Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oy uyuya kalmış arkadaşım. neyse ki yetişmişsin .bugün yumurtasız olsun . ekstra bi şok diyet olur bugün o zaan sana
allah kabul etsin canimcim bende baslim yarin barim ins aynen ben de az yiyim.bugun bisey olmaz dedim limonu iyi hatirlattin canm resmen hasta oldum bogazlarim fena limon olayini yapim bugun

amanın fellah köfteye bayılırım...menü harika..Afiyet olsun canım..
Esim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)

Canim buyuk gun grldi demek. Kazasiz brlasiz atlatin insallah
Mutluluklar diliyirum yeni cifte

Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder

Ben katilirim canim.

Allah kabul etsin sersum

Bana uyar canim ben varim

Allah kabul etsin sersumcum ben de yarin baslicam ins

iyi kurtarmışsın durumu
Allah kabul etsin ..Aman dikkatli gidip gelin
kıyafet ile resim atmayacaksın sanıyorum .

Allah kabul etsin canım.

sersum canim ankarada tatil olmus okullar cok sevndim esin ve kizinla guzel bir kahvaltiyi halettiniz:))
Ayy sorma şükür oldu cama yapışmıştı bütün gece2 gün oruçluyuz kısmetse o kendi yapsın artık
Canım sersum bugün oruçlu galiba
Aynen canım
Ayy dogru diosun cnm sahurunu yazmis zaten

Esim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)

Canim buyuk gun grldi demek. Kazasiz brlasiz atlatin insallah
Mutluluklar diliyirum yeni cifte

Ben katilirim canim.
benimki de saymaz onu yemekten

@demirleke kendimize en uygun olani bulup yapcaz canim bicok detoks var ben ayran corbasi detoksu snra balkabagi detoksu ananas yulaf detoksu yaptim bunlatin hepsi de bir gunde bir kilo verdim
Bu konuda sen daha tecrubelisin o zaman canım sen bize yardımcı ol hangisi daha etkileyici ve kolaysa onu yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…