Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu sarma senin kandil de yaptığım sarma mi
he kıss 5 gündür sürünüyor..kızım 1 kere yedi kalanı bana
Öyle oldu cicim yedim tartıldım wc ye çıktım tartıldım gitmiş 400 gr tartıda görmedim ama aslında görmüş oldum 79.9 u Yarın kesin tartı da görüp paylaşıcam..Gerçi yarın nöbete gidicem nöbete gittiğim günler stresten gene wc ye çıkamıyorum benHayırlısı bakalım

Aman canım kazasız belasız gidin de

Rumuz: zeze_35
Başlangıç kilo:59
Bu hafta: 58.5
Canım listeye girmek istiyorsan ban söyle ..bugün başlangıç haftaya listede olursunİstemiyorsan da bu şekilde paylaşıma devam edersin
Güne gidecem şimdi ama arkadaşlarım da benim gibi tombis oldukları için tek cesitte karar kıldık ve tatli yerine tek çeşit yemek yapacaz
İyi fikir

Birazdan disari cikcaz esimle kar oynamaya arkadasin cocugu da cok sevio bizle oynamayi cok yorgunum ama cikicaz artik mecbur:)
biz burda kar göremediğimiz için çok özeniyoz canım ne güzel

yazık be çocuklara buranında yağmuru çok fena geçen çok fırtına vardı bekledik tatil falan olmadı karlı yerlere göre hafif görüyolar burları heralde

Az önce çektim
harika görünüyo camdan seyretmesi güzel ama dışarı çıkana zor

sersumcum çok iyi gidiyosun maşallah kıs kendini aştın kocişini şaşırtıcan dediğini yaptın maşallah diyom baknazar değmesin
Sağol tatlım..Tanıyorsun beni bi motive olunca gerisi geliyor..Çok şükür ilk hedefim kociş gelene kadar 79 u ucundan da olsa görmekti gördüm gibi..Şimdi sırada ikinci hedef 75 var..Hep beraber destekle gidecek bu kilolar bu sefer kalıcı olarak..
sen nasıl oldun kuzum iyi misin..

kahvaltım=2 tb.ekmeği+peynir +zeytin+2 ceviz çay
akşama içli köfte yaptım yine annem gelecekte çok sever
iç kıyma malzemesini önceden hazırlayıp buzluğa atıyorum baya bi gidiyo sadece dışını hazırlıyorum yapıcamda çok pratik oldu böyle
kardeşim pazartesi izin kullanacak nikah tarihi alacaklar kesinleşti bende çok mutlu oluyorum sonunda ardığını buldu çok iyi anlaşıyorlar bizimlede iyi anlaşıyo nikah elbisesi modelleri atmış nasıl abla diye bende beğendiğimi gösterdim beyaz dantelli o da onu beğenmiş saçlarını sal dedim hani papatya gibi taçlar varya onun gibi taç güzel olur dedim şekli öylede gümüşten oluyo çok güzel şeyler var çok hevesliyiz bu son olur inşallah
bende ne giyicem bilmiyorum elbise kilolu gösterir hiç giyemiyorum
pantalon üzerinede bişey alayım hiç fikrim yok yaaaa
hafta sonu avm ye gidicektik bi bakayım neler var diyorum

Dün sahi söylemeyi unuttum size gittim saçlarımı ensede kestirdim..Görenler çok beğendi hafifledim yahu..
eşim diyor ki tartı günü hile yapıyorsun saçların gitmiş kilo değil
iyiyim bu aralar canım sağol
güle güle kullan saçlarını
yazın kestirseydin kıs soğukta ısıtırdı
valla kocişin haklı şike yapmışın

Amanın içli köfte ne zamandır canım istiyor ama üşeniyorum..Kociş gelince artık..
Allah tamamına erdirsin mesut etsin inşallah canım..En iyisi pantalon üstüne bluz Gerçi sen bize göre çok zayıfsın bence elbise de güzel durur

iyiyim bu aralar canım sağol
güle güle kullan saçlarını
yazın kestirseydin kıs soğukta ısıtırdı
valla kocişin haklı şike yapmışın
Duştan sonra kurutması kolay daha iyi oluyor canım kışın
He kıss hile yaptım

filiztoprak
geçen hafta= 74.5
bu hafta= 72.1
fark=2.4
haftalık yüzde= 3.221
hedef=65
hastalığın neticesi baya düşmüşüm ama kendimi hafif hissediyordum
ficans kolay gelsin canım
Amanın 41 kere maşallah..Birincimizi şimdiden kutlarım
Bence bu kiloya elbise yakışır

Ay bnde onu merak ettim ama nasil banlanio ki ne yaoinca ban yiyoruz

Ayy cnm oldu o is demek sonunda masallah hizli da oldu sanki cok sevindim zaten bu hafta eridin nikah gunune kadar da azcik verdin mi tamamdir ins bu is

Eşinin haberi var mi diyetten yoksa sürpriz mi yapacaksın

Eşinin haberi var mi diyetten yoksa sürpriz mi yapacaksın
Var şekerim dayanamadım söyledim ne zamandır uğraşıyorum,yürüyüş yaptığımı da biliyor zaten..Ama telefondan sadece yüzümü görüyor gelince kesin sürpriz olacak çünkü 4 kilo bile çok farkettirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…