Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hosgeldin!
Kolay gelsin cocuk olunca zor oluyo tum ev temizligi ama uyuttukca halledersin canim.

Afiyet olsun canim. fazla degil ki hep salata zaten yedigin.guzel menu:)

Sonunda tesrif edebildim
Tatil bitti acikcasi sevindim. tatilde cok yoruluyorum 3 cocuk + birsuru misafir geldi. Neyseki kosturmak bana iyi geliyor yemeyi unutuyorum ve kilo veriyorum.
Bugun orucluyum (eski borclarimi tutuyorum) o yuzden sahurda 2 haslanmis yumurta kucuk bir dilim ekmek ve bir dilim kasar peyniri yedim. aksam iftar icin zeytinyagli lahana sarmasi yaptim dunden hazirladim. su boregide yaptim ama ondan fazla yemem esim sevdigi icin yaptim. birde sehriye corbasi yapicam sabahsevenden ozendim. normalde ozenme huyum yoktur ama orucluyken ozeniyorum sanki kitliktayim.

Miamiye bağlığa mi?
Orada mı oturuyorsun. Eşim de balık tütmüyor sever. Genelde serbest dalar. Zıpkınla.bizimki hastalık.
Kahvaltım muhlama
Çeyrek simit
Peynir

Ben Miamiye 1 saat uzaklikta yasiyorum. yasadigim yer gulf denizinin kiyisinda burdada baliga gidiyoruz ama Miamide daha cok gidiyoruz. benim esimde freediver yani nefesini tutarak dalip zipkinla avliyor ayni seninki gibi. oltayla balik hic tutmuyoruz nasil oldugunu bile bilmiyorum.

Bu mesajı yeni gördüm. Balıkların ne balığı olduğunu. Çıkaramadım. Resif balığı gibiler

baliklar okyanus baligi turkcelerini bilmiyorum. Black Grouper, Hog fish, Yellow Jack, Red snapper, king fish ve istakoz var hatirladigim kadariyla. genelde buyuk baliklar.

ben bu menuyu cok sevdim afiyet olsun. ama hepsi kalorisi dusuk yiyecekler o yuzden endiselenmene gerek yok.

ohoo ben domatesli şehriye çorbasını bitireli çok oldu tavuklu patatesli terbiyeli şehriye yaptım artık :)

teşekkürler canım :)

Allah kabul etsin canim. Ellerine saglik hepsi birbirinden lezzetli. Afiyet olsun.

Ben de almak istiyorum ama kendi evime geçince..mutfakta yer yok
Çok güzel bir hediye iyi günlerde kullan

Allah kabul etsin. canımmenüler de şahaneben de misafir varken yemem hiç

iş yeri arkadaşım fizyoterapist boynumda problem vardı uzun süredir boynuma kuru iğne uygulaması yaptı..akupunktur gibi ama biraz farklı..Çok şükür korktuğum kadar acımadı inşallah iyi gelir..yeni geldim..sıcak tut dedi ve bugün yürüyüş yapma dedi..yürüyüş yatar..sade sodamı içip dinlenmece

Geçmiş olsun sersumum,bugün dinlenme günün olsun

Bende temizligimi bitireyim 1 haftaya oruca baslayacam insallah. Benimde borcum cok.

Ne guzel tazi balik yiyorsunuz
Ben ic anadoluda yasadigimdan sadece alabaligi taze yiyebiliyoruz.
Ben de almak istiyorum ama kendi evime geçince..mutfakta yer yok
Çok güzel bir hediye iyi günlerde kullan

Allah kabul etsin. canımmenüler de şahaneben de misafir varken yemem hiç

Cok sagol canim. Daha iyisi sana olsun.

Canim gecmis olsun. Aman dikkat et iyi olursun insallah.

Yok cnm gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…