Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

teşekkürler cnm bundan sonra kendime bile acı basacağım

Canim super hepiniz kilo vermissiniz. Aman cok kacirma. Bu arada cahilligime ver acuka ne oluyor

Canim super hepiniz kilo vermissiniz. Aman cok kacirma. Bu arada cahilligime ver acuka ne oluyor
Sağol canım..Yok yokkk akıllandım kaçırırmıyım hiiççç
Acuka bizim kahvaltıda vazgeçilmezimiz canım..Salça(karışık salça, biber az, domates çok olacak ya da sadece domates salçası)sarımsak ezmesi,zeytinyağı,karışık baharat(poy),dövülmüş ceviz ,ezilmiş beyaz peynir karıştırılıp ekmeğe sürülür afiyetle yenir..Kahvaltılık karışık baharat olarak pazarda ve baharatçılarda olur poy dediğimiz baharat resmi bu

Himm evet bunu biliyorum. Bizim burda çemen derler ama tek peynir koyulmaz. Bu arada ben HATAY iskenderunluyum. Bizim buralarin yemekleri genelde agir yemekler.

Benimki profosyonel mikser canm korkmazin 3 tane basligi var biri hamur yogurma onla yapiorm biri mikser kek pasta icin bide karitrma var kirabiyekri de onla yapiorum

sersum aman cnm masallh bu motivasyinu yakalamisken sakin birakma bnde bu aralar yakaladim cok sukur inanin insan verikce mutlu oluo zaten esinin gelmwsine az kaldi sersumcum bastir tam gaz bu arada bnde aksamlari artik tek lokma koymuorum agzima nasi mutluyum nasi

Himm evet bunu biliyorum. Bizim burda çemen derler ama tek peynir koyulmaz. Bu arada ben HATAY iskenderunluyum. Bizim buralarin yemekleri genelde agir yemekler.
peyniri babaannem koyardı rahmetli ondan alışkanlık..isteğe bağlı ama yakışıyor ..
Bende dün akşam yemeğinde ayran yerine şalgam ictim sonra da taze naneli cay yaptim hangisinin etkusi bilmiyorum ama iyi geldi
şalgamın etkisi canım ben çok içerim ondan biliyorum..
Canım sen zaten ideal kilona yakınsın daha ne olsun vermişsin ya
Benimki profosyonel mikser canm korkmazin 3 tane basligi var biri hamur yogurma onla yapiorm biri mikser kek pasta icin bide karitrma var kirabiyekri de onla yapiorum
Ekmek makinesini sordu filiz sanırım canım..

Ever cnm anladim ama iste ben profesyonel mikserimle yapiorum ekmek hamurunu cok guzel kabario ama firinda pisiriorm sizinki makinenin kendinde mi pisio

Ne guzeldir sizin oranin soslari ben bi kez antebe gittim cok agirdi yemekler ama bayilmistim tek kelimeyle o yoreye

Benim menum sabah turk kahvesi
Oglen balik salata
Aksam da sanirsam azcik ogleden kalan baligi ki bir lokma kaldi onu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…