- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende hoşgeldin canım aramıza.Sağol canım kahvaltı güzel bir öğün aşırıya kaçmamak şartıyla kahvaltımı yapayım diyorum iş yerinde cok halsiz olurum yoksa yoğun çünkü beyin olarak beden hareket siz birde öğlen ve akşam yulaflı sütlü yiyeyim olurmu
Tek düzen beslenme cnm beden alışınca kilo vermek duruyor mesela öğlen yulaflı süt vs tüketirsen akşam mutlaka ev yemeği ye öyle özel yemek yapaym kendime diye çabalama benm yaptığım yemeklerden evdekiler de yiyor Kalorisine dikkat ettikten sonraSağol canım kahvaltı güzel bir öğün aşırıya kaçmamak şartıyla kahvaltımı yapayım diyorum iş yerinde cok halsiz olurum yoksa yoğun çünkü beyin olarak beden hareket siz birde öğlen ve akşam yulaflı sütlü yiyeyim olurmu
merhaba canım hoşgeldin aramıza :) bende de hashimato tiroiti varKendimi tanıtmayı unuttum iki çocuk annesiyim oğlum 5.ayına girdi 59 kiloyum İlk hedefim 57 olmak sonra 55 olursa çok güzel olur hipotiroid hastasıyım o yüzden zor kilo veriyorum
Çok güzel işin bu yönünü çok seviyorum elbiseleri kendine göre ayarlamayiDaima aldığım pantolonlarda 44 beden almak zorunda kalıyordum belden büyük geliyordu ama basenler tam oturmasın göze çarpmasın diye. öyle 2 pantolonum var. şimdi hem basenler biraz daha bol bel süper bol geliyor onları terziye götürüp daralttırayım diyorum.
afiyet olsun arkadaşım. yine güzel bi menu ile karşımızdasınAkşam yemeğim
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı ıspanak sapı salatası
1 yk yoğurt
2.5 kasjk pırasa
Eki Görüntüle 1924423
maşallah . ne çok Elif varmış .Benim de kızımın adı 12 yaşında:)
kaç kilo vermek istiyorsun. hoş geldin .iki yıldır gelip gittiğine göre beni tanıyorsun.Merhabalar ben sayfanızı uzun bi süredir takip ediyorum iki yılı geçti sanırım Muhabbetiniz hoşuma gidiyor resmen sizi tanıyor gibiyim Varlığımı hissettirmek istedim bide birkaç kilo da verirsem fena olmaz beni de aranıza alırsanız sevinirim
ay maşallah ne güzel beslenme ne güzel yürüyüş vs .Kizlar yuryusumu yaptimmm dolayisiyla mutluyum aksam bir dilim ekmek yogurt yedim yuruyus anrasi naneli ayranimi da ictim masallh kizlar yetisemiorum size :)
kahvaltı çok çok önemli şeker.Sağol canım kahvaltı güzel bir öğün aşırıya kaçmamak şartıyla kahvaltımı yapayım diyorum iş yerinde cok halsiz olurum yoksa yoğun çünkü beyin olarak beden hareket siz birde öğlen ve akşam yulaflı sütlü yiyeyim olurmu
özletti kendini sıpa. hoş gelmiş , sefalar getirmiş . ağrılı olması bu kadar geç gelmesinden galibaKızlar yaşasın sonunda regl oldum biraz ağrılı geçiyor ama sonunda oldu
Daima aldığım pantolonlarda 44 beden almak zorunda kalıyordum belden büyük geliyordu ama basenler tam oturmasın göze çarpmasın diye. öyle 2 pantolonum var. şimdi hem basenler biraz daha bol bel süper bol geliyor onları terziye götürüp daralttırayım diyorum.
canım maşallah yürüyecek yer parkur vs var mı .7 km nerede yürüyorsun şekerim7 km yurudum geldim.
Oglen corba ve salata yedim hala istahim yok.
Aksam cocuklara yogurtlu domatesli makarna yapicam biraz yerim canim isterse. Yarina Allah kerim.
Simdi cikip cocuklari okullarindan alayim dogru eveee.
Herkese iyi geceler.
Benimki de haşimato canım şuan hipotiroide dönüştü öyle olurmuşmerhaba canım hoşgeldin aramıza :) bende de hashimato tiroiti var
maşallah . ne çok Elif varmış .
kaç kilo vermek istiyorsun. hoş geldin .iki yıldır gelip gittiğine göre beni tanıyorsun.![]()
Tanımaz mıyım canım o zaman adil emiri kullanıyordunmaşallah . ne çok Elif varmış .
kaç kilo vermek istiyorsun. hoş geldin .iki yıldır gelip gittiğine göre beni tanıyorsun.![]()
ay . evet . tanıyormuşsun.Tanımaz mıyım canım o zaman adil emiri kullanıyordun
ah ben de aynıyım. 58 kiloyum. senin istediğin kilolara düşmem lazım. ama yok. yapalım mı beraber bi diyet.59 kiloyum ne verirsem o kar 55-54 hepsi kabulüm süper olur yanii
Çocuklar oldu mu heleki iki uc tane oldu mu ister istemez yaptığınız şeylerde çok oluyor her kafadan birses biri kek ister diğeri sütlaç ister arada kalınca insan hepsini de yapıyor e bu onun tadina bu onun tuzuna helede tencerenin dibindekimuhallebiyi yemeye bayılıyorum yani bide çocukların kalan lokmalari ziyan olmasın diye atıyorum agzimaay maşallah ne güzel beslenme ne güzel yürüyüş vs .
kahvaltı yapamadan çıktım evden
çünkü saatimi kurmadan yatmışım. eşim kaldırdı sabah. çorba pişirdim çocuklara . tarhana çorbası . tarhanayı kendim yaptım ama kurutmaya fırtasım olmadı ekim ayında yapınca. kurutamayınca parçalaa ayırdım . buzdolabı poşeti ile buzluğa attım. yaş tarhana oldu. onu yaptım. pişince üstüne terbiye yapıyoum ben. süzme yoğurt, yumurta sarısı ile. normal yağurt da olur . bu kez süzme vardı o nu kullandım. altını kapatınca terbiyesini döküyorum . hızlı çırpıyorum. üzerine nane ve zeytin yağını koyup karıştırıp kapatıyorum.
bir de pankek yaptım çocuklara. buzlukta siğara böreği vardı . çıkardım ..öğlen yapar abla diye. neyse yemeden çıktım. işe geldim ki kar dolmuş her yer.
akşam kar yağdı. sabah baya olmuş . soğuk ve kar erken geldi bu yıl . her yıl yılbası akşamı yağırdı kar .
kahvaltı yapamadığım için burda nescayfe 3 ü bi yerde içiyorum. çok lazımmış gibi. 1 paket de etiform yedim. bi yerden dikkat ediyorum ama . hepten bırakmadım yani
akşam kurabiye pişirdim. tuzlu . içine sirke ve nişasta da koydum. çok kıtır oldu. ortanca oğlanın anasınıfı etkinliği ve anne tanışma etkinliği var. yerli malı haftasıymış. ikram bi şey yapıp götürcez işte. çocuklara da eğlence olacakmış. böyle bizden
spor yapamıyorum , yürüyüş için vaktim yok. çalışıyorum.ay . evet . tanıyormuşsun.
ah ben de aynıyım. 58 kiloyum. senin istediğin kilolara düşmem lazım. ama yok. yapalım mı beraber bi diyet.
kahvaltıda ne yedin. öğlen ne iyycen