Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin arkadaslar
Dun hic giremedin internetten dolayi
Hep hata verdi
Dun ayran asi yaptim
Hic de yormadi cok guzel gecti
Ama aksam esime kabak tatlisi yapmistim 3 tane parmak kalinliginda kisa tatli yedim
Bide5yk bol acili kurufadulye yedim
Gecenlerde burda arkadaslar yazinca canim cekti
Bide yatmadan biraz meyve yedim.Gribim hala gecmedi ayni seyla gibiyim biraz iyi oluyorum is yapiyorum sonra aksam daha kotu oluyorum
Rabbim tum hastalarimiza sifa versin

sersum hayırlı olsun bantın.kurdu mu eşin
@Seylanin Gunlugu canım geçmiş olsun.yine ağırlaştın.beslenmene limon ekle bolca,nar,kivi.ananas
sağol canım
kurdu canım kurdu ilk yürüyüşümü yaptım bile..
Aynen canım canları sağolsun
ben kabağa az tatlandırıcı eklerim öyle yerim kıss sade yiyemem zaten
Ben yürürken radyo dinliyorum canım nihatı dinlerim biliyorsun show radyo..Güle güle zaman nasıl geçti anlamadım..

kalkmış birde canım arkadaşım diyor ölür müsün öldürür müsün hesabı

Aynen adam harem kurmaya meyilli

bak işte aynen yazdığın gibi bir adamı sevmeli insan

Köy ve mahalle pazarını tek geçerim. Pazara gitmek alışveriş değilki, macera

Bugün ben bile iyi hissedeyim diye bitter çikolata yedim

Ohaaaaaaaa

Adam bildiğin tescilli playboy! Yuh!
Aynen canım..

Bitter candır cannn

Oha ki yuhh ki ne yuhhh

Katılıyorum
Başarılar dilerimm

Kosu bandin hayirli olsun

Ayran detoksu fena olmuyor haklısın..ben daha karar veremedim..eşim 1 hafta daha evde bozma ihtimaline karşı o işe başlayınca yapsam daha iyi
Aman dikkat et..süründürüyor bu yıl ki grip..Aminn

Dunde ne guzeldi hava burda
Yuruyusumu de yapmistim
Evde biseyler yaparim artik
Bu arad gogle playrrdadim sayar indirdim cok kullanisli

Koşu bandi gerçekten işe yariyormu kizlar duzenli kullanimda
yarar canım yaramaz mı..Ben Ankaradayım mesela karda buzda çıkamıyorum diye aldım..Kullanan arkadaşlar var zaten..hepsi memnun..Yeter ki kullan
Dunde ne guzeldi hava burda
Yuruyusumu de yapmistim
Evde biseyler yaparim artik
Bu arad gogle playrrdadim sayar indirdim cok kullanisli
Güzel ama Çok şarj yiyor dikkat et

Canım ondan yana olur diye umudum olsa isteğim olsaydı hesabımı kapatmazdim çünkü karşımdaki adam en fazla iki günümü alır tavlamak için ama ben vicdan azabı çekerim sonra o ayrı ben şu an arkama bakmıyorum çektim gittim dönüşü yok gelse De kabulu yok bende. Bana baban çok dürüst iyi biri dedi dün babamı çok sevmiş ve ben o babanın kızıyım

Bantin genisligi nasil canm. Yururken bazen ayaklarim diger taraflara kayiyordu. Ses yapmamasida önemli asagidaki komsular icin.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz insallah siz de bizimle beraber verirsiniz kilolarinizi
Koşu bandi ses çıkartıyor belki de benimki öyledir adım sesleri aşağıdan duyuluyor benim evim kendime ait iki katkı onun için fark etmiyor

Bantin genisligi nasil canm. Yururken bazen ayaklarim diger taraflara kayiyordu. Ses yapmamasida önemli asagidaki komsular icin.
genişliği gayet iyi..mesmeserin dediği gibi adım sesi çıkıyor..Gerçi fazla değil bana göre..ben koşu da yapmadığım için ve altımda kimse olmadığı için sorun olmuyor..Hiç ses çıkmıyor desem yalan olur..Ama belli bir saatte olursa ve alt komşuna günde 1 saat beni idare et diye söylersen sorun çıkmaz benceValla benim üst komşu her gün her saat mobilya çekiyor. bıktım ona bile katlanıyorum seninki hiç kalır bence
sersum canım hayırlı olsun koşu bandın özellikle basen sorunu olanlar için ideal insallah güzelce kullanır kilo verirsin
sağol canım..hani o kıpraşımlı zımbırtı var ya ondan da var o da bayaa etkiliymiş ..Bakalım iyi sonuçlar alıcaz inşallah canım

Ben de ona çok baktimda kullanan olmadığı için emin olamadım canim
canım benimkini275 kişi yorumlamıştı sen başka modelini diyorsun sanırım..yorumlara bakıp aldım1500 den indirime girmişti 999 a düşmüş fox un en üst modelerinden sadece otomatik eğimi yok onu da ben istemedim eğime gerek yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…