yine belgeselde aslını araştırmıştı bilim adamları.aynen canım..ama zaten genelde erkenciyim bugün bari uyuyaydım
ben çok severim böyle esrarengiz olayları ..mesela bermuda şeytan üçgeni olayları hep ilgimi çekmiştir..
canım normalde geçen yıl emekli olmuştum eski sisteme göre..Şimdi daha 3 yılım var sanırım..Aldığım radyasyon yanıma kar
Afiyet olsun kuzum
Sağol canım,hiç çıkmıyorum diyetin dışına
sana da afiyet olsun kuzumGünaydın kızlar...
Kahvaltım:
2 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Közlenmiş biber
Domates
Salatalık
Evet ben de okumuştum bunu..Ailecek biz de severiz..Hatta belgesel cd setimiz de var..Arada izleriz..yine belgeselde aslını araştırmıştı bilim adamları.
ben kısaca kopyala yapıştır yapıyorum .
bermuda şeytan üçgeni:
Bu bölge, Gulf Stream denilen sıcak su akıntısının da geçtiği yerdir. Tabanın bazen ısınması yüzünden, bu "tebeşir gazlar" erir ve sudan hafif oldukları için yüzeye doğru yükselirler. O anda, tabandan yüzeye kadar suyun yoğunluğu azalır. O sırada oradan geçen ne varsa, derin bir kuyuya düşer gibi hızla okyanusun dibini boylar. Çünkü, yoğunluğu düşen su, gemileri taşıyacak kaldırma kuvvetini oluşturamaz. Gazın yükselmesi sona erince yoğunluk tekrar eski haline döner ve geride hiçbir iz kalmadan kocaman gemiler kilometrelerce derine gömülmüş olurlar.
Uçakların düşerek kaybolması ise yine aynı sebeptendir. Yüzeye çıkan doğal gazlar, havadan da hafif oldukları için yükselmeye devam ederler. Bu kez yoğunluk azalması, bölgenin üzerindeki atmosferde oluşur. Oradan tesadüfen geçen jet motorlu veya pervaneli bir uçak hemen irtifa kaybeder ve motorları durur. Çünkü, jet motorlarındaki benzinin yanması için oksijene ihtiyaç vardır ve düşük yoğunluklu havanın içindeki oksijen miktarı motorların çalışması için yeterli değildir.Pervaneli uçakta ise uçağın havada kalabilmesi için uçağa etkiyen kaldırma kuvveti, havanın yoğunluğu düşmesinden dolayı azalır.Böylece uçak da, hızla okyanus tabanına doğru inişe geçer.
ben de bilim belgeseli çok severim. evren ,gezegenler hakkında izledik haftasonu. çocukların da ilgisini çektiğinden ben de açıyorum sık sık .
Bol yoğurt yenmeli ama canım sonuçta vücudumuzda ne biriktiğini gelecekte nasıl etkileri olacağını bilmiyoruz..Bu mesleğe 5 saat çalışıyoruz diye girdim ama gelen sonuç herkesle aynı saatte çalışmak oldu..Sadece yılda 1 kere olan şua iznimizi kaldırmadılar çok şükür..Sonuçta Avrupa birliği kriterlerine göre mesaimizi düzenlediler günya ama bizde hasta çekme sınırı yok avrupada şut sayısı 20 ..Onlar da 7 saat biz de 7 saat ..Ama onlar 20 şut yapıyor biz 100-150 şut aradaki uçurumu düşün..Ahhhh ahh bir sor bin ahh işit..neyse basitçe şartlar bu ülkemizde..sersum radyasyon için yemen gereken besinler var mı. atılması için .
ay canım ya.Bol yoğurt yenmeli ama canım sonuçta vücudumuzda ne biriktiğini gelecekte nasıl etkileri olacağını bilmiyoruz..Bu mesleğe 5 saat çalışıyoruz diye girdim ama gelen sonuç herkesle aynı saatte çalışmak oldu..Sadece yılda 1 kere olan şua iznimizi kaldırmadılar çok şükür..Sonuçta Avrupa birliği kriterlerine göre mesaimizi düzenlediler günya ama bizde hasta çekme sınırı yok avrupada şut sayısı 20 ..Onlar da 7 saat biz de 7 saat ..Ama onlar 20 şut yapıyor biz 100-150 şut aradaki uçurumu düşün..Ahhhh ahh bir sor bin ahh işit..neyse basitçe şartlar bu ülkemizde..
Yeni nesile kesinlikle tavsiye etmiyorum..Bizim ülkemiz için tabii..Yurt dışında el üstünde tutuluyor bizim meslek..Devlet tatil paralarını bile ödüyor bazı ülkelerde..Amaaan olan oldu bana ben gençlere üzülüyorum..En azından benim umudum var 3-4 yıl içinde emekli olucam diye..Allah yenilere yardım etsinay
ay canım ya.
daha fazla personel şart .
hadi bakalım inşallah emekli olunca bol tatil yaparsın .Yeni nesile kesinlikle tavsiye etmiyorum..Bizim ülkemiz için tabii..Yurt dışında el üstünde tutuluyor bizim meslek..Devlet tatil paralarını bile ödüyor bazı ülkelerde..Amaaan olan oldu bana ben gençlere üzülüyorum..En azından benim umudum var 3-4 yıl içinde emekli olucam diye..Allah yenilere yardım etsin
Amin canım inşallahhadi bakalım inşallah emekli olunca bol tatil yaparsın .
baban nasıl , son tahliller. tedavi oluyor mu
canım anladım. hadi az kalmış .Amin canım inşallah
İyi çok şükür 2 kür kemoterapisi kaldı ..Umarım sonra normal tedaviye geçecek..Dr verse de ben artık kemoterapi almam sizin için aldım tamam artık doğal yollardan tedavi olmak istiyorum diyor..Biz de birşey diyemiyoruz..Şubatta yeni filmi çekilecek durumu belli olacak..İnşallah daha iyi olacak
çok şükür ki ilerlememiş .hemen farkedilmiş .Amin canım inşallah
İyi çok şükür 2 kür kemoterapisi kaldı ..Umarım sonra normal tedaviye geçecek..Dr verse de ben artık kemoterapi almam sizin için aldım tamam artık doğal yollardan tedavi olmak istiyorum diyor..Biz de birşey diyemiyoruz..Şubatta yeni filmi çekilecek durumu belli olacak..İnşallah daha iyi olacak
Canim cok gecmis olsun. Dilerim ALLAHtan hersey istediginiz gibi gelişir guzel haberler alirsiniz. Allah sifa versin...Amin canım inşallah
Bende bransini merak ettimOgretmenim cnm lisede o anlamda okul:)
aynen canım..ama zaten genelde erkenciyim bugün bari uyuyaydım
ben çok severim böyle esrarengiz olayları ..mesela bermuda şeytan üçgeni olayları hep ilgimi çekmiştir..
canım normalde geçen yıl emekli olmuştum eski sisteme göre..Şimdi daha 3 yılım var sanırım..Aldığım radyasyon yanıma kar
Amin canım inşallah
Ayyy portakalli revani bende olsam dayanamazdim herhalde.Aksam yemekli misafirim iptal oldu, esimi merkeze gonderdiler gec gelecekmis, aksam hazirladigim portakalli revani elimde patladi, yemem insallah, aksam kucul bir dilim kacirdim bile cunku
Kahvalti:
2 dilim ekmek, tereyagli omlet, 5 zeytin
Ara:
Turk kahvesi, 1 ceviz
Oglen:
Kabak yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Ara:
Elma
Aksam:
Yesil mercimek yemegi, 2 dilim ekmek, yogurt
canım 41 yaşındayım ama biz radyasyonla çalıştığımız için yıpranmamız var..normalde 2-3 yıl önce emekli olmalıydım ama yaşa takıldım..inşallah 3-4 yıla kadar hakedicem..maaşsızı hakettim ama maaşsız kim emekli olabilir kiBende bransini merak ettim
Sersum abla emekli olacak kadar var misin
Ben seni maksimum 40 yasinda diye tahmin ediyordum
Rabbim acil sifalar versin, zor bir surec
Bende radyoloji tercih etmistim univ sinavindan sonra, yarim gun calisiliyor diye cezbetmisti, ama meslek liselileri aliyorlardi o zaman bos kontenjan kalirsa duz liselileei aliyirlardi yerlesememistim.canım 41 yaşındayım ama biz radyasyonla çalıştığımız için yıpranmamız var..normalde 2-3 yıl önce emekli olmalıydım ama yaşa takıldım..inşallah 3-4 yıla kadar hakedicem..maaşsızı hakettim ama maaşsız kim emekli olabilir ki
Amin canım sağol
Biliyorum canım..senin tavsiyenle kına bile yaktık babamın ellerine ayak tabanına..canım anladım. hadi az kalmış .
kp im de biliyorsun almıştı 6 ay sürdü onun kemo ve radyoterapisi
şimdi endoskopi var yine 3. senesi.
yılda 1 endoskopi ve kan tahlili yapılıyor
Canım ilerlemiş aslında..en az 4-5 yıllık hikayesi var dedi dr..Ama babamın inadı yüzünden geç teşhis edildi..Çok şükür ki yayılan cinsi değil..Yoksa Allah muhafaza..Valla canım bir sürü kanser kürü var yapıcaz sırayla hepsini diyor babam..Tabii güvenilir kaynaklardan olanları..Hayırlısı bakalım..çok şükür ki ilerlememiş .hemen farkedilmiş .
tedavi bitince nasıl bi doğal tedavi yapılacak . fikrin var mı
Amin canım sağolCanim cok gecmis olsun. Dilerim ALLAHtan hersey istediginiz gibi gelişir guzel haberler alirsiniz. Allah sifa versin...
Yarin işe basliyorsun simdiden kolay gelsin. Zor meslek insanlarla ugrasmak ayri bi zor allah kolaylik versin canim.
Oooo bu revani işi çok tehlikeli..hemen eşine komşulara kakala benceAksam yemekli misafirim iptal oldu, esimi merkeze gonderdiler gec gelecekmis, aksam hazirladigim portakalli revani elimde patladi, yemem insallah, aksam kucul bir dilim kacirdim bile cunku
Kahvalti:
2 dilim ekmek, tereyagli omlet, 5 zeytin
Ara:
Turk kahvesi, 1 ceviz
Oglen:
Kabak yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Ara:
Elma
Aksam:
Yesil mercimek yemegi, 2 dilim ekmek, yogurt
İşte hepimiz ondan tercih ettik ama şimdi normal sağlıkçılardan farkımız yok..Promosyonu da radyasyonBende radyoloji tercih etmistim univ sinavindan sonra, yarim gun calisiliyor diye cezbetmisti, ama meslek liselileri aliyorlardi o zaman bos kontenjan kalirsa duz liselileei aliyirlardi yerlesememistim.
Az kalmis, 3 sene de cabuk gecer insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?