aburcuburları çıkartmıştım

Galiba yaşla da alakalı bu durum daha önceki yıllarda ben de daha çabuk verirdim 58 kiloya kadar inmistim halbuki şimdi üç cocuk daha hareketliyim eskisi kadar pasta yapmıyorum cocuklara yetismekten yemek bile yiyemiyorum bazen ama kilo vermek için extra çaba sarfetmek gerekiyor bu performansım geçen yıllarda olsaydı herhalde 50 kilo olurdum

Allah iyilerle karşılaştırsın canım..
Hoşgeldin canım..Geçmiş olsun..Veee bizimle beraber başarılar
katılıyorum..Korumak en zoru..Bunu çok yakından yaşamış ve akıllanmış biri olarak söylüyorum..Ama bu sefer kesinlikle koruyacağım
kesinlikle yaşla ilgisi var canım ben 20 li yaşlarımdayken azcık ekmeği ve abur cuburu kessem veriyordum 35 i geçince oooo..çok zorlaştı çookkk

OOOOO kızlarrr muhabbeti kaçırmışım...
Ben bugün erken kalkınca bir daha uyumadım..haftaya halam bana gelecek eve biraz çeki düzen vereyim dedim ..
>Erkenden mutfağa girdim dolap kapakları,buzdolabı ve rafları temizledim.En sevmediğim iş.Çarşafları değiştirdim ,makinaya attım.kuruyanları makineden çıkardım dürdüm yerleştirdim..offfff yürümeden bittim..Ama bitmediii
sonrasında alışveriş öncesi 1.5 km yürüdüm..Lakin belim ağrıyor fazla zorlamadım..
şimdi de geldim kahvaltımı yapıyorum
kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir zeytin
süzme yoğurt
2 ceviz
1 kayısı kurusu

Yaa filiztoprak kaç gündür yok merak ettim hasta mı oldu canım benim yaa..İnşallah önemli bir şey yoktur

Bugün ayrıca soğan kürüne başladım..Hem rahmimi temizlesin hem de zayıflatsın..
Bilmeyenlere hatırlatayım İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü nete yazarsanız çıkar..Çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyor yan etkisi zayıflatmak..
ben ayrıntılı yapmıyorum çünkü sadece zayıflamak için içiyorum..1 soğanın(sarı kabuklu)kabuğunu soyup 4 e bölüp 5 dk kapağı kapalı kaynatıyoruz(2 su bardağı içme suyuyla) sabah ve akşam 1 er bardak ılık olarak aç karına içiyorum..
Her güne taze yapılmalı..
Ayrıntı isteyen nete bakabilir..İbrahim saraçoğlunun soğan kürü diye..
Yapabildiğim kadar yapıcam bakalım..

Daha önce yaptın mi sonuç alıyor musun

tünaydın kızlar
kardeşimi okula yollayacağım diye erken kalkıyorum

sabah 7 sıraları

yarım kupadan fazla adaçayı içtim şekersiz
ardından ilaç alacğm diye 2 dilim armut yedim

tekrar yattım yeni uyandım sayılır. sodalı yeşilçayımı yapacağım 2 -3 gün vücudu alıştırmadan onu içeceğm. zaten regl yaklaşıyor şişkinliği de bastırdı

Kızlar bugün hastalanicam artık çok kötü yum sinir bastı bitkinim kadın olmak zor değil mi
Bugün kahvaltım
Haşlanmış yumurta
Bir kaç de dilim tereyağli kızarmış ekmek oğluma yapınca dayanamadım
Domates peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Şimdide az şekerli süt biraz leblebi
Oğlumu browni alması için gönderdim kahve yanına ama bayaa azalttım sanki tatlıyı tabak tabak tatlıdan sa bir iki Browni masum gibi

öğlen

1 fincan sade kahve

1 adet tuzsuz salatalık.

ayy içim yanıyor sanki ekimdeyiz ama halen izmir sıcak soğuk salatalık nasılda iyi geliyor

Aynen canım kadın olmak zor
daaaa hele sen naaptın bakiimmm gene kaçamak..Hele bi dee bir kaçç kaççç dilim ekmek ooo
Hele hele bi de browniii 2 taneeee

sen kaşındın valla
hem falaka
hem oklava

öğlen

1 fincan sade kahve

1 adet tuzsuz salatalık.

ayy içim yanıyor sanki ekimdeyiz ama halen izmir sıcak soğuk salatalık nasılda iyi geliyor
Ahh izmir ahh Ankara buzzzz

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
sersumcum gelemedim canım
evde bi böcek savaşına girdim çok tiksinç bişey
hemde mutfakta gördüm kaç gündür ilaçlama yapıyorum ertesi gün temizleyip tekrraryapıyorum
derken gelemedim dolapları boşalttım ama baya bi temizlendi
evde yeni bina nasıl oldu anlamadım
annem mahsenden gelmiştir diyo artık ayda 1 yaparım ilaç
mutfağın halısınıda serdim şimdilik dolapları doldurmadım iyice emin olayım öyle doldurucam
bu arada diyete uydum sadece pazar günü pide yedik
kahvaltım aynı
öğlen=1 nescafe+1 dilim kek (diyete uygun) yulaf kepeğinden olan keki yaptım çokta güzel oldu aaadddaaa sağol canım
akşam= dana ciğer sote +soğan salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…