- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
teşekkürler cnm bundan sonra kendime bile acı basacağımAyy sağol bebeeemmmmçok mutluyum çokkk.. Aynen şekerim eşim gelince de devam tabii..daha çoook yolum var..Ama o ilk kırılmayı yaptım ona seviniyorum tabii..Ah sorma eridim bittim Ama kesin şaşırır..Kamerada sadece kafamı göriyiii
Sabah yenen ekmek simit eriyor canım haklısın..Ama bana hergün yaramıyor..hafta da bir kaç gün kurtarıyor..öğrendim artık haklısın
Oooo gorumceeeee beğendim diyosunAllah tamamına erdirsin mutluluk versin inşallah canım
Bravo canım..hepimiz süper gidiyoruz maşallah
Sonucu merakla bekliyoruz ..foto isterizzzz
Bas bas acıları çorbayaaaaaatebrikler canım
acı biberi dene derim cnm metoyu çok güzel hızlandırıyor birde günde 2 litre suTebrik ederim çok iyisin ben yerimde sayıyorum
Canim super hepiniz kilo vermissiniz. Aman cok kacirma. Bu arada cahilligime ver acuka ne oluyorKahvaltım
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
üstüne tereyağı acuka
peynir zeytin
çayy
Bugün canım ekmek istedi..kızarmış bayılırım..arada yemeliyim ama çok yersem bana çavdar da olsa yaramıyor..
çayın yanında da kinder pingui yedim..Eeee tartıldık kilo verdik accık kaçamak olur
Sağol canım.Canim super hepiniz kilo vermissiniz. Aman cok kacirma. Bu arada cahilligime ver acuka ne oluyor
Himm evet bunu biliyorum. Bizim burda çemen derler ama tek peynir koyulmaz. Bu arada ben HATAY iskenderunluyum. Bizim buralarin yemekleri genelde agir yemekler.Sağol canım..Yok yokkk akıllandım kaçırırmıyım hiiççç
Acuka bizim kahvaltıda vazgeçilmezimiz canım..Salça(karışık salça, biber az, domates çok olacak ya da sadece domates salçası)sarımsak ezmesi,zeytinyağı,karışık baharat(poy),dövülmüş ceviz ,ezilmiş beyaz peynir karıştırılıp ekmeğe sürülür afiyetle yenir..Kahvaltılık karışık baharat olarak pazarda ve baharatçılarda olur poy dediğimiz baharat resmi bu Eki Görüntüle 1913280
Nasıl kullaniyosun yemeklerini mi acı yapıyorsun yanına sos olarak mi hazirliyorsunacı biberi dene derim cnm metoyu çok güzel hızlandırıyor birde günde 2 litre su
çorbanın içine koyuyorum pul biberi :=)Nasıl kullaniyosun yemeklerini mi acı yapıyorsun yanına sos olarak mi hazirliyorsun
Benimki profosyonel mikser canm korkmazin 3 tane basligi var biri hamur yogurma onla yapiorm biri mikser kek pasta icin bide karitrma var kirabiyekri de onla yapiorumaaadddaaa= canım senin makinenin markası ne keki hangi programda pişiriyosun
bende şu anda ilk kez kek yapıyorum bakalım nasıl olacak pişecekmi eşim cumaya gitti çay koyup kek yicez alışkın olmadığım için takip ediyorum devamlı
ekmeği çok güzel yaptı ama
peyniri babaannem koyardı rahmetli ondan alışkanlık..isteğe bağlı ama yakışıyor ..Himm evet bunu biliyorum. Bizim burda çemen derler ama tek peynir koyulmaz. Bu arada ben HATAY iskenderunluyum. Bizim buralarin yemekleri genelde agir yemekler.
şalgamın etkisi canım ben çok içerim ondan biliyorum..Bende dün akşam yemeğinde ayran yerine şalgam ictim sonra da taze naneli cay yaptim hangisinin etkusi bilmiyorum ama iyi geldi
Canım sen zaten ideal kilona yakınsın daha ne olsun vermişsin yaRumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 55.610
Bu hafta : 55.338
Fark: 272
Bu hafta fazla başarılı olamamışım
Çocukları okula götürmem lazım sonra görüşürüz.
Ekmek makinesini sordu filiz sanırım canım..Benimki profosyonel mikser canm korkmazin 3 tane basligi var biri hamur yogurma onla yapiorm biri mikser kek pasta icin bide karitrma var kirabiyekri de onla yapiorum
Ever cnm anladim ama iste ben profesyonel mikserimle yapiorum ekmek hamurunu cok guzel kabario ama firinda pisiriorm sizinki makinenin kendinde mi pisiopeyniri babaannem koyardı rahmetli ondan alışkanlık..isteğe bağlı ama yakışıyor ..
şalgamın etkisi canım ben çok içerim ondan biliyorum..
Canım sen zaten ideal kilona yakınsın daha ne olsun vermişsin ya
Ekmek makinesini sordu filiz sanırım canım..
Ne guzeldir sizin oranin soslari ben bi kez antebe gittim cok agirdi yemekler ama bayilmistim tek kelimeyle o yoreyeHimm evet bunu biliyorum. Bizim burda çemen derler ama tek peynir koyulmaz. Bu arada ben HATAY iskenderunluyum. Bizim buralarin yemekleri genelde agir yemekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?