sağol canım..Geçmiş olsun sersumum,bugün dinlenme günün olsun
sağol canım..Canim gecmis olsun. Aman dikkat et iyi olursun insallah.
sağol canım..sersum dinlen bugunde canm soguk alma sicacik evnde otur mis gbi de sodani ic
Kötüymüş bu işte senin için sen de internetten leslie yap canım..hiç yoktan iyidir..nete leslie 2 mil -ya da 3 mil yaz çıkar..Yürüyüş yapan arkadaşlara çok ozeniyorum benim yasadigim yerde imkanim yok kucuk bir yer burasi ne parki var ne yurunecek musait yeri onumdei en buyuk engel bu
Gunaydin cnm iyi yapmissin erken uyanmakla cnku vcudunu alistirirsin oncedenGünaydın güzeller....yarın işe gidicem ya erkenden hortladım..halbuki son günün uyusana kadın
neyyyyseeee
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
kızımdan kalan kek
çayy
güzel yerde yaşıyorsun . kış oralara gelmiyor diye biliyorum.Ben Miamiye 1 saat uzaklikta yasiyorum. yasadigim yer gulf denizinin kiyisinda burdada baliga gidiyoruz ama Miamide daha cok gidiyoruz. benim esimde freediver yani nefesini tutarak dalip zipkinla avliyor ayni seninki gibi. oltayla balik hic tutmuyoruz nasil oldugunu bile bilmiyorum.
baliklar okyanus baligi turkcelerini bilmiyorum. Black Grouper, Hog fish, Yellow Jack, Red snapper, king fish ve istakoz var hatirladigim kadariyla. genelde buyuk baliklar.
ben bu menuyu cok sevdim afiyet olsun. ama hepsi kalorisi dusuk yiyecekler o yuzden endiselenmene gerek yok.
sen de eksik yapmışsın beslenmeni. ben gibi aceleciGunaydin kizlar sabah okula goturmek icin kiymali yumurta yapmistim sabah ondan yedim oglende onu ve yogurt yicem sanirim
mesai başlıyor desene yarın .hayırlısı olsun. emekli erken oluyorsunuz değil mi siz sersumGünaydın güzeller....yarın işe gidicem ya erkenden hortladım..halbuki son günün uyusana kadın
neyyyyseeee
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
kızımdan kalan kek
çayy
afiyet olsun iyi gidiyorsun leylakcımAkşam öğünüm 18 de:
1 kepçe tavuk suyuna çorba
2 kaşık kereviz yemeği
1 küçük parça haşlanmış tavuk
Közlenmiş biber
20:00 de akşam ara öğünümü yaparım:
1 elma
2 tane light mısır patlağı
evde leslie yap şekerim.Yürüyüş yapan arkadaşlara çok ozeniyorum benim yasadigim yerde imkanim yok kucuk bir yer burasi ne parki var ne yurunecek musait yeri onumdei en buyuk engel bu
afiyet olsun canımcım. hamsi severim ben de . laz kızıyım ben.Yarin aksama misafir davet ettim, hamsi yapacahim ve mercimek corbasi. Tatli olarakta portakalli revani yaptim biraz once. Baligi ekmekssiz yerim, yarim dilim.tatli yerim, misafirlwrime ayip olmasin diye :)
Allah kabul etsin canımcım.Sonunda tesrif edebildim
Tatil bitti acikcasi sevindim. tatilde cok yoruluyorum 3 cocuk + birsuru misafir geldi. Neyseki kosturmak bana iyi geliyor yemeyi unutuyorum ve kilo veriyorum.
Bugun orucluyum (eski borclarimi tutuyorum) o yuzden sahurda 2 haslanmis yumurta kucuk bir dilim ekmek ve bir dilim kasar peyniri yedim. aksam iftar icin zeytinyagli lahana sarmasi yaptim dunden hazirladim. su boregide yaptim ama ondan fazla yemem esim sevdigi icin yaptim. birde sehriye corbasi yapicam sabahsevenden ozendim.normalde ozenme huyum yoktur ama orucluyken ozeniyorum sanki kitliktayim.
tebrik ederim. bi kez hayır dersen zaten öyle gidiyor irade. yeter ki bi kez hayır de ve o günü öyle geçir.Çok şükür eve vardım korktuğum kadar yemedim
okula nereye gidiyorsun. ay karıştım yine. sormuştum demi daha önce.@demirleke sorma cnm anca yetisip ciktm bnde yemegimi o yuzden kahvalti bu kadsr oldu
Ogretmenim cnm lisede o anlamda okul:)okula nereye gidiyorsun. ay karıştım yine. sormuştum demi daha önce.
tamam şimdi oldu.Ogretmenim cnm lisede o anlamda okul:)
aynen canım..ama zaten genelde erkenciyim bugün bari uyuyaydımGunaydin cnm iyi yapmissin erken uyanmakla cnku vcudunu alistirirsin onceden
ben çok severim böyle esrarengiz olayları ..mesela bermuda şeytan üçgeni olayları hep ilgimi çekmiştir..güzel yerde yaşıyorsun . kış oralara gelmiyor diye biliyorum.
bi belgeselde izlemiştim. miami den havlanan küçük yolcu ucakları hakkında.
yani hani 3-4 kişilik taksi uçaklar oluyor ya. onun gibi.
maimi den kalkıp 2 saatlik bi yere gidecek.
pilot yoğun sis bulutunun içine giriyor aniden. ne olduğunu anlamıyor . frekansları bozuluyor . ve 1-2 dk içinde sisin içinden çıkıyor. sonra yine yoluna devam etmek isterken gitmek istediği yere vardığını farkediyor ki 2 saatlik yolu 1-2 dakikada varmış oluyor . uzay bükülmesi hakkındaydı belgesel. bilim belgeseli. yine 1940 larda bi pilotun başına gelmiş aynı şey ama inanmazlar korkusuyla yıllarca kimseye anlatmayıp bi kitapta bahsetmiş yaşlılıgına doğru.
miami ye yakınım deyince yazmak istedim .
bu dalma işi hastalık . eşim de öyle 15 yaşında tutulmuş bu hastalığa. küçük bi zıpkınla. sonra kamuflaj almış . kışın da dalıyor yazın da. ama balıklar çok güzel. afiyet olsun .
kahvaltım 2 yumurta . yine zor yetiştim ayaküstü yedim resmen.
çocuklara pankek yaptım. öğlen için tavuksuyuna şehriye çorba yaptım çıktım evden.
işe gelince çay içtim ve form bisküvi yedim.
öğlen için tavuk haşlama. 2 mandalina var.
canım normalde geçen yıl emekli olmuştum eski sisteme göre..Şimdi daha 3 yılım var sanırımmesai başlıyor desene yarın .hayırlısı olsun. emekli erken oluyorsunuz değil mi siz sersum
Günaydın güzeller....yarın işe gidicem ya erkenden hortladım..halbuki son günün uyusana kadın
neyyyyseeee
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
kızımdan kalan kek
çayy
afiyet olsun iyi gidiyorsun leylakcım
evde leslie yap şekerim.
afiyet olsun canımcım. hamsi severim ben de . laz kızıyım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?