- 21 Aralık 2016
- 9.018
- 41.389
- 548
yarar canım yaramaz mı..Ben Ankaradayım mesela karda buzda çıkamıyorum diye aldım..Kullanan arkadaşlar var zaten..hepsi memnun..Yeter ki kullan
Güzel ama Çok şarj yiyor dikkat et
Inşallah canım evde istediğim zaman kullanabilirsin en azindangenişliği gayet iyi..mesmeserin dediği gibi adım sesi çıkıyor..Gerçi fazla değil bana göre..ben koşu da yapmadığım için ve altımda kimse olmadığı için sorun olmuyor..Hiç ses çıkmıyor desem yalan olur..Ama belli bir saatte olursa ve alt komşuna günde 1 saat beni idare et diye söylersen sorun çıkmaz benceValla benim üst komşu her gün her saat mobilya çekiyor. bıktım ona bile katlanıyorum seninki hiç kalır bence
sağol canım..hani o kıpraşımlı zımbırtı var ya ondan da var o da bayaa etkiliymiş ..Bakalım iyi sonuçlar alıcaz inşallah canım
Bal zencefil iyi gelir istersen goolden bir arama yap evdeki malzeme ne göre bişey yaparsinYa arkadaslar grib geciyor gibi oluyor ama gecmedi bi turlu dun burun akintim vardi
Bugun soylemesi ayip balgamli oksuruge donustu
Ne iyi gelir buna bilen var mi
geçmiş olsun cnm doktora gitmelisin. antibiyotiksiz ne yazık ki atlatılmıyor bazı gripler yada direk iğneYa arkadaslar grib geciyor gibi oluyor ama gecmedi bi turlu dun burun akintim vardi
ödem yapmış olabilir cnm vücudun zaman zaman oluyor bende de bu hafta - yok ki bir kaç zaman öyle oluyor sonra kırılma yaşıyor vücut eksilere düşüyorKızlar moralim çok bozuldu ya bütün motivasyonum düştü sanki offf yaaa biliyorsunuz sürekli dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama bu hafta hiç verememişim aynı kalmışım üstelik sanki kendimi şiş şiş hissediyorum çok mutsuzum
Yorumlardan değilde cevremdekilerdencanım benimkini275 kişi yorumlamıştı sen başka modelini diyorsun sanırım..yorumlara bakıp aldım1500 den indirime girmişti 999 a düşmüş fox un en üst modelerinden sadece otomatik eğimi yok onu da ben istemedim eğime gerek yok diye
bal yarım çay kaşığı toz zencefil çok az karabiber üstüne 2-3 damla limon macun kıvamında 1 tatlı kaşığı yap yut canım sabah akşam..Ya arkadaslar grib geciyor gibi oluyor ama gecmedi bi turlu dun burun akintim vardi
ya üzülme hemen sürekli verilmiyor ki..arada vücut kendini korumaya alıyor..normal bu..sabrediceksin..ödem olmuştur..Kızlar moralim çok bozuldu ya bütün motivasyonum düştü sanki offf yaaa biliyorsunuz sürekli dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama bu hafta hiç verememişim aynı kalmışım üstelik sanki kendimi şiş şiş hissediyorum çok mutsuzum
Anlladım canım..Aldık artık kullanalım işe yarasın da gerisi önemli değil..benim arkadaşım da kullanmıştı memnundu..daha önce de dediğim gibi dunlop da fox da finspor güvencesinde olduğundan güvenilir zaten..Yorumlardan değilde cevremdekilerden
allah kabul etsin canım iftardan sonra c vitamini içeren şeyler ye kendine dikkat et canımbugün oruç tutmuyorum.
sabah yarım elma yedim.
1 yumurta kadar yemişimdir omletten. çocuklara sucuklu yaptım. ama yetişemedim.
1 limon suyu sıktım içtim. onu unutmadım. çünkü hala tam iyi değilim. hasta olacağm diye korkuyorum.
geçmiş olsun canımGunaydin arkadaslar
Dun hic giremedin internetten dolayi
Hep hata verdi
Dun ayran asi yaptim
Hic de yormadi cok guzel gecti
Ama aksam esime kabak tatlisi yapmistim 3 tane parmak kalinliginda kisa tatli yedim
Bide5yk bol acili kurufadulye yedim
Gecenlerde burda arkadaslar yazinca canim cekti
Bide yatmadan biraz meyve yedim.Gribim hala gecmedi ayni seyla gibiyim biraz iyi oluyorum is yapiyorum sonra aksam daha kotu oluyorum
Rabbim tum hastalarimiza sifa versin
aynen canım çok tatsız oluyor ama yöntemini buldumsağol canım
kurdu canım kurdu ilk yürüyüşümü yaptım bile..
Aynen canım canları sağolsun
ben kabağa az tatlandırıcı eklerim öyle yerim kıss sade yiyemem zaten
Ben yürürken radyo dinliyorum canım nihatı dinlerim biliyorsun show radyo..Güle güle zaman nasıl geçti anlamadım..
Aynen adam harem kurmaya meyilli
bak işte aynen yazdığın gibi bir adamı sevmeli insan
Aynen canım..
Bitter candır cannn
Oha ki yuhh ki ne yuhhh
Katılıyorum
Başarılar dilerimm
güzel fikir canım hurma da olur aslındaallah kabul etsin canım iftardan sonra c vitamini içeren şeyler ye kendine dikkat et canım
geçmiş olsun canım
aynen canım çok tatsız oluyor ama yöntemini buldum
kabak 1 fincan su 4 tane karanfil 1 tane çubuk tarçın 1 tane incir bölüyorum atıyorum içine yumuşayıncaya kadar kaynıyor
tadıda güzel oldu incirlerde tüketiyorum baldan tatlandırıcıdan iyidir hemde doğal diye düşünüyorum
biraz önce denedim beğendim
olur canımda incir çok tatlı ya etkisi çabuk oluyor bende şaşırdımgüzel fikir canım hurma da olur aslında
evliliği hakkında hiç birşey söylemedi canım. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi zaman zaman otobana çıkıp avazım çıktığı kadr haykırıyorum dedi. aşk acısı çektiği belli. insanlardan korkuyorum dedi. babamdan bahsettik. tanıştığımız günden. nerede oturduğumu falan sordu. uzak durmak için kapattım hesabımı zaten canım ama o isterse instadan veya telefondan ulaşabilir onu da yapmaz sanmıyorum
atlatırım canım sorun yok. aşkımdan ölsem dahi dönüp bakmam ona yada onun beni kullanmasına izin vermemCanim rn iyisini etmissin
Bunalimli bir doneminde. Sana siginmak istrdi belki kullandirma.kendini, bu sadrce tel gorusmesi bile olsa.
Akli basinda bir kizsin, bu gunleri hatirlayip dusundugun ivin bile kizacaksin kendine.
Su an en dogru olanini yapmissin, insallah bu sureci kolayda atlatirsin.
İnşallah canım yaaa. Çok taktım kafama dikkat edince veremeyince tuhaf oldumödem yapmış olabilir cnm vücudun zaman zaman oluyor bende de bu hafta - yok ki bir kaç zaman öyle oluyor sonra kırılma yaşıyor vücut eksilere düşüyor
taktığın zaman hiç gitmiyor canım relaks olİnşallah canım yaaa. Çok taktım kafama dikkat edince veremeyince tuhaf oldum
İnşallah dediğiniz gibidir biraz fazla taktım bi an kötü hissettim. Önüme bir tepsi böreği alıp yiyesim geldibal yarım çay kaşığı toz zencefil çok az karabiber üstüne 2-3 damla limon macun kıvamında 1 tatlı kaşığı yap yut canım sabah akşam..
ya üzülme hemen sürekli verilmiyor ki..arada vücut kendini korumaya alıyor..normal bu..sabrediceksin..ödem olmuştur..
Anlladım canım..Aldık artık kullanalım işe yarasın da gerisi önemli değil..benim arkadaşım da kullanmıştı memnundu..daha önce de dediğim gibi dunlop da fox da finspor güvencesinde olduğundan güvenilir zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?