Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Artık iyice motive olduğundan eminim sabah tartildim 72.6 olmuşum insallah 65 e kadar motivasyonun bozulmadan devam eder sizin payınız da çok büyük hepinize kucak dolusu sevgiler
Aferin cnm sana zaten insan bi yerden bi baslayinca devami gelio supersin gercekten

Ah benimki asla yedirmez
Dün balkabagi dogradim biskuvili pastasını yapacam şekerini çok az koydum ocakta pisiyor
Ayy bnde bi kere yulaf biskuviyi rondodan gecirip balkabagini da ezip dizdim tepsiye uzerine de krema yapmistm kafadan attim tabi nasil lezzetli olmistu
Ama bu kocalara da gıcık oluyorum demezler bu kadına yazık zayıflamaya çalışıyor destek olayim kendim alayım bir avuç yiyeyim getirip yemesin
Benimki asla vermez izin hemen alir elimden ben evde kolay kolay kacamak yapamam mesela bana surekli baski yapar hic sevmio kiloyu esim

Sabah kahvaltm
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
2 ceviz maydonoz domates
Bide kizlar her sabahta 2 yemek kasigi yogurdun icine bir kasik tatli kasigi corek otu bunu 3 haftadir yapioruz

tamam canım. sen erken mi yedin . 5 küsürde yazmışsın da mesajını yedim diye.
ben yanlış kalktım yedim diye düşündüm de. ondan sordum

iyiymiş . vermiyormuş bak.
benim eşim de kilo ile dalga geçer . kendisi 11 yaşına kadar aşırı kiloluymuş mesela. obez gibiymiş . sonra bi vermiş bi daha almamış . annesi meyve yedirmiş kahvaltıda faalan hep . öyle alıştırmış da verdirmiş .

A aaadddaaa bende bende kabagi akşamdan dogradim biraz şeker koydum bi kac tane karanfil attim sabahta p isirdim soğuğunda ezip içine bisküvi antepfıstığı ceviz çok yakisiyorda evde yoktu sonra onu güzelce karıştırıp kek kalıbına liyacam 4 saat sonra ters çevirip bol hindistancevizi dökecem

Himmmmm
Canim cekti
Afiyet olsun simdiden

Biz
biz erken kalkip yedik abla esimle rahat rahat cay icelim diye
Iyi de oldu uyumadim hem evi toparladim
Utu yaptim

Biz

biz erken kalkip yedik abla esimle rahat rahat cay icelim diye
Iyi de oldu uyumadim hem evi toparladim
Utu yaptim
oh ol .
ben de saat 5.45 de kalktım.
uyumadım ama kahvaltı hazırladım çocuklara.
hazırlandık 7.25 de evden çıktık.
çocuklardan büyük olan okula gitti. diğer ikisi evde kaldı.

oh ol .
oh ol .
Oyle evde tek kalabiliyorlar mi ki
Bnm esimde 8 ceyrek gibi gidiyor ise siz bayagi erkencisiniz abla

Arkadaslar bisey sormak istiyorum
Simdi kac kiloyla basladiniz diyete
Acaba benim gibi 80de baslayan var mi
Baslangicta kac kiloydunuz simdi kac kilosunuz ve ne zamandan beri verdiniz

Cok soru sordum kusura bakmayin
Biraz moral motive olayim diye sordum

Kızlar fazla b alkabagim var sizce onu dondurucuda nasıl saklayabilirim bu fikriniz var mi

Canım ben bu defa 73 ile başladım ama dogumlardan sonra 80 ve üzeri kilolarla başladım tabi emzirince yakılan kalori de fazla oluyor yani o zamanlar 1 yılda 65 64 e dustugum oluyordu ikinci kızından sonra yazin yoğun iş yüzünden 58 e düştüm ama yüzüm çok kötü oluyor

suspushanimcim ben bekarken bu kiz eklenirse bilmem ne gibi olur derlerdi bunyem kilo almaya çok musait istahliyim ve kemik yapısı olarak yapiliyom zayıfladığı zamanlar beni gören inanmıyordu azim ve doğru strateji olursa inan yaparsın

Canım ben 14 kasımda başladım 84 kiloyla şimdi 76.9 kiloyum. Ben emziriyorum birde o yuzden de biraz cabuk verdim sanirim. Duzenli olarakda yürüyüş yapiyorum bant da ve su iciyorum. Aceleye gerek yok canım biraz sabır işi yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde vermesi daha önemli.

Selam kızlar kızım bu gece hiç uyumadı hep emmek istedi sabah da erken kalktı off suan beyin sarsıntısı yaşıyorum.

Kahvaltım
1 yumurtayla peynirli omlet
1 buçuk dilim tb ekmeği kızarmış
2 bardak şekersiz çay
1 domates
5tane zeytin
2 kuru kayısı

Öğlen şu an canım hiçbirşey istemiyor ama en azından 2 ceviz 1 bardak portakal suyu içerim

Akşam
Zeytinyağlı lahana sarması 5 tane
Salata
1 bardak ayran

58e mi düştün ayy demekki baya verebiliyorsun sen ne güzel yine verirsin inşallah.

58e mi düştün ayy demekki baya verebiliyorsun sen ne güzel yine verirsin inşallah.
O kadara niyetim yok 64 65 bana çok yakışıyor
Ben 58 kilo olduğum zaman eşimin bu akrabası yolda görmüş önce bu kiz kim demiş ben yaklaşınca adam sok oldu hastamisin mutsuz musun ne oldu sana diye seslice konuştu adamı zor susturdum ama gerçekten fiziksel olarak güzel oluyor ama yüzüm çok küçülüyor şimdi bile normalde 60 kiloluk birine anda yakışır yüzüm düşün ki o kadar kilo verirsem nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…