Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu aralar fazla yiyorum sanırım kg verdikçe doymamaya başladım şu 3-4 gündür ama azıcık da psikolojik farkındayım pazartesinden itibaren kendmi toparlayacğm yeniden sıkı diyete döneceğim

1 lokma beyaz ekmek ile 1 parça tulum peyniri yedim. ayy boğazım durmuyor bugün en iyisi erkenden uyumak . bu saatten sonra başka birşey yemem kalan 1 litre suyumu içerim ancak

1 lokma beyaz ekmek ile 1 parça tulum peyniri yedim. ayy boğazım durmuyor bugün en iyisi erkenden uyumak . bu saatten sonra başka birşey yemem kalan 1 litre suyumu içerim ancak
Geçen gece ben de krize girdim buraya yazmaya da utandım saat gece 11 de 2 dilim çavdar ekmeği kızarttım tereyağı sürdüm ve yedim..İnan tutamadım kendimi ..Bazen oluyor insana

Geçen gece ben de krize girdim buraya yazmaya da utandım saat gece 11 de 2 dilim çavdar ekmeği kızarttım tereyağı sürdüm ve yedim..İnan tutamadım kendimi ..Bazen oluyor insana
İrademe tüküreyim bosladim bu hafta fazlasıyla. Pazar serbest günüm onun dışında pazartesinden itibaren hızla geri dönüp 64 u göreceğim haftaya bugün

Afiyet olsun canım

Kizlar ya benim de canim acayip misor patlatmak istio suan kendimi nasi zor tutuyorum inanin

kendini bırakma canım burdan gittiğin an daha fazla kilo alırsın pişman olursun sadece kafana takma bizde aynı durumları yaşıyoruz adıüstünde eğlenerek zayıfllıyoruz birbirimizden güç alıyoruz

Müzmin hasta geldi.
Gece doğru düzgün uyuyamadım nefes alamıyorum burnum tıkalı. Diyete çok dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum ama kafama da takmıyorum. Herşey sağlıklıyken güzel.
çok geçmiş olsun canım

canım ne güzel inşallah bu kişiyede vesile olursun ne mutlu sana bende namazımı hiç bırakmam açıklık bi r ölçü deyildirki rabbim demekki sana nasip edecek seni vesile kıldı bu fırsatı kaçırma canım allah yardımcın olsun

57 kilo ile ben . dün oğluşumun doğum gününde.
kuzunun doğum günü kutlu olsun canım

Çok şükür iyi canım hastane de yatıyor kanında iltihap varmış ateşi onun için çıkmış ama çok şükür ki kalıcı bir hasar olmadan atlatmış havaleyi

geçmiş olsun canım

Eki Görüntüle 1935064 portakal,armut ve elmalı sade sodam..buyrun beraber içelim
afiyet olsun canım bende bu ara ço içiyorum soda

eline sağlık canım önce 1.mizi sonra herkezi tebrik ederim

canım belimde şu an için bi sorun yok tabiki sen dikkat et canım benim dizlerimde oluyor bazen sorun oda hamlıktandır
denemediğimiz diyet denemediğimiz detoks denemediğimiz alet kalmadı yahuuuuu

offfff her yer aynı demekki allahım güvenli bir yer kalmadı
antalyada da hava alanı avm lere dikkat çekiyorlar 3 canlı bomba olduğunu söylüyorlar korku endişe içindeyiz şehir şehir dolaşıyor bunlar rabbim herkezi korusun sabır versin

kızlar bugün serbes gün yaptım yarın daha dikkatli olucam
salaş bi kazak örmeyi düşünüyorum ama kalın şişlerle nasıl bi ip kullanıcam bi öğreneyim burda biyer var bilgi veriyolar örülmüş ippler bile var hazır kazak gibi görünüyor pazartesi eşim bankaya gidecek bende bi bakayım diyorum belki alırım düz örgü biliyorum lastik haroşe falano kadar biliyorum saç örgüsü falan onları bilmiyorum zaten düz güzel oluyor
işte uğraş olsun

Cok gecmis olsun cnm hakikaten dunyada guvenilor yer kalmadi su hale bakin halbuki hepimize yeter
ayy cok guzel olur cnm bnce ayrica serbest gun yapmakla da iyi yapmissin inanki

Yürüyüş super ya
Menüler de super tebrikler

Sağol canım

Oooooo maşallah 1. miz belli olduu...harikasın canım...

Teşekkürler sersumum

Ellerine sağlık ve de teşekkürler sizlerin yardımıyla canım, haftaya hep beraber veririz inşallah

Ahh ben ne yaptım geçen gece uykudan uyanıp bebe bisküvisine nutella sürüp yedim

Geçmiş olsun canım her yeri mahvettiler Allah sonumuzu hayretsin

Afiyet olsun canım
sağol canım
Ahhh benim de akşamları neler çekiyo canım
sorma
Allah hepimizi korusun..Geçmiş olsun
Aynen yaww kobay farelerine döndük

serbest günü ben de yarın yapıciiimm
selanik de güzel olur canım..Ama düz de gider..Bi ara ben de takmıştım kızıma örmüştüm..hele kalın şişle çabucak bitiyor ondan yanii..ben sıkılırım yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…