- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sersumcum eritmişin bile ben geç kaldımBen naaptım benkızıma kek yapmıştım o miss kokuya dayanamadım ve yedim kalın 1 dilim tabii sonra pişmanlık vee sonra sersum kaldır totonu erit şu keki dedim ve bugün 2. kez yürüyüşe gittim. .Geldim duşumu aldım sade maden suyumu içmekte ve vicdanen çok rahatlamış durumdayım..
Sonuç
Eki Görüntüle 1917738 aferin banakek eridi çok şükür..Anlaşılan akşam kek yapmak yasak..sabah yapılırsa en azından daha kolay eritilir
hoşgeldin canım iyi yaptın geldin herşey yoluna girerMerhabalar hanimlar.
Kpss sinavi icin ara verdim sinav bitti aciklandi bile. Bugun de acikogretim sinavimi atlattim derken diyete basliyorum tekrar aranizdayim.
Yarin kilo bildirimi yapar, menumu yazarim. 72 ile basladigim diyetime ramazanda 55.5 a kadar dustum. Su an sanirim 56.5-57 arasiyim yarin belli olur. Hedefim 53 olmak ve tabiki incelmek.
Sizlerde iyisinizdir umarim.
geçmiş olsun zor olur yaaaaIdrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar çok kotüyüm
güle güle kullan canım gerçekten iç açıcıŞu Black Friday indiriminden ben de bayaa bi alışveriş yapmıştım çok beğendiğim bir nevresim vardı 135 den 95 indi hemen aldım resmini paylaşayım dedim..Çok şirin amaaa..
Eki Görüntüle 1918036
hayırlı olsun canım güle güle otur yavaş yavaş yaparsın canım temizliğinide önemli olan yerleşmek zatenSabah tartildim 57 geldim
Halbuki gecen hafta 56.5 tum. Kendimi tutmasam gidecem demekki.
Kis temizli yapmam gerek cam kapi, daha once hep yardimci aldim, ilk defa buyuk capli temizligi tek basima yapacagim 4.5 evlilik hayatimda. İnsallah halledebilirim.
Kucuk kizim ogle uykusuna yattiginda her gun bir odayi temizlemeyi dusunuyorum. Bugun salon koltuklarini silecegim. Oturma bolumu ve sirt kismi yastikli oldugundan onlar yikaniyor ben kalan kisimlari silecegim sadece. Bugun onlari halleder, yarinda cam kapi mobilya silerim biter insallah.
Bu evi yeni aldik, ayni binanin 1. Katinda kiraciydik, 4. Kati alip tasindik 3 ay once. İcime sinmeyen cok yeri var, elimden geldigince halletmeye calisacagim, malesef eaim bu konularda cok pasif
çok geçmiş olsun canım ihmal etme tabi ilaç önemli toparlanmak içindamar tıkanıklığı vardı cnm ekimn 2. haftası ameliyat oldum da ilaç kullanmam gerekiyor düzenli
sersumcum eritmişin bile ben geç kaldım
hoşgeldin canım iyi yaptın geldin herşey yoluna girer
geçmiş olsun zor olur yaaaa
güle güle kullan canım gerçekten iç açıcı
hayırlı olsun canım güle güle otur yavaş yavaş yaparsın canım temizliğinide önemli olan yerleşmek zaten
çok geçmiş olsun canım ihmal etme tabi ilaç önemli toparlanmak için
Afiyet olsun kuzumkahvaltım=2 dilim tahıllı ekmek+1 yumurta+peynir+zeytin+ceviz
akşam= haşlama et +turşu+2 kaşık pilav
Güle güle oturun ve kolay gelsin..Temizlik zor işşş
canım hayırlı olsun. il olarak doğudaydınız diye hatıdlıyorum. aynı yerde misin
3 ay önce taşınmış isen ev temizdir. temizlik yapmışsındır. az az yap dediğin gibi . oda oda.
kız küçük.
eşin yardımcı olamayabilir . çok yorgundur vs vs . benim eşim yardımcı olur ama 3. çocuktan sonra daaha ço k oluyor .
evde ne gibi değişiklik düşünüyorsun. benim de hayallerim var ev için . değişiklik vs ler
dert ettiğin şeyler bunlar olsun. takma . yavaş yavaş . ben de boyayanları görüyorum çeşitli sosyal medya şeysindeCok tesekkur ederim canim
Biz kahramanmarastayiz. Esim 5 yil once dogi gorevi olarak geldi buraya, ertesi yil.doguluktan cikti bati bolgesi oldu burasi ama bize dogu olarak gorevi yaptik 4 yil.
Sonraki iki sene gorev suresi burda bitince, biz ben atanacam nasil olsa diye, kaldik burda, benim atandigim yere gidelim diye. Oda malum durumlari sen biliyorsun atanamadim
Derken biz bir sene daha kalmak istedim ben kpss ye kolay hazirlanirim burda diye, onlarda bizi bati olarak tekrar buraya atadilar, 5 yil daha burdayiz.
Batimizi daha iyi bir yerde yapmak iaterdik, ama burasi olmasina da cok uzulmedik, 5 senedir yasadigimiz bildigimiz bir yer. Bizde otirdugumuz binada ev aldik artik,
Evim guzel kullanisli aslinda 7 senelik bina ben 5 senedir oturuyordum zaten 1. Katinda, 4. Kati aldik. Mutfak dolaplari koyu kahverengi, modeli guzel ama rengi hosuma gitmiyor. Bayadir mobilya boyayanlari takip ediyorum evde boyiyorlar, cok guzel aonuclar aliyorlar, bende boyamak iatiyorum. Ama esimi ikna etmem gerek, ona gore, dolap kapagi kahverengi, yada beyaz, farketmez ne gerek var 
Banyo dolaplari ve vestiyer rengini begeniyorum ama mutfak dolaplari iste icime hoc sinmiyor.
Birde burda biz ev aldiktan sonra tasinanlar, tasimacilar kapi kenarlarina hep zarar vermis, kapilar da kahverwngi, koselere carpinca beyazliklar cikmis hep, onlara da cozum bulmam gerek.
50 dk yürüyüşümü yaptım geldim
Şimdi de:3 gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker
Veee bol bol tarçınlı su...
Hayirli olsun cnm oncelikle sen herseyi yavas yavas halldersin bnde dert etme sakin evi de erkekler o kadar anliolar hep bize kalio duzenlmekSabah tartildim 57 geldim
Halbuki gecen hafta 56.5 tum. Kendimi tutmasam gidecem demekki.
Kis temizli yapmam gerek cam kapi, daha once hep yardimci aldim, ilk defa buyuk capli temizligi tek basima yapacagim 4.5 evlilik hayatimda. İnsallah halledebilirim.
Kucuk kizim ogle uykusuna yattiginda her gun bir odayi temizlemeyi dusunuyorum. Bugun salon koltuklarini silecegim. Oturma bolumu ve sirt kismi yastikli oldugundan onlar yikaniyor ben kalan kisimlari silecegim sadece. Bugun onlari halleder, yarinda cam kapi mobilya silerim biter insallah.
Bu evi yeni aldik, ayni binanin 1. Katinda kiraciydik, 4. Kati alip tasindik 3 ay once. İcime sinmeyen cok yeri var, elimden geldigince halletmeye calisacagim, malesef eaim bu konularda cok pasif
Bende soayal medyada goruyorum, ozendim iste :)dert ettiğin şeyler bunlar olsun. takma . yavaş yavaş . ben de boyayanları görüyorum çeşitli sosyal medya şeysinde
maraş güzeldir . iyi etmişsiniz . alışmışsınızdı r 5 yıl az mı.
hayırlısı olsun hakkınızda.
BennnnnnnEki Görüntüle 1918247
Kizlar gorumcem yurt diainda yasiyor, bana ev hediyesi bunu almis. Cok istiyordum esseden bakiyordum hep cok sevindim. Sosyal medyada takip ettigim kullanan kisiler cig kofte bile yoguruyor.
Aranizda kullanan var mi ?
İnsallah olur canim, kendin dosememismiydin ?@demirleke benm de hep ev konusunda hayallerim vardir icini hep icini kendim dosemek istiorum cesit cesit sey yapmak istiorum
Kullaniyor musun canim, neler yapiyoraum peki, kac wat seninki ?Bennnnnnn
Kendim dosedim cnm da ole degil yani banyosunu mutfagin dolaplarini falan kendim yapmak isterdim bozde suan dogu gorevndeyiz o yuzden kendi evme gecnce artikİnsallah olur canim, kendin dosememismiydin ?
Eve gecince bakim watt kismina cnm yukarda yazdim sana yaptiklarimiKullaniyor musun canim, neler yapiyoraum peki, kac wat seninki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?