Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu yorumunu hiç sevmedim adamın. Hiç hoş değil.
Eşinin arkasından iş çeviriyor. Ve sen duygularını açtıysan bunu kullanmak isteyecektir sabahvesen.
Herkes geçmişteki aşkını yaşamak isteseydi evlilik diye bişey kalmazdı.
Şu an Ada'm bana sorarsan eşini aldatıyor.
Otobana çıkmış bağırmış vs. Sana anlatacağı bi mevzu mu şimdi bu.
Ben eşime dedim ki. Aldatmadan önce 4 kez düşün, sadece beni değil 3 çocuğunu da aldatmış olacaksın diye.
Varsa derdi eşi ile konuşur. Sana anlatması çok yanlış
Bu Adamı hiç sevmedim.çok sinsi
Üstelik mutsuz dediği evliliği güllük gülistanlık olabilir.dikkat et sen

Anammmm bu en bi tehlikelisinden...

hemde nasıl

ne geçmişi canm biz 5.5 ay önce tanıştık tanştğmz gün yanında 2 kız vardı biri o unutamadığı aşkı

Bence çok cesaretlisin. Bekar dahi olsa ilk adımı ben atmazdım. Hiç bir zaman da atmadım. Senin duygularını kullanabilir.

hemde nasıl

ne geçmişi canm biz 5.5 ay önce tanıştık tanştğmz gün yanında 2 kız vardı biri o unutamadığı aşkı

Geçmiş derken ,geçmişte yaşadığımız aşklarımız demek istedim.herkesin yaşamında unutamadığı birileri vardır

Yarın tutamam
Bugün durakta dondum.hem hasta olmamak hem de yarın oğlanın anasınıfında pasta yemek için tutamam.
Yarın öğretmene oruçluyum demek istemiyorum.gösteriş yapar gibi.hem oğlunun doğum günü be diye düşünmesin.ertesi gün yine başlarım inşallah

ayyyy bizimkilerinde sebzeyle arası yok çok zorlanıyorum bazen aman napalım canları sağolsun sersumcum

amannnn leylakcım haklısın bende sevmedim bal kabağını yarına yapmayı düşünmüyorum bugün akşam zorla yedim zaten sende ananas işe yarar inşallah

bir gün zor dayandım canım fazla fark etmez diye düşünüyorum

İnşallah göreceksin canımben de balkabağı yapıcam bakalım ama güne karar veremedim
ayran için ayran çok fena kabak

Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..
ooooooooo gözün aydın sersumcum bol bol yürüyüşler hızlı gitsin kilolar

Gunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
Canim bisey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek yedim kaymakli.
geçmiş olsun seyla inşallah atlatırsın

1 saat 5 km cepte..Alışmışım açık havaya bu tuhaf geldi tabee..Alışıcaz napalım
ben 1 saat zor dayanıyorum canım 30 dakika da fazla kalori yakmıyo ben bu ara merdiven inip çıkıyorum 10 dakika ile başladım çok kalori verdiriyormuş araştırdım çok yorucu ama işe yarıyormuş denicem bakalım 15 dakika yaparsan 1 saat yürüyüşe bedelmiş imkanım var nasıl olsa

canım dikkat et üşütme. yani yarın tutmazsın sonraki gün tutarsın hemde yarın o koşturmada halsiz düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…