Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumcum eritmişin bile ben geç kaldım

hoşgeldin canım iyi yaptın geldin herşey yoluna girer

Idrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar çok kotüyüm
geçmiş olsun zor olur yaaaa

güle güle kullan canım gerçekten iç açıcı

hayırlı olsun canım güle güle otur yavaş yavaş yaparsın canım temizliğinide önemli olan yerleşmek zaten

damar tıkanıklığı vardı cnm ekimn 2. haftası ameliyat oldum da ilaç kullanmam gerekiyor düzenli
çok geçmiş olsun canım ihmal etme tabi ilaç önemli toparlanmak için

kahvaltım=2 dilim tahıllı ekmek+1 yumurta+peynir+zeytin+ceviz
akşam= haşlama et +turşu+2 kaşık pilav
Afiyet olsun kuzum

Güle güle oturun ve kolay gelsin..Temizlik zor işşş

Cok tesekkur ederim canim

Biz kahramanmarastayiz. Esim 5 yil once dogi gorevi olarak geldi buraya, ertesi yil.doguluktan cikti bati bolgesi oldu burasi ama bize dogu olarak gorevi yaptik 4 yil.

Sonraki iki sene gorev suresi burda bitince, biz ben atanacam nasil olsa diye, kaldik burda, benim atandigim yere gidelim diye. Oda malum durumlari sen biliyorsun atanamadim

Derken biz bir sene daha kalmak istedim ben kpss ye kolay hazirlanirim burda diye, onlarda bizi bati olarak tekrar buraya atadilar, 5 yil daha burdayiz.

Batimizi daha iyi bir yerde yapmak iaterdik, ama burasi olmasina da cok uzulmedik, 5 senedir yasadigimiz bildigimiz bir yer. Bizde otirdugumuz binada ev aldik artik,

Evim guzel kullanisli aslinda 7 senelik bina ben 5 senedir oturuyordum zaten 1. Katinda, 4. Kati aldik. Mutfak dolaplari koyu kahverengi, modeli guzel ama rengi hosuma gitmiyor. Bayadir mobilya boyayanlari takip ediyorum evde boyiyorlar, cok guzel aonuclar aliyorlar, bende boyamak iatiyorum. Ama esimi ikna etmem gerek, ona gore, dolap kapagi kahverengi, yada beyaz, farketmez ne gerek var 

Banyo dolaplari ve vestiyer rengini begeniyorum ama mutfak dolaplari iste icime hoc sinmiyor.

Birde burda biz ev aldiktan sonra tasinanlar, tasimacilar kapi kenarlarina hep zarar vermis, kapilar da kahverwngi, koselere carpinca beyazliklar cikmis hep, onlara da cozum bulmam gerek.

dert ettiğin şeyler bunlar olsun. takma . yavaş yavaş . ben de boyayanları görüyorum çeşitli sosyal medya şeysinde

maraş güzeldir . iyi etmişsiniz . alışmışsınızdı r 5 yıl az mı.
hayırlısı olsun hakkınızda.

Hayirli olsun cnm oncelikle sen herseyi yavas yavas halldersin bnde dert etme sakin evi de erkekler o kadar anliolar hep bize kalio duzenlmek

Bende soayal medyada goruyorum, ozendim iste :)

Biz maraşin elbistan ilcesindeyiz, ile 2 saat uzaklikta ama 140 bin nufusu olan buyuk bir ilce. Esimle memleketimiz de kayseri, memleketimize de 3 saat uzaklikta diye seviyoruz sukur.

Kizlar gorumcem yurt diainda yasiyor, bana ev hediyesi bunu almis. Cok istiyordum esseden bakiyordum hep cok sevindim. Sosyal medyada takip ettigim kullanan kisiler cig kofte bile yoguruyor.

Aranizda kullanan var mi ?

akşam yemeğimi de yedim

1 kepçe tavuklu şehriyeli patatesli terbiyeli çorba bol acılı :)
1 tatlı kaşığı yoğurtlu kereviz salatası
1 büyük kasenin yarısından biraz fazlası karışık salata
2 adet ızgarada pişmiş mantar

biraz fazla gbi duruyor yemeğim ama öğlen leblebi ile geçiştirdiğim için birde erken yediğimden dolayı hem öğlen hem akşam niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…