Anlıyorum ben seni mantıklı olan da o ama adamda mantık yok napcaz
bir süre onun takıldığı yerlerin aksine istikamette takılırım zaten hesabımda kapalı en fazla 1 hafta düşünürüm sonra sevsem de mantığım ağır basarAnlıyorum ben seni mantıklı olan da o ama adamda mantık yok napcaz
önemli olan kurguyu oluşturmak canım. kurgu giriş gelişme ve son. birde yetenek :)Sabahvesen bu arada ben kitap yazmayı düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum çok hoşuma gidiyor yazmak
Kurgum hazır yetenek kısmına gelirsek hatıra olarak kalır çocuklarıma neden olmasınönemli olan kurguyu oluşturmak canım. kurgu giriş gelişme ve son. birde yetenek :)
Aşk gelince akıl gidermiş ama bu aşık olunacak bi adam değil
Kurgum hazır yetenek kısmına gelirsek hatıra olarak kalır çocuklarıma neden olmasın
Çocuklardan zaman kalırsaaaaşkın gelişi mantığın gidişiymiş zaten.
yazmaya başla derim o zaman canım :)
Güzelmiş emeğine sağlık benim roman tarzında olcak veya günlük şeklinde
Çocuklardan zaman kalırsaaa
güzel yazdıysan beğenmiştir canım :)Bi ara paylaşırım canım veya yazdıklarımdan da olabilir bi ödev için yazmıştım koskoca Prof bayıldı enteresan boşluğuna mı geldi nee
Ben de artık sevmiyorum marketten alışverişi netten alıyorum getirtiyorum çoğu zaman..Ama pazarı severim bak
sağol canım..Azcık aşure ye kıss tatlı ye de biraz keyfin yerine gelsin ya da 1 parça bitter ye..üzülme artık..
hemde nasıl
ne geçmişi canm biz 5.5 ay önce tanıştık tanştğmz gün yanında 2 kız vardı biri o unutamadığı aşkı
kendmi yeniden kitaplara vereceğim bir süre en azından düşünmemiş olurum.
bilmiyorum göreceğiz canım öğlen demet evgardan fark etmeden diye bir şarkıyı attı. hem anlamlı şarkılar atıp hemde sonra başka birini anlatabiliyor adam bana. ay deli olcm
Susamış Sular Akışı Gibi
Çaresiz Gözlerin Bakışı Gibi
Kapının Ansızın Çalışı Gibi
Akrebin Ateşe Yanış ı Gibi
Vazgeçip Uzaktan Senin Yanından
Kendime Cevapsız Soru Sormuşum
Kaybolup Giderken Fırtınalarda
Kendimce Bir ıssız Ada Bulmuşum
Farketmeden, Farketmeden
Farketmeden Senin Olmuşum
Farketmeden, Farketmeden
hayır .sonradan da iletişime geçer.10 yaş var aramızda yok sanmam canım iletişime geçeceğini dediğim gibi öyle bir düşüncesi olsaydı yazdığım andan sonra bir iletişime geçmeye çalışma olurdu
canım sen büyük konuşuyorsun. işim olmaz onunla diye. ama malesef ki öyle birine ilgin , meyilin var. adam sana gel sevgili olalim dese olur gibime geliyor. çünkü senin de büyük ilgin varkendmi yeniden kitaplara vereceğim bir süre en azından düşünmemiş olurum.
bilmiyorum göreceğiz canım öğlen demet evgardan fark etmeden diye bir şarkıyı attı. hem anlamlı şarkılar atıp hemde sonra başka birini anlatabiliyor adam bana. ay deli olcm
Susamış Sular Akışı Gibi
Çaresiz Gözlerin Bakışı Gibi
Kapının Ansızın Çalışı Gibi
Akrebin Ateşe Yanış ı Gibi
Vazgeçip Uzaktan Senin Yanından
Kendime Cevapsız Soru Sormuşum
Kaybolup Giderken Fırtınalarda
Kendimce Bir ıssız Ada Bulmuşum
Farketmeden, Farketmeden
Farketmeden, Farketmeden
adam sana yürüyor yavaş yavaş. olan bu zaten. kendini hiç mi düşünmüyorsun. 24 yaşındasın. nasıl böyle cesaretlisin anlamıyorum sabahvesen cim. olmadı bu şimdi.
canım şu an hesabı kapatarak onun ilgisini daha çok çekersin. yani söyleyeceğini söyledin ve çekildin. başlar artık sana işlemeye yavaş yavaş. çok üzüldüm senin adına. üzüleceğin şeyler yapıyorsun. demedi deme .bir süre onun takıldığı yerlerin aksine istikamette takılırım zaten hesabımda kapalı en fazla 1 hafta düşünürüm sonra sevsem de mantığım ağır basar
güzel olmasa beğenir mi canım . boşluk falan değildir o tabi.Bi ara paylaşırım canım veya yazdıklarımdan da olabilir bi ödev için yazmıştım koskoca Prof bayıldı enteresan boşluğuna mı geldi nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?