- 30 Ocak 2013
- 29.478
- 43.959
- 798
Hosgeldin canim insallah herkes istedigi kiloya en kisa zamanda ulassin.
Bende simdi oglen yemegimi yedim. Bir kase tavuk suyuna sebze corbasi ve yesil salata.
Aksam eve gec gidecegim isten muhtemelen yemek yapamam belki salata ve sandvic falan yeris.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah birlikte verriiz kilolari
Oncelikle cok gecmis olsun cnm ben inaniorum ki verceksin sende kendine inan
hoşbuldum kızlar teşekkür ederim. zaten ben daha önce kendi azmimle 3 sene önce 2.ayda 13 kg verip 63 e kadar düşmüştüm 38 bedene kadar. ama kendi salaklığıma dikkat etmedim hopp geri aldım 1 sene içinde derken kaldım sabit kgda
verdikten sonra dkkt etmesi kolay olack benm içinAzmin elinden hic birsey kurtulamaz. Bizde bu azim varken kilolar viz gelir. Ben kilo vermek konusunda endiselenmiyorum. verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorum. asil mucadele ondan sonra baslicak anlasilan.
O zaman nasi vermistin cnmhoşbuldum kızlar teşekkür ederim. zaten ben daha önce kendi azmimle 3 sene önce 2.ayda 13 kg verip 63 e kadar düşmüştüm 38 bedene kadar. ama kendi salaklığıma dikkat etmedim hopp geri aldım 1 sene içinde derken kaldım sabit kgda
Evet onemli olan korumak ben ne guzel 55 kiloydum bir yil da korudum ustelik ne zaman diyet yapmaya basladim o zaman aldm yankis diyetler tabikiAzmin elinden hic birsey kurtulamaz. Bizde bu azim varken kilolar viz gelir. Ben kilo vermek konusunda endiselenmiyorum. verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorum. asil mucadele ondan sonra baslicak anlasilan.
diyet yaparak. hayatımdan tüm aburcuburları çıkartmıştımO zaman nasi vermistin cnm
diyet yaparak. hayatımdan tüm aburcuburları çıkartmıştım
Allah iyilerle karşılaştırsın canım..Kizlar menuleriniz harika. Ben sabah kucuk bir dilim ekmekle tulum peyniri yedim o kadar
Bizim sekreter isten ayrildi hersey bana kaldi. Yeni bir sekreter bulmam lazim. Insallah iyi durust birini bulurum. Calma cirpma cok var malesef kimseye guvenilmiyor
Hoşgeldin canım..Geçmiş olsun..Veee bizimle beraber başarılarmerhaba kızlar ben geldim.
hemen hemen geçen martta birlikteydik bu topik sayesinde 3 kg vermiştim dha sonra bıraktım ve o 3 kg yu alıp daha fazla almadan bu geçtiğimiz 6-7 ay aynı kiloda kaldım. şimdi ise ameliyat vs derken kg vermem gerekiyor çünkü vücudum artık damar tıkanıklığına sebep oluyor. 10 gün önce ameliyatımı aldım bugün kontrole gittim derken 1 ay sonra ki kontrolümde kalp damar cerrahisi doktoruma en azından biraz daha zayıf görünmek istiyorum.
şuan başlangıç kg:75
boyum 1.65
bugün sabahın çok erken saatinde hastanedeydim.
1 kağıt bardak şekersiz çay
1 şise su içtim
öğlen eve geldiğimde 2-3 saat uyumuşum kalkınca
2 ufak mandalina
1 sade türk kahvesi içtim
akşam yemeği
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
3-4 yemek kaşığı kıymalı kabak
çeyrek demetten de az narekşili limonlu roka
2 çatal pazı kavurması
şimdi de 1 fincan sade nescafe içiyorum.
en azından amacım 1 ayda 5 kg da olsa verebilmek.
katılıyorum..Korumak en zoru..Bunu çok yakından yaşamış ve akıllanmış biri olarak söylüyorum..Ama bu sefer kesinlikle koruyacağımAzmin elinden hic birsey kurtulamaz. Bizde bu azim varken kilolar viz gelir. Ben kilo vermek konusunda endiselenmiyorum. verdikten sonra tekrar almaktan korkuyorum. asil mucadele ondan sonra baslicak anlasilan.
kesinlikle yaşla ilgisi var canım ben 20 li yaşlarımdayken azcık ekmeği ve abur cuburu kessem veriyordum 35 i geçince oooo..çok zorlaştı çookkkGaliba yaşla da alakalı bu durum daha önceki yıllarda ben de daha çabuk verirdim 58 kiloya kadar inmistim halbuki şimdi üç cocuk daha hareketliyim eskisi kadar pasta yapmıyorum cocuklara yetismekten yemek bile yiyemiyorum bazen ama kilo vermek için extra çaba sarfetmek gerekiyor bu performansım geçen yıllarda olsaydı herhalde 50 kilo olurdum
Daha önce yaptın mi sonuç alıyor musunBugün ayrıca soğan kürüne başladım..Hem rahmimi temizlesin hem de zayıflatsın..
Bilmeyenlere hatırlatayım İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü nete yazarsanız çıkar..Çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyor yan etkisi zayıflatmak..
ben ayrıntılı yapmıyorum çünkü sadece zayıflamak için içiyorum..1 soğanın(sarı kabuklu)kabuğunu soyup 4 e bölüp 5 dk kapağı kapalı kaynatıyoruz(2 su bardağı içme suyuyla) sabah ve akşam 1 er bardak ılık olarak aç karına içiyorum..
Her güne taze yapılmalı..
Ayrıntı isteyen nete bakabilir..İbrahim saraçoğlunun soğan kürü diye..
Yapabildiğim kadar yapıcam bakalım..
metabolizmamı hızlandırıp kolay kilo vermemi sağlamıştı daha önce..Daha önce yaptın mi sonuç alıyor musun
Aynen canım kadın olmak zorKızlar bugün hastalanicam artık çok kötü yum sinir bastı bitkinim kadın olmak zor değil mi
Bugün kahvaltım
Haşlanmış yumurta
Bir kaç de dilim tereyağli kızarmış ekmek oğluma yapınca dayanamadım
Domates peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Şimdide az şekerli süt biraz leblebi
Oğlumu browni alması için gönderdim kahve yanına ama bayaa azalttım sanki tatlıyı tabak tabak tatlıdan sa bir iki Browni masum gibi
Ahh izmir ahh Ankara buzzzzöğlen
1 fincan sade kahve
1 adet tuzsuz salatalık.
ayy içim yanıyor sanki ekimdeyiz ama halen izmir sıcak soğuk salatalık nasılda iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?