Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Anlıyorum ben seni mantıklı olan da o ama adamda mantık yok napcaz

Sabahvesen bu arada ben kitap yazmayı düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum çok hoşuma gidiyor yazmak

Z zeze_35 bak mesela bunu ben yazmıştım :)

Mesela her gün yeniden aşık olacağınız bir adamı sevin. Sevmek için bahaneler mi yok Mesela gözlerinin kenarındaki çizgilere aşık olun her gün yeniden. Ya da sırf göz kapaklarından yanağına düşen kirpiği var diye aşık olun. Mesela ellerine aşık olun her gün yeniden. Nasılda sımsıkı tutar ellerimi diye düşünerek. Her gün yeniden aşık olacağınız bir adamı sevin işte. Binlerce bahane üreterek aşk için...

Güzelmiş emeğine sağlık benim roman tarzında olcak veya günlük şeklinde

Ben de artık sevmiyorum marketten alışverişi netten alıyorum getirtiyorum çoğu zaman..Ama pazarı severim bak

Köy ve mahalle pazarını tek geçerim. Pazara gitmek alışveriş değilki, macera

sağol canım..Azcık aşure ye kıss tatlı ye de biraz keyfin yerine gelsin ya da 1 parça bitter ye..üzülme artık..

Bugün ben bile iyi hissedeyim diye bitter çikolata yedim

hemde nasıl

ne geçmişi canm biz 5.5 ay önce tanıştık tanştğmz gün yanında 2 kız vardı biri o unutamadığı aşkı

Ohaaaaaaaa

Adam bildiğin tescilli playboy! Yuh!

10 yaş var aramızda yok sanmam canım iletişime geçeceğini dediğim gibi öyle bir düşüncesi olsaydı yazdığım andan sonra bir iletişime geçmeye çalışma olurdu
hayır .sonradan da iletişime geçer.
gönül eğlendirdiği sevgilisi ile arası biraz kopuk olursa sana yönelir. boş duramaz . yalnızlık ona göre değil . seninle de bi oynar sonra ben evliyim , eşimi seviyorum, der basar gider. bunlar hep böyle olur.

canım sen büyük konuşuyorsun. işim olmaz onunla diye. ama malesef ki öyle birine ilgin , meyilin var. adam sana gel sevgili olalim dese olur gibime geliyor. çünkü senin de büyük ilgin var
adam sana yürüyor yavaş yavaş. olan bu zaten. kendini hiç mi düşünmüyorsun. 24 yaşındasın. nasıl böyle cesaretlisin anlamıyorum sabahvesen cim. olmadı bu şimdi.
bir süre onun takıldığı yerlerin aksine istikamette takılırım zaten hesabımda kapalı en fazla 1 hafta düşünürüm sonra sevsem de mantığım ağır basar
canım şu an hesabı kapatarak onun ilgisini daha çok çekersin. yani söyleyeceğini söyledin ve çekildin. başlar artık sana işlemeye yavaş yavaş. çok üzüldüm senin adına. üzüleceğin şeyler yapıyorsun. demedi deme .
evli bi adamın sevgi yaşayacağını mi sanıyorsun. elini tutup sana sevgi sözleri söyleyip böyle takılacağını mi sanıyorsun. ilk günden itibaren cinsellik yaşamak isteyecek biri olur evli biri. kendini tatmın etme çabasında çünkü. her bahçeden çicek kokluyor.
artı zina da yapıyor . sen de onun yaptığına ortak olma . bak bunca söyleyen arkadaşın ablan var burda. yapma . üzüleceğin şeyler yapma. yarın bugün gelip burda ağlayacaksın. beni bıraktı . kullandı attı. eşine döndü vs vs vs diye. çok gördük .

Bi ara paylaşırım canım veya yazdıklarımdan da olabilir bi ödev için yazmıştım koskoca Prof bayıldı enteresan boşluğuna mı geldi nee
güzel olmasa beğenir mi canım . boşluk falan değildir o tabi.
sen ne okuyorsun. ne okudun . yazdıklarını merak ettim ben de. en azından bi tecrube olur . yaz bence de. çocuklarına kalır. roman ne üzerine düşünürsün. polisiye ,korku severim ben . aşk romanı ise hiç okumadım.

bugün oruç tutmuyorum.
sabah yarım elma yedim.
1 yumurta kadar yemişimdir omletten. çocuklara sucuklu yaptım. ama yetişemedim.
1 limon suyu sıktım içtim. onu unutmadım. çünkü hala tam iyi değilim. hasta olacağm diye korkuyorum.

benim uyguladığım listem var kızlar onu uygularken baya kilom gitmişti 12 kilo vermiştim yaklaşık 2 ayda. bıraktım sonra duzenli uymadım 5 kiloyu geri aldım maleseff.. ama nerdeyse 1 sene olcak bırakalı ve sadece 5 kilosunu aldım. baya etkili oldu benım için. bugun tekrar uygulamaya basladm pazartesını beklemeyım dedm :)) bide youtubedan egzersiz videoları var onu yapmaya basladım. malesef kilolar hep kalçamda kalçadaki kiloların gitmesi için neler yapıyorsunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…