Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canm greyfurt iyidir herseye iyi gekir bnce bitir ins ilacini da basla

Yememen mi gerekiormus suan
ilaçla etkileşime giriyor diye biliyorum cnm

diyor nette cnm

Bazı besinler ilaçlarla birlikte tüketildiğinde etkileşim göstermekte. Mesela, greyfurt suyu, düzenli alınan ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilmekte. Greyfurt suyu ile ilaç kullanırken doktor tavsiyesi dışına çıkılmamalı ve ilacın prospektüsü dikkatli bir şekilde okunmalı.

1 bardak greyfurt suyunun 3 gün etkisi varmış

Aksam menum hazir.
yogurtlu ispanak.
guvec
azcik ondan azcik bundan yerim artik.
sonrada 1 demet marul sirkeye batirarak yiyorum. alistim iyice canim istiyor surekli.

yarin hemen giremezsem sonradan atarim neticeyi. malum saat farki orda sabahken biz burda hala uyuyo oluyoruz

Evet kızlar greyfurt özellikle antibiyotik ile alınmamalı etkileşim yapıyor

Ayy sirkeyi hiç sevmem sna afiyet olsun cnm :)

Bayilirim guvece bnde veriorum firina hazirlayip cok iyi oluo

Bir bardak ayran veya sut ic istersen
bol su içtim maden suyu içtim kitap okudum unuttum açlığımıBen de acıkınca ayran içerim genelde ama canım istememişti ondan
tuvaleti düşünemiyorum halen burnum akıyor
Ayy ben de onu diycektim de hadi boşver dediydim..Korkutmayayım
Evet greyfurtu ben de severim..Sabret ilaçların bitince
Aynennnnn canm aynen acim ama yemcem bnde cozdum aksamlari yememek lazimmis meger
Evet canım aynennn..Bravos bize
resmen aşeren kadınlar gibi bakışıyorum kendisi ile

Gelelim kilo bildirimine..Daha çok gider diyordum ama buna da şükür..2.5 yıldr bu kiloyu (81 li rakamları)görmedim..
Daha bir motive oldum daha da bir şevk geldi..olacak bu iş

rumuz:sersum
diyeti:dukan karatay karışımı
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:82.7 kg
bu hafta:81.9 kg
fark:-900
yüzde:%1.088
ilk hedef:75kg
spor:3 gün 3-4 km yürüyüş

umarım herkeşler vermiştir...

Kahvaltım

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
üstüne tereyağı acuka
peynir zeytin
çayy

Bugün canım ekmek istedi..kızarmış bayılırım..arada yemeliyim ama çok yersem bana çavdar da olsa yaramıyor..
çayın yanında da kinder pingui yedim..Eeee tartıldık kilo verdik accık kaçamak olur

Benm de var cnm hem ekmek hem kek kisacasi herseyi yapio cok memnunum ben
güle güle kullanalım canım bende çok sevdim

sersumcum önce çok tebriksartık vermeye başladın motivasyonunu hiç bozma eşin gelse biledevam et kıssssss adamı şaşırtıcan benum hatun yokluğumda erimiş akmış dicek
sersumcum ekmek canın istediğinde sabah ye akşam hafif ye çorba falan

misafirlerimi dün akşam ağırladım gelin adayı iletanıştım gayet iyi bir hanım ağır oturaklı nerde ne konuşacağını iyi bilen biri şimdilik beğendim çok saygılı
bugünü de atlattık fazla bişey yemedim tadına baktım sadece ama kilovermişim

aaadddaaa= canım senin makinenin markası ne keki hangi programda pişiriyosun
bende şu anda ilk kez kek yapıyorum bakalım nasıl olacak pişecekmi eşim cumaya gitti çay koyup kek yicez alışkın olmadığım için takip ediyorum devamlı
ekmeği çok güzel yaptı ama

selam kızlar bugün liste bende :)

salı akşam tartıldığımda 72.500 olan ben bugün 71 i gördm :) kaldı 6'lara -2 sanırım haftaya da o 2'yi veririm :) farkettim ki 2 gündür benm metomu hızlandıran acı biberler oldu :) akşam yine basacağım yemeğe acı

Ayy sağol bebeeemmmmçok mutluyum çokkk..Aynen şekerim eşim gelince de devam tabii..daha çoook yolum var..Ama o ilk kırılmayı yaptım ona seviniyorum tabii..Ah sorma eridim bittimAma kesin şaşırır..Kamerada sadece kafamı göriyiii
Sabah yenen ekmek simit eriyor canım haklısın..Ama bana hergün yaramıyor..hafta da bir kaç gün kurtarıyor..öğrendim artık haklısın

Oooo gorumceeeee beğendim diyosunAllah tamamına erdirsin mutluluk versin inşallah canım
filiztoprak
kalori hesabi
b. kilo=74.5
g. hafta=74.4
bu hafta=73.4
farka= 1 kg
haftalık yüzde=0.134
ilk hedef=65
Bravo canım..hepimiz süper gidiyoruz maşallah
Sonucu merakla bekliyoruz ..foto isterizzzz

Bas bas acıları çorbayaaaaaatebrikler canım

Tebrik ederim çok iyisin ben yerimde sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…