Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yürüyüş yapan arkadaşlara çok ozeniyorum benim yasadigim yerde imkanim yok kucuk bir yer burasi ne parki var ne yurunecek musait yeri onumdei en buyuk engel bu

Geçmiş olsun sersumum,bugün dinlenme günün olsun
sağol canım..Aynen
Canim gecmis olsun. Aman dikkat et iyi olursun insallah.
sağol canım..
sersum dinlen bugunde canm soguk alma sicacik evnde otur mis gbi de sodani ic
sağol canım..
Yürüyüş yapan arkadaşlara çok ozeniyorum benim yasadigim yerde imkanim yok kucuk bir yer burasi ne parki var ne yurunecek musait yeri onumdei en buyuk engel bu
Kötüymüş bu işte senin için sen de internetten leslie yap canım..hiç yoktan iyidir..nete leslie 2 mil -ya da 3 mil yaz çıkar..

Günaydın güzeller....yarın işe gidicem ya erkenden hortladım..halbuki son günün uyusana kadın
neyyyyseeee
kahvaltım

sucuklu omlet
peynir zeytin
kızımdan kalan kek
çayy
Gunaydin cnm iyi yapmissin erken uyanmakla cnku vcudunu alistirirsin onceden

güzel yerde yaşıyorsun . kış oralara gelmiyor diye biliyorum.
bi belgeselde izlemiştim. miami den havlanan küçük yolcu ucakları hakkında.
yani hani 3-4 kişilik taksi uçaklar oluyor ya. onun gibi.
maimi den kalkıp 2 saatlik bi yere gidecek.
pilot yoğun sis bulutunun içine giriyor aniden. ne olduğunu anlamıyor . frekansları bozuluyor . ve 1-2 dk içinde sisin içinden çıkıyor. sonra yine yoluna devam etmek isterken gitmek istediği yere vardığını farkediyor ki 2 saatlik yolu 1-2 dakikada varmış oluyor . uzay bükülmesi hakkındaydı belgesel. bilim belgeseli. yine 1940 larda bi pilotun başına gelmiş aynı şey ama inanmazlar korkusuyla yıllarca kimseye anlatmayıp bi kitapta bahsetmiş yaşlılıgına doğru.
miami ye yakınım deyince yazmak istedim .

bu dalma işi hastalık . eşim de öyle 15 yaşında tutulmuş bu hastalığa. küçük bi zıpkınla. sonra kamuflaj almış . kışın da dalıyor yazın da. ama balıklar çok güzel. afiyet olsun .

kahvaltım 2 yumurta . yine zor yetiştim ayaküstü yedim resmen.
çocuklara pankek yaptım. öğlen için tavuksuyuna şehriye çorba yaptım çıktım evden.
işe gelince çay içtim ve form bisküvi yedim.

öğlen için tavuk haşlama. 2 mandalina var.

Günaydın güzeller....yarın işe gidicem ya erkenden hortladım..halbuki son günün uyusana kadın
neyyyyseeee
kahvaltım

sucuklu omlet
peynir zeytin
kızımdan kalan kek
çayy
mesai başlıyor desene yarın .hayırlısı olsun. emekli erken oluyorsunuz değil mi siz sersum

afiyet olsun iyi gidiyorsun leylakcım
evde leslie yap şekerim.
Yarin aksama misafir davet ettim, hamsi yapacahim ve mercimek corbasi. Tatli olarakta portakalli revani yaptim biraz once. Baligi ekmekssiz yerim, yarim dilim.tatli yerim, misafirlwrime ayip olmasin diye :)
afiyet olsun canımcım. hamsi severim ben de . laz kızıyım ben.

Allah kabul etsin canımcım.
mamaların maşallah güzel. suböreğini elde mi açtın yoksa. lahana sarmasını çok severim ama yapmayı beceremiyorum. sabırlı biri değilim pek. uzun ve meşakkatli ya ondan

Gunaydin cnm iyi yapmissin erken uyanmakla cnku vcudunu alistirirsin onceden
aynen canım..ama zaten genelde erkenciyim bugün bari uyuyaydım
ben çok severim böyle esrarengiz olayları ..mesela bermuda şeytan üçgeni olayları hep ilgimi çekmiştir..

mesai başlıyor desene yarın .hayırlısı olsun. emekli erken oluyorsunuz değil mi siz sersum
canım normalde geçen yıl emekli olmuştum eski sisteme göre..Şimdi daha 3 yılım var sanırım..Aldığım radyasyon yanıma kar

neyyyyseeee
kahvaltım

sucuklu omlet
peynir zeytin
kızımdan kalan kek
çayy

Afiyet olsun kuzum

afiyet olsun iyi gidiyorsun leylakcım

evde leslie yap şekerim.

afiyet olsun canımcım. hamsi severim ben de . laz kızıyım ben.

Sağol canım,hiç çıkmıyorum diyetin dışına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…