az yemişsin . maşallah ama güzel sağlıklı bi menü kış için . afiyet olsunAksam yemegim 6 kasik barbunya
Bir dilim ekmek
Salata yogurt bende yuruyuse gdiorum kizlar banda cok halsizim gerci hasta oluyorum sanirim ama yurucez mecbur
ben de iftarda pırasa yedim.
az patatesli bezelye yemeği. 3 yemek kaşğı kadar.
1 elma
çay içtim çokca. çok severim çünkü.
yatmadan 1 limon sıktım .su ile karıştırdım içtim.
bu sabah sahurum. 1 elma.
2 yumurtalı peynirli ıspanaklı omlet
1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek
1 limon sıktım yine su ile karıştırıp içtim. kış mevsimi olduğundan hastalıkların gelmemesi için içiyorum limon tavsiye ederim.
aşırı kar yağıyor burada . böyle giderse ilçeye otobusler çalışmaz yarın. bugün bile bizi yollayabilirler eve.
allah kabul etsin canimcim bende baslim yarin barim ins aynen ben de az yiyim.bugun bisey olmaz dedim limonu iyi hatirlattin canm resmen hasta oldum bogazlarim fena limon olayini yapim bugunoy uyuya kalmış arkadaşım. neyse ki yetişmişsin .bugün yumurtasız olsun . ekstra bi şok diyet olur bugün o zaan sana
Canım sersum bugün oruçlu galibasersum canim ankarada tatil olmus okullar cok sevndim esin ve kizinla guzel bir kahvaltiyi halettiniz:))
Tamam o zaman haftaya bir gün yapalım hemde katılmak isteyen arkadaşlar da kendini ona göre ayarlar haftasonu olmasın çocuklar olunca zor olurBana uyar canim ben varim
Allah kabul etsin sersumcum ben de yarin baslicam ins
Ayy dogru diosun cnm sahurunu yazmis zatenCanım sersum bugün oruçlu galiba
Esim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)amanın fellah köfteye bayılırım...menü harika..Afiyet olsun canım..
kızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibikızım yarım gün gidecek okula öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
bugün kahvaltım=2 dilim yaptığım ekmek+labne peynir+zeytin+2 ceviz
akşam=kızarmış tavuk +ayran
bugünde kuaföre gittim kaşımı falan hallettim yarın sabah kendim evde düzleştiricem hava çok soğuk eşimde evde olunca kuaförde vakit harcamak istemedim
Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder
nasıl bi detoks ki bu. hiç yapmadım.Esim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)
Canim buyuk gun grldi demek. Kazasiz brlasiz atlatin insallah
Mutluluklar diliyirum yeni cifte
Ben katilirim canim.
Allah kabul etsin sersum
Bana uyar canim ben varim
Allah kabul etsin sersumcum ben de yarin baslicam ins
iyi kurtarmışsın durumuGunaydin kizlar sabah saatim calmadi bi uyandim saat 7.30 evden nasi ciktim bilmiorum o ara hemen sutumu aldim yanima agzima bir dilim ekmek peynor attim okulda da 2 ceviz buldum ogrencilerden bir sekilde bozmadan lahvaltimi yaptim bi yumurtam eksikti o da bugun yok napalim
Allah kabul etsin ..Aman dikkatli gidip gelinben de iftarda pırasa yedim.
az patatesli bezelye yemeği. 3 yemek kaşğı kadar.
1 elma
çay içtim çokca. çok severim çünkü.
yatmadan 1 limon sıktım .su ile karıştırdım içtim.
bu sabah sahurum. 1 elma.
2 yumurtalı peynirli ıspanaklı omlet
1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek
1 limon sıktım yine su ile karıştırıp içtim. kış mevsimi olduğundan hastalıkların gelmemesi için içiyorum limon tavsiye ederim.
aşırı kar yağıyor burada . böyle giderse ilçeye otobusler çalışmaz yarın. bugün bile bizi yollayabilirler eve.
kıyafet ile resim atmayacaksın sanıyorum .
Allah kabul etsin canım.
Ayy sorma şükür oldu cama yapışmıştı bütün gecesersum canim ankarada tatil olmus okullar cok sevndim esin ve kizinla guzel bir kahvaltiyi halettiniz:))
Aynen canımCanım sersum bugün oruçlu galiba
Ayy dogru diosun cnm sahurunu yazmis zaten
benimki de saymaz onu yemektenEsim frllah koftryi yrmekten saymadi, uzerine ton balikli sandivic yapti yedi :)
Canim buyuk gun grldi demek. Kazasiz brlasiz atlatin insallah
Mutluluklar diliyirum yeni cifte
Ben katilirim canim.
Bende sabah kendim goturdun kızımı okula yani çok zor yerler hep buz tutmuşKızıma az önce dedim ,vali pişman olmuş sizi öğleden sora okula çağırıyor baksana ana yola gayet açık
zor valla çocuklaraBende sabah kendim goturdun kızımı okula yani çok zor yerler hep buz tutmuş
Bu konuda sen daha tecrubelisin o zaman canım sen bize yardımcı ol hangisi daha etkileyici ve kolaysa onu yapalım@demirleke kendimize en uygun olani bulup yapcaz canim bicok detoks var ben ayran corbasi detoksu snra balkabagi detoksu ananas yulaf detoksu yaptim bunlatin hepsi de bir gunde bir kilo verdim
Tamam cnim kizlarla uygun bir gun secelim ve yapalimBu konuda sen daha tecrubelisin o zaman canım sen bize yardımcı ol hangisi daha etkileyici ve kolaysa onu yapalım
nasıl bi detoks ki bu. hiç yapmadım.
@demirleke kendimize en uygun olani bulup yapcaz canim bicok detoks var ben ayran corbasi detoksu snra balkabagi detoksu ananas yulaf detoksu yaptim bunlatin hepsi de bir gunde bir kilo verdim
Size hangi gunler uygun su yilbasi gecsin ole bakalim olmazsaBende bilmiyorum uygun bir detoks ce gun secelim yapalim hep birlikte
afiyet olsun . gayet diyetlik şeyler .Oglen yemegimde tavuk salata ve ayran kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?