Allah kabul etsin insallahEvet istanbuldayim
Imsak 6.40da giriyor
Iftarda 17.53de oluyor
Rabbim hepimizin oruclarini dualarini kabul etsin
Allah kabul etsin inşallah canimEvet istanbuldayim
Imsak 6.40da giriyor
Iftarda 17.53de oluyor
Rabbim hepimizin oruclarini dualarini kabul etsin
Aferin cnm sana zaten insan bi yerden bi baslayinca devami gelio supersin gercektenArtık iyice motive olduğundan eminim sabah tartildim 72.6 olmuşuminsallah 65 e kadar motivasyonun bozulmadan devam eder sizin payınız da çok büyük hepinize kucak dolusu sevgiler
Ah benimki asla yedirmezGünaydın güzeller...biz bu gün de kızılayda olucaz..işler güçler bahane ve kahvaltı şahane...
Dün akşam yemek yemedim ama kocişin gelmesinin etkisi sade soda ve yaklaşık 2 avuç kadar antep,leblebi,fıstık
ne anladım..çok kızdım kendime ..bir daha sadece tadına bakıcam söz..
@Seylanin Gunlugu canım afiyet olsun ..harika fasulyelerin biberlerin...
Ayy kocisle kahvalti da cok guzel oluo bnde dun yapabildim cok iyi oldu
A aaadddaaa canım ben acıkmadım ama kociş yüzünden bozdum olayı
Ayy bnde bi kere yulaf biskuviyi rondodan gecirip balkabagini da ezip dizdim tepsiye uzerine de krema yapmistm kafadan attim tabi nasil lezzetli olmistuDün balkabagi dogradim biskuvili pastasını yapacam şekerini çok az koydum ocakta pisiyor
Benimki asla vermez izin hemen alir elimden ben evde kolay kolay kacamak yapamam mesela bana surekli baski yapar hic sevmio kiloyu esimAma bu kocalara da gıcık oluyorum demezler bu kadına yazık zayıflamaya çalışıyor destek olayim kendim alayım bir avuç yiyeyim getirip yemesin
iyiymiş . vermiyormuş bak.Aferin cnm sana zaten insan bi yerden bi baslayinca devami gelio supersin gercekten
Ah benimki asla yedirmez
Ayy bnde bi kere yulaf biskuviyi rondodan gecirip balkabagini da ezip dizdim tepsiye uzerine de krema yapmistm kafadan attim tabi nasil lezzetli olmistu
Benimki asla vermez izin hemen alir elimden ben evde kolay kolay kacamak yapamam mesela bana surekli baski yapar hic sevmio kiloyu esim
Himmmmm
biz erken kalkip yedik abla esimle rahat rahat cay icelim diyeiyiymiş . vermiyormuş bak.
benim eşim de kilo ile dalga geçer . kendisi 11 yaşına kadar aşırı kiloluymuş mesela. obez gibiymiş . sonra bi vermiş bi daha almamış . annesi meyve yedirmiş kahvaltıda faalan hep . öyle alıştırmış da verdirmiş .
oh ol .Biz
biz erken kalkip yedik abla esimle rahat rahat cay icelim diye
Iyi de oldu uyumadim hem evi toparladim
Utu yaptim
oh ol .
ben de saat 5.45 de kalktım.
uyumadım ama kahvaltı hazırladım çocuklara.
hazırlandık 7.25 de evden çıktık.
çocuklardan büyük olan okula gitti. diğer ikisi evde kaldı.
Oyle evde tek kalabiliyorlar mi kioh ol .
ben de saat 5.45 de kalktım.
uyumadım ama kahvaltı hazırladım çocuklara.
hazırlandık 7.25 de evden çıktık.
çocuklardan büyük olan okula gitti. diğer ikisi evde kaldı.
Canım ben bu defa 73 ile başladım ama dogumlardan sonra 80 ve üzeri kilolarla başladım tabi emzirince yakılan kalori de fazla oluyor yani o zamanlar 1 yılda 65 64 e dustugum oluyordu ikinci kızından sonra yazin yoğun iş yüzünden 58 e düştüm ama yüzüm çok kötü oluyorArkadaslar bisey sormak istiyorum
Simdi kac kiloyla basladiniz diyete
Acaba benim gibi 80de baslayan var mi
Baslangicta kac kiloydunuz simdi kac kilosunuz ve ne zamandan beri verdiniz
Cok soru sordum kusura bakmayin
Biraz moral motive olayim diye sordum
Canım ben 14 kasımda başladım 84 kiloyla şimdi 76.9 kiloyum. Ben emziriyorum birde o yuzden de biraz cabuk verdim sanirim. Duzenli olarakda yürüyüş yapiyorum bant da ve su iciyorum. Aceleye gerek yok canım biraz sabır işi yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde vermesi daha önemli.Arkadaslar bisey sormak istiyorum
Simdi kac kiloyla basladiniz diyete
Acaba benim gibi 80de baslayan var mi
Baslangicta kac kiloydunuz simdi kac kilosunuz ve ne zamandan beri verdiniz
Cok soru sordum kusura bakmayin
Biraz moral motive olayim diye sordum
58e mi düştünCanım ben bu defa 73 ile başladım ama dogumlardan sonra 80 ve üzeri kilolarla başladım tabi emzirince yakılan kalori de fazla oluyor yani o zamanlar 1 yılda 65 64 e dustugum oluyordu ikinci kızından sonra yazin yoğun iş yüzünden 58 e düştüm ama yüzüm çok kötü oluyor
O kadara niyetim yok 64 65 bana çok yakışıyor58e mi düştünayy demekki baya verebiliyorsun sen ne güzel yine verirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?