Evet canm greyfurt iyidir herseye iyi gekir bnce bitir ins ilacini da baslaGreyfurt Kilo Vermeyi Kolaylaştırır: Greyfurtun içerdiği bol miktarda su sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi kolaylaştırır. Bazı sağlık uzmanları düzenli olarak greyfurt tüketiminin kiloya neden olduğunu savunmalarına rağmen bunun bilimsel bir kanıtı yoktur. Bir çok sağlık uzmanı greyfurtun şeker depolamak yerine kilo kaybını sağladığını belirtmektedir.
elimde 1 kg var ama ilacım pazartesi sabah bitecek
resmen aşeren kadınlar gibi bakışıyorum kendisi ileEvet canm greyfurt iyidir herseye iyi gekir bnce bitir ins ilacini da basla
Yememen mi gerekiormus suanresmen aşeren kadınlar gibi bakışıyorum kendisi ile
ilaçla etkileşime giriyor diye biliyorum cnmYememen mi gerekiormus suan
Sen dahada supersin cunku un helvasi olsa dayanabilirmiydim bilmiyorum. cok severim cunku.Seylanin Gunlugu canm esinegecmis olsun ve dgum gunu kutlu olsun sende cok iyi gdiosun diyet olarak tebrik ederim bnde bugun esime un helvasi kavurdum bayikirim ama yemedim
Evet kızlar greyfurt özellikle antibiyotik ile alınmamalı etkileşim yapıyorilaçla etkileşime giriyor diye biliyorum cnm
diyor nette cnm
Bazı besinler ilaçlarla birlikte tüketildiğinde etkileşim göstermekte. Mesela, greyfurt suyu, düzenli alınan ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilmekte. Greyfurt suyu ile ilaç kullanırken doktor tavsiyesi dışına çıkılmamalı ve ilacın prospektüsü dikkatli bir şekilde okunmalı.
1 bardak greyfurt suyunun 3 gün etkisi varmış
Ayy sirkeyi hiç sevmem sna afiyet olsun cnm :)Aksam menum hazir.
yogurtlu ispanak.
guvec
azcik ondan azcik bundan yerim artik.
sonrada 1 demet marul sirkeye batirarak yiyorum. alistim iyice canim istiyor surekli.
yarin hemen giremezsem sonradan atarim neticeyi. malum saat farki orda sabahken biz burda hala uyuyo oluyoruz
Bayilirim guvece bnde veriorum firina hazirlayip cok iyi oluoAksam menum hazir.
yogurtlu ispanak.
guvec
azcik ondan azcik bundan yerim artik.
sonrada 1 demet marul sirkeye batirarak yiyorum. alistim iyice canim istiyor surekli.
yarin hemen giremezsem sonradan atarim neticeyi. malum saat farki orda sabahken biz burda hala uyuyo oluyoruz
bol su içtim maden suyu içtim kitap okudum unuttum açlığımıBir bardak ayran veya sut ic istersen
Ayy ben de onu diycektim de hadi boşver dediydim..Korkutmayayımtuvaleti düşünemiyorumhalen burnum akıyor
Evet greyfurtu ben de severim..Sabret ilaçların bitinceGreyfurt Kilo Vermeyi Kolaylaştırır: Greyfurtun içerdiği bol miktarda su sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi kolaylaştırır. Bazı sağlık uzmanları düzenli olarak greyfurt tüketiminin kiloya neden olduğunu savunmalarına rağmen bunun bilimsel bir kanıtı yoktur. Bir çok sağlık uzmanı greyfurtun şeker depolamak yerine kilo kaybını sağladığını belirtmektedir.
elimde 1 kg var ama ilacım pazartesi sabah bitecek
Evet canım aynennn..Bravos bizeAynennnnn canm aynen acim ama yemcem bnde cozdum aksamlari yememek lazimmis meger
resmen aşeren kadınlar gibi bakışıyorum kendisi ile
güle güle kullanalım canım bende çok sevdimBenm de var cnm hem ekmek hem kek kisacasi herseyi yapio cok memnunum ben
sersumcum önce çok tebriksKahvaltım
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
üstüne tereyağı acuka
peynir zeytin
çayy
Bugün canım ekmek istedi..kızarmış bayılırım..arada yemeliyim ama çok yersem bana çavdar da olsa yaramıyor..
çayın yanında da kinder pingui yedim..Eeee tartıldık kilo verdik accık kaçamak olur
Ayy sağol bebeeemmmmgüle güle kullanalım canım bende çok sevdim
sersumcum önce çok tebriksartık vermeye başladın motivasyonunu hiç bozma eşin gelse biledevam et kıssssss adamı şaşırtıcan benum hatun yokluğumda erimiş akmış dicek
sersumcum ekmek canın istediğinde sabah ye akşam hafif ye çorba falan
Oooo gorumceeeee beğendim diyosunmisafirlerimi dün akşam ağırladım gelin adayı iletanıştım gayet iyi bir hanım ağır oturaklı nerde ne konuşacağını iyi bilen biri şimdilik beğendim çok saygılı
bugünü de atlattık fazla bişey yemedim tadına baktım sadece ama kilovermişim
filiztoprak
kalori hesabi
b. kilo=74.5
g. hafta=74.4
bu hafta=73.4
farka= 1 kg
haftalık yüzde=0.134
ilk hedef=65
Sonucu merakla bekliyoruz ..foto isterizzzzaaadddaaa= canım senin makinenin markası ne keki hangi programda pişiriyosun
bende şu anda ilk kez kek yapıyorum bakalım nasıl olacak pişecekmi eşim cumaya gitti çay koyup kek yicez alışkın olmadığım için takip ediyorum devamlı
ekmeği çok güzel yaptı ama
selam kızlar bugün liste bende :)
salı akşam tartıldığımda 72.500 olan ben bugün 71 i gördm :)kaldı 6'lara -2 sanırım haftaya da o 2'yi veririm :) farkettim ki 2 gündür benm metomu hızlandıran acı biberler oldu :) akşam yine basacağım yemeğe acı
Tebrik ederim çok iyisin ben yerimde sayıyorumselam kızlar bugün liste bende :)
salı akşam tartıldığımda 72.500 olan ben bugün 71 i gördm :)kaldı 6'lara -2 sanırım haftaya da o 2'yi veririm :) farkettim ki 2 gündür benm metomu hızlandıran acı biberler oldu :) akşam yine basacağım yemeğe acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?