geldi geldi çok şükürEvet bnde farketti nerde acaba ins kotu bisy yoktur
Aynen canım.Bnde yaptm cnm adetim duzensizdi duzene girsin die yaptm ve gercekten ise yaramisti
Bence de turizmi baltalamak için..Allah korusunantalyada canım 10 yaralı varmış
turizimi baltalamaya çalışıyolar herhalde zaten kötü
cicim..
uydurma şeyleri bendeçok severim daha güzel oluyo sersumcum özenerek yapılıyo ya
bende bakıyorum arada tariflere
sağol canım iyiyim çok şükür
Herhalde haftaya gidecem dr aAuy cnm onu bende dusunuorum arastirdin mi azcik bilgi verir misin
geldi geldi çok şükür
Aynen canım..ben kızıma da yaptım gerçi kontrol ettirmedim kist vardı benim kızda bu ay kontrol ettiricem yazdan beri nooldu bakalım
Bence de turizmi baltalamak için..Allah korusun
Aynen uydurmasyon ama güzel oluyor haklısındimek geliyon sen arada face e
Bende bir yerden kısmaya çalışıyorum bugün 18.30 dan sonra bir kaç çubuk ve balk kraker dışında bir şey yemedim ilk defa yavaş yavaş motive oluyorum galibaAferin sana cnm ben kacirdim.bugun ya vucuduma sabah veya oglen bir kez karbonhidrat girdimi bi turli gitmio nedense sinir oluorum
Joleya uyanabildin miKızlar bir türlü uyuyamadim sağa dön sola dön sinir bastı çocuk lsri dolaştım balkon kapısının üzerinde anahtar kalmış iyi ki kalkmisim birde fa hırsız girmişti Allah muhafaza korkuyorum ses dinliyorum hep.sabah altı da nasıl kalkicam bakalım uyumaya calisiyim bu arada fena acıktım ama sabır az kaldı sabaha.
2 sey cok onemliymis canm yedigin yemek arasu 5 6 saat gecsin dio fevzi ozgonul gecsin ki sindirilsin digeri yedigin o sindirilmeden yeme dioBende bir yerden kısmaya çalışıyorum bugün 18.30 dan sonra bir kaç çubuk ve balk kraker dışında bir şey yemedim ilk defa yavaş yavaş motive oluyorum galiba
Bana da cok yapilir oyle seyler ama o yiyecekler her zaman bizim biz su kilolari verelim once ins snra zaten istemicez belkideSanki bütün mahalle benim zayıflama kararından haberdar beni döndürmek için seferber biri diyor gel köfte yogiralim biri diyor bulamaç yapalım biri diyor... hepte zaafimin olduğu şeyler
Canım aman dikkat bende tutamıyorum kendimi sevdiğim tatları görünce sonuda pişmanlık oluyorSanki bütün mahalle benim zayıflama kararından haberdar beni döndürmek için seferber biri diyor gel köfte yogiralim biri diyor bulamaç yapalım biri diyor... hepte zaafimin olduğu şeyler
Çok şükür 6 da uyandım oğlumu gecirip tekrar yattımJoleya uyanabildin mi
Canım en az 5 gün üst üste yapmalısın ki etkisi olsun..ben geçen sefer 5 gün yapmıştım ve kilo verişimi hızlandırmıştı..2 kiloya yakın gitmişti..Sadece hafta sonlari yapsam ise yaramaz herhalde. Calistigim icin hafta ici yapmam imkansiz.
LPG li arac patlamis sanirim teror saldirisi degilmis. Bende sosyal medyada gordum. Allahim korusun
Bende bir yerden kısmaya çalışıyorum bugün 18.30 dan sonra bir kaç çubuk ve balk kraker dışında bir şey yemedim ilk defa yavaş yavaş motive oluyorum galiba
Ben eşim gittiğinden beri öyleyim canım..neyseki işe gitmiyorum.Kızlar bir türlü uyuyamadim sağa dön sola dön sinir bastı çocuk lsri dolaştım balkon kapısının üzerinde anahtar kalmış iyi ki kalkmisim birde fa hırsız girmişti Allah muhafaza korkuyorum ses dinliyorum hep.sabah altı da nasıl kalkicam bakalım uyumaya calisiyim bu arada fena acıktım ama sabır az kaldı sabaha.
Çevre bize karşı sankiSanki bütün mahalle benim zayıflama kararından haberdar beni döndürmek için seferber biri diyor gel köfte yogiralim biri diyor bulamaç yapalım biri diyor... hepte zaafimin olduğu şeyler
Karaty da en az 3-4 saat diyor canım..ne kadar ara olursa o kadar iyi..2 sey cok onemliymis canm yedigin yemek arasu 5 6 saat gecsin dio fevzi ozgonul gecsin ki sindirilsin digeri yedigin o sindirilmeden yeme dio
Gunaydin kizlar bugun ezandan snra yuruyuse ciktim geldim kahvalti yaptm dus aldm okula geldim sabah
Biberiye cayi
Yulafli ekmegime peynirli ve hindi fumeli tost yaptm
Geçmiş olsunmide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?